91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
[youtube]dZM17C-TMeE[/youtube]
Στο 2.30 πιστευω οτι κανει την αποκρουση της χρονιας.
Μεγαλε Δαρειε.Εισαι παλικαρος.Ευχομαι να χεις μια λαμπρη καριερα οπου κ αν πας μετα απο τον ΠΑΟΚ.
ΥΓ:Ρε παιδια,τι ματσαρα καναμε μεσα στην "Πολη μας"...ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Στο 2.30 πιστευω οτι κανει την αποκρουση της χρονιας.
Μεγαλε Δαρειε.Εισαι παλικαρος.Ευχομαι να χεις μια λαμπρη καριερα οπου κ αν πας μετα απο τον ΠΑΟΚ.
ΥΓ:Ρε παιδια,τι ματσαρα καναμε μεσα στην "Πολη μας"...ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
για μένα η απόκρουση τις χρονιας ήταν στο mats με ολυμπιακό βόλου το σουτ του martin, αν δε κάνω λάθος
- 4NIKOS1986
- εαν την επομενη 3ετια δεις τον γιακουμη κατω απο τα δοκαρια του ΠΑΟΚ παρε με τηλ. το παιδι μπορει να ειναι σουπερ αλλα το καλοκαιρι η ομαδα θα παρει τερματοφυλακα. οποτε παλι 3ος θα ειναι.abg12d34 έγραψε:DC έγραψε:Εκτός από τα λεφτά που τα έχουμε άμεση ανάγκη, βάλτε στην εξίσωση και τον εξελληνισμό του ρόστερ με την προώθηση του Γιακουμή, που απ' ό,τι ακούγεται, είναι και αυτός πολύ καλός και θα καταλάβετε ότι το κέρδος θα είναι πολλαπλό.![]()
kos καταλαβες πως πρεπει να σκεφτεσε σαν ΠΑΟΚτσης
να στο ξαναποσταρω η πετας χαρταετο και δεν το ιδες
και εξαλλου και η αγορα και η πωληση καποιον συγκεκριμενων παικτων ειναι στρατηγικη...ολες οι εξυπνες ομαδες το κανουν
- εξυπνη ομαδα ειναι αυτη που πουλαει οταν ειναι οικονομικα ισχυρη. οταν δεν υπαρχει μανατζερ ή ομαδα που να μην ξερει οτι το ταμειο σου εχει αραχνες τοτε η στρατηγικη μπορει να χαρακτηριστει του κωλου.
τωρα για την Παοκτσηδικη σκεψη τι να πω. προτιμω να συνεχισω να πεταω χαρταετο παρα να αποκτησω την δικη σου νοοτροπια. αλλωστε δεν γουσταρω ουτε τον πανοπουλο ουτε την σκοντα ξανθη.
Εγώ πάντως φέτος βλέποντας και τους δύο ΔΕΝ έχω την εντύπωση πως ο ΠΑΟΚ έχει 2 τερματοφύλακες εκ των οποίων ο ένας είναι ο Μπουφόν και ο άλλος ο Φούφουτος.
Και οι δύο έχουν τα καλά και τα κακά τους....ο ένας είναι καλύτερος στις εξόδους και στροφάρει λόγω εμπειρίας καλύτερα σε δύσκολες καταστάσεις,ο άλλος είναι καλύτερος κάτω απ' τα δοκάρια και είναι το μέλλον,χωρίς τίποτε απ' τα παραπάνω προσόντα και των 2 να είναι απόλυτο(έξοδοι-δοκάρια).
Αυτοί που είχαν την εντύπωση πως θα μπει ο Χαλκιάς και η ομάδα δεν θα δέχεται γκολ με την ευκολία που τα δεχόταν όσο έπαιζε ο Κρέσιτς γιατί τάχα φταίει που δεν κατευθύνει σωστά την άμυνα,νομίζω κατάλαβαν πως μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα και το ίδιο θα καταλάβουν όσοι κατηγορούν τον Χαλκιά μόλις μπει ο Κρέσιτς.
Αυτός που τους βλέπει στις προπονήσεις,μπορεί να κρίνει καλύτερα....εγώ βλέποντας τους ως θεατής πάντως μάλλον με Χαλκιά θα ξεκινούσα.
Οι διαφορές πάντως είναι πολύ μικρές.
Και οι δύο έχουν τα καλά και τα κακά τους....ο ένας είναι καλύτερος στις εξόδους και στροφάρει λόγω εμπειρίας καλύτερα σε δύσκολες καταστάσεις,ο άλλος είναι καλύτερος κάτω απ' τα δοκάρια και είναι το μέλλον,χωρίς τίποτε απ' τα παραπάνω προσόντα και των 2 να είναι απόλυτο(έξοδοι-δοκάρια).
Αυτοί που είχαν την εντύπωση πως θα μπει ο Χαλκιάς και η ομάδα δεν θα δέχεται γκολ με την ευκολία που τα δεχόταν όσο έπαιζε ο Κρέσιτς γιατί τάχα φταίει που δεν κατευθύνει σωστά την άμυνα,νομίζω κατάλαβαν πως μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα και το ίδιο θα καταλάβουν όσοι κατηγορούν τον Χαλκιά μόλις μπει ο Κρέσιτς.
Αυτός που τους βλέπει στις προπονήσεις,μπορεί να κρίνει καλύτερα....εγώ βλέποντας τους ως θεατής πάντως μάλλον με Χαλκιά θα ξεκινούσα.
Οι διαφορές πάντως είναι πολύ μικρές.
Είναι στο ΔΝΑ του ΠΑΟΚτσή να διαλέγει πλευρές ή είναι στο ΔΝΑ των ΜΜΕ να μας οδηγούν εκεί;
Μόνο που αν ακούς, όπως οι περισσότεροι, τα ερτζιανά και το πως τα παρουσιάζουν όλα, το όποιο αίσθημα έχεις διογκώνεται...
και μη μου πεις οτι οι περισσότεροι δεν επηρεάζονται.
και μη μου πεις οτι οι περισσότεροι δεν επηρεάζονται.
Ελα ρε teod,τι θέλεις να πω το παραδοσιακό "άμα στα ράδια τους πούνε να πάνε να πνιγούν,θα πάνε?"
Με το ζόρι κανείς δεν σε βάζει να ακούς μλκς,άμα τις ακούς και κυρίως άμα τις πιστεύεις είσαι άξιος της μοίρας σου,δεν σου φταίει κανείς.
υ.γ. και δεν έχω την εντύπωση πως για την αντιπαλότητα Χαλκιαδικών-Κρεσιτσικών φταίνε τα ράδια.
Με το ζόρι κανείς δεν σε βάζει να ακούς μλκς,άμα τις ακούς και κυρίως άμα τις πιστεύεις είσαι άξιος της μοίρας σου,δεν σου φταίει κανείς.
υ.γ. και δεν έχω την εντύπωση πως για την αντιπαλότητα Χαλκιαδικών-Κρεσιτσικών φταίνε τα ράδια.
Δε λέω ότι δεν είσαι άξιος της μοίρας σου...Αλλά και εσύ μη μου λες ότι δεν μπορούν να σε κατευθύνουν.
Δε μιλάω προσωπικά σε σενα ή σε μένα αλλά πες μου ότι (άσχετα με το τι βλέπεις στο φόρουμ) στο περιβάλλον που ζεις, δεν έχει έρθει κανείς σε σένα και να σου πει κάτι που ξέρεις ότι είναι μ@λ@κία και ότι ο άλλος το άκουσε στο ράδιο και να στο παρουσιάζει ως γεγονός...και να επιμένει κιόλας...και όχι μόνο από κοντινούς σου...μιλάμε στο γήπεδο ακούω τριγύρω ατάκες και σχόλια τα οποία ''παίζουν'' συνεχώς στα ράδια από παραγωγούς με υπονοούμενα και πλοκή σε διάφορα θέματα τα οποία είναι απλά...σου λέει ο άλλος ''κάτι θα ξέρει είναι δημοσιογράφος κοντά στο θέμα''
Τες πάντως δε δίνω ελαφρυντικά στον κόσμο...Εδώ ψάχνανε με εκατοντάδες σουμουσου Σάββατο βράδυ ποια προσφορά είχε έρθει για ποιον ποδοσφαιριστή και βγαίνει μετά ο άλλος αφου΄τους χρέωσε και τους λέει ''εκανα πλάκα ήταν η τροχαία του μονάχου για το Χαλκιά''.
Αυτό αφενός χρέωσε τα ΠΑΟΚτσάκια (σε περίοδο μεταγραφών είναι και ευκολόπιστα) και αφετέρου δημιούργησε κλίμα ότι ο Χαλκιάς ήταν ο ανύπαρκτος και φάγαμε το γκολ (προσωπικά διαφωνώ)
Δε μιλάω προσωπικά σε σενα ή σε μένα αλλά πες μου ότι (άσχετα με το τι βλέπεις στο φόρουμ) στο περιβάλλον που ζεις, δεν έχει έρθει κανείς σε σένα και να σου πει κάτι που ξέρεις ότι είναι μ@λ@κία και ότι ο άλλος το άκουσε στο ράδιο και να στο παρουσιάζει ως γεγονός...και να επιμένει κιόλας...και όχι μόνο από κοντινούς σου...μιλάμε στο γήπεδο ακούω τριγύρω ατάκες και σχόλια τα οποία ''παίζουν'' συνεχώς στα ράδια από παραγωγούς με υπονοούμενα και πλοκή σε διάφορα θέματα τα οποία είναι απλά...σου λέει ο άλλος ''κάτι θα ξέρει είναι δημοσιογράφος κοντά στο θέμα''
Τες πάντως δε δίνω ελαφρυντικά στον κόσμο...Εδώ ψάχνανε με εκατοντάδες σουμουσου Σάββατο βράδυ ποια προσφορά είχε έρθει για ποιον ποδοσφαιριστή και βγαίνει μετά ο άλλος αφου΄τους χρέωσε και τους λέει ''εκανα πλάκα ήταν η τροχαία του μονάχου για το Χαλκιά''.
Αυτό αφενός χρέωσε τα ΠΑΟΚτσάκια (σε περίοδο μεταγραφών είναι και ευκολόπιστα) και αφετέρου δημιούργησε κλίμα ότι ο Χαλκιάς ήταν ο ανύπαρκτος και φάγαμε το γκολ (προσωπικά διαφωνώ)
Το θηρίο ψοφάει,όταν σταματάει να τρέφεται....από μόνο του να αυτοκτονήσει,τζάμπα περιμένεις.
To ίδιο λαίμαι νομίζω τελικά...
Τες πάντων ο Κρέσιτς είναι καλός, όπως και ο Χαλκιάς, για Ελλάδα τουλάχιστον, οπότε δε με πολυ απασχολεί ποιος θα παίζει...Αν πουληθεί ο Ντάριο, λύσεις υπάρχουν...Ακόμη και ο Γκσπούρνιγκ που τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι είναι καλός...
ΑΝ πουληθεί όμως...έως ότου κι αν γίνει κάτι τέτοιο, έχουμε δύο καλούς τερματίες...
Τες πάντων ο Κρέσιτς είναι καλός, όπως και ο Χαλκιάς, για Ελλάδα τουλάχιστον, οπότε δε με πολυ απασχολεί ποιος θα παίζει...Αν πουληθεί ο Ντάριο, λύσεις υπάρχουν...Ακόμη και ο Γκσπούρνιγκ που τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι είναι καλός...
ΑΝ πουληθεί όμως...έως ότου κι αν γίνει κάτι τέτοιο, έχουμε δύο καλούς τερματίες...
- ΑποστόληςΑ
+1DC έγραψε:Πιστεύω ότι και ο Κρέσιτς και ο Χαλκιάς είναι εξαιρετικοί τερματοφύλακες. Τερματοφύλακες που θα τους ήθελε η κάθε ομάδα στην σουπερλίγκα.
Ο Κροάτης όμως, είναι και σε εμπορική ηλικία, ενώ και ο Χαλκιάς έχει ακόμα 2 χρόνια αξιοπρεπούς μπάλας στα πόδια του.
Αν όντως υπάρχει το ενδιαφέρον που φημολογείται, εγώ θα τον έδινα με την μία. Αλλά εγώ δεν είμαι ο Ζ. Ευτυχώς για όλους μας.
Εκτός από τα λεφτά που τα έχουμε άμεση ανάγκη, βάλτε στην εξίσωση και τον εξελληνισμό του ρόστερ με την προώθηση του Γιακουμή, που απ' ό,τι ακούγεται, είναι και αυτός πολύ καλός και θα καταλάβετε ότι το κέρδος θα είναι πολλαπλό.
Όχι κάτω από 1,5 μύριο.
Να πω λοιπόν και εγώ την ταπεινή μου γνώμη γιά τον Δαρείο.Πρόκειται γιά έναν τερματοφύλακα με μεγάλα προσόντα αλλά και με αρκετά κενά.Κενά που θα έπρεπε ήδη σ'αυτήν την ηλικία να τα έχει καλύψει.Ο μεγάλος του φόβος στις εξόδους(Γερμανική σχολή),μου θυμίζει τον Φερναντέζ που όλοι βλέπουμε την πορεία του.Οι λανθασμένες θέσεις που παίρνει(γκολ Μπρυζ),οι λανθασμένες τοποθετήσεις και αποκρούσεις σε φάουλ(σκουλήκι.Άγιαξ),ο πανικός που δημιουργεί στην αμυντική γραμμή αφού δεν καθαρίζει κάποιες εύκολες σέντρες είναι κάποια από τα στοιχεία που σίγουρα οδήγησαν τους ποδοσφαιράθρωπους υπεύθυνους(που σίγουρα περισσότερα βλέπουν και ξέρουν από μας) να τον θέσουν σε δεύτερη μοίρα μετά τον Χαλκιά.
Και αν πουληθεί με ένα ποσό ΄γύρω στο 1 εκατ.θα είναι το ιδανικό σενάριο.
Τερματοφύλακες στην Ελλάδα που θα μπορούσαν να παίξουν με κλειστά μάτια στον ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη μου συμπάθεια εδώ και χρόνια Γκσπούρνινγκ (πότε μένει ελεύθερος αυτός?), ο Ντεγκρά του Αστέρα και ο Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας.Δεν μιλάω γιά τα ανέκδοτα Τζόρβα και Σηφάκη γιατί αν δεν ήταν Έλληνες θα ζέσταναν πάγκους.
Γι'αυτό να μην βιαζόμαστε να φέρουμε την καταστροφή για μια ενδεχόμενη πώληση.Υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν κάτι παραπάνω...
Και αν πουληθεί με ένα ποσό ΄γύρω στο 1 εκατ.θα είναι το ιδανικό σενάριο.
Τερματοφύλακες στην Ελλάδα που θα μπορούσαν να παίξουν με κλειστά μάτια στον ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη μου συμπάθεια εδώ και χρόνια Γκσπούρνινγκ (πότε μένει ελεύθερος αυτός?), ο Ντεγκρά του Αστέρα και ο Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας.Δεν μιλάω γιά τα ανέκδοτα Τζόρβα και Σηφάκη γιατί αν δεν ήταν Έλληνες θα ζέσταναν πάγκους.
Γι'αυτό να μην βιαζόμαστε να φέρουμε την καταστροφή για μια ενδεχόμενη πώληση.Υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν κάτι παραπάνω...
το καλοκαιρι αν δεν κανω λαθος :ugeek:geoavr έγραψε: Γκσπούρνινγκ (πότε μένει ελεύθερος αυτός?)