γιατί ο ρούλης θα πλησιάσει αρκετά στη ζώνη του υποβιβασμού και στα 3 συνεχόμενα ντέρμπυ θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. άμα νικήσουμε κι όλας εκεί μέσα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα κληθεί να παίξει τα ματς για τη σωτηρία του. Και οι πιθανοί βαθμοί που πιαθνώς να τους στερήσει είναι υπερ μας. Από την άλλη αν δεν καταφέρει να στερήσει βαθμούς από τους άλλους τουλάχιστον θα μπορώ να πικάρω αύριο όσα φιλαράκια αριανούς έχω.
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
εγώ θέλω πααααααααρα πολύ τον άσο σήμερα στην κρήτη......
γιατί ο ρούλης θα πλησιάσει αρκετά στη ζώνη του υποβιβασμού και στα 3 συνεχόμενα ντέρμπυ θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. άμα νικήσουμε κι όλας εκεί μέσα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα κληθεί να παίξει τα ματς για τη σωτηρία του. Και οι πιθανοί βαθμοί που πιαθνώς να τους στερήσει είναι υπερ μας. Από την άλλη αν δεν καταφέρει να στερήσει βαθμούς από τους άλλους τουλάχιστον θα μπορώ να πικάρω αύριο όσα φιλαράκια αριανούς έχω.
Κοίτα, αν δε νικήσουν σήμερα, την άλλη Κυριακή θα έχει πλάκα. Αν τους νικήσουμε, θα αρχίσει ξανά να προβάλει το φάντασμα της Β εθνικής. Αν μας νικήσουν, θα λέμε ότι τους σώσαμε δίνοντάς τους 6 βαθμούς χωρίς τους οποίους θα πάλευαν με Πανιώνιο και Σέρρες τώρα 
Φανταστικό πέναλτυ σε γαύρο...Πράγματι φανταστικό...Κουκουλάκης...

απολαυση το ματς στην Κρήτη, κιτρινιστηκε ο ρουλης και τον εχει μονοτερμα ο τελης..
Οποιος δεν δει το πεναλτι που κερδισε ο gay στην Τριπολη.......δεν εχει δει τιποτα.Ουτε ο Πουστέρ που το κερδισε δεν το πιστευε οτι το σφυριξε!
Σκατογαυροι,αυτοι ειστε!Και το πανηγυριζετε κιολας,χωρις ντροπη,μ@υνοπανα!
Σκατογαυροι,αυτοι ειστε!Και το πανηγυριζετε κιολας,χωρις ντροπη,μ@υνοπανα!
Το είδαμε μπάφε. Το είδαμε.
Άμα δεν πάρουμε μαρινάκη πρωτάθλημα δεν βλέπουμε.
ΑΥΤΟΙ είναι πρόεδροι φίλοι μου. Όχι σαν τον ... "θοδωράκη".
Άμα δεν πάρουμε μαρινάκη πρωτάθλημα δεν βλέπουμε.
ΑΥΤΟΙ είναι πρόεδροι φίλοι μου. Όχι σαν τον ... "θοδωράκη".
Γελάνε και τα τσιμέντα. Ο άνθρωπος βρίσκει τη Γ@ΜΗΜΕΝΗ μπάλα.
"Γιατί μας μισούνε όλοι μπαμπά και μας λένε πουστόγ@υρους;"
"Μας ζηλεύουν παιδί μου"
"Γιατί μας μισούνε όλοι μπαμπά και μας λένε πουστόγ@υρους;"
"Μας ζηλεύουν παιδί μου"
- PAOKfanAthens
Με το ετσι,με το θελω το πρωταθλημα το εχουνε στημενο,γι'αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η ευρωπη!

Απορω γιατι ο βαλβερδε δεν τους λεει απλως να τρεχουν χωρις την μπαλα μες την αντιπαλη περιοχη και να πεφτουν απο μονοι τους...
Oπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στην ρεβάνς κυπέλλου.
Ο Αστέρας πάντως έχει χάσει 3 ευκαιρίες για γκολ.Αλλά θέλω να νικήσει ο γαύρος με αυτό το 0 1 τον Αστέρα και να δω τι θα γράφουν οι φυλλάδες αύριο.
ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΡΕ ΣΑΠΙΟΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ!!!
Ο Αστέρας πάντως έχει χάσει 3 ευκαιρίες για γκολ.Αλλά θέλω να νικήσει ο γαύρος με αυτό το 0 1 τον Αστέρα και να δω τι θα γράφουν οι φυλλάδες αύριο.
ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΡΕ ΣΑΠΙΟΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argonaut4 την Κυρ 23 Ιαν 2011, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
meta apo kati tetoia penalti aporo me ton eauto mou pou asxoloume me to podosfairo..!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team