1. Στο
σύνολο των παιχνιδιών που έχει από τότε που ανέλαβε, στο
σύνολο ξαναλέω, δεν μπορεί να πει κανείς ότι κάποιος άλλος προπονητής θα πήγαινε καλύτερα.
2. Έχει να αντιμετωπίσει τόσους τραυματισμούς και δεν βγάζει μιλιά. Ούτε μια φορά τον άκουσα να μιλάει ''για τις απουσίες που μας στοίχισαν'' όπως έκαναν κάτι Κούπερ και κάτι τέτοιοι.
3. Δεν είναι μονο οι τραυματισμοί, ο άνθρωπος καλείται να βγάλει 3 διοργανώσεις με ένα ρόστερ 14-15 ουσιαστικά ατόμων. Όποιος νομίζει ότι αυτό είναι εύκολο ας κοπιάσει.
4. Επί των ημερών του, εγώ βλέπω μια ομάδα που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πανυγηρίζει στα γκολ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Επί των ημερών του, βλέπουμε έναν Κλάους, ξεχασμένο από όλους να είναι ασσίστ-γκολ-ασσίστ.
Επί των ημερών του, βλέπουμε τον καλύτερο Κοντρέρας που είδαμε ποτέ.
Επί των ημερών του, βλέπουμε τον καλύτερο Βιεϊρίνια που είδαμε μέχρι τώρα.
Επί των ημερών του, έστω και από ανάγκη, βλέπουμε 2 παίχτες από τις ακαδημίες να πρωοθούνται στην 1η ομάδα.
Ναι, ο βασικός κορμός της ομάδας είναι 3 χρόνια μαζί, αλλά είναι φανερό ότι οι παίχτες παίζουν και για αυτόν μέχρι ένα βαθμό.
5. Κάνει και γαμώ τις δηλώσεις.

''Ένα έχω να πω, θα τα πούμε την Τετάρτη.'' Μεγάλα καλαμπαλίκια. Αποτέλεσμα, διπλούρα πρόκρισης.
6. Λάθη κάνει. Φυσικά. Αλλά είναι ο 3ος προπονητής σε μία σεζόν που ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει, εκτός από τα δικά του προβλήματα και μία πρωτοφανής ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ από 3ους.
7. Προσπαθεί να την παλέψει με παίχτες ουσιαστικά ξεγραμμένους, όπως οι Μπαλάφας και Κουτσιανικούλης. Προσπαθεί δεν τα παρατάει.
8. Κάποια ματς μπορούσε να τα πάει καλύτερα, ναι, σίγουρα. Ποτέ δεν τον είδα να κρύβεται όταν κάτι στράβωνε, ποτέ όμως δεν μου έδωσε την αίσθηση ότι παράτησε το ματς.
9. Όλα τα παραπάνω, δεν είναι λιβάνισμα ή ευχολόγιο. Κι εγώ πιστεύω ότι ο άνθρωπος, θα πρέπει να αντικατασταθεί σαν 1ος προπονητής το καλοκαίρι, αλλά αν πάρει κύπελο, ποιος θα τον αντικαταστήσει;
10. Διαχειρίζεται μια κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη, σε ένα πάγκο που άλλοι εμπειρότεροι από αυτόν δεν άντεξαν.
Και είναι κρίμα να υπάρχει τέτοια απαξίωση για έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα έχει δείξει, αν μη τι άλλο, ότι θα το παλέψει όσο πάει.
Θλίβομαι από σχόλια κάποιων εδώ μέσα που ξεχειλίζουν εμπάθεια. Ίσως το μονο που τους αξίζει είναι ένας Φοιρός, ξέρω γω, δεν ξέρω.