no im not joking my friend, what zlatan did in 10 minutes, vladan didnt even come close in 90... ivic is in bad shape, thats what matterspaoki_sweden έγραψε:Are you joking who can make the pass like VLANDAN? Without him we dont score, only by luck....
11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Σταθερή αξία ο Βόσνιος..αλλα βαρύ συμβόλαιο ρε γαμώτο
Πάντως μόλις μπήκε έκανε παιχνίδι και αναστάτωσε την άμυνα!
Κάνε ρε Ζλάνταν μια υποχώρηση κι'εσυ να μειώσεις το συμβόλαιο και να μείνεις στην ΠΑΟΚαρα μας για πάντα ως το ΑΛΑΝΙ

Πάντως μόλις μπήκε έκανε παιχνίδι και αναστάτωσε την άμυνα!
Κάνε ρε Ζλάνταν μια υποχώρηση κι'εσυ να μειώσεις το συμβόλαιο και να μείνεις στην ΠΑΟΚαρα μας για πάντα ως το ΑΛΑΝΙ

καθε φορα που μπενει κατι καλο βγενει.
βλεπω να καταλαβε οτι ειναι χαζογκολις και το γυρισε στην οργανωση που πραγματικα χαίρομε να τον βλεπω.
πιστευω (νανε καλα) με γαυρο εδω μεσα να παιξει βασικος με σαλπι πλαγια.....
κατι μου λεει οτι θα βαλει 1-2 γκολακια.(14 μερες πριν το λεω
)
βλεπω να καταλαβε οτι ειναι χαζογκολις και το γυρισε στην οργανωση που πραγματικα χαίρομε να τον βλεπω.
πιστευω (νανε καλα) με γαυρο εδω μεσα να παιξει βασικος με σαλπι πλαγια.....
κατι μου λεει οτι θα βαλει 1-2 γκολακια.(14 μερες πριν το λεω

Κατι γραφει ο "Φιλαθλος" για απορριψη προτασης της Μπροντμπι για Μουσλι.Ξερουμε κατι? Ή παπας?
και στα δυο ματς μπαινει στο 80 και στο 82 βαζουμε γκολ... ειναι η τρελοαυρα που εχει 

Μετα απο τοσα χρονια στην ομαδα ολοι εχουμε καταλαβει οτι δεν ειναι το καθαρο σεντερ φορ..
Θα βαλει το γκολ αν του δωθει ευκαιρια φυσικα ,αλλα οπως εχω ξαναπει με τον υγιη και γερο Μουσλι ειμαστε ενα ισως 2 κλικ πανω...
Ανοιγει διαδρομους, παιρνει κεφαλιες ,"τραβαει" παικτες εκτος περιοχης, γενικα πολυ "βρωμικη" δουλεια που δεν φαινεται...
Δεν ειναι λιγο πραγμα..
Σε 17 λεπτα ,ειχε 1 ασιστ, 6 πασες, 3 λαθη...
Θα βαλει το γκολ αν του δωθει ευκαιρια φυσικα ,αλλα οπως εχω ξαναπει με τον υγιη και γερο Μουσλι ειμαστε ενα ισως 2 κλικ πανω...
Ανοιγει διαδρομους, παιρνει κεφαλιες ,"τραβαει" παικτες εκτος περιοχης, γενικα πολυ "βρωμικη" δουλεια που δεν φαινεται...
Δεν ειναι λιγο πραγμα..
Σε 17 λεπτα ,ειχε 1 ασιστ, 6 πασες, 3 λαθη...
Καμια τρελοαυρα τιποτα δεν ειναι τυχαιο τα ειπε ολα ο μοικανος μετα απο εσεναBoksic4 έγραψε:και στα δυο ματς μπαινει στο 80 και στο 82 βαζουμε γκολ... ειναι η τρελοαυρα που εχει

Υ.Γ Ειδες μοικανε συμφωνουμε που και που

Πολυ σε γουσταρω ρε Μουσλι!Και ας παιζεις δεκα ματς το χρονο......ξερεις εσυ σε ποια!Ποσο θελω να εισαι και του χρονου στην ομαδα μας!.......
στο να υποδέχεται την μπάλα στην κορυφή της επίθεσης και μετά να τη μοιράζει είναι μανούλα.
όταν φορτώνεις την ομάδα επιθετικούς αλλά δεν μπορείς να τους περάσεις τη μπάλα είναι δώρο άδωρον. Εδώ κολλάει ο Μούσλι. Υποδοχή, πάσα, διάδρομοι, κίνηση, σέντρα => γκολ.
όταν φορτώνεις την ομάδα επιθετικούς αλλά δεν μπορείς να τους περάσεις τη μπάλα είναι δώρο άδωρον. Εδώ κολλάει ο Μούσλι. Υποδοχή, πάσα, διάδρομοι, κίνηση, σέντρα => γκολ.
- kataramenos5
Τι να γραψω με κάλυψαν οι παραπάνω.Ζλατανόσκυλο .Για Πάντα
ΥΓ Είναι δυνατον να φύγει αυτός ο Παικταράς?
Συμβόλαιο με ρήτρα για Χ συμμετοχές.Τώρα.
ΥΓ Είναι δυνατον να φύγει αυτός ο Παικταράς?
Συμβόλαιο με ρήτρα για Χ συμμετοχές.Τώρα.
ρε παλικάρια....
πνιξτε τον πού$τη τον λογιστή που έχετε μέσα σας...
πόσα παίρνει και πόσα παίρνει...
Απολαύστε τον λαιμαι... Χαρείτε τον...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι αν γουστάρει να μείνει (όπως δείχνει) θα μείνει με πολύ λιγότερα...
υ.γ. - Παλουκωτή... καλές οι ασιστ που βγάζεις τελευταία, καλή η οργάνωση του παιχνιδιού κλπ αλλά ΕΓΩ θέλω να βλέπω το χεράκι σου δίπλα από το αυτάκι σου να γυρνάει και την γλώσσα έξω...
και αυτό το κάνεις ΜΟΝΟ όταν ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙΣ...
ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ και συνέχισε για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
πνιξτε τον πού$τη τον λογιστή που έχετε μέσα σας...
πόσα παίρνει και πόσα παίρνει...
Απολαύστε τον λαιμαι... Χαρείτε τον...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι αν γουστάρει να μείνει (όπως δείχνει) θα μείνει με πολύ λιγότερα...
υ.γ. - Παλουκωτή... καλές οι ασιστ που βγάζεις τελευταία, καλή η οργάνωση του παιχνιδιού κλπ αλλά ΕΓΩ θέλω να βλέπω το χεράκι σου δίπλα από το αυτάκι σου να γυρνάει και την γλώσσα έξω...
και αυτό το κάνεις ΜΟΝΟ όταν ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙΣ...
ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ και συνέχισε για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
- Federacion
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: