Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Dimg4 »

Rizla έγραψε:.................ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.................

KAI AMEΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΝΤΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Τhx, AdminTeam
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Χθες, ρε μπαγάσα, ήσουν απολαυστικός. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε βαθμούς με σένα σε τέτοια κατάσταση.
Φόβος και τρόμος, λέμε.
Όσοι δεν ήταν στο γήπεδο χθες, απλά έχασαν.
Η τηλεόραση σε αδικεί.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Δεν ειναι μονο οτι ειναι παιχταρας με ολη τη σημασια της λεξης,ειναι και καλος χαρακτηρας..
χθες πηρε την ομαδα στην πλατη του κανοντας εξαιρετικες ενεργειες..
Τα δινει ολα για την ομαδα...και η αμοιβη του ειναι πολυ μικρη ανααλογικα..
Οταν ομως ακουει καποιον μιραλας να ζηταει απο το γαβρο 2χαρτια ετησιο συμβολαιο και τελικα να παιρνει μαλλον 1.5
,θα πρεπει και εμεις να του κανουμε μια γενναια(καμια σχεση με τα ποσα γαβρου) αυξηση το καλοκαιρι ωστε να μη νιωσει αδικημενος...την δοξα την εχει...
Μεγαλη ψυχη αυτος ο παιχτης ,φλεβα χρυσου ...μακαρι να τον εχουμε ζεστο και κ@υλ..μενο για αρκετα ακομη..
Αλλα θα πεσουν πολλες προτασεις το καλοκαιρι..
Απιστευτος παιχταρας κατι σαν τον Πετζα καποτε στο μπασκετ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Karelias έγραψε:Χθες, ρε μπαγάσα, ήσουν απολαυστικός. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε βαθμούς με σένα σε τέτοια κατάσταση.
Φόβος και τρόμος, λέμε.
Η τηλεόραση σε αδικεί.
πραγματικά δεν ξέρω αν του έχει πέσει από χθες.έκανε οτι ηθελε ειδικά εκεινον με το 4 της ξάνθης σε μια φασει του κανει μια ντριπλα που χαζεψαμε και εμεις .....
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Δημοσίευση από lostre_4 »

Είναι ενα διαμάντι ως παίχτης και έγινε και ΠΑΟΚτσακι... Μιλάμε για τρελό συνδυασμό :twisted: :twisted:
Εχω βάλει την γιαγιά μου να τον ανάβει λαμπάδα κάθε κυριακή που πάει εκκλησία :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
RRYihaaa

Δημοσίευση από RRYihaaa »

dj_timo έγραψε:
zoomgr έγραψε:
dj_timo έγραψε:Ρε γαμω την τρελα μου ενα βιντεακι που χτυπαει το δικεφαλο στο στηθος δεν εχουμε????????

[youtube]p63tUwy8x1w#t=1:21[/youtube]

Timo πάνε στο 1:24 ;)
από χθες το ανέβασα
και με slow motion παρακαλώ
:opaokara:

ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εμενα με τρελαινει και στο 0:40-0:44 ο Μουσλι με τον Γκαρσια.... Ποσο γουσταρω που ειναι τοσο οικογενεια αυτη η ομαδα... :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μuitos anos Αndre!!!!
[youtube]jg11zl1MNIw&feature=fvw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Karelias έγραψε:Χθες, ρε μπαγάσα, ήσουν απολαυστικός. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε βαθμούς με σένα σε τέτοια κατάσταση.
Φόβος και τρόμος, λέμε.
Η τηλεόραση σε αδικεί.
Ακριβώς έτσι
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

free4 έγραψε:Μuitos anos Αndre!!!!
:lol: :lol: :lol:

Αν ήταν άγγλος τι θα του έλεγες free? Μany years? :lol: :lol:

YΓ: "Parabéns a Você"
Άβαταρ μέλους
cowboy46

Δημοσίευση από cowboy46 »

Χρόνια πολλά αλάνι μου. Να τα εκατοστήσεις. Τα χρόνια και τα γκολ σου με την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να γεράσεις εδώ, μαζί μας! Για να τα λετε με τον γερο-Pablo G. και τον γερο-Pablo C. που θα φτάξουν τα απαραίτητα φυτώρια, τους ανιχνευτές (ακατέργαστων) μετάλων απανταχού της Ελλάδος και όλα τα τμήματα υποδομής που θα κάνουν την ομάδα ένα άλλο σύνολο!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Θα δώσουμε τα πάντα για το Κύπελλο"

Στο δυνατό εφικτό στόχο του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα σεζόν στέκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. "Είμαστε ξανά ένα, σαν μια γροθιά", εξηγεί για την εικόνα του "Δικεφάλου" . "Αν φύγω θα είναι για το εξωτερικό", λέει για το μέλλον του.

Την... τιμητική του έχει τη Δευτέρα (24/1) ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ γίνεται 25 ετών και περιμένει, έστω και αν το πάρει καθυστερημένα, το... δώρο από την ομάδα. Την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Επίτευγμα που θεωρεί, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" (24/1), εφικτό.

"Στην Ευρώπη πάμε βήμα βήμα. Νομίζω ότι τα έχουμε πάει πολύ καλά ως τώρα και κανένας στην Ελλάδα δεν πίστευε ότι θα έχουμε τέτοια πορεία. Τώρα μπροστά μας είναι η ΤΣΣΚΑ, ένας πολύ δύσκολος και δυνατός αντίπαλος, ο οποίος πρέπει να μας απασχολήσει όταν θα έρθει η στιγμή να τον αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι εφικτός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς στο πρωτάθλημα ο πρώτος έχει μεγάλη διαφορά. Θέλουμε το Κύπελλο και θα δώσουμε τα πάντα γι' αυτόν τον σκοπό", τόνισε.

Είπε, μεταξύ άλλων, ακόμη:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι η ομάδα πάει καλύτερα φέτος από πέρυσι. Πέρσι δεν είχαμε τους ευρωπαϊκούς αγώνες και το Κύπελλο, αφού είχαμε αποκλειστεί νωρίς. Οσον αφορά το πρωτάθλημα είμαστε στην τρίτη θέση και η ομάδα μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα έχει βρει το δρόμο της. Το βασικό είναι γίναμε ξανά μία οικογένεια. Οι πολλές αλλαγές δεν μπορούν να κρατήσουν ένα σύνολο δεμένο. Πλέον όλοι στον ΠΑΟΚ είμαστε ξανά ένα, σαν μια γροθιά."

Για τον Σαλπιγγίδη: "Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Στα πρώτα ματς είχε ατυχία με το σκοράρισμα, αλλά ακόμη και τότε τα έδινε όλα για την ομάδα και βοηθούσε τα μέγιστα. Είναι πολύ καλό που έχουμε τον Σαλπιγγίδη φέτος στην ομάδα. Ολα γίνονται πιο... εύκολα όταν παίζεις μαζί του."

Για τον εαυτό του: "Νομίζω ότι η φετινή σεζόν μου είναι ως τώρα καλύτερη από την περυσινή. Οχι ότι κάνω κάτι το διαφορετικό, απλά τώρα ήρθαν και τα γκολ και αισθάνομαι πραγματικά καλά που βοηθώ την ομάδα μου σκοράροντας."

Για το μέλλον του: " Αν φύγω από τον ΠΑΟΚ τότε θα το κάνω μόνο για μια ομάδα του εξωτερικού και όχι για κάποια άλλη ελληνική"

olapaok
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

χρονια πολλα ΠΑΙΧΤΑΡΑ μου.....μακαρι μεχρι τα γεραματα να εισαι στον ΠΑΟΚ μας.....

δωστε του τη φανελα με το 10....μετα απο χρονια βρηκαμε 1 παιχτη που αξιζει να τη φοραει....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

dj_timo έγραψε:
Rizla έγραψε:.................ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.................

KAI AMEΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΝΤΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Τhx, AdminTeam
Συμφωνω με τα παιδιά.
Αν δεν εχει λεφτά η ομάδα ας ανεβασει τα εισιτηρεια. Ας ζητησει . Ας κανει ερανο.Οτιδηποτε.

Ο ΠΑΟΚ ΟΦΕΙΛΕΙ να του κάνει μια πρόταση ανανέωσης κοντα στο μυριο ( κατά τη γνωμη μου ).
Οχι όμως τώρα , γιατί λογικά και ο ίδιος θα θέλει να το σκεφτεί το καλοκαίρι , γνωρίζοντας όλες τις επιλογές του.
Αν του κάνεις τώρα πρόταση τον φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση κ μαλλον θα αρνηθει.

Αν το παιδί έχει πρόταση απο το εξωτερικό που τον καλύπτει ας φυγει. Δικαιωμά του ειναι και το αξίζει ο παικταράς. Να πάει κάπου που δεν υπάρχουν τα καριολοβουβαλα της Ελλαδίτσας.

ΕΙναι οπτασία.
Ειναι ο καλύτερος παικτης που έχω δει ποτέ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Να εχεις την υγειά σου αδερφε κ οτι κ αν γινει θα σε εχουμε στη καρδια μας.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Να ζήσεις και ατσαλένιος παιχταρά μας!!!

Από τη μια σκέφτομαι οτι πρέπει σύντομα να σου γίνει πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2021, από την άλλη το επίπεδό σου είναι για αλλού, πολύ ψηλά! Και εμείς θα σε καμαρώνουμε όταν και άμα έρθει εκείνη η στιγμή!

Το καλύτερο σενάριο βέβαια να συνδυαστούν οι επιλογές! Να πας εσύ τον ΠΑΟΚ μας εκεί που αξίζετε και οι δύο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”