Μάκης Χάβος

yiannisPAOKitalia

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Φουυυ. Μπαίνω να διαβάσω ρε γαμώτο 5-10 γραμμές, και χάνω όλη μου τη διάθεση, μου φεύγει όλη η όρεξη.. :cry:
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Ο γαυροσ εριξε 100 μυρια και εσυ με 5-10 εισαι για πλευ-οφς-κυπελλο και ευρωπη.Μια χαρα τα παει ο Χαβος και δειχνει οτι το ματι του κοβει.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Φουυυ. Μπαίνω να διαβάσω ρε γαμώτο 5-10 γραμμές, και χάνω όλη μου τη διάθεση, μου φεύγει όλη η όρεξη.. :cry:
γιατι αγορι μου τι επαθες??? :cry:
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Φουυυ. Μπαίνω να διαβάσω ρε γαμώτο 5-10 γραμμές, και χάνω όλη μου τη διάθεση, μου φεύγει όλη η όρεξη.. :cry:
ένιωθες και συ την ανάγκη να πανηγυρίσεις για την νίκη επί της ατρόμητης και δυσκατάβλητης αρμάδας της Σκόντα Ξάνθης όπως κάποιοι παραπάνω που με το πολύ "πες πες" στο τέλος κατάφεραν να πείσουν τον εαυτό τους πως έχουν να κάνουν με προπονητή, και δη, με λαυράκι (μα τι κωλόφαρδοι είμαστε που βρήκαμε τέτοιο κελεπούρι!!!...εγώ σε λέω, ο αλλάχ μας τον έστειλε)

Υ.Γ.
η γνωστή για τα φιλοπαοκτσήδικα αισθήματα της σπορντέι παινεύει τον Χάβο...ε δεν μπορεί, το καλό μας θα θέλει...άλλωστε, είναι γνωστό πόσο θέλει ο Καρπετόπουλος το καλό του ΠΑΟΚ...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ενταξει εσενα και τον μουρινιο να σε φερουν θα κλαις
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

teratios2 έγραψε:
ένιωθες και συ την ανάγκη να πανηγυρίσεις για την νίκη επί της ατρόμητης και δυσκατάβλητης αρμάδας της Σκόντα Ξάνθης όπως κάποιοι παραπάνω που με το πολύ "πες πες" στο τέλος κατάφεραν να πείσουν τον εαυτό τους πως έχουν να κάνουν με προπονητή, και δη, με λαυράκι (μα τι κωλόφαρδοι είμαστε που βρήκαμε τέτοιο κελεπούρι!!!...εγώ σε λέω, ο αλλάχ μας τον έστειλε)

Υ.Γ.
η γνωστή για τα φιλοπαοκτσήδικα αισθήματα της σπορντέι παινεύει τον Χάβο...ε δεν μπορεί, το καλό μας θα θέλει...άλλωστε, είναι γνωστό πόσο θέλει ο Καρπετόπουλος το καλό του ΠΑΟΚ...
:lol: :lol: :lol:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

teratios2 έγραψε:

Υ.Γ.
Τείνεις να γίνεις γραφικός, εμπαθείς έχεις γίνει ήδη. Και δε το λέω επειδή δε γουστάρεις τον Χάβο, σεκεμέ καντάρ αν σ'αρέσει ή όχι. Αλλά αυτό
teratios2 έγραψε:μην εξηγείς ως σοβαρότητα αυτό που μπορεί κάλλιστα να ερμηνευθεί ως βλακεία
για μένα είναι απαράδεκτο.

Προπονητάρα ο Jimenez, προπονητάρα ο Zesualdo Ferreira, προπονητάρα ο Τριτσών... ο Valverde ήθελα να πω, προπονητάρα και ο παγκοσμίου φήμης Hector Raul Couper -ξέχασα, αυτός έφυγε νύχτα-, και κρίνεις την σοβαρότητα του Χάβου, λες και τον ξέρεις από προχτές.

Μείνε σε παρακαλώ στην κριτική της προπονητικής του αξίας, όποια κι αν είναι αυτή, και μη μπαίνεις στον κόπο να σχολιάσεις κατ' αυτόν τον τρόπο τον Χάβο. Δεν το παίζω ηθικολόγος, αλλά όλα έχουν όρια. Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ μιλάμε και γράφουμε, και ένα σκιάχτρο να βάλεις εκεί, λίγο σεβασμό τον αξίζει.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

:cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
teratios2

tigon4 έγραψε:ενταξει εσενα και τον μουρινιο να σε φερουν θα κλαις
ασ τα να πάνε φιλαράκι...ποιον Μουρίνιο, εδώ Χάβο μου φέρανε και δεν μου κάνει
DC έγραψε:5ετές συμβόλαιο στον Χαβίνιο ΕΧΘΕΣ
πες μόνο τον Ζαγόρ να βάλει ρήτρα μην μας τον κλέψει κανάς Αστέρας Τρίπολης (όπως τον προηγούμενο φωστήρα που είχαμε φορτωθεί και εσύ πάλι αποθέωνες), κανά Κερατσίνι, τίποτα ΠΑΟ Ρούφ, ξέρεις, ομάδες του πραγματικού επιπέδου του
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

θεος :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ενταξει απο ειρωνια αλλο τιποτα, δεν ειπα οτι ειναι μουρινιο αλλα ειναι προπονητης μας αυτη την στιγμη και οπως και να το κανουμε παει καλα και προσπαθει.......εσενα οποιον και να σου φερουν τα ιδια θα λες γιατι απλα εχεις λαθος νοοτροπια.
Άβαταρ μέλους
teratios2

yiannisPAOKitalia έγραψε:όλα έχουν όρια.
εκτός από την προπονητική ικανότητα του Χάβου που είναι άπειρη
yiannisPAOKitalia έγραψε:Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ μιλάμε και γράφουμε, και ένα σκιάχτρο να βάλεις εκεί,
στην παρούσα στιγμή, αυτό θα ήταν αναβάθμιση

κατά τα άλλα, το να με λέει γραφικό κάποιος που υπερασπίζεται τον Μάκη Χάβο ισοδυναμεί με νόμπελ φυσικής...

τέλος, έτσι έγραφα, έτσι γράφω κι έτσι θα γράφω...αν δεν σ αρέσει κάνε με μπάν...ειδάλλως, χέσε με

Υ.Γ.
tigon4 έγραψε:εχεις λαθος νοοτροπια.
έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τιπότα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teratios2 την Κυρ 23 Ιαν 2011, 04:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Εμενα μ' αρεσει αυτο το σκηνικό!

Πρέπει πάντα κάποιος να κράζει τον κόουτς! Αλλιώς δεν έχει πλάκα. :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εμπαινε ρε Τερατιε!!!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

κοιταξτε πιστευω οτι θελουμε προπονητη αυτο ειναι σιγουρο....αλλα θα ηταν τεραστιας χρησιμοτητας ο χαβος σαν βοηθος προπονητη...γιατι και αποψη εχει αλλα και "ψωμια" εχει φαει αυτο το τριμηνο
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Θέλουμε προπονητή μεγάλης κλάσης γιατί ο Χάβος πρέπει να είναι ο μετά την μεγάλη κλάση προπονητής...Έχει μεγάλες δυνατότητες...
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”