Μάκης Χάβος
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Μάκης Χάβος
οχι και γω θελω προπονητη μεγαλο για τη νεα χρονια αλλα τηρουμενων των αναλογιων ακι δεδομενων των συνθηκων(οικονομικων κυριως) τα παει καλα σοου φαρ..
Τα καλά να λέγονται....
Μπράβο σήμερα γιατί παρά τις απουσίες τις κάλυψε και με τις επιλογές του!
Επίσης αυτό που είπε για τον Κούτσια ήταν πολύ καλό. Τον κάλυψε 100%

Μπράβο σήμερα γιατί παρά τις απουσίες τις κάλυψε και με τις επιλογές του!
Επίσης αυτό που είπε για τον Κούτσια ήταν πολύ καλό. Τον κάλυψε 100%

για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, ο Φωτάκης παίζει κυρίως ως 3ο κεντρικό χαφ σχεδόν δίπλα στον Ίβιτς (ή στον Γκαρσία στο κύπελλο) ενώ το άλλο αμυντικό χαφ (Τσουκαλάς ή Βιτόλο) τραβιέται λίγο πιο πίσω.
Όταν έχουμε μπάλα ο Σάλπι προωθείται στο ίδιο ύψος με τον Κλάους και ο Φωτάκης ανεβαίνει μπροστά και δεξιά (λίγο πάνω από τη σέντρα) για να συνδιαστεί με τους Μίρο, Σάλπι και αμυντικό χαφ (συνηθέστερα Γκαρσία ή Ίβιτς στο ματς με την Ξάνθη)
Όταν έχουμε μπάλα ο Σάλπι προωθείται στο ίδιο ύψος με τον Κλάους και ο Φωτάκης ανεβαίνει μπροστά και δεξιά (λίγο πάνω από τη σέντρα) για να συνδιαστεί με τους Μίρο, Σάλπι και αμυντικό χαφ (συνηθέστερα Γκαρσία ή Ίβιτς στο ματς με την Ξάνθη)
- kataramenos5
Άμα είναι οι άπειροι προπονητές να κάνουνε από την πρώτη τους χρονιά πλάκα στο λιμάνι με τον Μπαλάφα και τον Τσουκαλά, να με πηγαίνουν στους 32 και να κρυφοκοιτάμε και το κύπελλο, τέτοιους θέλω.
Άμα ο έμπειρος θέλει να πουλήσουμε τα νεφρά μας για να κάνουμε πρωταθλητισμό, να λείπει. Υπάρχουν και οι Εθνικές.
5ετές συμβόλαιο στον Χαβίνιο ΕΧΘΕΣ

Άμα ο έμπειρος θέλει να πουλήσουμε τα νεφρά μας για να κάνουμε πρωταθλητισμό, να λείπει. Υπάρχουν και οι Εθνικές.
5ετές συμβόλαιο στον Χαβίνιο ΕΧΘΕΣ

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Εκείνο που τρελλαίνει αφάνταστα είναι οι εντελώς λακωνικές συνεντεύξεις τύπου.
Δυο λόγια όλο κι'όλο και γειά σας ρε αρδ.
Η σοβαρότητα που δείχνει είναι πολύ θετικό στοιχείο.
Δυο λόγια όλο κι'όλο και γειά σας ρε αρδ.
Η σοβαρότητα που δείχνει είναι πολύ θετικό στοιχείο.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
η ομαδα εχει αγωνιστικο μετταλο εδω και καιρο κ παιχτες που δε θελουν να χανουν....
ετοιμη ομαδα πηρε απλα την χειριστηκε καλυτερα απο τον δερμι κ τον μπερετα....οι τελευταιοι 2 αυτοκτονησαν μονοι τους
η φιλοσοφια του σαντος δεν εχει αλλαξει στο ιδιο μοτιβο παιζει πανω κατω....(κατι σαν μεντασιον)
στα + ειναι η καλη ευρωπαικη πορεια που εβαλε το χερακι του ......κ το ποδι του ο βιερινια...
στο πρωταθλημα ειμαστε πισω 15 βαθμους ..χειροτερα απο περσι.....
απλα φετος εχεις ενα βιερινια απαιχτο...
τωρα εσας αν σας αρκει η 3 θεση ενω περσι ησουν 2 οκ παω πασο ...(δεν εχει τελειωσει τπτ ακομα βεβαια και ευχομαι να βγουμε 2)
ηθελα καλυτερη πορεια απο περσι
θελω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κ περσι παραλιγο να το παρω ...
ετοιμη ομαδα πηρε απλα την χειριστηκε καλυτερα απο τον δερμι κ τον μπερετα....οι τελευταιοι 2 αυτοκτονησαν μονοι τους
η φιλοσοφια του σαντος δεν εχει αλλαξει στο ιδιο μοτιβο παιζει πανω κατω....(κατι σαν μεντασιον)
στα + ειναι η καλη ευρωπαικη πορεια που εβαλε το χερακι του ......κ το ποδι του ο βιερινια...
στο πρωταθλημα ειμαστε πισω 15 βαθμους ..χειροτερα απο περσι.....

απλα φετος εχεις ενα βιερινια απαιχτο...

τωρα εσας αν σας αρκει η 3 θεση ενω περσι ησουν 2 οκ παω πασο ...(δεν εχει τελειωσει τπτ ακομα βεβαια και ευχομαι να βγουμε 2)
ηθελα καλυτερη πορεια απο περσι
θελω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κ περσι παραλιγο να το παρω ...

3oς ησουν περυσι και δεν τα λες ολα ....δεν εχει σχεση ο φετινος γαυρος με τον περσινο και για το κυπελλο παλι τπτ
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
σορρυ 3 ...καλα τα λες ο γαβρος εχει αλλη ομαδα φετος...αρα εμεις μειναμε στασιμοι....
παλι στα λογια μου ερχεσαι
τεσπα ετσι τα βλεπω εγω τα πραγματα απο μερια μου
ο καθενας οπως νομιζει ....
απλα ηθελα πρωταθλημα φετος βαση της περσινης καλης χρονιας

παλι στα λογια μου ερχεσαι

τεσπα ετσι τα βλεπω εγω τα πραγματα απο μερια μου
ο καθενας οπως νομιζει ....

απλα ηθελα πρωταθλημα φετος βαση της περσινης καλης χρονιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Κυρ 23 Ιαν 2011, 03:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.