19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- navigator11
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
στα πόδια του είναι να κάνει τα σχόλια για την παρουσία του ως τώρα στην ομάδα ΝΤΕΜΟΝΤΑ.φτάσανε ορισμένοι να γράφουν οτι έπαιξε λέει στο βόλο καλά,επειδή,όντας χεσμένος,έδινε την μπάλα προς τα πίσω για να αποφύγει τον κλασικό ρόλο του crush dummie που αρέσκεται να παίζει.αντιλαμβανόμαστε πόσο χαμηλά πρέπει να ρίχνουμε τον πήχη των αξιώσεων από το ... παιδί για να διατηρούμε τη σπίθα της ελπίδας μπας και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο;
Τόσο μπορεί. Τόσο παίζει. Επειδή δηλαδή εμείς τον θέλουμε εφάμιλο του Βιειρίνια, πρέπει να τα καταφέρει με το ζόρι; Δεν μπορώ να σας καταλάβω...
Βασιλάκη, θα κρατήσουν τον Μπαλάφα και θα πάρεις πόδι εσύ.
Λογικέψου.
Λογικέψου.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Καθόλου φίλε μου. Αν έβλεπα να έχει τα 3/10 της προσφοράς του Βιειρίνια, δεν θα έλεγα κουβέντα.GI4NNEN4 έγραψε:..... Επειδή δηλαδή εμείς τον θέλουμε εφάμιλο του Βιειρίνια, πρέπει να τα καταφέρει με το ζόρι; ...
Και δεν έχει να κάνει με τα λεφτά που κόστισε.
- navigator11
GI4NNEN4 έγραψε:Τόσο μπορεί. Τόσο παίζει. Επειδή δηλαδή εμείς τον θέλουμε εφάμιλο του Βιειρίνια, πρέπει να τα καταφέρει με το ζόρι; Δεν μπορώ να σας καταλάβω...
προσωπικά αυταπάτες δεν τρέφω.έχω καταλήξει στο πόρισμα ότι πρόκειται ή περί τεμπέλη ή περί νοητικά αδύναμου.αν ισχύει το δεύτερο,παραιτούμαι οποιασδήποτε ενασχόλησης με την πάρτη του.μην πιστεύοντας κάτι τέτοιο πάντως,εξακολουθώ να γράφω στο τόπικ αυτό.το ότι προσπαθεί πραγματικά στις προπονήσεις εμένα δε μου λέει τίποτα.όταν οι όποιες προσπάθειες του,τις οποίες βάσει της μη εξέλιξης που έχει παρουσιάσει αμφισβητώ,αποκτήσουν έμπρακτη υπόσταση,τα ξαναλέμε.
για να κάνουμε και ένα ρεζουμέ των παραπάνω...
από συνέντευξη του μεγάλου μάνατζερ Ψινάκη, στην οποία αναφέρεται στα πρώτα βήματα του Βασίλη Καρρά. (Ο Αντελίνο δεν ξέρω ποιος είναι).ο Βασίλης ξέρει μουσική, λαϊκή βέβαια (δεν έχει πάει 10 χρόνια ωδείο όπως ο Αντελίνο) και στο στούντιο ακούγεται καλά. Πατάει στις νότες σωστά, δε στονάρει και η έντασή του είναι ικανοποιητική. Το θέμα είναι στα live Βασιλάκη μου. Γιατί ο καλλιτέχνης δε γίνεται να είναι μια ζωή κλεισμένος στο στούντιο και να βγάζει CD. Αν δεν πείσεις στην πίστα, ποιος θα αγοράσει το δισκάκι σου αγόρι μου; Και να ξέρεις το κοινό της Θεσσαλονίκης είναι δύσκολο, αλλά είναι και τίμιο. Αν δει αξία την επιβραβεύει. Βγες λοιπόν αγορίνα μου και λάμψε.
Σιγά ρε μάγκες.Σήμερα ήταν αρκετά καλός και βοηθούσε και αμυντικά.Το είπε και ο Χάβος πως η αλλαγή του οφείλεται στο ότι δεν μπορούσε να βγάλει άλλον και τακτικά έχει βελτιωθεί.Το ότι έχει μειονεκτήματα το βλέπουμε αλλά το σημερινό κράξιμο γιατί??? άλλωστε φέτος δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου, δίκαια προφανώς.
Σήμερα όλοι γύρω μου τον κράζαν κι ας έκανε το σωστό.
Ενώ ξαφνικά αγαπήσαμε τον Μπαλάφα που τον βλέπουμε 5 χρόνια...
Θα τον χρειστούμε στην υπόλοιπη σαιζόν οπότε και αν δεν τον γουστάρετε δεν χρειάζεται να το δείχνετε τόσο πολύ. Η αρνητική ενέργεια ή η θετική μετράει και λιγο χειροκρότημα δε βλάπτει.
Σήμερα όλοι γύρω μου τον κράζαν κι ας έκανε το σωστό.
Ενώ ξαφνικά αγαπήσαμε τον Μπαλάφα που τον βλέπουμε 5 χρόνια...
Θα τον χρειστούμε στην υπόλοιπη σαιζόν οπότε και αν δεν τον γουστάρετε δεν χρειάζεται να το δείχνετε τόσο πολύ. Η αρνητική ενέργεια ή η θετική μετράει και λιγο χειροκρότημα δε βλάπτει.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Για μενα πολυ θετικες οι τελευταιες του εμφανισεις! Θα μπορουσε να βαλει και γκολ, θα γινει και αυτο αν συνεχισει ετσι!
Βελτιώθηκε σε σχέση με πριν αλλά δεν έγινε καλός... ΟΚ ρε παιδιά θα πείτε για το μύριο που στάξαμε, για το ότι 1,5 χρόνο τώρα έχει μείνει στάσιμος κτλ αλλά πραγματικά δεν ξέρω σε τι σκατά βοηθάει να τρώει κράξιμο από την πρώτη λάθος ενέργεια. Ο ύμνος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας λέει
που τα 11 παιδιά μας
τα' χουμ' όλοι στην καρδιά μας
Αυτό δε σημαίνει να είμαστε τυφλοί στα λάθη του καθενός....
που τα 11 παιδιά μας
τα' χουμ' όλοι στην καρδιά μας
Αυτό δε σημαίνει να είμαστε τυφλοί στα λάθη του καθενός....
Νομίζω ότι ωριμάζει ποδοσφαιρικά και αυτό είναι το μήνυμα για μένα. Έχω την αίσθηση ότι θέλει να αρπάξει την ευκαιρία... Θα δείξει. Καλός για μένα με το παιχνίδι της Ξάνθης.
Να το σταζαμε κιολας... Λιγο- λιγο...Pegasus έγραψε: ΟΚ ρε παιδιά θα πείτε για το μύριο που στάξαμε
δεν επαιξε καλα συνολικα αλλα οι δυο φασεις που εχασε ηταν δυσκολο να μπουν αν τις ξαναδειτε...
φανταστειτε να εχανε φαση σαν του σαλπιγγιδη τι θα ακουγε
φανταστειτε να εχανε φαση σαν του σαλπιγγιδη τι θα ακουγε
-
ειναι πολυ καλος απλα υστερει στο 1 με εναν..
και δεν εχει παρα πολυ δυνατο ποδι.Βεβαια,οριμαζει σιγα σιγα και ειναι πολυ πιο βελτιωμενος απο περσυ..!
και δεν εχει παρα πολυ δυνατο ποδι.Βεβαια,οριμαζει σιγα σιγα και ειναι πολυ πιο βελτιωμενος απο περσυ..!