Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Και μόνο 300 χιλιάρικα.
Santos Fernando, σε ευχαριστώ.
Santos Fernando, σε ευχαριστώ.
- navigator11
moican4 έγραψε:Δωρου Θεου.!!
τάδε έφη ... καίτη γαρμπή !
απλα ενα τεραστιο ευχαριστω στον φερναντο σαντος
ο βιερινια εχει ολοκληρωθει σαν ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα....εχει γινει ολοκληρωμενος παικτης
το καλυτερο μας μπακ-μαρκαρει ασφυκτικα και κλεβει μπαλες,πηδαει και κερδιζει κεφαλιες σταματαει κοντρες
το καλυτερο μας χαφ-δημιουργει παιχνιδι,κουβαλα την μπαλα βγαζει καθετες και μοιραζει μπαλιες πλεον αλα γκαρσια
το καλυτερος μας φορ-σκοραρει,βγαζει ασσιστς,πλαγιοκοπει,σουταρει απο παντου,επικινδυνος στα στημενα,οργωνει τις πλευρες,συγκλινει προς το κεντρο,ζαλιζει τους αμυντικους
πρωσοπικα οσα χρονια ειμαι εν ζωη και ασχολουμαι με ΠΑΟΚ δεν εχω ξαναδει τετοια παιχτουρα στην ομαδα μας
Μακαρι να μεινει εδω για παντα....μονο αυτο
ο βιερινια εχει ολοκληρωθει σαν ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα....εχει γινει ολοκληρωμενος παικτης
το καλυτερο μας μπακ-μαρκαρει ασφυκτικα και κλεβει μπαλες,πηδαει και κερδιζει κεφαλιες σταματαει κοντρες
το καλυτερο μας χαφ-δημιουργει παιχνιδι,κουβαλα την μπαλα βγαζει καθετες και μοιραζει μπαλιες πλεον αλα γκαρσια
το καλυτερος μας φορ-σκοραρει,βγαζει ασσιστς,πλαγιοκοπει,σουταρει απο παντου,επικινδυνος στα στημενα,οργωνει τις πλευρες,συγκλινει προς το κεντρο,ζαλιζει τους αμυντικους
πρωσοπικα οσα χρονια ειμαι εν ζωη και ασχολουμαι με ΠΑΟΚ δεν εχω ξαναδει τετοια παιχτουρα στην ομαδα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Σάβ 22 Ιαν 2011, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ
Λόγος: ΠΑΟΚ
Σκεφτομαι αυτα που εχει προσφερει στην ομαδα ωστε να σχολιασω και για το σημερινο του παιχνιδι και απλα ανατριχιαζω... Ειχε δεν ειχε εβγαλε την assist του παλι...Νιωθω περηφανια που εξελισσεται και παιζει στον ΠΑΟΚ...
ΥΓ και οσο θυμαμαι τον πανηγυρισμο μετα το γκολ στον γαυρο αλλο τοσο τρελαινομαι

ΥΓ και οσο θυμαμαι τον πανηγυρισμο μετα το γκολ στον γαυρο αλλο τοσο τρελαινομαι
Είπα πριν λίγες μέρες πως ο ΠΑΟΚ σήμερα έχει στη διάθεση του μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας του...Ένας από αυτούς είναι ο Αντελίνο...στο χαλαρό κιόλας...Alastor έγραψε:απλα ενα τεραστιο ευχαριστω στον φερναντο σαντος
μακαρι αυτη η φουρνια να αφησει και κπ τιτλο...κριμα θα ναι..
Οποιος εχει χρονο ας παει στην πρωτη σελιδα του τοπικ να δει τα παλια post απο τοτε που πρωτοηρθε...Εχει αρκετο ενδιαφερον...
02.07.08
Από την πλευρά του, ο Βιερίνια, δήλωσε πως δεν έχει ξαναδεί τέτοια παρουσία φιλάθλων σε προπόνηση: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Πραγματικά ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και φαίνεται αυτό. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ήξερα κάποια πράγματα από τον Μπρούνο Αλβες, που έπαιζε στην ΑΕΚ. Μου είχε μιλήσει για το φανταστικό κλίμα που επικρατεί στην Τούμπα, αλλά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Αυτό για το οποίο βρίσκομαι εδώ είναι να δουλέψω σκληρά, να προσπαθήσω πολύ για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στους στόχους του. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα ρόστερ, με το οποίο θα κάνει μεγάλα πράγματα στη σεζόν».
Να περναει και η ωρα

02.07.08
Από την πλευρά του, ο Βιερίνια, δήλωσε πως δεν έχει ξαναδεί τέτοια παρουσία φιλάθλων σε προπόνηση: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Πραγματικά ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και φαίνεται αυτό. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ήξερα κάποια πράγματα από τον Μπρούνο Αλβες, που έπαιζε στην ΑΕΚ. Μου είχε μιλήσει για το φανταστικό κλίμα που επικρατεί στην Τούμπα, αλλά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Αυτό για το οποίο βρίσκομαι εδώ είναι να δουλέψω σκληρά, να προσπαθήσω πολύ για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στους στόχους του. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα ρόστερ, με το οποίο θα κάνει μεγάλα πράγματα στη σεζόν».
Να περναει και η ωρα
Την σημερινη νικη δεν την αφιερωσε πουθενα.?
Π.χ στο νοστιμο παστιτσιο της μητερας της κοπελας του,
στα πολυ ωραια σουτζουκακια της θειας της κοπελας του , και παει λεγοντας.!!
Ε,ρε κολλημα αυτο το παιδι...
Π.χ στο νοστιμο παστιτσιο της μητερας της κοπελας του,
στα πολυ ωραια σουτζουκακια της θειας της κοπελας του , και παει λεγοντας.!!
Ε,ρε κολλημα αυτο το παιδι...
βρε ασε να κολλησει το παιδι εδω και να μην θελει να παει πουθενα ....ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΞΕΙ
ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ "ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΔΩ ΣΟΓΑΜΠΡΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ" ΜΕ ΥΦΟΣ ΛΙΓΟ ΨΑΡΩΤΙΚΟ.....

ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ "ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΔΩ ΣΟΓΑΜΠΡΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ" ΜΕ ΥΦΟΣ ΛΙΓΟ ΨΑΡΩΤΙΚΟ.....
ναι ρε γαμοτο αυτη η φουρνια αξιζει οπωσδηποτε τιτλο ......MANIAKOS έγραψε:μακαρι αυτη η φουρνια να αφησει και κπ τιτλο...κριμα θα ναι..
- Athanasiadhs
Κάτω στον Πειραιάαααααα στα Καμίιιιιιινιαααα
γλύφουνε το κ@υλίιιιι του Βιειρίνιαααα...
ΛΑ ΛΑ ΛΑ άιντε παιχταρά μου να ξερες πόσο σε γουστάρουμε και μας γκ@υλώνεις...Κάρφωσε άλλο ένα στον γαύρο την Τετάρτη, άλλα 2-3 και στους Ρώσσους και μετά ασχολήσου και με την κοπελιά σου, μην ξεδίνεις μόνο με πουτ@νες..

γλύφουνε το κ@υλίιιιι του Βιειρίνιαααα...
ΛΑ ΛΑ ΛΑ άιντε παιχταρά μου να ξερες πόσο σε γουστάρουμε και μας γκ@υλώνεις...Κάρφωσε άλλο ένα στον γαύρο την Τετάρτη, άλλα 2-3 και στους Ρώσσους και μετά ασχολήσου και με την κοπελιά σου, μην ξεδίνεις μόνο με πουτ@νες..
Ο χειρότερος παίκτης σήμερα.
Αδιάφορος, περιπατητής, πουλούσε συνέχεια την μπάλα.
Καλύτερα να τον στείλουμε δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, μπας και στρώσει.
Αδιάφορος, περιπατητής, πουλούσε συνέχεια την μπάλα.
Καλύτερα να τον στείλουμε δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, μπας και στρώσει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. προπονητή που έφερε στο 1ο ημίχρονο τον Αντελίνο στα δεξιά και τον χάζευα από κοντά.
βρήκα και ένα βιντεάκι του από το 2015. Με σουτ στα τελευταία λεπτά ισοφαρίζει το ματς.
[youtube]UKfqpeIQBwo[/youtube]
βρήκα και ένα βιντεάκι του από το 2015. Με σουτ στα τελευταία λεπτά ισοφαρίζει το ματς.
[youtube]UKfqpeIQBwo[/youtube]
-
Dimg4
zoomgr έγραψε:dj_timo έγραψε:Ρε γαμω την τρελα μου ενα βιντεακι που χτυπαει το δικεφαλο στο στηθος δεν εχουμε????????
[youtube]p63tUwy8x1w#t=1:21[/youtube]
Timo πάνε στο 1:24
από χθες το ανέβασα
και με slow motion παρακαλώ
ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ