Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη 22/1 17:25 nova2
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη 22/1 17:25 nova2
Πολύ μέτριοι ήμαστε, αλλά προηγούμαστε με τον καλύτερό μας παίκτη στο α΄ημίχρονο, τον Κλάους.
Έχω ερωτήματα:
1) Αυτό το χάλι του αγωνιστικού χώρου είναι από τη χθεσινή βροχή;
2) Ο Κουτσιανικούλης είναι σίγουρα ποδοσφαιριστής που δαπανήθηκαν 2 μύρια για την αποκτησή του; εγώ πια δεν μπορώ άλλο κάρβουνο... ρε Βασιλάκη αν δεν κάνεις κανένα καλό ματς με ομάδες τύπου Ξάνθη, πότε θα κάνεις με την ΤΣΣΚΑ;;; δεν μπορεί το παλικάρι όπως έλεγε ένας παλιός προπονητής μας...
Επειγόντως ακραίος μετεγγραφή... φέρτε τον Αμπτούν....
3) Μόνο εγώ νομίζω πως ο Ίβις κάνει πιο καλά παιχνίδια ως αμυντικός χαφ παρά ως επιθετικός χαφ;
Έχω ερωτήματα:
1) Αυτό το χάλι του αγωνιστικού χώρου είναι από τη χθεσινή βροχή;
2) Ο Κουτσιανικούλης είναι σίγουρα ποδοσφαιριστής που δαπανήθηκαν 2 μύρια για την αποκτησή του; εγώ πια δεν μπορώ άλλο κάρβουνο... ρε Βασιλάκη αν δεν κάνεις κανένα καλό ματς με ομάδες τύπου Ξάνθη, πότε θα κάνεις με την ΤΣΣΚΑ;;; δεν μπορεί το παλικάρι όπως έλεγε ένας παλιός προπονητής μας...
Επειγόντως ακραίος μετεγγραφή... φέρτε τον Αμπτούν....
3) Μόνο εγώ νομίζω πως ο Ίβις κάνει πιο καλά παιχνίδια ως αμυντικός χαφ παρά ως επιθετικός χαφ;
ποιος έλεγε ότι ο Κουτσιανικούλης έχει σταματήσει να κουτουλάει στον αντίπαλο???
ρε μήπως έχει μυωπία or something?
δηλαδή... έλεος...
εξάρθρωση ωμοπλάτης... μεταφράζετε σε πόσες μέρες αποχή από το γήπεδο?
ξέρει κανείς?
δηλαδή... έλεος...
ξέρει κανείς?
ίβιτς αθανασιάδης cirillo contreras πάvε πολύ καλά μέχρι στιγμής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Σάβ 22 Ιαν 2011, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
eχει πολύ χwρo , γιατί ο κιντάνα είτε υπάρχει είτε όχι το ίδιο είναι και οι άλλοι αμυντικοί half τις ξανθης μαρκάρουν κοντά στη περιοχή τουςioanmits έγραψε: Μόνο εγώ νομίζω πως ο Ίβις κάνει πιο καλά παιχνίδια ως αμυντικός χαφ παρά ως επιθετικός χαφ;
3-4 εβδομάδες, ανάλογα το σκαρί...zoomgr έγραψε:ποιος έλεγε ότι ο Κουτσιανικούλης έχει σταματήσει να κουτουλάει στον αντίπαλο???
δηλαδή... έλεος...
ξέρει κανείς?

Πιστευω οτι Σαλπι-Βιερινια (ειδικα ο μικρος που ειχε κ προβλημα στο ποδι) πρεπει να βγουν προς το τελος γιατι θα σκασουν...
- alex ntepo
Όχι πάλι έτσι ρε γμτ, όχι πάλι ο Πόυ!!!
Τέλος πάντων, ελπίζω η επόμενη και 100η μου δημοσίευση να είναι για ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!
Τέλος πάντων, ελπίζω η επόμενη και 100η μου δημοσίευση να είναι για ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alex ntepo την Σάβ 22 Ιαν 2011, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PaOkArAsIrAkLiO
Αμαν ρε γαμωτο αμαν!!! Αυτη η νοοτροπια Σαντος θα μας φαει!!! ΠΑΛΙ Ο ΠΟΫ;;;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΣΩΣΤΑ;;;
- blackmagic
ποιος χαλκιας ρε φιλε σταματα να ακους ραδιο...τι επρεπε να κανει δλδ?
ρεε μητσο.. τι χανεισ παλικαρι μου.. ! αυτα επρεπε να μπαινουν απευθειασ !