Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Μετά απο αρκετό καιρό έλλειψης απο το ΜΑΝΙΑ, είπα να ξαναποστάρω γιατι βλέπω ότι αρχίσαμε τις ιδιες μλκιες...
Γιατί ρε μάγκες μικραίνουμε μόνοι μας συνέχεια τον ΠΑΟΚ;;; Ποιος Καρυπίδης ρε παιδιά;;; Επειδή ειναι ΠΑΟΚτσάκι;; κ εγώ ΠΑΟΚτσης είμαι, αλλά δεν κάνω.. Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ έχει αλλάξει επίπεδο κ με τέτοιες προσθηκες στυλ Καρυπίδη κάνουμε βήματα προς τα πίσω.. Σωστά η Διοίκηση πρωοθεί πιτσιρικάδες.. απο εκεί πρεπει να βγαίνουν Ελληνες κ όχι οποιον θυμόμαστε χαιρόμαστε.. Ακόμα κάτι, που μπορει να ακούγεται λιγο γελείο.. Δεν αντέχω συνέχεια να λέμε, καλός παικτης αλλά τσόγλανος.. Θα μας κανει ανω κατω.. Εκει στην ομάδα του τα εκανε πουτανα.. Ρε αλάνια.. το τι έκανε εκει στα παπαρια μας.. Εδώ οταν θα ερθει καποιος πρέπει να στρωθει κ πιστευω έχουμε τους καταλληλους για να εχουμε τα αποδυτηρια ηρεμα.. ΝΑΙ ΡΕ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

καλώς ξαναγύρισες λοιπόν....
συζήτηση να γίνεται ρε νιγρίτα.. :D
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

xrisitsapa έγραψε:Κινούμαστε ξανά σε σωστή κατεύθυνση και χαίρομαι!
Δώστε μια ευκαιρία και στο Γεωργίου να τον δούμε.
Το μόνο που διαφωνώ ( και ας με πράξουν πολλοί ) είναι να φύγει ο Παπάζογλου. Ας τον δώσουν δανεικό να πάρει παιχνίδια και μετά να τον κρίνουμε όλοι
++++
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ο αθανασιάδης ας πούμε έπαιξε περισσότερα ματς απο τον παπαζογλου πριν καθιερωθεί στην εντεκάδα...
αν δεν το έχεις,δεν το έχεις...πάει και τελείωσε..
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!!!!!!
Ηρεμηστε ρε παιδια, το "πεταξε" καποιος και πεσατε να τον φατε.
Που να ερχοτανε.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

joshua έγραψε:Αυτος ο ξαφνικος ερωτας με τον καρυπιδη πως προεκυψε ρε παιδες?
Nigrita4 έγραψε:Μετά απο αρκετό καιρό έλλειψης απο το ΜΑΝΙΑ, είπα να ξαναποστάρω γιατι βλέπω ότι αρχίσαμε τις ιδιες μλκιες...
Γιατί ρε μάγκες μικραίνουμε μόνοι μας συνέχεια τον ΠΑΟΚ;;; Ποιος Καρυπίδης ρε παιδιά;;; Επειδή ειναι ΠΑΟΚτσάκι;; κ εγώ ΠΑΟΚτσης είμαι, αλλά δεν κάνω.. Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ έχει αλλάξει επίπεδο κ με τέτοιες προσθηκες στυλ Καρυπίδη κάνουμε βήματα προς τα πίσω.. Σωστά η Διοίκηση πρωοθεί πιτσιρικάδες.. απο εκεί πρεπει να βγαίνουν Ελληνες κ όχι οποιον θυμόμαστε χαιρόμαστε..

Μόνο στο άκουσμα της λέξεως Καρυπίδης,ο άλλος έσπασε τη σιωπή του για να μας πει οτι λέμε και μαλακίες.
Λοιπόν χαλαρώστε και πρώτα καταλάβετε τι θέλει να πει κάποιος και μετά αρχίστε την κριτική τέτοιου είδους για τα λεγόμενα.
Κανείς δεν είπε πως ο Χρήστος είναι κάποια κλάση ή ότι θα ανέβαινε επίπεδο η ομάδα μ' αυτόν αλλά ότι θα ήταν καλύτερος απ' τον Ιταλό για 4-5η επιλογή στα στόπερ καθώς τον καιρό που ήρθε ο Σαβίνι, ήταν ελεύθερος.
Με συγχωρείτε αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο 25χρονος τότε Καρυπίδης,θα ήταν απείρως καλύτερη λύση από μισθοφορικές λύσεις 30+χρονών τύπου Σαβίνι και Μπιζέρα.
Στο κάτω-κάτω απ' τον Χρήστο ο ΠΑΟΚ έβγαλε και πέντε φράγκα ενώ τους άλλους τους παρακαλάς κανα χρόνο για να σου αδειάσουν τη γωνιά.Και μέχρι τότε τους πληρώνεις για να κάθονται στην εξέδρα.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Nigrita4 έγραψε:Μετά απο αρκετό καιρό έλλειψης απο το ΜΑΝΙΑ, είπα να ξαναποστάρω γιατι βλέπω ότι αρχίσαμε τις ιδιες μλκιες...
Γιατί ρε μάγκες μικραίνουμε μόνοι μας συνέχεια τον ΠΑΟΚ;;; Ποιος Καρυπίδης ρε παιδιά;;; Επειδή ειναι ΠΑΟΚτσάκι;; κ εγώ ΠΑΟΚτσης είμαι, αλλά δεν κάνω.. Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ έχει αλλάξει επίπεδο κ με τέτοιες προσθηκες στυλ Καρυπίδη κάνουμε βήματα προς τα πίσω.. Σωστά η Διοίκηση πρωοθεί πιτσιρικάδες.. απο εκεί πρεπει να βγαίνουν Ελληνες κ όχι οποιον θυμόμαστε χαιρόμαστε.. Ακόμα κάτι, που μπορει να ακούγεται λιγο γελείο.. Δεν αντέχω συνέχεια να λέμε, καλός παικτης αλλά τσόγλανος.. Θα μας κανει ανω κατω.. Εκει στην ομάδα του τα εκανε πουτανα.. Ρε αλάνια.. το τι έκανε εκει στα παπαρια μας.. Εδώ οταν θα ερθει καποιος πρέπει να στρωθει κ πιστευω έχουμε τους καταλληλους για να εχουμε τα αποδυτηρια ηρεμα.. ΝΑΙ ΡΕ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ...

+4 στο αλάνι απο Ντόιτσλαντ.
Φέρτε ρε τον Σικαμπάλα να φτιάξουμε και μια πυραμίδα σαν της Γκίζας στην θέση της καμάρας!

[youtube]ZESYjZIZ2Ds[/youtube]

[youtube]nLYrq1Cagzw[/youtube]

άσε που είναι και αυτός παλιοχαρακτήρας όπως ο Τζιμπούρ.
Πάντως παραιτήθηκε απο την Εθνική για ρατσιστικά που του είπαν οπαδοί της Ελ Αχλί σε έναν αγώνα με την هدف شيكا الملغي في الشرطه الاسبوع الـ9
7amalek
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Οταν θα μετατραπεί ο ΠΑΟΚ από ποδοσφαιρική ομάδα σε κάποιο group-therapy αντιμετώπισης ψυχολογικών προβλημάτων,καλώς να ορίσει και ο Μαχμουντ Ραζεκ Φατλαλα Σικαμπάλα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Bono καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα ο Μπιζερα και ο στοπερ Σαβινι ειναι πολυ καλυτεροι απο Μελισση η Καρυπιδη η ακομα και Μαλεζα κατα τη γνωμη μου, ποια ειναι η εξελιξη αυτων των νεαρων παιχτων? ο Καρυπιδης πηγε στη χαρτς και μετα ζηταγε πιθανοτατα λεφτα που δεν αξιζε (ενδιαφερθηκε ο ΠΑΟΚ η κανω λαθος?) για να ερθει δεν του τα δωσαμε και πηγε στη Κυπρο , για τον Μελισση μια απο τα ιδια βελτιωση 0 , οσο για τον μαλεζα και να μην το θελουμε ειναι φανερο οτι δεν ειναι ο παιχτης κωλονα που λεμε ουτε προκειτε να γινει ποτε.
Ρωταω λοιπον ποιος ο λογος να μην προτιμησει η ομαδα τον σαβινι η ακομα και τον μπιζερα που φαγωθηκε για χαρη του Μαλεζα για παιχτες που αποδεδειγμενα δεν εχουν βελτιωση και δεν αξιζουν να ειναι στο ροστερ.
Και μιλαω αποκλειστικα για αυτους τους δυο γιατι ο μεν ηταν βασικοτατος στα play-offs ο δε οποτε χρειαστηκε να βοηθησει το εκανε με επιτυχια.
Ακομα και φετος τον Σαβινι που ολοι κραζετε, και οι τρεις προπονητες που περασαν απο την ομαδα τον εχουν 3ο απο 5 στοπερ δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο.

Υ.Γ Και μην μου πειτε οτι δεν εχει προπονητη φετος η ομαδα , ισως να μην εχει αυτον που της αξιζει αλλα και ειχε και εχει προπονητη, που μπορει να διακρινει ποιος ειναι καλος και ποιος οχι.

Υ.Γ Το ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος αλλα πηρα αφορμη και ηθελα για μια ακομα φορα να υπερασπιστω τον στοπερ Σαβινι που τοσο εχει υποτιμηθει εδω μεσα σε σχεση με αλλους που πιθανοτατα θα ηθελαν καποιοι. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Bono έγραψε:
joshua έγραψε:Αυτος ο ξαφνικος ερωτας με τον καρυπιδη πως προεκυψε ρε παιδες?
Γιατί ρε μάγκες μικραίνουμε μόνοι μας συνέχεια τον ΠΑΟΚ;;; Ποιος Καρυπίδης ρε παιδιά;;; Επειδή ειναι ΠΑΟΚτσάκι;; κ εγώ ΠΑΟΚτσης είμαι, αλλά δεν κάνω.. Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ έχει αλλάξει επίπεδο κ με τέτοιες προσθηκες στυλ Καρυπίδη κάνουμε βήματα προς τα πίσω.. Σωστά η Διοίκηση πρωοθεί πιτσιρικάδες.. απο εκεί πρεπει να βγαίνουν Ελληνες κ όχι οποιον θυμόμαστε χαιρόμαστε..

Μόνο στο άκουσμα της λέξεως Καρυπίδης,ο άλλος έσπασε τη σιωπή του για να μας πει οτι λέμε και μαλακίες.
Λοιπόν χαλαρώστε και πρώτα καταλάβετε τι θέλει να πει κάποιος και μετά αρχίστε την κριτική τέτοιου είδους για τα λεγόμενα.
Κανείς δεν είπε πως ο Χρήστος είναι κάποια κλάση ή ότι θα ανέβαινε επίπεδο η ομάδα μ' αυτόν αλλά ότι θα ήταν καλύτερος απ' τον Ιταλό για 4-5η επιλογή στα στόπερ καθώς τον καιρό που ήρθε ο Σαβίνι, ήταν ελεύθερος.
Με συγχωρείτε αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο 25χρονος τότε Καρυπίδης,θα ήταν απείρως καλύτερη λύση από μισθοφορικές λύσεις 30+χρονών τύπου Σαβίνι και Μπιζέρα.
Στο κάτω-κάτω απ' τον Χρήστο ο ΠΑΟΚ έβγαλε και πέντε φράγκα ενώ τους άλλους τους παρακαλάς κανα χρόνο για να σου αδειάσουν τη γωνιά.Και μέχρι τότε τους πληρώνεις για να κάθονται στην εξέδρα.....
Φιλε Bono το οτι εχουμε κανει λαθη με πολλες επιλογες ξενων θα επρεπε να μας απασχολει ως προς το πως μπορουμε να βρουμε καλητερους και οχι ως προς το να περνουμε αντιστοιχα μετριους αλλα Ελληνες.Ο Καρυπιδης εχει συμβολαιο στην Κυπρο καπου στις 400.000,δεν το λες ακριβως ικανοποιητικο κασε για 4-5ο στοπερ.Για 4-5ο 1000000 φορες καποιος απο τους πιτσιρικαδες που κοστιζουν στο 50ρικο.Αν ερχοταν ακομα και τοτε που συζητιοταν θα ηταν για 1-2η επιλογη κατι που ουτε και σενα φανταζομαι σε βρισκει συμφωνο.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Γιατί σας χαλάει για 10ράκι που ψάχνουμε?
Αν όχι τώρα καλοκαίρι να διορθωθεί και η ιστορική μαλακία του ΓουμενοΜπάτμαν?

[youtube]G05N7v3w_ww&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τον Τροχοφσκι του αμβουργου μπορεις να μου φερεις? (μεγαλο πουλεν εδω και τρια τεσσερα χρονια και πιστευω οτι θα ταιριαζε γαντι με αυτους τους παιχτες που εχουμε) και εγω σου φερνω 4 φατλαλα για ανταλαγμα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

gash04 έγραψε: [youtube]ZESYjZIZ2Ds[/youtube]
Αν δεν με απατούν τα τσακίρικα αμυγδαλωτά μου μάτια, ο καραφλός προπονητής της Ζάμαλεκ που εμφανίζεται στο 0.17 είναι ένας από τους δίδυμους Χασάν που έπαιξαν κάποτε και σε μας.

Μεγάλος τεχνίτης και ποζεράς ο Σικαμπάλα, αλλά άλλαξαν αρκετά από τότε που έφυγε.
Όταν θα αρχίσουν να πέφτουν οι σκαριές σύννεφο και όταν θα του ζητήσει ο προπονητής του να πρεσσάρει στο στρογγυλό της σέντρας, θα βρεθεί στο Κάιρο ώσπου να πεις τέσσερα.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ας πάρει ένα τέλος η Καρυπιάδα αν και είναι προφανές ότι διαφωνώ.
υ.γ. οχι και 400χιλ.στην Κύπρο,κόψε κάτι.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

sidpanos έγραψε:ο αθανασιάδης ας πούμε έπαιξε περισσότερα ματς απο τον παπαζογλου πριν καθιερωθεί στην εντεκάδα...
αν δεν το έχεις,δεν το έχεις...πάει και τελείωσε..
Sid, αυτο που λεω ειναι οτι για μενα δεν εχει παρει ακομα τοσες ευκαιριες ωστε να αποφασισω αν εχει η οχι δυνατοτητες. Σημερα παντως δεν κανει για τον ΠΑΟΚ. Αν μιλουσαμε για τον Κλαους 2 μηνες πριν, ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα ελεγαν πολλοι και γι αυτον. Με την ιδια λογικη, ΑΝ εμπαινε και ενα γκολ του Παπαζογλου (π.χ. με Φενερ) τωρα να μιλουσαμε αλλιως. Γι αυτο λεω, δανεικος, υπο παρακολουθηση, και τα λεμε το καλοκαιρι.
Bono έγραψε:Ας πάρει ένα τέλος η Καρυπιάδα αν και είναι προφανές ότι διαφωνώ.
υ.γ. οχι και 400χιλ.στην Κύπρο,κόψε κάτι.
Οντως νομιζω οτι τετοιο συμβολαιο εκανε στην Κυπρο. Οποτε μ' αυτα τα λεφτα ουτε να το συζηταμε.

Γενικα νομιζω οτι η καθε θεση εχει και το κοστολογιο της. Το να δωσεις 300χιλ ας πουμε για 3ο στοπερ, ειναι χαζομαρα, οταν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με τα μισα. Αντιθετα, τα ιδια λεφτα για επιθετικο, η μεσο ειναι λιγα. Οποτε κοβεις απο οπου μπορεις, για να δωσεις σε αλλες θεσεις.

Υ.Γ. Φτανουν τα λογια, φευγω για Τουμπα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”