Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04
Δημοσιεύσεις: 944
Εγγραφή: Παρ 14 Μάιος 2010, 10:43

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Συνεχίζεται ο χορός των αποδεσμεύσεων

Ποδόσφαιρο 21 Ιαν. 2011 21:45 - Από Ευγένιος Δαδαλιάρας

Σειρά παίρνουν κι άλλοι μετά τους Ζουέλα, Μπουσαϊντί και Αμπουμπακάρι. Οι Κριστιάνο και Ελ Ζαρ είναι οι πρώτοι υποψήφιοι. Ίσως να μην είναι οι μόνοι...

Οι πρώτοι που μπήκαν στο "ασπρόμαυρο" γαϊτανάκι των αποδεσμεύσεων αυτή τη μεταγραφική περίοδο ήταν οι Ζουέλα, Μπουσαϊντί και Αμπουμπακάρι, οι οποίοι ήδη σχεδιάζουν το μέλλον της ποδοσφαιρικής τους καριέρας μακριά από τον ΠΑΟΚ. Ο χορός των... φευγάτων, όμως, καλά κρατεί στον ΠΑΟΚ, καθώς τους τρεις αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Συγκεκριμένα, οι πρώτοι υποψήφιοι -όπως έχει γράψει εδώ και πολύ καιρό το olaPAOK.gr- είναι οι Κριστιάνο και Ελ Ζαρ. Δεν είναι, όμως, οι μοναδικοί υποψήφιοι. Υπάρχουν κι άλλοι, όπως ο Φιλομένο, ο Παπάζογλου και ο Μπαλάφας.

Ο Κριστιάνο και ο Ελ Ζαρ, πάντως, έχουν προβάδισμα έναντι των άλλων, καθώς μόνοι τους έθεσαν εαυτόν εκτός ΠΑΟΚ, όταν προφασίστηκαν τραυματισμό πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στο οποίο ήταν εκτός πλάνων του Μάκη Χάβου.

Ήδη, εδώ και πολλές μέρες οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με τους εκπροσώπους τους, προσπαθώντας να βρούνε την πιο κατάλληλη λύση, ώστε οι δύο παίκτες να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους και να ελαφρύνει το μπάτζετ του "Δικέφαλου".

Όσο για τον Μπαλάφα, εξακολουθεί να είναι σε επικοινωνία με τον Πανιώνιο και δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα να κλείσει η μεταγραφή του στους "κυανέρυθρους". Οι "ασπρόμαυροι" δεν ξεχνούν και τις περιπτώσεις των Φιλομένο και Παπάζογλου, δύο παίκτες που επίσης δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια. Εφόσον βρεθεί πρόσφορο έδαφος σε άλλη ομάδα, τότε θεωρείται βέβαιο ότι κι αυτοί θα διαβούν την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα. Η εβδομάδα που ακολουθεί αναμένεται να είναι καθοριστική για όλες αυτές τις περιπτώσεις.

http://olapaok.gr/podosfairo/synexizeta ... 56075.html
Άβαταρ μέλους
Bono
Δημοσιεύσεις: 1806
Εγγραφή: Κυρ 14 Μαρ 2010, 12:45

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από Bono »

D.A.A.T. έγραψε:πιο συγκεκριμενα θα προσθεσω οτι η ομαδα θα γεμιζει το ροστερ με ελληνες οπως λες..θα παρει τον πρωτοκλασσατο ξενο αλλα για βαθος τα ασκοπα λεφτα τελος..ωρα να εκμεταλευτουμε τα δικα μας παιδια
Βλέποντας και λιγάκι τι συμβαίνει γύρω μας δλδ μόνο το γάβρο να έχει χρήμα-θα δούμε έως πότε-και τους άλλους δύο να γονατίζουν-σήμερα έλεγε ρεπόρτερ του βάζελου πως του χρόνου δύσκολα μένει ο Σισέ-,πέρα από αναγκαστική λόγω και των δικών μας στενών οικονομικών,νομίζω είναι η κατάλληλη εποχή να γίνει αυτή η στροφή,χωρίς να κινδυνεύεις να πέσεις επίπεδο σε σχέση με αυτούς.

Υπάρχει μιά σημαντική λεπτομέρεια βέβαια στο πλάνο 4-5 πρωτοκλασσάτοι και γέμισμα του βάθους με παιδιά απ' τις ακαδημίες.....θες καλό προπονητή για κάτι τέτοιο και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως η επιλογή Χάβου που ήταν πετυχημένη σε σχέση με αξία/τιμή θα μπορέσει να το φέρει σε πέρας.Εκεί θα πρέπει να κάνεις επιλογή προπονητή που θα σου δώσει αυτή τη δυνατότητα και που επιπλέον δεν θα είναι απλά ένας καλός κόουτς που θα κάθεται στον πάγκο.
Θα πρέπει να συνδυάζει και αυτό αλλά και τη διάθεση να δουλέψει και να αναδείξει πιτσιρικάδες αλλά και να έχει "μάτι" για ψαγμένες στυλ Βιέρι ή Σορλέν επιλογές χαμηλού κόστους απ' έξω.
Άβαταρ μέλους
logios
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: Πέμ 20 Νοέμ 2008, 22:01

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από logios »

ΑΠΟ ΠΑΟΚ24

Ο Έντι Μέρφι και η Μπάγερν Μονάχου


* Τρελαμένοι είναι πολλοί φίλοι αλλά και οχτροί με την υπόθεση Κρέσιτς. Τι ακριβώς συμβαίνει; Τι ξημερώνει; Υπάρχει ΠΑΟΚ μετά τον Κρέσιτς;

* Τόσες ημέρες μου κινήθηκε η απορία για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει και τελικά το βρήκα. Υπάρχει δάκτυλος γνωστού κωμικού χολιγουντιανών υπερπαραγωγών.

* Διαβάσαμε σήμερα, πρωί – πρωί με την αυγούλα, πως ο Φαν Γκάαλ ζήτησε να πάρει τον Κρέσιτς στη Μπάγερν. Χωρίς να θέλω να μειώσω το παιδί μας, μου φάνηκε κάπως ακραίο.

* Διαβάζω δεξιά και αριστερά και διακρίνω πως το γράφει ο Κροατικός Τύπος. Όχι ο Γερμανικός, ούτε ο ελληνικός. Λέω μέσα μου, «έχει πλάκα να άλλαξε μάνατζερ και να είναι ο Σέλουκ»;

* Η αλήθεια είναι πως το ένστικτό μου έπεσε κατά το ήμισυ μέσα. Ναι άλλαξε μάνατζερ, αλλά δεν είναι ο Σέλουκ. Και άρχισα να ψάχνω, ποιος είναι ο μάνατζερ.

* Τελικά, έφτασε σε ένα σημείο να μάθω πάλι κατά το ήμισυ πως τον λένε. Είναι κάποιος … Έντι. «Ε ναι ρε χαζέ Ατάκερ» λέω από μέσα μου. Ποιος άλλος θα μπορούσε να διαδώσει κάτι τέτοιο πλην του Έντι Μέρφι;

* Να γίνουμε για μία παράγραφο σοβαροί και να δούμε τι γίνεται. Τίποτα δεν γίνεται. Ο Κρέσιτς λέει πως έχει πρόταση, πρόταση δεν εμφανίζεται πουθενά και ο παίκτης συνεχίζει στον ΠΑΟΚ.

* Κάτσε να σοβαρευτώ και δεύτερη παράγραφο. Ο ΠΑΟΚ αν πάρει τα χρήματα της ρήτρας του, δηλαδή 1,2 εκατ. ευρώ, τον πουλάει χθες. Για να μη μπερδεύεστε μερικοί. Και πάμε στα άλλα.

* Με το που εξαφανίστηκαν οι Άραβες, γεια σας ο Μπουσαϊντί, γεια σας από Δευτέρα και οι Μπαλάφας, Κριστιάνο. Έπεται μάλλον και συνέχεια, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Ο Σπυράτος μας χάλασε τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

* Πάντως, επειδή αναφέρθηκα στον Σέλουκ πριν, αυτόν τον τύπο που αρνείται να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, από τότε που έκανε αυτή τη δήλωση, έχει μιλήσει τουλάχιστον 30 φορές.

* Ένας φίλος μου πρόσφατα μου έλεγε πως ο Σέλουκ είναι μία μυστήρια περίπτωση. Ουκρανός που ζει Ρωσία και έχει ισραηλινό διαβατήριο. Μάλλον πρέπει να είναι της Μοσάντ, μου είπε, αλλά εγώ τέτοια πράγματα δεν τα πιστεύω.

* Βρήκαμε δεξί μπακ και το όνομά του θα φέρει πανικό. Αν τον πάρουμε, θα δείτε τι θα σας κάνω. Μόνο το όνομά του όμως, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Δημοσιεύσεις: 5255
Εγγραφή: Παρ 14 Νοέμ 2008, 05:15
Τοποθεσία: ΔΕΝΤΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

απο αγγλια
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:28
Τοποθεσία: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

τον mendy μήπως που λέγανε και το καλοκαίρι?
Άβαταρ μέλους
cristiano4
Δημοσιεύσεις: 1436
Εγγραφή: Δευ 10 Νοέμ 2008, 15:21
Τοποθεσία: Βόλος

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από cristiano4 »

ειναι ελεύθερος εδω και 6 μήνες,ηρθε ακομα και για τον ηρακλή χωρις να συμφωνήσει,αν τον θέλαμε θα τον ειχαμε κλεισει πιστευω για άλλον πάμε λογικα έτσι οπως πάει και με τις αποδεσμεύσεις θα κάνουμε αλλες 2 κινησεις σιγουρα,άλλωστε 10 μέρες πριν την λήξη ειμαστε θα έχουμε καλη κινηση στο topic μετα την ξανθούλα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
No4h
Δημοσιεύσεις: 638
Εγγραφή: Παρ 06 Φεβ 2009, 16:20
Τοποθεσία: Edinburgh, Scotland

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από No4h »

Ο πανικος μπορει να σημαινει 2 πραγματα.Ή θα ειναι μεγαλο ονομα και απλα,οπως λεει και ο "επιθετικος"(βλπ. Attacker), μενει να δουμε σε τι κατασταση ειναι μεσα στο γηπεδο,ή θα φερει πανικο οπως πχ θα εφερνε πανικο ενας δεξιος μπακ στυλ Λουκας Βυντρα :D
Άβαταρ μέλους
marcusm
Δημοσιεύσεις: 273
Εγγραφή: Πέμ 17 Ιούλ 2008, 14:23

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από marcusm »

Μιτσελ Σαλγκαδο? Συνδιασμος Αγγλικου πρωταθληματος και γνωστου ονοματος? Parasandalos τα φωτα σου!
tigon4
Δημοσιεύσεις: 2015
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιούλ 2009, 00:32
Τοποθεσία: βορρας

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από tigon4 »

ζει ακομα αυτος ?
Άβαταρ μέλους
marcusm
Δημοσιεύσεις: 273
Εγγραφή: Πέμ 17 Ιούλ 2008, 14:23

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από marcusm »

δεν βρηκα αλλον απο Αγγλια κ εβαλα αυτον!
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από DC »

Bono έγραψε:Υπάρχει μιά σημαντική λεπτομέρεια βέβαια στο πλάνο 4-5 πρωτοκλασσάτοι και γέμισμα του βάθους με παιδιά απ' τις ακαδημίες.....θες καλό προπονητή για κάτι τέτοιο και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως η επιλογή Χάβου που ήταν πετυχημένη σε σχέση με αξία/τιμή θα μπορέσει να το φέρει σε πέρας.Εκεί θα πρέπει να κάνεις επιλογή προπονητή που θα σου δώσει αυτή τη δυνατότητα και που επιπλέον δεν θα είναι απλά ένας καλός κόουτς που θα κάθεται στον πάγκο.
Θα πρέπει να συνδυάζει και αυτό αλλά και τη διάθεση να δουλέψει και να αναδείξει πιτσιρικάδες αλλά και να έχει "μάτι" για ψαγμένες στυλ Βιέρι ή Σορλέν επιλογές χαμηλού κόστους απ' έξω.
Ο Φερνάντος όχι μόνο ήταν απρόθυμος θα κάνει τα παραπάνω αλλά είχε θέσει και κάτι σαν βέτο για τρεις "μεγάλες" μεταγραφες, για να πάει τον ΠΑΟΚ στο επόμενο επίπεδο. (ας θυμηθούμε πόσο έπαιξαν οι Κούτσια, Κλάους, Αμπου, Γεωργίου κλπ κλπ κλπ)
Υποψιάζομαι ότι δεν θα υπάρχουν και πολλοί πρωτοκλασσάτοι προπονητές, που θα ρισκάρουν με Τσουκαλάδες, Κάτσε, Κλάους και Γιακουμήδες. Ή με "παικτάκια" Νοτίου Αμερικής των 300 χιλιάδων. Θα το έκανε πχ ο κούπερ; Ο φερέιρα; Ο βαλβέρδε; Ο γκρος; Ποιος;
Αυτά τα κάνουν μόνο οι αυτόματοι πιλότοι. 8-)
Και τώρα που είπα αυτόματος πιλότος ..... έτσι και προσγειώσει καλά το αεροπλάνο, δεν βλέπω ποιος και πως θα τον κουνήσει.

Και γουστάρω!!!!! :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
xlebouras
Δημοσιεύσεις: 2079
Εγγραφή: Παρ 12 Μαρ 2010, 16:32
Τοποθεσία: Καππαδοκία/Αϊβαλί/Σμύρνη

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από xlebouras »

Μετα απο πολυ ψαξιμο καταφερα να βρω το δεξι μπακ που θα κανει παταγο...
Pascal Chimbonda!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/pasca ... 18875.html
Eπισης πολυ καλη περιπτωση για αριστερο back ειναι ο wome
http://www.transfermarkt.co.uk/en/pierr ... _3329.html

Και οι δυο ειναι ελευθεροι...οποτε....
:D :D
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από paok87 »

xlebouras έγραψε:Μετα απο πολυ ψαξιμο καταφερα να βρω το δεξι μπακ που θα κανει παταγο...
Pascal Chimbonda!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/pasca ... 18875.html
[...]
Ψάξε και το ιστορικό τσακωμών του κυρίου και τα ξαναλέμε για το αν ο Τζιμπούρ είναι κωλόπαιδο στα αποδυτήρια :D
Άβαταρ μέλους
xlebouras
Δημοσιεύσεις: 2079
Εγγραφή: Παρ 12 Μαρ 2010, 16:32
Τοποθεσία: Καππαδοκία/Αϊβαλί/Σμύρνη

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από xlebouras »

Παντως αυτος ειναι ο μοναδικος ελευθερος δεξις μπακ με γνωστο ονομα...
:D
Ειδα και καποιον Ανις Μπουσαιντι...
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
_sleeper
Δημοσιεύσεις: 190
Εγγραφή: Πέμ 03 Ιούλ 2008, 13:40
Τοποθεσία: fuck

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από _sleeper »

Στην παρούσα φάση πάντως πιστεύω οτι ο Σαβίνι έχει θέση στην ομάδα, είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση σαν σέντερ μπακ. Όπως και να'χει κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει ανάσες ο Κοντρέρας, μην ξεχνάμε οτι έχουμε 3 διοργανώσεις. Μετά το μπαμ (επιτέλους) του Κλάους, ο πιο αδύναμος κρίκος για μπάι μπάι φαίνεται ο Φιλομένο. Ο Σάκης είναι ψηλό κορμί και χρειάζεται σε ματς με κλωτσοπατινάδα και καμινάδες, δεδομένου του προβλήματος Μούσλι. Αν φύγει κινδυνεύουμε να μείνουμε μόνο με κοντούς επιθετικούς και με δεδομένο οτι και η υπόλοιπη ομάδα δεν είναι και τα πρώτα μπόγια θα έχουμε θέμα. Άρα ένα δεξί φουλ μπακ και είμαστε κομπλέ. 10άρια και τα ρέστα από καλοκαίρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”