Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
-
gate4mitsos
Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011
Ετσι λεγαμε και για τον αμοροζο και για τον αμπρεου και για αλλους πολλους..
αρκετα off topic..νομιζω ειναι οι μεταγραφες για ΠΑΟΚ εδω
γενικα ελπιζω να μην παρουμε ουτε το μεσσι με εξαμηνο δανεισμο χωρις οψιον
γενικα ελπιζω να μην παρουμε ουτε το μεσσι με εξαμηνο δανεισμο χωρις οψιον
Ρε φιλε καμια σύγκριση τώρα.gate4mitsos έγραψε:Ετσι λεγαμε και για τον αμοροζο και για τον αμπρεου και για αλλους πολλους..
Ο τύπος είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους.
Ποιος Miralas και Cisse?
Είναι τσόγλανος όμως και ελπίζω να τους διαλύσει τελείως.
-
gate4mitsos
Σιγα ρε φονια αραξε,να μου το θυμασαι οτι παλι ο κοκε θα παιζει βασικος
Ρε αδέρφια έχετε ιδέα για το τί πόλεμος έχει ξεσπάσει μέσα στο ρούλη από την ημέρα που έφυγε ο Κούπερ?Άλλοι σκίζουνε διαρκείας.....και άλλοι φωνάζουν στην διοίκηση να κρυφτεί.Βεβιασμένες κινήσεις κάνουν για να μην φάνε ξύλο.
Δανεικός στο ρούλη ο μπόμπας?Άμα ήταν παιχταράς θα έιχε πάει στον γαύρο που τον θέλει αλλά και καλά του τον πήρε ο κόντης μέσα από τα χέρια.Ρε πουλήστε αλλού τον παπά σας κωλοΑΡΔ.
Έχει χρέη της μιχαλούς ο ρούλης και παίρνει παίρνει παίχτες που το καλοκαίρι δεν θα μείνει ούτε ένας.
Στήριξη στον Ζαγόρ..ξέρει!!!
Δανεικός στο ρούλη ο μπόμπας?Άμα ήταν παιχταράς θα έιχε πάει στον γαύρο που τον θέλει αλλά και καλά του τον πήρε ο κόντης μέσα από τα χέρια.Ρε πουλήστε αλλού τον παπά σας κωλοΑΡΔ.
Έχει χρέη της μιχαλούς ο ρούλης και παίρνει παίρνει παίχτες που το καλοκαίρι δεν θα μείνει ούτε ένας.
Στήριξη στον Ζαγόρ..ξέρει!!!
Μπορεί να έχεις δίκαιο.
Εμενα απλώς μου έκανε εντύπωση πως αυτός ο παίκτης πήγε στο σκουλήκι.
Ο γαύρος τον ήθελε με option και οι γερμανοί θέλανε 4,5 εκατ. από ότι διάβασα.
Εμενα απλώς μου έκανε εντύπωση πως αυτός ο παίκτης πήγε στο σκουλήκι.
Ο γαύρος τον ήθελε με option και οι γερμανοί θέλανε 4,5 εκατ. από ότι διάβασα.
ρε αργοναυτ που κολαει αυτο με το οτι ο ανθρωπος εχει αγωνιστικη αξια ?? ασχετο ειναι με τον ρουλη
ο αρης κανει απελπιδα προσπαθεια οπως λες, εχοντας ηδη χρεη ωστε να προλαβει τα play off, εαν δεν μπουν τοτε.......
ο αρης κανει απελπιδα προσπαθεια οπως λες, εχοντας ηδη χρεη ωστε να προλαβει τα play off, εαν δεν μπουν τοτε.......
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν ηταν τοσο καλος θα ειχε ποιο πολλα γκοαλ απο το γκεκα μην ψαρωνετε.... 
Δεν είπα ότι δεν έχει αξία...τέσπα.
Απλώς μερικές μεταγραφές βρωμάνε από το χιλιόμετρο.Θα τον δούμε στο γήπεδο.
Απλώς μερικές μεταγραφές βρωμάνε από το χιλιόμετρο.Θα τον δούμε στο γήπεδο.
-
black death
Χαχα... Έλα ρε φονιά το πέθανες... Ο Σισέ στη Γκλάντμπαχ 25 γκολ θα έβαζε.fonias4 έγραψε:Ρε φιλε καμια σύγκριση τώρα.
Ο τύπος είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους.
Ποιος Miralas και Cisse?
Είναι τσόγλανος όμως και ελπίζω να τους διαλύσει τελείως.
Παρεμπιπτόντως ο παίχτης έχει και μία τιμωρία 5 αγωνιστικών στην πλάτη για Μπουντεσλίγκα. Θα έπαιξε κι αυτό το ρόλο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Παρ 21 Ιαν 2011, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλος παικτης για ενα εξαμηνο εινα ιερωτηματικο...χωρις option αγορας ειναι δωρο αδωρο...
εμεις φορ θεσεις κλεισμενες εχουμε, αν δεν ανοιξει καμια-δυο συντοαμ δε βλεπω φως¨.
οχι οτι εχω παραπωνο...στην αμυνα υπαρχει το προβληαμ, δηλαδη ανασταλτικα
εμεις φορ θεσεις κλεισμενες εχουμε, αν δεν ανοιξει καμια-δυο συντοαμ δε βλεπω φως¨.
οχι οτι εχω παραπωνο...στην αμυνα υπαρχει το προβληαμ, δηλαδη ανασταλτικα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
απο αγγλια μερια το δεξι μπακ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Παρ 21 Ιαν 2011, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bobadilla ειναι οντως πραγματικος μπομπερ πολυ απλα δεν παιζει στην γκλαντμπαχ γιατι του εχει απαγορευσει η ομοσπονδια τους την συμμετοχη για φετος, καθως σουταρε εναν παιχτη και μετα πηγε και για τον διαιτητη. παντως σε ενα ματς με την βερντερ ειχε 2 παστελια και 2 ασιστ αλλα αφηστε τα αυτα, δεν πα να ρθει κ ο μεσσι ο ρουλης δεν εχει κεντρο και ακρα. για μενα ο ραφικ ειναι καλυτερος
Δεν λέω ότι εμείς χρειαζόμαστε επιθετικό.
Εγώ θέλω ένα δημιουργικό χαφ στην θέση του Ίβιτς που θα αξιοποιήσει την ταχύτητα του Vierinia και του Μητσάρα.
Θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να επιβάλει το παιχνίδι του. Τουλάχιστον στην Τούμπα.
Εγώ θέλω ένα δημιουργικό χαφ στην θέση του Ίβιτς που θα αξιοποιήσει την ταχύτητα του Vierinia και του Μητσάρα.
Θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να επιβάλει το παιχνίδι του. Τουλάχιστον στην Τούμπα.