12. Λάζαρος Παπαδόπουλος
Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος
40 συνεχόμενα λεπτά στο παρκέ δεν πρέπει να παίζανε παίκτες ούτε στα 80ς (όταν ΕΓΩ ήμουνα στο δημοτικό και ο kostasff έφηβος
)...

17 λεπτα στον παγκο και 3/3 βολές. αν ήμουνα στη θεσσαλονίκη χτες βράδυ θα απαιτούσα ΚΕΡΑΣΜΑ !!!

Απέχει συνειδητά ο Παπαδόπουλος
Στην απόφαση να μη συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, λόγω οικονομικής ασυνέπειας της ΚΑΕ, όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπός του, έδωσε σάρκα και οστά ο έμπειρος σέντερ. Αναγνωρίζει το πρόβλημα, αλλά δε θέλει να δώσει έκταση στο θέμα, ο «Δικέφαλος»
Ζήτημα εκ νέου με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο προκύπτει στον ΠΑΟΚ .
Ο έμπειρος σέντερ αποφάσισε να απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας, εξαιτίας οικονομικής ασυνέπειας που υφίσταται στο πρόσωπο του.
«Είναι θέματα που θα έπρεπε, βάσει των δεσμεύσεων που παρασχέθηκαν, να είναι τακτοποιημένα από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο», αναφέρεται από τον εκ των εκπρόσωπων του παίκτη, Μηνά Τουκμενίδη.
Οι ιθύνοντες της ομάδας, από την άλλη, αναγνωρίζουν πως υφίσταται πρόβλημα, καταβάλλεται, εντούτοις, προσπάθεια να κρατηθούν, όπως επισημαίνεται, χαμηλοί τόνοι, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μείνει προσηλωμένος στις απαιτητικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του.
olapaok
Στην απόφαση να μη συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, λόγω οικονομικής ασυνέπειας της ΚΑΕ, όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπός του, έδωσε σάρκα και οστά ο έμπειρος σέντερ. Αναγνωρίζει το πρόβλημα, αλλά δε θέλει να δώσει έκταση στο θέμα, ο «Δικέφαλος»
Ζήτημα εκ νέου με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο προκύπτει στον ΠΑΟΚ .
Ο έμπειρος σέντερ αποφάσισε να απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας, εξαιτίας οικονομικής ασυνέπειας που υφίσταται στο πρόσωπο του.
«Είναι θέματα που θα έπρεπε, βάσει των δεσμεύσεων που παρασχέθηκαν, να είναι τακτοποιημένα από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο», αναφέρεται από τον εκ των εκπρόσωπων του παίκτη, Μηνά Τουκμενίδη.
Οι ιθύνοντες της ομάδας, από την άλλη, αναγνωρίζουν πως υφίσταται πρόβλημα, καταβάλλεται, εντούτοις, προσπάθεια να κρατηθούν, όπως επισημαίνεται, χαμηλοί τόνοι, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μείνει προσηλωμένος στις απαιτητικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του.
olapaok
Μη σταματήσεις τις ατομικές μέχρι να βρει δανεικά ο Θείος για να δώσει έναντι στους άλλους για τους οποίους αντιδράς όπως συνηθίζεις αδιαφορώντας για τον εαυτό σου. Τον παίρνουν τηλέφωνο αλλά είναι η ώρα της σιέστας τώρα και μετά έχει ματς οπότε για όποιες καταθέσεις γίνεται προσπάθεια για την Παρασκευή λένε οι αισιόδοξοι, τέλη Ιανουαριτζίδη οι άλλοι.
Ti ωραία που θα ήτανε όταν καθυστερούν και μας να μας πληρώσουν οι δυνάστες-αφεντικά να μην πηγαίναμε στην δουλειά και να δίναμε συνεντεύξεις.....ρε άντε μαζευτείτε.
βλέπει ο θείος KAI μπάλα???olivares έγραψε:Μη σταματήσεις τις ατομικές μέχρι να βρει δανεικά ο Θείος για να δώσει έναντι στους άλλους για τους οποίους αντιδράς όπως συνηθίζεις αδιαφορώντας για τον εαυτό σου. Τον παίρνουν τηλέφωνο αλλά είναι η ώρα της σιέστας τώρα και μετά έχει ματς οπότε για όποιες καταθέσεις γίνεται προσπάθεια για την Παρασκευή λένε οι αισιόδοξοι, τέλη Ιανουαριτζίδη οι άλλοι.

Περουβιανε ο μονος λογος που δεν εχω ανοιξει βρωμοστομα μου εισαι εσυ, αν ομως κανει και φυγει εσυ θα την πληρωσεις τη νυφη να το ξερεις 

Ρε συ Μπάνε οκ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ αλλά αν κ εμείς στην δουλεία μας αντιμετωπίσουμε αδικία τρελαινόμαστε αν δεν μας πληρώνουν ψάχνουμε να πάμε κάπου!!!!
Την αδικία δεν την θέλουμε είναι στο DNA μας!!!
Ο Λάζος με ΠΑΟΚ συνείδηση λέει(ακούγεται) πως σκέφτεται τους χαμηλόμισθους τότε ναι μαζί του!!!!!!!!!!!!!!!
Ας δώσω την διοίκηση εκεί που πρέπει ΚΑΙ
να κάνω εξυγίανση 2-3 χρόνια ας φτιάξω ακαδημία κ μετά Μπάνε, Πέτζα, Λάζος και εμείς(αλλά και χωρίς τους 3 πρώτους) πάμε για τρίτη θέση τουλάχιστον και Ευρώπη μπροστά πολύ μπροστά.
Μετά βάζεις τον Περουβιανό πρόεδρο και τον Palok μαζί του για σκάουτερ, τον Free για να οργανώσει την κερκίδα, εμένα για trashtalking και να πωρώνω τους παίκτες, τον Κώσταφφ να μας προσγειώνει και τον Αουεριλιάνο μαζί με τον Νόβι να μαλώνουν για το που θα μπει το πανό του ΠΑΟΚ Ντεπώ(αφού θα έχουν κάνει σύνδεσμο)
Ο Καλαμαριά Γιάννης θα πάρει θέση αν πάρω αυτά που θέλω από μπλούζες NBA
Εσύ μπορείς να διαλέξεις.
Όσοι δεν πήραν αρμοδιότητες να πάνε στο Silver Dollar στην Ε. Αμύνης και να κάνουν παράπονα στον Barman για την διάυγεια μου

Ο Λάζος με ΠΑΟΚ συνείδηση λέει(ακούγεται) πως σκέφτεται τους χαμηλόμισθους τότε ναι μαζί του!!!!!!!!!!!!!!!
να κάνω εξυγίανση 2-3 χρόνια ας φτιάξω ακαδημία κ μετά Μπάνε, Πέτζα, Λάζος και εμείς(αλλά και χωρίς τους 3 πρώτους) πάμε για τρίτη θέση τουλάχιστον και Ευρώπη μπροστά πολύ μπροστά.
Μετά βάζεις τον Περουβιανό πρόεδρο και τον Palok μαζί του για σκάουτερ, τον Free για να οργανώσει την κερκίδα, εμένα για trashtalking και να πωρώνω τους παίκτες, τον Κώσταφφ να μας προσγειώνει και τον Αουεριλιάνο μαζί με τον Νόβι να μαλώνουν για το που θα μπει το πανό του ΠΑΟΚ Ντεπώ(αφού θα έχουν κάνει σύνδεσμο)
Όσοι δεν πήραν αρμοδιότητες να πάνε στο Silver Dollar στην Ε. Αμύνης και να κάνουν παράπονα στον Barman για την διάυγεια μου

Αυτον τον μάνατζερ που εχει βαλθεί να γ@μησει την ομάδα δεν μπορεί κάποιος να του κλείσει το στοματάκι μια και καλή? Αντε γιατι τελικά φέτος παντού οι τρίτοι είναι αυτοί που ζημιώνουν την ομάδα κι όχι οι δικοί μας!
denis έγραψε:Ρε συ Μπάνε οκ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ αλλά αν κ εμείς στην δουλεία μας αντιμετωπίσουμε αδικία τρελαινόμαστε αν δεν μας πληρώνουν ψάχνουμε να πάμε κάπου!!!!
Όσοι δεν πήραν αρμοδιότητες να πάνε στο Silver Dollar στην Ε. Αμύνης και να κάνουν παράπονα στον Barman για την διάυγεια μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxa. ρε τρελέ ένα ΛΙΜΑΝΙ μπύρες ήπιες? ή ήταν ΒΑΘΥ το ποτήρι???? ...

- Aureliano Buendia
Είμαι εκστασιασμένος με τον κομβικό ρόλο που αναλαμβάνω στο νηφάλιο διοικητικό σχήμα που κατεβάζει ο denisdenis έγραψε:Μετά βάζεις τον Περουβιανό πρόεδρο και τον Palok μαζί του για σκάουτερ, τον Free για να οργανώσει την κερκίδα, εμένα για trashtalking και να πωρώνω τους παίκτες, τον Κώσταφφ να μας προσγειώνει και τον Αουρελιάνο μαζί με τον Νόβι να μαλώνουν για το που θα μπει το πανό του ΠΑΟΚ Ντεπώ(αφού θα έχουν κάνει σύνδεσμο)
Όσοι δεν πήραν αρμοδιότητες να πάνε στο Silver Dollar στην Ε. Αμύνης και να κάνουν παράπονα στον Barman για την διάυγεια μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ειλικρινά δεν μου κάνει αίσθηση αν θα μείνει ή θα φύγει ο λάζος, με νοιάζει που θα τελειώσει το μάη η χρονιά (πετυχημένα αγωνιστικά ή όχι) αλλά και πάλι δεν θα ξέρω τι μέλλει γενέσθαι και φτου κι από την αρχή. είναι περίπου (ή μάλλον ακριβώς) το ίδιο συναίσθημα που έχει ο λαός σήμερα: ναι, κόψτε μας οτι είναι να μας κόψετε να κάνουμε ταμείο και να προγραμματίσουμε τι θα κάνουμε στο μέλλον έστω και με 200 ευρώ το μήνα αλλά να είναι αυτά, όχι αύριο 195 ή μεθαύριο 190...
το διοικητικό μοντέλο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (αν και δεν έχω σχέση με διοίκηση επιχειρήσεων) είναι πέρα από κάθε επιστημονική λογική: 5 άνθρωποι βάζουν το κεφάλι τους στον τορβά (γιατί μπορούν να τους βάλουν μέσα πιθανότατα λόγω υπογραφών), κάνουν ή δεν κάνουν το αδύνατο-δυνατό προς το καλύτερο για την ομάδα (δεν με ενδιαφέρει να την αξιολογήσω) αλλά δεν βάζει κανείς το χέρι στην τσέπη! κάνουνε απλά διαχείρηση (παίρνοντας κάθε χρόνο το χρήσμα από τον θείο) έχοντας στην πλάτη και χρέη 4.5 μύρια.
Αν μου πει κάποιος πώς 5 άνθρωποι που δεν βάζουνε λεφτά, με έσοδα (από εισητήρια-τηλεοπτικά-χορηγίες και ΟΠΑΠ) ίσα-ίσα για να βγάζουν το μπάτζετ της ομάδας και έχοντας στο κεφάλι τους το κάθε δημόσιο ή ιδιώτη πιστωτή να ζητάει λεφτά προηγούμενων ετών μπορεί να πληρώνει τους παίκτες μας? Πείτε μου μαθηματικά με ποιό τρόπο.
οπότε λάζο +1 για τον αγώνα σου να πάρουν οι έλληνες τα λεφτά τους (και όχι εσύ) αλλά νομίζω ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος (το καλοκαίρι όπόιος θέλει να μείνει θα συμψηφιστούν τα κασέ παίρνοντας κάτι έναντι, διαφορετικά προσφυγή και στην ουρά για το μπαγιόκο με τους λοιπούς κούβελες και σία). Πρόκειται απλά για το πιο αποτυχημένο μοντέλο διοίκησης νομίζω όλων των εποχών!!!!!
το διοικητικό μοντέλο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (αν και δεν έχω σχέση με διοίκηση επιχειρήσεων) είναι πέρα από κάθε επιστημονική λογική: 5 άνθρωποι βάζουν το κεφάλι τους στον τορβά (γιατί μπορούν να τους βάλουν μέσα πιθανότατα λόγω υπογραφών), κάνουν ή δεν κάνουν το αδύνατο-δυνατό προς το καλύτερο για την ομάδα (δεν με ενδιαφέρει να την αξιολογήσω) αλλά δεν βάζει κανείς το χέρι στην τσέπη! κάνουνε απλά διαχείρηση (παίρνοντας κάθε χρόνο το χρήσμα από τον θείο) έχοντας στην πλάτη και χρέη 4.5 μύρια.
Αν μου πει κάποιος πώς 5 άνθρωποι που δεν βάζουνε λεφτά, με έσοδα (από εισητήρια-τηλεοπτικά-χορηγίες και ΟΠΑΠ) ίσα-ίσα για να βγάζουν το μπάτζετ της ομάδας και έχοντας στο κεφάλι τους το κάθε δημόσιο ή ιδιώτη πιστωτή να ζητάει λεφτά προηγούμενων ετών μπορεί να πληρώνει τους παίκτες μας? Πείτε μου μαθηματικά με ποιό τρόπο.
οπότε λάζο +1 για τον αγώνα σου να πάρουν οι έλληνες τα λεφτά τους (και όχι εσύ) αλλά νομίζω ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος (το καλοκαίρι όπόιος θέλει να μείνει θα συμψηφιστούν τα κασέ παίρνοντας κάτι έναντι, διαφορετικά προσφυγή και στην ουρά για το μπαγιόκο με τους λοιπούς κούβελες και σία). Πρόκειται απλά για το πιο αποτυχημένο μοντέλο διοίκησης νομίζω όλων των εποχών!!!!!