Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
rasputin

Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από rasputin »

Kανενας αλλος τωρα που το χουμε και γυριζει..

Προπονητες εχουμε, δεξια μπακ εχουμε, 10αρια εχουμε, ολοι πληρωμενοι και ετοιμοι, παρε παρε!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

:D :D :D
lollllllllllllllllllllllllll
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

θα παρουμε προπονητη ....αλλιως

θα καταρευσωωωωωωωωωωω
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

για το θεμα τσιμπουρ εχω την εντυπωση οτι οι περιροτεροι(μαζι και με εμενα) τον θελουν κυριως για απολυτως δικους του λογους που ειναι ασχετοι με την αξια του η το αν τον χρειαζεται η ομαδα.ακομα και αν χρειαζομαστε επιθετικο δεν χρειαζομαστε τον τσιμπουρ των τοσων ψυχολογικων προβληματων και τραυματισμων σχεδον σε επιπεδο μουσλι.και κυριως εναν τσιμπουρ ο οποιος δεν ητανε ποτε ο κιλερ που θα φτασει τα 15-20 γκολ.αν δεν τον ελεγαν τρομοκρατη δηλαδη πιστευω οτι δεν θα καναμε ετσι γ αυτον
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Σωστός.

Καλός παίκτης είναι, μαρκετίστικα πιάνει, τον γουστάρουν πολλοί λόγω προφίλ πιστεύω, σίγουρα θα γουστάρω εάν τον πάρουμε, αλλά εάν σκεφτώ ορθολογιστικά, φοβάμαι τα αποδυτήρια με αυτόν, συν το πως θα δέσει αγωνιστικά.

Δεν θέλω ούτε να παραγκωνιστεί ο Στέφανος, ούτε να μπούμε σε συγκρίσεις με Μούσλι (ο οποίος πιστεύω θα μείνει και με <τα μισά εάν χρειαστεί). Εκτός εάν κάνουν καμιά μόντα με 6μηνο "δοκιμαστικό" ή έχουν στο νου τους να τον κλείσουν για να πουληθεί καμιά Γαλλία ή Γερμανία μετά.

Εάν είναι βέβαια να πάρει και κανά 800άρι, προτιμώ να δωθούν αυτά τα χρήματα για επιτελικό χαφ.

Ό,τι κρίνουν οι αρμόδιοι.
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

PARASANDALOS έγραψε:θα παρουμε προπονητη ....αλλιως

θα καταρευσωωωωωωωωωωω
:lol:

οχι ρε, εκει με τον Χαβο 10ετια. Sir Makis Xavos, δυναστεια! :twisted:

Εγω παντως μαγκες δεν περιμενω να δω πολλα οσον αφορα μεταγραφες και προπονητες. Το μπατζετ μας ειναι ακομα οριακο, οπως την βλεπω την κατασταση ισα που μπορουμε να διατηρησουμε τον βασικο μας κορμο, και να προσθεσουμε πανω του τωρα και το καλοκαιρι συνολικα 3 ή 4(στην καλυτερη) ποιοτικους παιχτες αφου θα εχουν φυγει ολοι αυτοι που θελουμε να διωξουμε.
...Εκτος κι αν παρουμε το Europa League φετος :!: οπου συνολικα τα λεφτα που θα παρουμε(μονο τα bonus της ουεφα, χωρις τηλεοπτικα και εισητηρια) απο τωρα μεχρι και την κατακτηση του τροπαιου ειναι 4.4εκ. euros. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
1st knock out round: €180,000 (τωρα με ΤΣΣΚΑ)
2nd knock out round: €270,000
Quarter-finals: €360,000
Semi-finals: €630,000
Final: €2,000,000
Winning the final: €1,000,000

Ρεαλιστικά παντως, λεφτα δεν εχουμε. Και πρεπει να συνεχισουμε μετρημενα και υπομονετικα οσον αφορα τα οικονομικα μας.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

τελικα πιο πολυ συμφερει να προκρινεσαι στο τσ.λ. παρα να κατακτας το ουεφα
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Δημοσίευση από lostre_4 »

D.A.A.T. έγραψε:ενα μπραβο μετα απο καιρο στην παε..ο παικτης ειναι απο χθες εδω,αλλα δεν το ηξερε κανενας(ή τουλαχιστον δεν το βρωμισε)..

Ελπιζω και το επομενο ονομα ,οταν το ακουσουμε ,να ειναι τελειωμενη υποθεση.
Αυτό το γεγονός είναι που με αφήνει ελπίδες οτι τελικά γίνονται κινήσεις και θα ενισχυθούμε... :mrgreen:
Ο Αρίας αν μας βγεί..θα δώσει ανάσες που έχουμε ανάγκη!!!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

δερμιτζακης αστερα κ παιρνει κ τον αγαπημενο του παιχτη μαζι του..........
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

gika έγραψε:Κατ' αρχήν σταματήστε ορισμένοι να το παίζεται ειδήμονες, γνώστες των συζητήσεων της ΠΑΕ, στοιχεία, ονόματα κτλ... Πιο πολλοί σε ΑΡΔ αρχίζετε να φέρνετε.. Και σε ΑΡΔ επιπέδου "Γάτας".

Κατά δεύτερον, επειγει ΔΑ.... μόνο σνάου έχουμε!!!

Γκικα ,πηγαινε να δεις αν ερχομαι....

Αν δεν εχεις να πεις κατι , μην πεταγεσαι σαν και εγω δεν ξερω τι μονο και μονο για να πεις...

αντε μπραβο..
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Δημοσίευση από lostre_4 »

:lol: :lol:
Το α.ρ.δ. σε πείραξε πιο πολύ ή το επιπέδου γάτας.. :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα θα εκφρασω και εγω την απορια μου σχετικα με προθεση αποκτησης επιθετικου.Προσωπηκα πιστευω οτι εχει νοημα τετοια κινηση μονο αν αποδεσμευτει ο Μουσλιμοβιτς.Αν αποδεσμευσεις καποιον εκ των ελζαρ κριστιανο η αναγκη ενισχυσης μεσοεπιθετικα ειναι επιτακτικη.Ειλικρινα αυτη την εμμονη να μην αποκταται ενας επιτελικος μεσος δεν την καταλαβαινω.Πρεπει να εχουμε κανει καμια 30ρια μεταγραφες τα τελευταια χρονια και ειναι η μονη θεση στην οποια δεν εχει αποκτηθει παικτης.Σχετικα με περιπτωση πωλησης του Κρεσιτς αρνητικος δεν ειμαι αν τα λεφτα ειναι ικανοποιητικα αλλα το ρισκο να πας μεχρι το τελος της χρονιας μονο με Χαλκια ειναι μεγαλο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Σωστός.

Κάτι μου λέει οτι επιτελικό θα πάρουμε όταν ο Ίβιτς θα πει "σταματάω".

Όσο για τέρμα...ευελπιστούσα οτι ο Κρέσιτς θα ήταν ο τερματάς μας για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά εάν φέρει καλά χρήματα...βλέπω το Γιακουμή στα βαθιά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PARASANDALOS έγραψε:δεξια μπροστα αποστολε ποιον εχεις εκτος απο τον σαλπι/???
Στο 4-4-2, για τις δύο επιθετικές αιχμές έχω, μέχρι το καλοκαίρι, τους Filomeno, Μουσλι, Σαλπι, Στέφανο και Παπ. 5 συμβόλαια! Χρειάζομαι 4, έχω ήδη ένα παραπάνω και - επιπλέον - το συμβόλαιο του Τζιμπούρ θα ισοδυναμεί μ' αυτό των Στέφανου, Παπ και το μισό του Φιλομένο!
Μ' αυτά τα λεφτά λύνω το πρόβλημά μου στα χαφ, ανεβάζοντας συγχρόνως και την απόδοση των επιθετικών μου!
Αυτό που θα ήθελα από τους παραπάνω πέντε επιθετικούς μας είναι να αποχωρήσει ο Αργεντίνος. Ο Μουσλι με μείωση αποδοχών (λόγω τραυματισμών και μόνο) και ο Σαλπι αποτελούν στελέχη, ενώ οι δύο μικροί μπορούν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα από του χρόνου.
ΥΓ: δεν έχω αναφέρει τον El Zahr, που ως δεξί εξτρέμ δεν έχει προσφέρει τίποτε ακόμη, ούτε τον Κουτσια, που μου εξαντλεί την υπομονή, γιατί αγοράστηκε ως φονέας των γιγάντων.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =108668769
Η «τρύπα» που είχε παρατηρηθεί στη μεσαία γραμμή έκλεισε με την προσθήκη του Ντιέγκο Αρίας και πλέον στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα.
Η αποδέσμευση του Ανίς Μπουσάιντι μετέτρεψε τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ως τον μοναδικό καθαρόαιμο δεξιό οπισθοφύλακα, γεγονός που καταδεικνύει την αναγκαιότητα προσθήκης σ' αυτή τη θέση.
«Θα κάνουμε και άλλη μεταγραφή, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε παίκτη σ' αυτή τη θέση» έλεγε χθες το πρωί σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους ο Παντελής Κωνσταντινίδης, με τον τεχνικό διευθυντή του "δικέφαλου" να έχει στα χέρια του τρεις, τέσσερις περιπτώσεις παικτών που ήδη του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Αυτό που προσδοκούν να βρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει στη γραμμή και να μην περιορίζεται σε αμυντικά καθήκοντα, όπως είναι ο Σνάουτσνερ.

Και όλα αυτά το συντομότερο δυνατό, καθώς μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη ακολουθεί μια τριάδα αγώνων-φωτιά για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλους τον Αρη (εκτός έδρας για το πρωτάθλημα), τον Ολυμπιακό (εντός έδρας για το Κύπελλο) και τον Παναθηναϊκό (εντός έδρας για το πρωτάθλημα).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”