Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- georgedoulk
Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011
ειναι καθαρα προσωπικο και αισθητικο το θεμα δεν μπορω να το βλεπω δικο μου βιτσιο 

- trel@menos
αν φυγουν 2 εκ των ελ ζαρ κριστιανο φιλομενο παπαζογλου θα ερθει "ΠΑΟΚτσακι". μαλιστα.
και οι 4 επιθετικοι. στις θεσεις τους αυτος που φανταζομαι μπορει να παιξει σε ολες. και ειναι και τρελο ΠΑΟΚι αφου γουσταρει τρελα τουμπα.
μ αυτα τα δεδομενα μονο ο τρομοκρατης μου ρχετε στο μυαλο. μεγαλο πουλεν.
και οι 4 επιθετικοι. στις θεσεις τους αυτος που φανταζομαι μπορει να παιξει σε ολες. και ειναι και τρελο ΠΑΟΚι αφου γουσταρει τρελα τουμπα.
μ αυτα τα δεδομενα μονο ο τρομοκρατης μου ρχετε στο μυαλο. μεγαλο πουλεν.
Να 'σαι παντα καλα Αρη.arisk έγραψε:Γειά σας παίδες... Είπα να πω και εγώ ένα γειά...
Αρη καλή χρονιά ρε αδερφέ... Μας έλειψες... Και καλή δύναμη στην καθημερινότητα σου..
ΥΓ: Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα εδώ να μας δίνει δύναμη. Όλοι μας, σε δύσκολες στιγμές, βρίσκουμε ηρεμία στην αγκαλιά του. Όταν όμως εμείς είμαστε καλά, όλο αυτό πρέπει να φροντίζουμε να το ανταποδίδουμε. Πάλι σε εμάς θα γυρίσει.

ΥΓ: Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα εδώ να μας δίνει δύναμη. Όλοι μας, σε δύσκολες στιγμές, βρίσκουμε ηρεμία στην αγκαλιά του. Όταν όμως εμείς είμαστε καλά, όλο αυτό πρέπει να φροντίζουμε να το ανταποδίδουμε. Πάλι σε εμάς θα γυρίσει.

Μικρή αναμονή για Αρίας
Ένα χαρτί από την Ομοσπονδία της Κολομβίας περιμένουν στην Τούμπα για να ανακοινώσουν την μεταγραφή του Ντιέγκο Αρίας. Πιθανόν την Παρασκευή (21/1) η παρουσίασή του
Ο Ντιέγκο Αρίας βρίσκεται στα γραφεία της Τούμπας με τον Έλληνα εκπρόσωπό του, ωστόσο η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Αιτία, ένα έγγραφο που ακόμη δεν έχει φθάσει από την Κολομβιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με το οποίο θα ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Η διαφορά ώρας που υπάρχει με την χώρα της Λατινικής Αμερικής δεν είχε επιτρέψει να ξεπεραστεί αυτή η εκκρεμότητα νωρίτερα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή καθυστέρηση στην ανακοίνωση της μεταγραφής και την παρουσίαση του παίκτη.
Με βάση όσα υποστήριζε πριν λίγη ώρα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στα γραφεία της Τούμπας, είναι πιθανό η παρουσίαση να γίνει τελικά την Παρασκευή (21/1). Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει, όμως, να γίνει κάτι ακόμη και σήμερα.
Ο Αρίας, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι, με δυνατότητα για τον ΠΑΟΚ να το επεκτείνει για δύο ακόμη χρόνια, αν ο παίκτης ικανοποιήσει με την απόδοσή του.
olapaok
Ένα χαρτί από την Ομοσπονδία της Κολομβίας περιμένουν στην Τούμπα για να ανακοινώσουν την μεταγραφή του Ντιέγκο Αρίας. Πιθανόν την Παρασκευή (21/1) η παρουσίασή του
Ο Ντιέγκο Αρίας βρίσκεται στα γραφεία της Τούμπας με τον Έλληνα εκπρόσωπό του, ωστόσο η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Αιτία, ένα έγγραφο που ακόμη δεν έχει φθάσει από την Κολομβιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με το οποίο θα ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Η διαφορά ώρας που υπάρχει με την χώρα της Λατινικής Αμερικής δεν είχε επιτρέψει να ξεπεραστεί αυτή η εκκρεμότητα νωρίτερα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή καθυστέρηση στην ανακοίνωση της μεταγραφής και την παρουσίαση του παίκτη.
Με βάση όσα υποστήριζε πριν λίγη ώρα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στα γραφεία της Τούμπας, είναι πιθανό η παρουσίαση να γίνει τελικά την Παρασκευή (21/1). Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει, όμως, να γίνει κάτι ακόμη και σήμερα.
Ο Αρίας, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι, με δυνατότητα για τον ΠΑΟΚ να το επεκτείνει για δύο ακόμη χρόνια, αν ο παίκτης ικανοποιήσει με την απόδοσή του.
olapaok
- xrictoforoc
Eιναι καλος αυτος ο τυπος,η αλλη μια μεταγγραφη που θα μας βγει "τζουφια"??
- sidpanos
για σου ρε αρη..arisk έγραψε:Γειά σας παίδες... Είπα να πω και εγώ ένα γειά...

υγ.απο τον αρίας περιμένουμε δύναμη,κοψίματα και ρολάρισμα...
σίγουρα για τις τρίπλες,την ταχύτητα και τη σέντρα,τα βιντεο δεν είναι και ο σωστότερος κριτής,αλλά για την δύναμη,την διορατικότητα και το ρολάρισμα στο παιχνίδι,μπορείς να πάρεις στοιχεία..
Και το δικό μου..Sera4 έγραψε:τζεμπουρ λεει το ενστικτο μου

Καλά μάγκες αυτός θ'αρρωστήσει στην ΠΑΟΚαρα μας...

Δεν "γνωριζόμαστε" αδερφέ, αλλά επειδή αυτά που γράφεις αγγίζουν...καλή δύναμηarisk έγραψε:Γειά σας παίδες... Είπα να πω και εγώ ένα γειά... Και καμιά μ@λ@κί@... Και να φύγω...![]()
Επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι πάνω απ'όλα... Πάνω απ'όλα είναι οι οικογένειες, τα παιδιά, οι φίλοι, οι ζωές μας... Γιατί μόλις συμβεί το κακό και φάμε την π@π@ρ@ στην προσωπική μας ζωή (κάτι που ειλικρινά απεύχομαι σε όλους) τότε αρχίζουμε και τρέχουμε και δεν φτάνουμε...
Επανέρχομαι λοιπόν στην καθημερινότητα και την αφάνεια που έχω επιλέξει απο τον Μάη... Να είστε καλά μάγκες... Και να θυμάστε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πάνω απ'όλα...
Κάτσε να διαβάσω τη μαγική σφαίρα και θα σου πω.xrictoforoc έγραψε:Eιναι καλος αυτος ο τυπος,η αλλη μια μεταγγραφη που θα μας βγει "τζουφια"??
Γειά σου αδελφέ Άρη!arisk έγραψε:Γειά σας παίδες... Είπα να πω και εγώ ένα γειά...
-
Kαλά, αν μαρκάρει στην Ελλάδα όπως μαρκάρει στα youtubάκια, έχει να πέσει κίτρινη...Sera4 έγραψε:ετυχε να τον δω σε αγωνες του λιμπερταδορες...εξαιρετικος λιγο επιθετικος στην αμυνα δυναμωνουμε πολυ...
[youtube]Qfc9S0Nsvek&feature=related[/youtube]
[youtube]aTfHJRaBtrU[/youtube]
υγ να τον προσεξουμε μονο προερχεται απο φουλ σεζον...
ΥΓ: Καλή δύναμε ari!
Τον ArisK δεν τον ξέρω, δεν έτυχε ποτέ να ανταλλάξουμε απόψεις στο φορουμ αφού έχω επιλέξει να παρακολουθώ πολύ και να μιλάω μόνο όταν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι να πω. Έχω διαβάσει στο παρελθόν πολλές φορές γραπτά του (άλλες φορές συμφωνούσα και άλλες όχι) και οι εντυπώσεις μου είναι ότι πρόκειται για σοβαρό παιδί. Τα λόγια του, ειδικά για κάποιους από εμάς που πλησιάζουμε επικινδυνα τα δεύτερα -αντα και που που έχουμε δει πράγματα να συμβαίνουν γύρω μας, μας αγγίζουν. Εύχομαι εάν όντως του συνέβη κάτι να είναι περαστικό και θα του "συστήσω" κάτι που είχε πει ο Ιούλιος Έβολα: "από τότε που μας πήγε κόντρα ο άνεμος, σαλπάρουμε πια με όλους τους ανέμους". Καλή δύναμη παλικάρι.
Μιας και μπήκα στη διαδικασία να γράψω, ας πω και εγώ τη γνώμη μου για τον Αρίας. Τα βιντεάκια σαφώς δεν αποτελούν εχέγγυο για την αξία ενός παίκτη, αλλά κάποια πράγματα μπορείς να τα δεις. π.χ ο παίκτης είναι δυνατός, είναι γρήγορος και έχει καλή μέση και μακρινή πάση, ενώ καλύπτει με ευκολία την μπάλα. Προσωπικά τον θέλω στην ομάδα και θεωρώ ότι δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα που να συνδυάζουν τα ανωτέρω χαρακτηριστικά. Κατά τ αλοιπά θα τον δούμε στο γήπεδο.
Μιας και μπήκα στη διαδικασία να γράψω, ας πω και εγώ τη γνώμη μου για τον Αρίας. Τα βιντεάκια σαφώς δεν αποτελούν εχέγγυο για την αξία ενός παίκτη, αλλά κάποια πράγματα μπορείς να τα δεις. π.χ ο παίκτης είναι δυνατός, είναι γρήγορος και έχει καλή μέση και μακρινή πάση, ενώ καλύπτει με ευκολία την μπάλα. Προσωπικά τον θέλω στην ομάδα και θεωρώ ότι δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα που να συνδυάζουν τα ανωτέρω χαρακτηριστικά. Κατά τ αλοιπά θα τον δούμε στο γήπεδο.