16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Re: 16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
ας παιξει ο σακ..επικινδυνος...............λες και παιζει ενας υπερβαρος μπαλα......λαθος που τον εκθετει ετσι ο χαβος.....
Εχει χασει την εκρηκτικοτητα του...
Χανει μαχες ,κανει λαθος μπαλιες, καμια σχεση με τον καλο Λινο...
Χανει μαχες ,κανει λαθος μπαλιες, καμια σχεση με τον καλο Λινο...
- Aureliano Buendia
Σκιά του εαυτού του ως τώρα.
Αν επανέλθει θα ανεβούμε αυτόματα επίπεδο.
Νομίζω πάντως πως τον προτιμώ ακόμη και με ακρωτηριασμένο πόδι και πατερίτσα από τον Σακελλαρίου
Νομίζω πάντως πως τον προτιμώ ακόμη και με ακρωτηριασμένο πόδι και πατερίτσα από τον Σακελλαρίου
- navigator11
απο το μιρκο σαβινι;Aureliano Buendia έγραψε:Σκιά του εαυτού του ως τώρα.
Θα τα βρει τα πατηματα του.....απλα λογω ηλικιας θα αργησει.Το θεμα ειναι να μην το πληρωσει η ομαδα,μεχρι να συμβει αυτο.
- ΑποστόληςΑ
Όπως ήταν και πέρυσι στο 2-1 της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό! Δεν εμπνέει αμυντικά. Φέτος δεν έχει τον εαυτό του ΟΥΤΕ επιθετικά. Το γκολ στο Βόλο ήταν η τύχη της στιγμής.
Προτιμώ Σαβίνι (αρκεί ...να μην ανεβαίνει πολύ) και μετά Σακελλαρίου (αρκεί να ...κατεβαίνει γρήγορα).
Προτιμώ Σαβίνι (αρκεί ...να μην ανεβαίνει πολύ) και μετά Σακελλαρίου (αρκεί να ...κατεβαίνει γρήγορα).
οκ ηταν ο αδυναμος κρικος και ενας απο τους λογος που ο παυλος της αμυνας βγηκε mvp, αλλα ο ιταλος και ο εκ πανθραξ ερχομενος ειναι κλασεις κατωτεροι, οποτε ας παρει παιχνιδια ο ντορβαλινο να βρει ρυθμο γιατι τον εχουμε πολυ αναγκη.
Υ.Γ Τυχερο ενα γκολ που ο παιχτης σημαδευει εστια πρωτη φορα ακουω.
Υ.Γ Τυχερο ενα γκολ που ο παιχτης σημαδευει εστια πρωτη φορα ακουω.

Προέρχεται απο τραυματισμό που ήταν αρκετά βαρύς.
Ήρεμα με τον αγκαλίτσα.
Ήρεμα με τον αγκαλίτσα.
Κακιστος. Δε ξέρω γιατί.
Ο Σακ , δε θα ήταν χειρότερος. Ειμαι σιγουρος.
Η χειροτερη δυνατη εμφανιση
Ο Σακ , δε θα ήταν χειρότερος. Ειμαι σιγουρος.
Η χειροτερη δυνατη εμφανιση
- navigator11
ας τον προστατεψει ο προπονητης!αν κ οι επομενες εμφανισεις του κυμανθουν σε τετοια ... επιπεδα,ειναι δεδομενο πως θα στοιχισουν βαθμολογικα.
- ΑποστόληςΑ
Τυχερό γιατί:obanebane έγραψε:Υ.Γ Τυχερο ενα γκολ που ο παιχτης σημαδευει εστια πρωτη φορα ακουω.
1. Δεν υπήρχε τερματοφύλακας
2. Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του αμυντικού.
Δεν ήταν κάποιο δυνατό σουτ, ούτε κανένα περίεργο φάλτσο. Ήταν ένα απλό σουτ προς την εστία.
- Aureliano Buendia
Αρχικά να πω πως προτιμώ για αναπληρωματικό αριστερό μπακ τον Σαβίνι από τον Σακελλαρίου.navigator11 έγραψε:απο το μιρκο σαβινι;Aureliano Buendia έγραψε:Σκιά του εαυτού του ως τώρα.
Δεύτερον, παρόλο που είναι γενικά μέτριος και ανά στιγμές κακός, εξακολουθώ να πιστεύω πως πρέπει να δείξουμε λίγη υπομονή με τον Λίνο, όπως έχουμε κάνει και για άλλους (πολύ πιο) παρατεταμένα ντεφορμέ βασικούς.
Πιστεύω θα επανέλθει σύντομα και θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Σε άλλο τόπικ, έγραψες φίλε πλοηγέ πως θεωρείς πως το καλοκαίρι πρέπει να αποκτηθεί βασικός αριστερός μπακ.
Πιστεύω και ελπίζω μέχρι τότε να σε έχει κάνει να αναθεωρήσεις το πουλέν μου.
- navigator11
περαν ολων,μην ξεχναμε οτι δεν ειναι κ μικρος για τις δυναμεις που απαιτει η θεση,ετσι;οποτε,αν γινει μπακ-απ του μετεγγραφεντος βασικου,δε θα με χαλουσε ο λινο.ενταξει,να κανουμε υπομονη.απλα μ'εχει πιασει απελπισια με τα παιχνιδια του λινο απο επανοδου του με κερκυρα κ περα.