18. Γιώργος Φωτάκης
Re: 18. Γιώργος Φωτάκης
και εγω απορω πως αυτος ο παιχτης ειναι τοσο χαλια.
ενω στην μπαρτσελονα και στης αλλες ευρωπαικες ομαδες ηταν καλος.
σιγα ρε μαγκες ενας παιχτης της λαρισας ητανε και τον καναμε παιχτη επειδη παιζει στην ομαδα μας.
αν αυτος ο παιχτης επαιζε σε βαζελο η γαβρο θα σπαγαμε πολυ πλακα μαζι του...
ενω στην μπαρτσελονα και στης αλλες ευρωπαικες ομαδες ηταν καλος.
σιγα ρε μαγκες ενας παιχτης της λαρισας ητανε και τον καναμε παιχτη επειδη παιζει στην ομαδα μας.
αν αυτος ο παιχτης επαιζε σε βαζελο η γαβρο θα σπαγαμε πολυ πλακα μαζι του...
- navigator11
η αναγκη δυστυχως σε εβγαλε εκθετο για τη σημερινη σου αποδοση.κακή εμφανιση,επιεικως.
Για ακόμη μία φορά φάνηκε το πόσο δε κάνει για πλάγια.
Δε ξέρω αν μπορεί να σταθεί στον άξονα αλλά όχι άλλο κάρβουνο..
Δε ξέρω αν μπορεί να σταθεί στον άξονα αλλά όχι άλλο κάρβουνο..
σναουτσερ φωτακης δεξια πλευρα ειναι ποντιακο ανεκδοτο (για να μην κραζετε τεμετερον ειμαι)...
τριπλα δεν εχει. εχει ικανοποιητικη ταχυτητα σουτ, παταει περιοχη σαν χαφ, μετρια μτβιβασαη ας παιξει διπλα στον γκαρσια οσο λειπει ο βιτ ή ερθει η μεταγγραφη......ειναι ενα καλο εργαλειο αλλα ουτε ποιοτητα σορλεν ειναι...σημερα δεν ηταν καλος ...
τριπλα δεν εχει. εχει ικανοποιητικη ταχυτητα σουτ, παταει περιοχη σαν χαφ, μετρια μτβιβασαη ας παιξει διπλα στον γκαρσια οσο λειπει ο βιτ ή ερθει η μεταγγραφη......ειναι ενα καλο εργαλειο αλλα ουτε ποιοτητα σορλεν ειναι...σημερα δεν ηταν καλος ...
Και εγω περιμενω καποια στιγμη εκτος του Αριας να ερθει και ενα ακομα χαφ στον αξονα, για να παρει την θεση που του αξιζει στο ροστερ,του 4-5 χαφ.
-
Ειναι ή ντεφορμε ή κουρασμενος...παντως για να ξεκουραζει καποιους καλος ειναι..δεν κανει στα πλαγια
Το οτι παθιάζεται..είναι πολύ θετικόgash04 έγραψε:Περιμένουμε περισσότερα.

Σίγουρα μπορεί πολύ περισσότερο....

Δεν φταίει αυτός που η ομάδα από πρόπερσι το καλοκαίρι και σε κάθε μεταγραφική περίοδο προσπαθεί να βρει έναν ακραίο έχοντας πάρει 3 παίκτες-και άμα βάλεις και Σάλπι 4-ενώ παράλληλα έχει δαπανήσει και ένα κάρο λεφτά και όλες έχουν αποτύχει,μετατρέποντας ένα παίκτη που υπό Κ.Σ. θα ήταν ένας αναπληρωματικός στον άξονα με τα καλά και τα στραβά του,στον βασικότατο δεξιό ακραίο χαφ μας αλα περυσινός Σορλέν απ' την ανάποδη πλευρά.
Εκεί λοιπόν που παίζει,περισσότερα δε μπορεί.
Εκεί λοιπόν που παίζει,περισσότερα δε μπορεί.
Ω , ρε Γιωργο...
Κριμα ...
Τραυματισμος που θελει πολυ υπομονη..
Καλυτερα ενα διαστρεμμα που λεει ο λογος παρα αυτο..
Περαστικα φιλε...
Θα τα πουμε..
ΥΓ. Ευκαιρια τωρα να σερφαρεις πιο πολυ εδω μεσα...

Κριμα ...
Τραυματισμος που θελει πολυ υπομονη..
Καλυτερα ενα διαστρεμμα που λεει ο λογος παρα αυτο..
Περαστικα φιλε...
Θα τα πουμε..
ΥΓ. Ευκαιρια τωρα να σερφαρεις πιο πολυ εδω μεσα...

Κύριε Φωτάκη.
Δεν θα σε κράξω, γιατί είσαι τραυματίας και τον πονεμένο δεν τον πατάμε κι απο πάνω.
Θα γίνεις καλά και μετά θα σε κράξω πολύ.
Για την ώρα περαστικά.
Δεν θα σε κράξω, γιατί είσαι τραυματίας και τον πονεμένο δεν τον πατάμε κι απο πάνω.
Θα γίνεις καλά και μετά θα σε κράξω πολύ.
Για την ώρα περαστικά.
Δεν ξερω τι βλεπουν οι υπολοιποι αλλα εγω βλεπω εναν ανθρωπο που προσπαθει να παιξει μια θεση που δεν του ταιριαζει.Καλη αναρρωση και γρηγορα πισω!