Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011
'Οσο δεν γίνεται. Ξέρεις πολλούς ξένους προπονητές επιπέδου κούπερ που να ξέρουν τόσο καλά την ελληνική πραγματικότητα?
riegel έγραψε:Αμαν με αυτές τις γαλλίδες γυναίκες...Όλες να γυρίσουν στη μαμά πατρίδα θέλουν
+18.000.000

Παντως εγω όσο έχουμε Σβούρα ως τεχ. δ/ντη δεν μπορώ να περιμένω μεταγραφή οπου θα κάνει τη διαφορά!
Εχω ήδη αναπολήσει τις στιγμές (με όσα λάθη-που μόνο λίγα δεν ήταν) με Ζήση...
Το μεσημέρι τον είδα παραλία ........
Γυρνα πίσω ρε ΠΑΟΚτσακι

Εχω ήδη αναπολήσει τις στιγμές (με όσα λάθη-που μόνο λίγα δεν ήταν) με Ζήση...

Το μεσημέρι τον είδα παραλία ........

Γυρνα πίσω ρε ΠΑΟΚτσακι

Ελληνική πραγματικότητα=Η πραγματικότητα η εικονική της Ελλάδος...Παρασκήνιο,διαπλοκή,μίζες,λαμόγια,σπάθες,φακίδες,παπαπέτρου..Αυτός είναι ο ορισμός!Lord_GayrosSlayer έγραψε:Αυτό με την ελληνική πραγματικοτήτα ποτέ δεν το κατάλαβα..

Αν και είμαι Χαβόσκυλο, δεν θα έλεγα όχι στην μεταγραφή του πρώην,πια,προπονητή του αρεως...χεχε
Φέρτε Κούπερ!!!
Φέρτε Κούπερ!!!
-
Η καλύτερη μεταγραφή για τον Γενάρη πρέπει να είναι απ'τη γειτονιά της παπαναστασίου... Αυτός που αποχώρησε τελευταίος... Εκτορ Ραουλ Κουπερ στον ΠΑΟΚ τώρα!
Σε πρόλαβα αδερφέ από Λάρισσα.
Ασχετο. Οποτε έρχομαι Λάρισσα πάω στο ''μπρίκι'' για μπουρλότ. Ρε φίλε τι κόλλημα έχουν όλοι εκεί με το Τίτσου?
Ασχετο. Οποτε έρχομαι Λάρισσα πάω στο ''μπρίκι'' για μπουρλότ. Ρε φίλε τι κόλλημα έχουν όλοι εκεί με το Τίτσου?
Συμφωνω απολυτως με τους παραπανω.
Φερτε Ραουλ Κουπερ!
Ο ανθρωπος εχει φτασει δυο φορες τελικο Τσαμπιονς Λιγκ!!!
Εχει μανατζαρει Ιντερ και Βαλενθια.
Ας τον παρουμε μεχρι το καλοκαιρι και μετα βλεπουμε.
Φερτε Ραουλ Κουπερ!
Ο ανθρωπος εχει φτασει δυο φορες τελικο Τσαμπιονς Λιγκ!!!
Εχει μανατζαρει Ιντερ και Βαλενθια.
Ας τον παρουμε μεχρι το καλοκαιρι και μετα βλεπουμε.
Αν δε μου ξεφεύγει κανένας απο ξένους αυτή τη στιγμή έχουμε 3...Κρέσιτς, Λίνο και Ίβιτς.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ΖΑΓΟΡΑΚΗ πάρε τον Αργεντίνο ΤΩΡΑ. Μίλα του στο κινητό κάνε το deal τώρα το βράδυ, πριν κλείσει η ύλη των εφημερίδων. ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ και στείλτους όλους αδιάβαστους.
Οπλαρχηγε, δηλαδη θες να δουμε αυριο πρωτοσελιδα για αλλαγη προπονητη στον ΠΑΟΚ ενώ το απογευμα παιζουμε στο τηγανι;
Επισης ιlliasp, προπονητη εχουμε αλλαξει 3 φορες φετος. Δεν ειμαστε για "φερτον μεχρι το καλοκαιρι και βλεπουμε" ιστοριες. Και ελπιζω να μην ειμαστε ποτε. Αν ειναι να πας σε 4η αλλαγη προπονητη, το κανεις μονο με την προοπτικη πολυετους συνεργασιας για να χτισεις ομαδα απο την αρχη. Δεν με χαλαει να ειναι ο Κουπερ αυτος, αλλα οχι με προσωρινα συμβολαια και τετοια.
Αν και θα προτιμουσα Γκρος, αλλα...
Επισης ιlliasp, προπονητη εχουμε αλλαξει 3 φορες φετος. Δεν ειμαστε για "φερτον μεχρι το καλοκαιρι και βλεπουμε" ιστοριες. Και ελπιζω να μην ειμαστε ποτε. Αν ειναι να πας σε 4η αλλαγη προπονητη, το κανεις μονο με την προοπτικη πολυετους συνεργασιας για να χτισεις ομαδα απο την αρχη. Δεν με χαλαει να ειναι ο Κουπερ αυτος, αλλα οχι με προσωρινα συμβολαια και τετοια.
Αν και θα προτιμουσα Γκρος, αλλα...
προσωρινος ο χαβος που παει καλα και μαιο τριετες πλανο με τον καινουριο μην τα κανουμε μπουρδελο στην μεση της
χρονιας.....
χρονιας.....