Τι λέεεεεεειιιιιιι!!!!!

και ο michael τζορβας καλος ειναιpalok έγραψε:μία είναι η λύση για τον ενιαίο ΠΑΟΚ: kareem abdoun jabbar. δύο σε ένα, όχι μαλακίες...
respect.bane1980 έγραψε:ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Μας δουλεύει ο Ζαγόρ μου φαίνεται!!! Θέλει να απο-ελληνοποιήσει την ομάδα;; όταν ξέρουμε όλοι οτι του (παρα)χρόνου θα πρέπει να έχουμε 6 γηγενείς στην 11αδα!! Αυτά είναι ύποπτα και δεν καταλαβαίνω γιατί οι Άραβες δίνουν χαρτάκι στο Ζαγόρ για μεταγραφές χωρίς να έχουν βάλει φράγκο! (γιατί μην μου πείτε οτι δεν είναι ύποπτο και το οτι 2/3 μεταγραφές είναι Άραβες!!)eorptol έγραψε:με αμπτουν τζιμπουρ και αριας ειμαστε καλα ε ?![]()
![]()
![]()
Εάν έρθουν μεταγραφές θα είναι σκάνδαλο, γιατί θα μεγαλώσει το έλλειμμα!
Εάν δεν έρθουν μεταγραφές θα είναι σκάνδαλο, γιατί η ομάδα θα μείνει ελλιπής και θα έψουμε πετάξει λευκή πετσέτα!
Εάν έρθει ο Τσιμπούρ θα τα κάνει κώλο! Εάν δεν έρθει, θα κράξω το Ζαγόρ που άφησε τον παιχταρά να του φύγει!
Εάν έρθει ο Αρίας, θα κράξω επειδή δεν τον ήξερα! Εάν δεν έρθει, θα κράξω γιατί θα φταίει ο Ζαγόρ που άγνωστοι παίκτες μας φτύνουν!
Εάν έρθει ο Αμπντουν θα κράξω επειδή τα κάνουμε πλακάκια με τον αγαπούλα και σίγουρα ο Ζαγόρ έχει κρυφή ατζέντα! (μήπως είναι ο αγαπούλας πίσω από τους και καλά επενδυτές;;;; θα σχολιάσω στον Κόλκ@να τον ψαρέψω). Εάν δεν έρθει ο Αμπντούν θα κράξω επειδή μας παίρνουν παίκτες οι του ποκ και γιατί ο Ζαγόρ δεν καταλαβαίνει οτι θέλουμε ενίσχυση! Σίγουρα είναι ύποπτο οτι δεν θα έχει λεφτά να πάρουμε και εμείς κανά Σισσέ...
Νομίζω ότι παίζει άνετα πίσω από τον φορ.Argonaut4 έγραψε:Να παίξει στην θέση ποιου?
Χαφ θέλαμε χθες .........αντι-Ιβιτς θέλαμε χθες......αντι-Βιτόλο επίσης.
Κι άλλο επιθετικό?Δε λέω είναι καλός παίχτης .....αλλά να μην ξεχνάμε ότι η ηρεμία στα αποδυτήρια είναι η μισή ομάδα!!