Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
-
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
που το ακουσες/διαβασες?Karelias έγραψε:Σε περίπου μία-δύο ώρες θα υπάρχει ανακοίνωση των Αράβων.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Σαμαρί: «Θέλω να πετύχω στον ΠΑΟΚ»gazzetta
Ο υποψήφιος επενδυτής Οντέι Αλ Σαμαρί μίλησε για τη μεθοδολογία πειθούς της οικογένειάς του, προκειμένου να προχωρήσει στην ενασχόληση του επιχειρηματικού ομίλου που εκπροσωπεί, με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σαμαρί μίλησε στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη:
Αναλυτικά:
«Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό consortium, αλλά και εγώ, ενημερωνόμαστε για τα όσα δημοσιοποιούνται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα σχετικά με εμάς και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι. Πολλοί ψάχνουν ποια είναι τα πλάνα του ομίλου, τι θέλει να κάνει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα, αλλά αυτά είναι δικός του λογαριασμός.
Έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες και ψέματα, τα οποία προφανώς έχουν περάσει και στον κόσμο της ομάδας που έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις και το επίπεδό μας. Οι άνθρωποι του ομίλου κι εγώ θέλουμε να νιώθουμε πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μας στηρίζουν και δεν είναι εναντίον μας. Πώς αλλιώς μπορεί να προχωρήσει το όλο εγχείρημα;»
Για το κλείσιμο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την 20ή Ιανουαρίου, υπογράμμισε:
«Προφανώς ξέρω για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να πιεστώ από αυτό. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ντιλ και δεν μπορώ να βρίσκομαι σε δύο χώρες ταυτόχρονα για να συζητήσω.
Δεν βλέπω το δέντρο αλλά το δάσος. Είναι πολύ εύκολο κάτω από πίεση, αλλά και με αυτά που γράφονται και λέγονται στην Ελλάδα να πω “άντε γεια σας”! Αυτό θα είναι εναντίον του ΠΑΟΚ αλλά και δικό μας. Το βασικό μου μέλημα είναι να φέρω σε πέρας και επιτυχώς την όλη προσπάθεια και να γίνει η επένδυση στον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται όμως υπομονή».
Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη:
«Έχουμε στενή επαφή και πλάνα μακράς διάρκειας μαζί. Η συνδρομή και η παρουσία του είναι απαραίτητη. Ελπίζω να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και Δευτέρα (17/1) ή Τρίτη (18/1) να έρθω. Έτσι κι αλλιώς θα υπάρχει δελτίο Τύπου για τις οριστικές εξελίξεις».
Ο υποψήφιος επενδυτής Οντέι Αλ Σαμαρί μίλησε για τη μεθοδολογία πειθούς της οικογένειάς του, προκειμένου να προχωρήσει στην ενασχόληση του επιχειρηματικού ομίλου που εκπροσωπεί, με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σαμαρί μίλησε στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη:
Αναλυτικά:
«Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό consortium, αλλά και εγώ, ενημερωνόμαστε για τα όσα δημοσιοποιούνται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα σχετικά με εμάς και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι. Πολλοί ψάχνουν ποια είναι τα πλάνα του ομίλου, τι θέλει να κάνει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα, αλλά αυτά είναι δικός του λογαριασμός.
Έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες και ψέματα, τα οποία προφανώς έχουν περάσει και στον κόσμο της ομάδας που έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις και το επίπεδό μας. Οι άνθρωποι του ομίλου κι εγώ θέλουμε να νιώθουμε πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μας στηρίζουν και δεν είναι εναντίον μας. Πώς αλλιώς μπορεί να προχωρήσει το όλο εγχείρημα;»
Για το κλείσιμο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την 20ή Ιανουαρίου, υπογράμμισε:
«Προφανώς ξέρω για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να πιεστώ από αυτό. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ντιλ και δεν μπορώ να βρίσκομαι σε δύο χώρες ταυτόχρονα για να συζητήσω.
Δεν βλέπω το δέντρο αλλά το δάσος. Είναι πολύ εύκολο κάτω από πίεση, αλλά και με αυτά που γράφονται και λέγονται στην Ελλάδα να πω “άντε γεια σας”! Αυτό θα είναι εναντίον του ΠΑΟΚ αλλά και δικό μας. Το βασικό μου μέλημα είναι να φέρω σε πέρας και επιτυχώς την όλη προσπάθεια και να γίνει η επένδυση στον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται όμως υπομονή».
Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη:
«Έχουμε στενή επαφή και πλάνα μακράς διάρκειας μαζί. Η συνδρομή και η παρουσία του είναι απαραίτητη. Ελπίζω να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και Δευτέρα (17/1) ή Τρίτη (18/1) να έρθω. Έτσι κι αλλιώς θα υπάρχει δελτίο Τύπου για τις οριστικές εξελίξεις».
παιδια ελπιζω να κλειδωθει το τοπικ αυτο γιατι θα εχουμε θεματα σε λιγη ωρα....
δεν πρεπει να χασουμε την ομοιογενεια μας μαγκες για καποιους αραβες
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣΑΡΑ .....!!!
υ.γ.σαν τα ματια μας τον ζαγορ!!
δεν πρεπει να χασουμε την ομοιογενεια μας μαγκες για καποιους αραβες
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣΑΡΑ .....!!!
υ.γ.σαν τα ματια μας τον ζαγορ!!
- khaledfreepaok
φιλε να εισαι σιγουρος οτι ενοψει του ματς με το γαυρο αυτοι ειναι ικανοι να παρουνε τπτ πακιστανους απ τη βικτωρια να τους ντυσουνε αραβες και να τους στειλουνε στα γραφεια της παε για να μας κανουνε μυλο.ειναι ικανοι για κατι τετοια
ποιοι είναι αυτοί;khaledfreepaok έγραψε:φιλε να εισαι σιγουρος οτι ενοψει του ματς με το γαυρο αυτοι ειναι ικανοι να παρουνε τπτ πακιστανους απ τη βικτωρια να τους ντυσουνε αραβες και να τους στειλουνε στα γραφεια της παε για να μας κανουνε μυλο.ειναι ικανοι για κατι τετοια
ποια δουλεια φιλε μου χαλασε? ακομη πιστευεις οτι υπηρχε ποτε δουλεια? οτι υπηρχε χολομωντας? οτι υπηρχε καρατασου? τιποτα δεν υπηρχε. ενας τεραστιος παπας υπηρχε για τον οποιο υπαρχουν ευθυνες για τις οποιες θα την πεσεις σε οποιον τις αναζητησει.gergeo4 έγραψε:Η χαρα καποιων και συνοπαδων εντος φορουμ δεν πρεπει να κρυβετε..Αντε παιδια χαλασε η δουλεια πανυγιριστε!
δεν υπαρχει καμια χαρα. μπαμ εκανε απο χιλιομετρα ο παπας. σε καμια φαση δεν απεδειξαν οτι ειναι αξιοπιστοι και οτι εχουν τα χρηματα. θα μου πεις, τους το ζητησε κανεις για να το αποδειξουν?
αυτα που γραφουν για το καλοκαιρι ειναι αστεια.
αυτο δεν μπορω να το καταλαβω. σαν τα ματια μας τον ζαγορ. και σαν τα φρυδια μας. εαν εχει δηλαδη ευθυνες να μην το πουμε μηπως και θιχτει και αυτος οπως θιχτηκε ο οντει? στην τελικη ας βγαλει τις εγγυητικες που του εδωσε ο αραβας ή οτιδηποτε αλλο αποδεικνυει οτι τσεκαρισε οτι ανθρωποι ειναι σοβαροι ή οτι εχουν την οικονομικη επιφανεια που λενε οτι εχουν, για να μας κλεισει τα στοματα εμας του κακοπροαιρετους.cristiano4 έγραψε:ελπίζω να αντέξει ο ζαγορ...θα ακούσει πολλά
- khaledfreepaok
οι γαυροι μαζι με τους δημοσιογραφους κτλπABOLEYTOI έγραψε:ποιοι είναι αυτοί;khaledfreepaok έγραψε:φιλε να εισαι σιγουρος οτι ενοψει του ματς με το γαυρο αυτοι ειναι ικανοι να παρουνε τπτ πακιστανους απ τη βικτωρια να τους ντυσουνε αραβες και να τους στειλουνε στα γραφεια της παε για να μας κανουνε μυλο.ειναι ικανοι για κατι τετοια
Ζητειται λακαμας να δωσει ενα καραβι λεφτα,να τα κανει οτι θελουμε εμεις,να μην κανει αλλου γηπεδο και αν κανει να πληρωνει τον ερασιτεχνη,να πληρωνει τιποτα χρεη αν εχει και το μπασκετ,να βοηθαει τους μαχιμους ρεπορτερ της πολης,να φερει τον σισε,τον μιραλας και αλλους 10,να φερει προπονητη τον μουρινιο και αν δεν παρει το πρωταθλημα να κατσει να φαει ντου.
ΥΣΤ: Οποιος μιλησει για παπα τεραστιων διαστασεων και ολα τα λοιπα πρεπει να συνηδητοποιησει οτι δεν τα λεει στους ΑΡδ αλλα στον προεδρο του ΠΑΟΚ ο οποιος με επισημη ανακοινωση βεβαιωσε ενδιαφερον και συζητησεις και ο οποιος 21 του μηνος ειναι υποχρεωμενος να εξηγησει με καθε λεπτομερεια στον κοσμο του ΠΑΟΚ τι εγινε και γιατι και ο ιδιος εκτεθηκε
ΥΣΤ: Οποιος μιλησει για παπα τεραστιων διαστασεων και ολα τα λοιπα πρεπει να συνηδητοποιησει οτι δεν τα λεει στους ΑΡδ αλλα στον προεδρο του ΠΑΟΚ ο οποιος με επισημη ανακοινωση βεβαιωσε ενδιαφερον και συζητησεις και ο οποιος 21 του μηνος ειναι υποχρεωμενος να εξηγησει με καθε λεπτομερεια στον κοσμο του ΠΑΟΚ τι εγινε και γιατι και ο ιδιος εκτεθηκε
Πραγματικά δεν παίζεστε ορισμένοι! Δεν πειράζει...
Εσείς θα είστε μια ζωή μέσα στη μιζέρια.
ΠΑΟΚάρα ως το τέλος με Άραβες, ή χωρίς.!!
Εσείς θα είστε μια ζωή μέσα στη μιζέρια.
ΠΑΟΚάρα ως το τέλος με Άραβες, ή χωρίς.!!
Δεν εκτέθηκε ο Ζαγόρ.......μια χαρά τσούλισε.Ας περιμένουμε λίγο να ακούσουμε δηλώσεις και μετά να κρίνουμε......ταπεινή μου γνώμη πάντα.
+ απειροD.A.A.T. έγραψε:ΥΣΤ: Οποιος μιλησει για παπα τεραστιων διαστασεων και ολα τα λοιπα πρεπει να συνηδητοποιησει οτι δεν τα λεει στους ΑΡδ αλλα στον προεδρο του ΠΑΟΚ ο οποιος με επισημη ανακοινωση βεβαιωσε ενδιαφερον και συζητησεις και ο οποιος 21 του μηνος ειναι υποχρεωμενος να εξηγησει με καθε λεπτομερεια στον κοσμο του ΠΑΟΚ τι εγινε και γιατι και ο ιδιος εκτεθηκε
Φυσικά θα μιλήσει και ο ζαγορ ´αν δεν γίνει η δοελεια αλλα γιατί να χρεωσουμε τον ζαγορ ´αν δεν γίνει η δουλειά
; Αλλα πες εδω του χρεωσαμε τις μαλακιες του μεγκα για το ΣΔΟΕ δεν θα του χρεωσουμε και αυτο
;πετάει μια βλακεία ο άλλος και ας είναι και ο σκορδας που λέει ο λόγος εμείς θα το κανουμε σημαία κατα του ζαγορακη με το ΣΔΟΕ και το μεγκα τι εγινε κος κανά νέο
συγκρατηθειτε λίγο εσείς που δεν γουσταρετε ζαγορ μην εκτιθεστε χωρίς λόγο......
; Αλλα πες εδω του χρεωσαμε τις μαλακιες του μεγκα για το ΣΔΟΕ δεν θα του χρεωσουμε και αυτο
;πετάει μια βλακεία ο άλλος και ας είναι και ο σκορδας που λέει ο λόγος εμείς θα το κανουμε σημαία κατα του ζαγορακη με το ΣΔΟΕ και το μεγκα τι εγινε κος κανά νέο

συγκρατηθειτε λίγο εσείς που δεν γουσταρετε ζαγορ μην εκτιθεστε χωρίς λόγο......
Καποιοι θα εκτεθουν ανεπανορθωτα..
Σε λιγο η λιγο πιο μετα....
Ξεκινηστε κυβιστησεις..
Σε λιγο η λιγο πιο μετα....
Ξεκινηστε κυβιστησεις..