bane1980 έγραψε:Εγώ πάντως δεν έχω άγχος για κανένα από τα δύο ματς.
Για το πρώτο θα έχουν φροντίσει αυτοί, για το δεύτερο φροντίσαμε μόνοι μας.
+++++++ Kανένα άγχος
bane1980 έγραψε:Εγώ πάντως δεν έχω άγχος για κανένα από τα δύο ματς.
Για το πρώτο θα έχουν φροντίσει αυτοί, για το δεύτερο φροντίσαμε μόνοι μας.
καπως ετσι, δλδ??bL@De έγραψε:Karelias έγραψε:Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.
Ξέρετε πόσο το θέλουμε.
Ξέρετε ότι μόνο εμείς τους έχουμε κάνει τόσες κηδείες τα τελευταία 15 χρόνια, ειδικά στο κύπελο.
Τσακίστε τους.Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Αυτά τα παιχνίδια, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα παίρνει αυτός που τα θέλει περισσότερο, δηλαδή αυτός που θα αφήσει την ψυχή του στο γήπεδο.
Θυμίζω τάχιστα: π.χ. με Φενέρ εκεί, με Δυναμό εκεί, στο τηγάνι πέρσι και τις δύο φορές, με βάζελο πέρσι στην Τούμπα (με Γκαρσία σε Πένθος).
Όλα τα υπόλοιπα ακούγονται στα αυτιά μου σαν φιλολογική συζήτηση.
Υ.Γ.: ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΣΑΣ..ΠΑΟΚΑΡΑ !Kolokotronis_4 έγραψε:Γ@μήστε τον π@υστη τον θρήνοsidpanos έγραψε:γαμήστε τον πούστη τον ολυμπαικοe8nos έγραψε:τπτ ουτε θεαμα ουτε κατοχη μπαλας τπτ!απλα γ@μηστες τους για ολους εμας....
Πάτε-Γαμίστε-Γυρίστε και ετοιμαστήτε για το Βάζελο.Τέλος
α...αφήστε το καθάρισμα για τα κορίτσια του Βαλβέρδε

Τη συγκεκριμενη εποχη , με δεδομένη τη τιμωρια έδρας και τους τραυματισμους που έχουμε με πείθει λιιιγο παραπάνω.Pegasus έγραψε:Γιατί τόση απαισιοδοξία ρε παιδιά; Σας πείθει ο Ολυμπιακός; Προσωπικά καθόλου. Ο Πανσερραϊκός χθες έδειξε σε όλο τον κόσμο τις αδυναμίες του Ολυμπιακού. Ας το εκμεταλλευτούμε. Θα είναι αμαρτία να μη βάλουμε γκολ σε άμυνα που έχει Ραούλ Μπράβο. Και Πάρντο για τερματοφύλακα, που αξίζει όσο ο αριστερός παράμεσος του Κρέσιτς.

Οι παίχτες είναι επαγγελματίες και οφείλουν να παίζουν εξίσου καλά παντού.giapas έγραψε:Τη συγκεκριμενη εποχη , με δεδομένη τη τιμωρια έδρας και τους τραυματισμους που έχουμε με πείθει λιιιγο παραπάνω.
Και να μη με πειθει , θα με πεισει ο κοραξ αν χρειαστεί στην άδεια Τούμπα.