Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από bane1980 »

Φίλε γκίκα, δεν λέω οτι χάλασε, γιατί απλά δεν ξέρω. Απλά προσπαθώ να αρνηθώ εκ των προτέρων οτι ΕΑΝ έχει χαλάσει υπάρχει συσχετισμός με τα χθεσινά.

Όσον αφορά στην ησυχία, παραείναι μεγάλη για να είναι ασήμαντη. Πρέπει να μπήκε τρελό χέρι για να βγει σκασμός...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μονο θετικα μπορω να εκλαβω το οτι επιτελους το θεμα δειχνει να περιθωριοποιηθηκε.οσο υπαρχει σιωπη,να εισαστε αισιοδοξοι!βεβαια,απο σημερα θα αρχισει λογικα παλι το γαϊτανακι της (ΠΑΡΑ)ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Δεν εχει αλλάξει τιποτα.

ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

eleos έγραψε:
moican4 έγραψε:Αλιμονο...

Κλειδωσε το απο τωρα..
+άπειρο

Σαν το φετεινό Παπά, κανένας... :evil:

Δεν το ειπα γι αυτο..

Το "κλειδωσε το" το ειπα γιατι επιτελους, εσκασαν ολοι οπως επρεπε(δεν εννοω κανεναν απο εμας εννοειται)... ;)

Η απολυτη ησυχια δεν ειναι απαραιτητα κακη το αντιθετο μαλιστα.. :D

Όσον αφορά στην ησυχία, παραείναι μεγάλη για να είναι ασήμαντη. Πρέπει να μπήκε τρελό χέρι για να βγει σκασμός...
Θεο -τρελο, οχι απλως τρελο..
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

Για δες τε και αυτο.
Τι θελει να πει ο Ποιητης?

Ενοχλημένοι δηλώνουν οι Άραβες

17 Ιαν 2011 07:03, Από PAOK24

Ο Οντέι Αλ Σάμαρι μίλησε στην εφημερίδα “Θεσσαλονίκη” και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι Άραβες υποψήφιοι επενδυτές έχουν ενοχληθεί από δημοσιεύματα. Πρόσθεσε ότι δεν τον πιέζει η προθεσμία της 20ης Ιανουαρίου και ότι σήμερα ή αύριο θα βρίσκεται στην πόλη και θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Θόδωρου Χαστά στην εφημερίδα “Θεσσαλονίκη”:

“Στο ίδιο μέρος που τον είχε βρει και πριν από μερικές βδομάδες, στο Κατάρ, η “Θεσσαλονίκη” επικοινώνησε και πάλι τηλεφωνικά με τον Οντεϊ Αλ Σάμαρι προκειμένου να ρίξει φως στις εξελίξεις αναφορικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής του αραβικού fund με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο μεσοδιάστημα ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά, κάτι για το οποίο είναι ενήμερος τόσο ο ίδιος όσο και αυτοί που εκπροσωπεί.

“Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό consortium, αλλά και εγώ, ενημερωνόμαστε για τα όσα δημοσιοποιούνται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα σχετικά με εμάς και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι. Πολλοί ψάχνουν ποια είναι τα πλάνα του ομίλου, τι θέλει να κάνει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα, αλλά αυτά είναι δικός του λογαριασμός. Έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες και ψέματα, τα οποία προφανώς έχουν περάσει και στον κόσμο της ομάδας που έχει αρχίσει να αμφιβάλει για τις προθέσεις και το επίπεδό μας” είπε αρχικά ο Αλ Σάμαρι, ο οποίος μετά από σχετική ερώτηση δήλωσε ενήμερος και για τη σύγχυση που έχει προκληθεί από δηλώσεις των εδώ νομικών εκπροσώπων του ομίλου. “Οι άνθρωποι του ομίλου κι εγώ θέλουμε να νιώθουμε πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μας στηρίζουν και δεν είναι εναντίον μας. Πώς αλλιώς μπορεί να προχωρήσει το όλο εγχείρημα;” αναρωτήθηκε.

Η 20η Ιανουαρίου, οπότε κλείνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πλησιάζει, κάτι που προφανώς αγχώνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να σχολιάζει: “Προφανώς, ξέρω για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να πιεστώ από αυτό. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ντιλ και δεν μπορώ να βρίσκομαι σε δύο χώρες ταυτόχρονα για να συζητήσω. Δεν βλέπω το δέντρο αλλά το δάσος. Είναι πολύ εύκολο. κάτω από πίεση, αλλά και με αυτά που γράφονται και λέγονται στην Ελλάδα να πω “άντε γεια σας”! Αυτό θα είναι εναντίον του ΠΑΟΚ αλλά και δικό μας. Το βασικό μου μέλημα είναι να φέρω σε πέρας και επιτυχώς την όλη προσπάθεια και να γίνει η επένδυση στον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται όμως υπομονή”.

Όπως λέει ο Αλ Σάμαρι εξακολουθεί να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος είναι ενήμερος για οποιαδήποτε κίνηση γίνεται. “Έχουμε στενή επαφή και πλάνα μακράς διάρκειας μαζί. Η συνδρομή και η παρουσία του είναι απαραίτητη” υπογραμμίζει. Όσο για το πότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη; “Ελπίζω να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και Δευτέρα (σ.σ. σήμερα) ή Τρίτη να έρθω. Έτσι κι αλλιώς θα υπάρχει δελτίο Τύπου για τις οριστικές εξελίξεις”.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Προφανως δεν ειναι ενοχλημενοι απο εμας ,αλλα απο τους αμορφωτους ΑΡΔ που μας τα εχουν κανει τσουρεκια ψαχνοντας να βρουν δεν ξερω και εγω τι...

Αλλα δεν τους συμφερει να πουν ,οτι σε αυτα τα βοδια αναφερεται...
Απο αυτους ξεκιναει το ολο θεμα..
Απο που ξεκιναει απο το φορουμ του Paokmania.?
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

Ελπιζω φιλε, οπως και ολοι αλλωστε, να πανε ολα καλα και να τελειωσει αισιως αυτη η ιστορια.
Να δουμε ενα Μεγαλο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Όσον αφορά στο δημοσίευμα, με το λίγο μυαλό που μού ΄χει απομείνει (λόγω ΠΑΟΚ), διαβάζοντας όσο μπορώ πισω από τις λέξεις (των φερομένων ως λεχθέντων του Άραπα), πέρνω το ρίσκο να κάνω την διαπίστωση, οτι μέχρι στις 20 δεν πρόκειτε να ευοδοθεί η επένδυση.

Επίσης διαπίστωσα, οτι οι άνθρωποι εκτός από στιγνοί επιχειρηματίες, είναι και στιγνοί επικοινωνιολόγοι !

Θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε κάθε ΠΑΟΚτσή, ουε και αλίμονο, μην πέσουμε σε ενδεχόμενες επικοινωνιακές παγίδες και κάποια στιγμή "την πέσουμε" στον Ζαγοράκη..! προσέξτε "ρεμάλια"..! κάτι τέτοιο εκτός του ότι θα είναι άδικο, θα έιναι και η αρχή της κατηφόρας γενικότερα. Ουέ και αλίμονό μας !

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..! !
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

moican4 έγραψε:Προφανως δεν ειναι ενοχλημενοι απο εμας ,αλλα απο τους αμορφωτους ΑΡΔ που μας τα εχουν κανει τσουρεκια ψαχνοντας να βρουν δεν ξερω και εγω τι...

Αλλα δεν τους συμφερει να πουν ,οτι σε αυτα τα βοδια αναφερεται...
Απο αυτους ξεκιναει το ολο θεμα..
Απο που ξεκιναει απο το φορουμ του Paokmania.?
ετσι ακριβως τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε για το ποσο κακο κανει ολη αυτη η παπαρολογια που καλλιεργουν χωρις να εχεις κανεις τους πληροφοριες...σε συνδιασμο με τον σπυρατο κιολας που τους εδινε πατημα...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δεν είπε κάτι παράλογο ο Ντει, ακόμα και αυτό που πολλοί "προβλέπουν" ή φοβούνται, δηλαδή να ζητήσουν και άλλη παράταση, όποιος μπορεί να καταλάβει από επιχειρήσεις και επενδύσεις, καταλαβαίνει οτι είναι πιθανό. Το "γιατί" είναι δικό τους θέμα και δεν είναι απαραίτητο να σχετίζεται με αρνητικούς λόγους (οπότε και το bye bye θα ήταν η εύκολη και γρήγορη λύση), πολύ σωστά είπε οτι το θέμα είναι να γίνει το ντηλ. Τρόποι να δείξουν πράγματα και να ξεπεραστούν θέματα διοριών υπάρχουν. Υπομονή...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Και εγώ είμαι της άποψης, Υπομονή και θα δούμε. Μην ασχολείστε καθόλου με το θέμα.
Ξεχαστε το, σαν να μην υπάρχει τίποτα.
Συνεχίζουμε έτσι όπως έχει η παρούσα κατάσταση, χωρίς μεγάλα λόγια και φανφαρονισμούς.
Δεν μπαίνω στο τρυπάκι των αναβολών και των ημερομηνιών ανακοινώσεων κλπ.
Άλλα με καίνε τώρα. Τα ντέρμπι που έρχονται.
Πρώτα το αγωνιστικό και μετά όλα τα άλλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Δευ 17 Ιαν 2011, 09:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Έτσι. Το αγωνιστικό και οι εξελίξεις θα αναλυθούν όταν και αν γίνουν.
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

Αν ερθουν καλως να ρθουν, αλλιως απο δω παν κι αλλοι.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Σωστά τα λέτε.

Τώρα πέρασε από το μυαλό μου η ερώτηση για το πως θα αντιμετώπιζαν οι επενδυτές την κατάσταση με το παρασκήνιο που θα στηθεί για αύριο και Πέμπτη σχετικά με το Βόλο...γιατί μόνα τους τα φράγκα δεν θα μας ατσαλώσουν σε όλα τα επίπεδα που χρειάζεται.
kos

Δημοσίευση από kos »

Da_Paok έγραψε:Ενοχλημένοι δηλώνουν οι Άραβες

Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό consortium, αλλά και εγώ, ενημερωνόμαστε για τα όσα δημοσιοποιούνται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα σχετικά με εμάς και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι. Πολλοί ψάχνουν ποια είναι τα πλάνα του ομίλου, τι θέλει να κάνει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα, αλλά αυτά είναι δικός του λογαριασμός.
εμεις να δεις ποσο ευχαριστημενοι δεν ειμαστε με αυτα που λες.
απο παρουσιαση του πλανου πηγαμε στο οτι αυτα που θελεις να κανεις στην ομαδα ειναι δικος σου λογαριασμος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”