Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Quefor

Re: Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Δημοσίευση από Quefor »

Gika για όλα σου τα post όσα +++ θες!
Δεν γίνεται ρε παιδιά να μας γ@μ@νε και να λέμε και ευχαριστώ πολύ καλά μας κάνετε! Ναι σύμφωνοι όλοι βλέπουμε τα κακώς κείμενα και στην Τούμπα και σε άλλα γήπεδα, αλλά ούτε το φταίνε μόνο οι άλλοι είναι σωστό ούτε το φταίμε μόνο εμείς.

Δεν μπορεί δηλαδή να βλέπουμε τα επεισόδια των βάζελων έξω από το ΟΑΚΑ τους οποίους βάφτισαν οι Α.Ρ.Δ. κουκουλοφόρους οπότε ούτε τιμωρία ούτε τίποτα και να μην μιλάμε!
Δεν μπορεί να μπουκάρουν τα σκουλήκια στο γήπεδο και να βγαίνει η τιμωρία μετά από 2 μήνες και όλα λάδι!

Με λίγα λόγια ναι να τιμωρούνται τα επεισόδια, αλλά από την στιγμή που δεν ισχύει για όλους αυτό γιατί να είμαστε εμείς οι μ@λ@κες τη υπόθεσης?
Μην τρώτε ρε παιδιά τον παπά των Α.Ρ.Δ. στο τέλος αυτοί θα μας πούνε ότι ο γάιδαρος πετάει και θα το πιστέψουμε κιόλας!
Αν η ΕΠΟ μου στερήσει την είσοδό μου στο γήπεδο θέλω να μου δώσει πίσω και τα λεφτά για το διαρκείας! Γιατί να πληρώσω εγώ για 50 βλαμμένα (Τα οποία δεν ξέρω καν αν ήταν οπαδοί της ομάδας μου) και άλλους τόσους ηλίθιους αστυνομικούς?

Υ.Γ: Αν δηλαδή εγώ πριν τον αγώνα με τον gay πάω έξω από το γήπεδο αλλά δεν μπω μέσα θα τιμωρηθεί η ομάδα? :opaokara:
cylon

Δημοσίευση από cylon »

Δεν μπορω να δω την ομαδα μου ουτε στο ποδοσφαιρο,ουτε στο μπασκετ,ουτε στο χαντμπολ....α ρε κακουργα αστυνομια,εσυ φταις για ολα....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

paok x.m. έγραψε: Ομως πρεπει να ερθει καποτε η ωρα της ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ μας σε οποιο βαθμο και αν ευθυνομαστε γιατι μην κρυβομαστε εχουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ευθυνη και προσωπικα πιστευω οτι ειναι μεγαλη....
Φιλε η αυτοκριτική θα γίνει, και πρέπει να γίνει. Όχι όμως την ώρα που μας έχουν κολλήσει στον τοίχο.

Πρώτα θα αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς μας, και μετά θα λύσουμε και τα δικά μας.

Εδώ ο άλλος κατηγορεί δημόσια τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δηλώνοντας κι αυτός ως ένας αγανακτισμένος οπαδός, την ώρα που ψάχνουν αφορμή για να σιγουρέψουν την ποινή μας! Τι να λέμε τώρα!

Ας λύσουμε πρώτα τα προβλήματα με τους εχθρούς κι όταν βρούμε ηρεμία και γαλήνη κάνουμε και την αυτοκριτική μας.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

cylon έγραψε:Δεν μπορω να δω την ομαδα μου ουτε στο ποδοσφαιρο,ουτε στο μπασκετ,ουτε στο χαντμπολ....α ρε κακουργα αστυνομια,εσυ φταις για ολα....
Αυτό πράγματι είναι κατόρθωμα (!!!!) και δεν ξέρω αν είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Προσωπική μου άποψη είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των γεγονότων γίνεται λόγο βλακείας και ανικανότητας. Δεν χρειάζεται να κρύβεται κανένας μεγαλοκαρχαρίας πρόεδρος από πίσω ο όποιος να υποκινεί τέτοιες αντιδράσεις για να έχει σκαλοπάτι εκβιασμού έναντι της κυβέρνησης η οποιουδήποτε άλλου(άσχετα με τον αν έχει γίνει ή όχι στο παρελθόν).

Ας αφήσουμε τα σενάρια συνομωσίας για λίγο στην άκρη.

Βλέπουμε στα γήπεδα διαρκώς άτομα με καλυμμένα πρόσωπα να σπάνε και να ρημάζουν, ενώ η αστυνομία βρίσκεται 2 μέτρα παραπέρα παρακολουθώντας υπνωτισμένη. Και το πόρισμα της κοινωνίας μας είναι πως φταίνε οι "ταραξίες". Γραφικοί χαρακτηρισμοί ακούγονται ανά καιρούς όπως οι "γνωστοί-άγνωστοι", οι "κουκουλοφόροι" και πάει λέγοντας. Όμως εδώ δεν μιλάμε για πολιτική αντιπαράθεση. Δεν μιλάμε για ακροαριστερούς ή ακροδεξιούς. Μιλάμε για ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Το να συλλάβω και να βάλω φυλακή 10 άτομα σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι δεν συνιστά αυτόματα μέτρο αστυνόμευσης ενός αυταρχικού καθεστώτος. Δεν φυλακίζω αντιφρονούντες. Φυλακίζω ανθρώπους που προκαλούν καταστροφές χωρίς λόγο. Αυτό θα ήταν το δίκαιο, σε μια ευνομούμενη κοινωνία. Όταν όμως πίσω από την μάσκα του καθωσπρεπισμού της παρακμιακής μας Ελλάδας, το δημόσιο λεηλατείται εδώ και δεκαετίες σε μια κλίμακα απείρως μεγαλύτερη από αυτήν που βλέπουμε στα γήπεδα, ποιος πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι τα επεισόδια στα γήπεδα;
Έχουμε τόσα σκάνδαλα τόσα χρόνια, χρηματιστήρια, siemens, Βατοπέδι, εξοπλιστικά, μπήκε κανένας φυλακή; Πόσο λογικό φαίνεται στον μέσο Έλληνα το γεγονός πως στην χώρα μας οι ανώτατοι δικαστικοί διορίζονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις; Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε, και πως είναι δυνατόν να ξεκινήσουμε καν να διερωτόμαστε αν υπάρχει λύση στο θέμα της βίας στα γήπεδα, όταν πίσω από τα προσωπεία διεφθαρμένων κυβερνήσεων και ΜΜΕ παίζονται τα ίδια παιχνίδια εδώ και δεκαετίες;
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συντονίσουμε ΠΑΕ και φιλάθλους και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το φαινόμενο εκ των έσω.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

"Εδώ και καιρό παρακολουθούμε όλοι ερασιτεχνικές κινήσεις διαχείρισης ομάδας και το τσουρουφλισμένο κλίμα απλώς ανακουφίζεται έπειτα από νίκες. Ας προσληφθούν επιτέλους άτομα τα οποία ξέρουν και μπορούν να βαρέσουν το χέρι στο τραπέζι, να απαιτήσουν, να πρωτοστατήσουν και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα."
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστά πάλι ο ζαγορακης φταιει ο ερασιτέχνης να τον κανουμε σουπερμαν και ότι δεν πετύχαμε εδω και 84 χρόνια
Να τα πετύχει αυτός .....είσαι στο κυπελο μέσα στην ευροπα ληγκ στα πλευ οφ αλλα αυτα είναι ψιλά γράμματα
Δείνουμε αφορμές στην άχρηστη και προκατηλειμενη αστυνομία αλλα πάλι η διοίκηση φταίει θελουμε μεταγραφές αλλα ´αν τιμωρηθουμε δεν μας νοιάζει θα χάσουμε 500.000 -600.000 δεν μας νοιάζει να τα βρει ο ζαγορακης
Γιαυτον τον βάλαμε εκει να τον βριζουνε και να απαιτούμε αυτοί είμαστε θέλανε και οι θοδωρακηδες εισιτήρια στο
Ζάγκρεμπ να γράψουμε στα φρυδια μας τον πλατινι που δεν ήθελε και να πηγαίναμε να σκοτωθούμε με τους φασιστες
Κροάτες της δυναμο και μετα να λέγαμε ζαγορακη δεν έκανες τίποτα τι λέτε ρε είστε καλα ΠΆΛΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
ΦΤΑΙΕΙ ; Φέρτε τους θοδωρακηδες να διοικήσουν η τον Κωστάκη τον ορφανο εχουμε τόσους επαγγελματίες στον ΠΑΟΚ
Αυτοί θα χτυπήσουν το χέρι και θα τους φοβηθεί ο μπαταξης και ο Μαρινάκης :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όπως λες ο Ζαγόρ δεν είναι σουπερμαν.

Χρειάζεται καποιον με πτυχία για οικονομικό διευθυντή. Με τον βλακάκο τον άλλο -τον κομπλεξικό ντε- μειώσαμε κατά πολύ τα χρέη μας. Με το που έφυγε, αρχίσαμε τα ανοίγματα.

Χρειάζεται κάποιος που να γνωρίζει από μάρκετινγκ. Να μπορεί να οργανώσει την ΠΑΕ και σε αυτό το θέμα.

Χρειάζεται τεχνικό διευθυντή και σκάουτερ με μεγάλη εμπειρία.

Χρειάζεται κάποιον δίπλα του με γνώσεις για το ποδόσφαιρο αναλογες του Σάντος. Κι ας μη μιλάμε για προπονητή αλλά για έναν συμβουλο.

Χρειάζεται άτομα στη διοίκηση με βαρύ και δυνατό όνομα. Που ξέρουν ότι αν χτυπήσουν δύο πόρτες θα τους ανοίξουν. Όχι όπως κρυβόταν οι πολιτικοί στον Ζαγόρ στο θέμα χρέη.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ Η ΠΑΕ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

gika έγραψε:
paok x.m. έγραψε: Ομως πρεπει να ερθει καποτε η ωρα της ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ μας σε οποιο βαθμο και αν ευθυνομαστε γιατι μην κρυβομαστε εχουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ευθυνη και προσωπικα πιστευω οτι ειναι μεγαλη....
Φιλε η αυτοκριτική θα γίνει, και πρέπει να γίνει. Όχι όμως την ώρα που μας έχουν κολλήσει στον τοίχο.

Πρώτα θα αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς μας, και μετά θα λύσουμε και τα δικά μας.

Εδώ ο άλλος κατηγορεί δημόσια τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δηλώνοντας κι αυτός ως ένας αγανακτισμένος οπαδός, την ώρα που ψάχνουν αφορμή για να σιγουρέψουν την ποινή μας! Τι να λέμε τώρα!

Ας λύσουμε πρώτα τα προβλήματα με τους εχθρούς κι όταν βρούμε ηρεμία και γαλήνη κάνουμε και την αυτοκριτική μας.

κοινως,ΠΟΤΕ.πολυ ... ευπεπτη λυση!οι εχθροι μας στριμωχνουν στον τοιχο,εχοντας ... εσωτερικους συνεργατες.οποτε,επιβαλλονται μετρα κατα οσων τους σιγονταρουν απο μέσα,πρωτιστα.πιθανως βεβαια ο ζαγορακης δεν επιθυμει να εχει την καταληξη του νικολαϊδη,αλλά με ευχολογια,κουβεντες επι κουβεντων κ ατυπες συμφωνιες κυρίων χαϊρι δεν προκειται να δει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gika έγραψε:Όπως λες ο Ζαγόρ δεν είναι σουπερμαν.

Χρειάζεται καποιον με πτυχία για οικονομικό διευθυντή. Με τον βλακάκο τον άλλο -τον κομπλεξικό ντε- μειώσαμε κατά πολύ τα χρέη μας. Με το που έφυγε, αρχίσαμε τα ανοίγματα.
με ποιον ? προφανως εννοεις τον παπαδοπουλο του χαρβαρντ ας ηταν οικονομικος διευθηντης ας πουμε στην διοικηση βεζυρτζη - οικονομιδη και να σε ελεγα τι θα μειωνε .....η παρουσια του ζαγορακη εφερε ενοτητα
και διαρκειας και μειωση των χρεων ...τον κυριο αυτο τον επιασε μεγαλομανια και νομισε οτι θα εκανε οτι γουσταρε ειχε αλλες βλεψεις εκτος
των αρμοδιοτητητων του και φανηκε οταν εφυγε απο την ΠΑΕ ....αλλα τωρα γιαυτον θα μιλαμε με τις πλατες αλλου εκανε τον μαγκα.....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Καλά γιατί αυτό το τόπικ είναι ψηλά?
Εγινε τίποτα στον βόλο και δεν το πήραμε χαμπάρι?
Γ@μήσαμε μία ερυθρόλευκη π@υτάνα,
....εντάξει δεν είναι και η πρώτη φορά!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Επειδή δεν ήρθα από το Άλφα του Κενταύρου, ούτε γεννήθηκα εχθές αλλά και επειδή δεν γουστάρω να περιμένω την Πέμπτη που θα ανακοινωθεί η τιμωρία για να το παίξω έξυπνος, ας απαντήσω σε μια-δυο σπόντες.
Πουθενά δεν έγραψα ότι τα επεισόδια έγιναν από συνδέσμους αλλά περιμένω να πάρουν θέση για την παρουσία 5000 χιλιάδων κόσμου (και των αποτελεσμάτων αυτής) όπως έκαναν για τους VIP της Κροατίας.
Έχω μια συγκεκριμένη θέση (όχι ξανά εισητήρια σε εκτός) και δεν είναι ότι δεν την στηρίζω εγώ αλλά την στηρίζουν οι ίδιοι οι 5000 που πήραν τα εισητήρια. ΑΝ τιμωρηθούμε με μία μόνο αγωνιστική (με τον γάβρο) η οικονομική ζημιά μόνον από από τον αγώνα θα είναι 25000*25ε=625000 ευρώ. Χωρίς να βάλω τηλεοπτικά και διαφημιστικά γηπέδου.
Αν τιμωρηθούμε και σε αγώνες πρωταθλήματος, τότε η ζημιά θα είναι τριπλή και τετραπλή: δεν θα αφήσει να μπούνε στο γήπεδο άνθρωποι που έχουν ήδη πληρώσει το διαρκείας τους με αποτέλεσμα μικρότερη ζήτηση το καλοκαίρι.
Με δυο λόγια, ο Ζ θέλοντας να ευχαριστήσει τους 5000, υποθηκεύει την επόμενη οικονομική χρονιά. Οι 5000 που πήγαν στον Βόλο το Σάββατο, μπήκαν και έπαιξαν, με το ζόρι, το παιχνίδι αυτών που θέλουν να εξαφανίσουν το δυνατό όπλο του ΠΑΟΚ: τον λαό του και την οικονομική στήριξη που προσφέρει. Ας πρόσεχαν.
Το να έρχεται ο καθένας και να με λέει ότι φταίνε οι μπάτσοι, φταίνε τα ληγμένα χημικά, φταίει ο Μπέος κλπ, εγώ θα του πω "στα παπάρια μου". Το ξέρω και το ήξερα από πριν. Είναι ένα έργο που το έχουμε δει πολλές φορές και το έχουμε βαρεθεί. Και επεισόδια να μην γίνονταν, πάλι κάπου θα μας τιμωρούσαν. Είναι το ίδιο τυράκι που πας πετούσαν και στην Τούμπα πρόπερσι με τον γάβρο.
Και δεν είναι ηλίθιοι. Ξέρουν ότι κάποιοι θα τσιμπίσουν.
Τώρα, αν γίνει κανένα θαύμα και δεν μας τιμωρήσουν, θα είναι όπως είπα .... θαύμα.
cylon

Δημοσίευση από cylon »

σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου,αλλα το 25000χ25=625000 δεν ισχυει.εξι με επτα χιλιαδες εισιτηρια θα κυκλοφορουσαν με γαβρο,αφου ισχυουν κανονικα τα διαρκειας
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

ΕΛΑΣ ΕΛΑΣ η χωρα της π@υστιας!

Κανενας πολιτης δεν εχει δικαιωμα ουτε θα πρεπει να απομονωνει κανεναν! Αν καποιοι κανουν ντου, δουλεια της αστυνομιας ειναι να τους εμποδισει να πλησιασουν στο γηπεδο και οχι βεβαιως να ριχνει χημικα ουτε να βαζει φυλακη καποιον γι αυτο το... τρομερο αδικημα! Μην τον αφηνεις να πλησιασει το γηπεδο, απλο!

Ουτε δουλεια του Ζαγορακη ειναι να επιβαλλει την ταξη λες και ειναι ο Σεριφης! Ολα αυτα ειναι δουλεια της αστυνομιας, δηλ. η προληψη και οχι η καταστολη, η τιμωρια και η εκδικητικοτητα! Μερικες φορες τρομαζεις πως τοσο απλα πραγματα δεν εφαρμοζονται...
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Φίλε DC επειδή όπως ακριβώς λες κάπου αλλού θα μας τιμωρούσαν, δεν υπάρχει λόγος να καταργούνται οι εκδρομές.

Όσο για τα χρήματα που λες, σίγουρα δεν είναι τα ποσά που αναφέρεις αλλα παραμένουν πολλά.

Γενικά όμως είμαι αντίθετος στο αυτομαστίγωμα και στο σκύψιμο του κεφαλιού. Όπως και να το κάνουμε είμαστε η μεγαλύτερη εκδρομική οντότητα της χώρας και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Οι εκδρομές είναι αυτές που απογειώνουν τον οπαδό, τον κάνουν να νιώθει τη νίκη δική του κατάκτηση. Οι ήττες τον προβληματίζουν, τον πεισμώνουν και του προκαλούν αλλεπάλληλα μελαγχολικά κρούσματα.

Όπως έγραψα και μερικές σελίδες πριν, η διοίκηση οφείλει να προστατέψει αυτό το λαό. Κυρίως γιατί αυτός της έδωσε το δικαίωμα να οδηγεί το καράβι. Φτάνει πια η τοποθέτηση της ουράς κάτω από τα σκέλια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague”