Δεν γίνεται ρε παιδιά να μας γ@μ@νε και να λέμε και ευχαριστώ πολύ καλά μας κάνετε! Ναι σύμφωνοι όλοι βλέπουμε τα κακώς κείμενα και στην Τούμπα και σε άλλα γήπεδα, αλλά ούτε το φταίνε μόνο οι άλλοι είναι σωστό ούτε το φταίμε μόνο εμείς.
Δεν μπορεί δηλαδή να βλέπουμε τα επεισόδια των βάζελων έξω από το ΟΑΚΑ τους οποίους βάφτισαν οι Α.Ρ.Δ. κουκουλοφόρους οπότε ούτε τιμωρία ούτε τίποτα και να μην μιλάμε!
Δεν μπορεί να μπουκάρουν τα σκουλήκια στο γήπεδο και να βγαίνει η τιμωρία μετά από 2 μήνες και όλα λάδι!
Με λίγα λόγια ναι να τιμωρούνται τα επεισόδια, αλλά από την στιγμή που δεν ισχύει για όλους αυτό γιατί να είμαστε εμείς οι μ@λ@κες τη υπόθεσης?
Μην τρώτε ρε παιδιά τον παπά των Α.Ρ.Δ. στο τέλος αυτοί θα μας πούνε ότι ο γάιδαρος πετάει και θα το πιστέψουμε κιόλας!
Αν η ΕΠΟ μου στερήσει την είσοδό μου στο γήπεδο θέλω να μου δώσει πίσω και τα λεφτά για το διαρκείας! Γιατί να πληρώσω εγώ για 50 βλαμμένα (Τα οποία δεν ξέρω καν αν ήταν οπαδοί της ομάδας μου) και άλλους τόσους ηλίθιους αστυνομικούς?
Υ.Γ: Αν δηλαδή εγώ πριν τον αγώνα με τον gay πάω έξω από το γήπεδο αλλά δεν μπω μέσα θα τιμωρηθεί η ομάδα?