Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμεν
εάν αληθεύει ότι δείρανε και κλέψανε και τους εργαζόμενους των κυλικείων, νομίζω πως είναι πέρα από προφανές το τι έγινε και έξω από το γήπεδο.
εάν αληθεύει, ποιός είναι πιο πολύ ''αδερφός μας'' σε αυτή την περίπτωση; ο ''μάγκας'' ''ΠΑΟΚ είσαι'' ή ο δαρμένος Κυριακάτικα εργαζόμενος;;;
εάν αληθεύει, ποιός είναι πιο πολύ ''αδερφός μας'' σε αυτή την περίπτωση; ο ''μάγκας'' ''ΠΑΟΚ είσαι'' ή ο δαρμένος Κυριακάτικα εργαζόμενος;;;
Αυτός που πήρε το πανό , ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ μπορεί να είναι ?? Πηρε ενα πανό από τους Βολιώτες. Μπράβο ρε μεγάλε , έκανες κατορθωμα.
Αμ ο άλλος που φώναζε θα σας γαμησουμε τη πολή? Ποσο μ@λακας μπορει να ειναι? Πόσο γίδι?
Εγώ δεν ειδα τιποτα καινουριο.
Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια ΖΩΑ καταστρεφουν την ομάδα.
Και στα @ρκιντια μου αν μου τη πεσουν οι "ηρωες" του παοκμανια με το γνωστες ατακες .
Οι πιο μεγάλες ΚΟΤΕΣ ηταν εκεί ....στην ανωνυμία και την ασφαλεια που τους προσφέρει η μαζα των 6000 κοσμου.
Καταφεραν κ ξεφτιλισαν αλλη μια μερα το ΠΑΟΚ και το κόσμο του (που δυστυχώς τους ανέχεται)
Καληνυχτα λοιπον
Υγ: Kaλά για τα κυλικεία, δεν είναι τίποτα νέο. Τις περισσότερες φορές έτσι γίνεται
Αμ ο άλλος που φώναζε θα σας γαμησουμε τη πολή? Ποσο μ@λακας μπορει να ειναι? Πόσο γίδι?
Εγώ δεν ειδα τιποτα καινουριο.
Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια ΖΩΑ καταστρεφουν την ομάδα.
Και στα @ρκιντια μου αν μου τη πεσουν οι "ηρωες" του παοκμανια με το γνωστες ατακες .
Οι πιο μεγάλες ΚΟΤΕΣ ηταν εκεί ....στην ανωνυμία και την ασφαλεια που τους προσφέρει η μαζα των 6000 κοσμου.
Καταφεραν κ ξεφτιλισαν αλλη μια μερα το ΠΑΟΚ και το κόσμο του (που δυστυχώς τους ανέχεται)
Καληνυχτα λοιπον
Υγ: Kaλά για τα κυλικεία, δεν είναι τίποτα νέο. Τις περισσότερες φορές έτσι γίνεται
-
gate4mitsos
Και αν περασαν τα χρονια και μου εμεινε μια εικονα να νοσταλγω τα βραδια στο Παλε.. 
Ρε φίλε είναι 20 (είκοσι-twenty-vingt) άτομα. Άμα δεν μπορούν να τους συλλάβουν και πετάνε χημικά σε 5000 κοσμο μέσα στους οποίους ήταν πιτσιρικια, ηλικιωμένοι, περαστικοί και φίλαθλοι, εγώ φταίω ή η αστυνομία;gergeo4 έγραψε:κατα τα αλλα φταιει μονο η αστυνομια..
Θα σας γαμσουμε την πολη, και ηταν στην κερκιδα και τραβουσε βιντεο τους αλλους που ηταν εξω ..!!Αμ ο άλλος που φώναζε θα σας γαμησουμε τη πολή? Ποσο μ@λακας μπορει να ειναι? Πόσο γίδι?
Απο εκει να φανταστεις ποσο "μαγκας" ειναι..
Απο κωλο ομως ,"μαγκας"..
Παντα υπήρχαν τετοια μπαχαλα... και δε θα σταματήσουν . Για να κοπούν πρεπει να ερθουν τα πανω κάτω.
Γκικα δεν εχεις δικιο....ο μπατσος τι θες να κανει? Να μπει μεσα στο πληθος των 5-6 χιλιαρικων για να πιάσει τους 5-10 μαλακες? Η μαλλον τους 50-100???
Εσυ θα το εκανες? Θα το ρίσκαρες?
Εδώ οι 5-6 χιλιαδες δε μπορουν να απομονώσουν τα μπουμπουκια , περιμενεις απο το καθε μπατσο να σου κάνει τη κάθαρση?
Για μένα ειναι οι μεγαλυτερες ΚΟΤΕΣ. Αν ηταν εκδρομη 200 άτομα στο Βολο , θα έκαναν τίποτα? Τωρα βρηκαν ευκαιρια στην ανωνυμια του πλήθους.
Γκικα δεν εχεις δικιο....ο μπατσος τι θες να κανει? Να μπει μεσα στο πληθος των 5-6 χιλιαρικων για να πιάσει τους 5-10 μαλακες? Η μαλλον τους 50-100???
Εσυ θα το εκανες? Θα το ρίσκαρες?
Εδώ οι 5-6 χιλιαδες δε μπορουν να απομονώσουν τα μπουμπουκια , περιμενεις απο το καθε μπατσο να σου κάνει τη κάθαρση?
Για μένα ειναι οι μεγαλυτερες ΚΟΤΕΣ. Αν ηταν εκδρομη 200 άτομα στο Βολο , θα έκαναν τίποτα? Τωρα βρηκαν ευκαιρια στην ανωνυμια του πλήθους.
Γιαπας εν μέρη έχεις δίκιο. Αλλά εξήγησε στον πατέρα που έβλεπε το 8χρονο παιδάκι του να μην μπορει να αναπνεύσει. Εξήγησε του ότι όλο αυτό έγινε επειδή 1000 αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να σταματήσουν 20 θρασύδειλους κακοποιούς. Να δούμε, τι θα σου απαντήσει;
βλεπω εχετε ολοι σχολιασει τον Παοκτση που ειπε "θα σας γαμησουμε την πολη" αλλα κανενας δεν σχολιασε τον μπαγλαμα που μας λεει βουλγαρους κανενας δεν βρεθηκε να τον σχολιασει. μαλλον εχουμε αποβαλει το κομπλεξ για το οποιο μας κατηγορουν οι χαμουτζηδες. δεν τρεχει τιποτα....
τσπ. εφεση μπορουμε να κανουμε ή εχετε καταδικασει την ομαδα τελεσιδικα?
Και τα δύο είναι μεμονωμένες βλακείες. Κακώς τούς δίνουμε βάση κατά τη γνώμη μου. Πάνω στην ένταση πολλά λέγονται.
Μπορούμε.kos έγραψε:βλεπω εχετε ολοι σχολιασει τον Παοκτση που ειπε "θα σας γαμησουμε την πολη" αλλα κανενας δεν σχολιασε τον μπαγλαμα που μας λεει βουλγαρους κανενας δεν βρεθηκε να τον σχολιασει. μαλλον εχουμε αποβαλει το κομπλεξ για το οποιο μας κατηγορουν οι χαμουτζηδες. δεν τρεχει τιποτα....
Αλλά δεν ξέρω πόσο θα καθυστερήσει να εκδικαστεί και αν θα γλιτώσουμε την τιμωρία στο ματς με γαύρο..
gate4mitsos έγραψε:Και αν περασαν τα χρονια και μου εμεινε μια εικονα να νοσταλγω τα βραδια στο Παλε..
Γκικα...στο πατέρα που πάει στα εκτός έδρας ματς δεν έχω να του πω τίποτα. Η μάλλον έχω...να μη ξαναπάρει μαζί το 8χρονο παιδάκι του. Δε ρισκάρεις με τετοια πράγματα. Δυστυχως εκει καταντήσαμε. Δυστυχως
Κος, μη το κανεις αυτο ρε φιλε με τους Βουλγαρους. Εχουμε συνομιλήσει μαζι αρκετες φορες, μη το ριχνεις ετσι το θεμα. Εννοια σου κ δεν ειμαι επιλεκτικος στις "ευαισθησιες" μου. Μη μου λες τετοια επιχειρηματα.
Μ@λακες αυτοι που φωναζουν "βουλγαροι", μ@λακες κ αυτοι που φωνάζουν "θα σας γ@μησουμε τη πολη"
Κος, μη το κανεις αυτο ρε φιλε με τους Βουλγαρους. Εχουμε συνομιλήσει μαζι αρκετες φορες, μη το ριχνεις ετσι το θεμα. Εννοια σου κ δεν ειμαι επιλεκτικος στις "ευαισθησιες" μου. Μη μου λες τετοια επιχειρηματα.
Μ@λακες αυτοι που φωναζουν "βουλγαροι", μ@λακες κ αυτοι που φωνάζουν "θα σας γ@μησουμε τη πολη"
φιλε giapas, σαφως και το ριχνω ετσι το θεμα. για τον δικο μας τον λακαμα γραφτηκαν 10 σχολια. για τον αλλον κανενας δεν μπηκε στον κοπο.
παντως ακρη δεν θα βγαλουμε ουτε σε αυτο. ειναι τεραστια συζητηση που δυσκολα θα γινει εδω μεσα. το πως θα τελειωσουμε με τις μανουρες.
τα ξαναλεμε για το θεμα στην επομενη μανουρα που θα κανουν οπαδοι αλλων ομαδων. τοτε που ολοι σας θα σκιζετε τα ρουχα σας για την ατιμωρησια των οπαδων του αθλιου ποκ που εχει καταστρεψει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
παντως ακρη δεν θα βγαλουμε ουτε σε αυτο. ειναι τεραστια συζητηση που δυσκολα θα γινει εδω μεσα. το πως θα τελειωσουμε με τις μανουρες.
τα ξαναλεμε για το θεμα στην επομενη μανουρα που θα κανουν οπαδοι αλλων ομαδων. τοτε που ολοι σας θα σκιζετε τα ρουχα σας για την ατιμωρησια των οπαδων του αθλιου ποκ που εχει καταστρεψει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
-
gate4mitsos
Φταινε αυτοι που σπασανε τις καμερες χθες
φταινε αυτοι που σπασανε τις τουαλετες
φταινε αυτοι που τιν πεσανε στο κυλικειο
φταινε αυτοι που σπασανε καθισματα
φταινε αυτοι που καψανε καθισματα
φταινε αυτοι που σπαγανε τις πορτες για να περασουν στις διπλα θυρες μπας και αποφυγουν τα δακρυγονα
φταινε αυτοι που τους ακολουθουσαν και λεγανε σπαστε τα
φταινε αυτοι που τις παιξανε με τους τσεους εξω απο την θυρα μας
φταινε αυτοι που που τις παιξανε με τους τσεους στον στιβο δεξια
φταινε αυτοι που τις παιζανε με τους βολιωτες
φταινε αυτοι που ηταν στο πανω διαζωμα και λεγανε θα σας κανουμε και θα σας ρανουμε στους τσεους
φταινε αυτοι που τραβαγανε βιντεο
φταινε αυτοι που τα βαλανε με αυτους που σπαγανε
φταινε αυτοι που παρακολουθουσαν αδρανεις
φταινε αυτοι που παρακολουθουσαν τραγουδωντας
φταινε αυτοι που απλα σκεφτονταν το ταξιδι του γυρισμου
φταινε αυτοι που απλα σκεφτονταν αμα γινει το παιχνιδι
φταινε οι τσεοι...
Γιατι πρεπει καποιος να φταιει και δεν παραδεχομαστε πως οτι εγινε εγινε,η ομαδα θα τιμωρηθει και η χθεσινη ηταν εκδρομαρα με τα ολα της?
φταινε αυτοι που σπασανε τις τουαλετες
φταινε αυτοι που τιν πεσανε στο κυλικειο
φταινε αυτοι που σπασανε καθισματα
φταινε αυτοι που καψανε καθισματα
φταινε αυτοι που σπαγανε τις πορτες για να περασουν στις διπλα θυρες μπας και αποφυγουν τα δακρυγονα
φταινε αυτοι που τους ακολουθουσαν και λεγανε σπαστε τα
φταινε αυτοι που τις παιξανε με τους τσεους εξω απο την θυρα μας
φταινε αυτοι που που τις παιξανε με τους τσεους στον στιβο δεξια
φταινε αυτοι που τις παιζανε με τους βολιωτες
φταινε αυτοι που ηταν στο πανω διαζωμα και λεγανε θα σας κανουμε και θα σας ρανουμε στους τσεους
φταινε αυτοι που τραβαγανε βιντεο
φταινε αυτοι που τα βαλανε με αυτους που σπαγανε
φταινε αυτοι που παρακολουθουσαν αδρανεις
φταινε αυτοι που παρακολουθουσαν τραγουδωντας
φταινε αυτοι που απλα σκεφτονταν το ταξιδι του γυρισμου
φταινε αυτοι που απλα σκεφτονταν αμα γινει το παιχνιδι
φταινε οι τσεοι...
Γιατι πρεπει καποιος να φταιει και δεν παραδεχομαστε πως οτι εγινε εγινε,η ομαδα θα τιμωρηθει και η χθεσινη ηταν εκδρομαρα με τα ολα της?
Θα σκιζω τα ρουχα μου? Δεν εχω λεφτά να πάρω άλλαkos έγραψε: τα ξαναλεμε για το θεμα στην επομενη μανουρα που θα κανουν οπαδοι αλλων ομαδων. τοτε που ολοι σας θα σκιζετε τα ρουχα σας για την ατιμωρησια των οπαδων του αθλιου ποκ που εχει καταστρεψει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Η ατιμωρησια του άλλου , μου αφαιρεί το δικαιωμα να καυτηριάζω δικες μας λακαμιες?
Αν αυτο πιστευεις , πασο.