Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

Καλύτερος παίχτης

Χαλκιάς
132
42%
Cirillo
14
4%
Garcia
24
8%
Σαλπιγγίδης
22
7%
Contreras
7
2%
Lino
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουτσιανικούλης
16
5%
Vierinha
74
24%
Snautsner
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσουκαλάς
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Ivic
1
0%
Μπαλάφας
11
4%
Muslimovic
9
3%

Σύνολο ψήφων: 314

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμεν

Δημοσίευση από novito »

Απ τον καναπε ολοι εχουν γνωμη και κρινουν τελικα.... Κι ας μη ξέρουμε τι έγινε, πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν οι -kατά τα άλλα- αρδ....

υ.γ. [youtube]yInjNBf2eB0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

novito έγραψε:Απ τον καναπε ολοι εχουν γνωμη και κρινουν τελικα.... Κι ας μη ξέρουμε τι έγινε, πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν οι -kατά τα άλλα- αρδ....

Νοβίτο πες τα...γιατί θα τρελαθούμε μ αυτά π ακούμε. Όσοι έχουν πάει σε εκτός ξέρουν τι συμβαίνει σχεδόν πάντα. ΜΑΤ με εντολές να ρίχνουν στο ψαχνό σε ομάδες άνω των 10 ατόμων μαζεμένων. Και δεν πέσαν 2 κ 3 δακρυγόνα αλλα ολόκληρο οπλοστάσιο άδειασε.

Εσείς κύριοι αν είσασταν εκεί και τρώγατε ένα κάρο δακρυγόνα στα καλά καθούμενα με την μύξα να φτάνει ως το πάτωμα και ασταμάτητο βήχα να μην μπορείς να πάρεις ανάσα δεν θα αντιδρούσατε? ΔΕΝ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ? Επειδή απο αγανακτισμένο κόσμο βγήκε αυτή η αντίδραση. Κόσμο που έβλεπε το παιδί του να πνίγεται και να του λέει μπαμπά σώσε με. Θέλω να πιστεύω οτι αυτοί που λένε για μαστούρια και 100 τραμπούκους δεν έχουν πάει σε εκτός έδρας ματς. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ. ΤΡΩΣ Η ΣΕ ΤΡΩΝΕ! Και αυτό παντού όχι μόνο στον αθλητισμό.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ των επεισοδίων φυσικά αλλά έπρεπε να πω κάποια πράγματα για όλον αυτό τον κόσμο που έκανε την εκδρομή και κατηγορείτε γιατί βρέθηκε σε ένα (στημένο?) σκηνικό στον Βόλο.

Κατα παντώς υπευθύνου: Δεν είναι δυνατόν για ψήλλου πήδημα να ρίχνεις δακρυγόνα.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩς ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .

Και μην μασάτε, θα δούμε ΛΑΙΒ και απο κοντά το στήσιμο στα 4 του γαύρου.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

rainmaker έγραψε:Ελπίζω τα σπόρια που μας έδωσε σήμερα καθώς και το εξαιρετικό σπάνιο αλλά και δίκαιο πέναλτι υπερ ημών, να μην μεταφραστεί σε ανηλεή σφαγή την τετάρτη.. :evil:

Ετοιμάσου...

ΥΓ: Μπέο μα^άκα, φάε το τρίμπαλο και μπούκωνε.
s-c-a

Δημοσίευση από s-c-a »

Δακρυγόνα και στις :? τουαλέτες?
ΠΟυ καταντήσαμε...
Ντροπή!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ποιος πηγε βολο να μας πει τι εγινε να τελειωνει η υποθεση....αυριο θα μαθω και εγω αν θυμαται τπτ ο αλλος...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Moko έγραψε:
novito έγραψε:Απ τον καναπε ολοι εχουν γνωμη και κρινουν τελικα.... Κι ας μη ξέρουμε τι έγινε, πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν οι -kατά τα άλλα- αρδ....

Νοβίτο πες τα...γιατί θα τρελαθούμε μ αυτά π ακούμε. Όσοι έχουν πάει σε εκτός ξέρουν τι συμβαίνει σχεδόν πάντα. ΜΑΤ με εντολές να ρίχνουν στο ψαχνό σε ομάδες άνω των 10 ατόμων μαζεμένων. Και δεν πέσαν 2 κ 3 δακρυγόνα αλλα ολόκληρο οπλοστάσιο άδειασε.

Εσείς κύριοι αν είσασταν εκεί και τρώγατε ένα κάρο δακρυγόνα στα καλά καθούμενα με την μύξα να φτάνει ως το πάτωμα και ασταμάτητο βήχα να μην μπορείς να πάρεις ανάσα δεν θα αντιδρούσατε? ΔΕΝ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ? Επειδή απο αγανακτισμένο κόσμο βγήκε αυτή η αντίδραση. Κόσμο που έβλεπε το παιδί του να πνίγεται και να του λέει μπαμπά σώσε με. Θέλω να πιστεύω οτι αυτοί που λένε για μαστούρια και 100 τραμπούκους δεν έχουν πάει σε εκτός έδρας ματς. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ. ΤΡΩΣ Η ΣΕ ΤΡΩΝΕ! Και αυτό παντού όχι μόνο στον αθλητισμό.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ των επεισοδίων φυσικά αλλά έπρεπε να πω κάποια πράγματα για όλον αυτό τον κόσμο που έκανε την εκδρομή και κατηγορείτε γιατί βρέθηκε σε ένα (στημένο?) σκηνικό στον Βόλο.

Κατα παντώς υπευθύνου: Δεν είναι δυνατόν για ψήλλου πήδημα να ρίχνεις δακρυγόνα.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩς ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .

Και μην μασάτε, θα δούμε ΛΑΙΒ και απο κοντά το στήσιμο στα 4 του γαύρου.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!

συνφωνω με τα παραπανω και θελω να πω οτι αυτο που με ανησυχει και με ενοχλει κυριως ειναι που βιαζονται μερικοι να φαγωθουμε μεταξυ μας και να καταδικασουν τα δηθεν μαστουρια που λενε , που ειναι παντα λιγοι (κλασικη γραφικοτητα το "αυτοι οι 100-200") και κακοι και παντα ψαχνονται να κανουνε κακο στην ομαδα και κυριως θελουνε τον γουμενο ,αλλα κλεινουνε τα ματια στην επιλεκτικη μεταχειριση του συνολου των οπαδων αλλα και της ομαδας απο τη μπατσαρια κ τα μμε.δηλαδη δεν τους ενοχλει το γεγονος οτι για ενα ιδιο περιστατικο η ομαδα τους θα αντιμετωπιστει διαφορετικα απο μια αλλη ομαδα.υποθετω δηλαδη οτι συμφωνουνε μ αυτη την αντιμετωπιση

επισης χαιρομαι και εγω οταν βλεπω στηριξη απο παιδακια και οικογενειες στα γηπεδα και ειναι δεδομενο οτι πρεπει να μπορουν να πηγαινουν να περνανε καλα και να φευγουν οπως ηρθανε αλλα νομιζω οτι αυτο στις περισοτερες περιπτωσεις δεν συμβαδιζει μ αυτο που λεμε ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (εκτος απο εντος εδρας ματς σε ηρεμες θυρες) και εκδρομικες κερκιδες.γενικοτερα η θα εισαι αγγλια η θα εχεις λαο με την εννοια που ολοι καταλαβαινουμε.και τα δυο δεν γινεται δυστυχως.και οχι επειδη ειμαστε ελλαδα,γενικοτερα δεν γινεται.το λεω με πολυ σεβασμο σε ολους τους οικογενειαρχες
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Πες τε με ουτοπιστή, ανίκανο να κατανοήσει την πραγματικοτητα και ό,τι θετε αλλά κάποιες απορείες έρχοντε από μόνες:

1. Γιατί ξεκίνησε δια"μάχη"? Εφόσον και εάν πιστέψω τον λόγο των δημοσιογράφων τότε υπήρχαν άτομα χωρίς εισητήριο. Γιατί δεν απομακρύνθηκαν από τους υπευθήνους του "μαγαζιού" και όρμιξαν τα ματ.

2. Με ποιά λογική εξαγριώνεις μία μάζα 5000+ ανθρώπων επειδή 10,20,30 άντε και να ήταν 100 άτομα παρανομούν. Λογικό είναι και ότι όταν θα είναι να τις φάς θα δώσεις και πίσω. Σου πιάσαν που σου πιάσανε τον κ0λ0, μην σε πηδήξουν κιόλλας.

3. Για δεν κάνουμε κάτι εμείς. Η περιθεριοποίηση δεν έρχετε με το να αγνοείς το λάθος αλλά με το να το διορθώσεις.
Και εξηγούμεθα όλοι αυτοί, όσοι και εαν είναι, που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα είναι αυτή που μπαίνουν αθώα αδέλφια στη φυλακή. Γιατί το δεχόμαστε παθητικά? Εφόσον ως ΠΑΟΚτσής έχω κάποιες αρχές και χαφίες-ρουφιάνος δεν γίνομαι ας του δώσω το ξύλο που του ανήκει. Όταν θα πέσει ο πρώτος ο δεύτερος θα το σκεφτεί και τρίτος δεν θα υπάρξει.

και στην τελική ακόμη και στη Τούμπα πάω για να φωνάξω και όχι να σκέφτομαι ότι πρέπει να προσέχω το κινητό και το πορτοφόλι λόγο του επιτήδιου που μπαίνει χωρίς λεφτά και φεύγει με χαρτζιλίκη. (τον άκουσα να το περιφανεύεται έξω απο την 4 μετά το ματς με την μπρυζ).

Θέλω να πάω εκδρομή και να μην σκέφτομαι ότι μπορεί να βρεθώ φυλακή επειδή είμαι ΠΑΟΚτσής και κάποιο χαϊβάνι αποφάσισε να το παίξει μάγκας.

Και σήμερα μου στέρησαν το δίκαιο όταν προσπαθούσα να δώσω σε κάποιον φοιτητή στον βόλο να καταλάβει ότι γίνετε μεγάλη προσπάθεια από εμάς να περιθεριοποιήσουμε τους ταραξίες.

Αν και θα έπρεπε να δω και τις αυριανές εξελίξεις και να σκεφτώ καλύτερα το τι έγινε πριν εκφέρω άποψη, συγνώμη δεν άντεξα.

Καλημέρα

σρ για τα ορθογραφικά
και
3=ξ
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μπιτσαξή! Ανέλαβε δράση!

Μια είναι η λύση και την ξέρεις!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΡΑ!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Όταν μια ομάδα κάνει μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της και περνάει "αέρα" εκτός έδρας από μια δύσκολη έδρα και μάλιστα με 3-0, σαφώς και δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας. Γιατί οι μεγάλες ομάδες λέγονται μεγάλες ακριβώς γι' αυτό το λόγο: στις χειρότερές τους μέρες παίρνουν αυτό που θέλουν. Ας μην γκρινιάζουμε λοιπόν συνέχεια.
Ένα μεγάλο μπράβο στο Χαλκιά που απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να "πεθάνει". Κάποιοι εδώ μέσα μέχρι πριν ένα μήνα που έγραφαν τον ...επικήδειο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο γρήγορα ξεχνάμε και πόσο αγνώμονες είμαστε.

Η νίκη αυτή σημαίνει πολύ περισσότερα από 3 βαθμούς.

Και τώρα στα άσχημα. Διάβασα πολλά εδώ μέσα για τα επεισόδια. Σαφώς δεν ήμουν εκεί και δεν μπορώ να έχω άποψη. Θα διατυπώσω όμως μια γενικότερη αίσθηση που έχω. Δεν μπορούμε με τίποτα να απομονώσουμε με τίποτα εδώ και χρόνια αυτά τα 100 άτομα που κάνουν κακό στην ομάδα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι σαν τους μεσάζοντες στην Ελλάδα. Αυτούς που μεσολαβούν μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων. Όλοι τους επικαλούνται για τις αυξήσεις κανείς όμως δεν τους εντοπίζει! Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να τελειώνει. Προσωπικά - και ίσως φανεί σκληρό - λίγο με ενδιαφέρει εάν την αρχή έκανε η αστυνομία ή τα δικά μας παιδιά. Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι να δώσει η ομάδα τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, με γαύρο και λαγό, κεκλεισμένων των θυρών. Και όταν ο πρώτος στόχος μας για φέτος είναι το κύπελλο, καταλαβαίνει κανείς πόσο μπορεί να μας στοιχίσει το χθεσινό. Ελπίζω να τη γλυτώσουμε με πρόστιμο, αν και ούτε λεφτά υπάρχουν...

Ίσως βέβαια θα έπρεπε να προσέχομαι σε μια βαριά τιμωρία 3 αγωνιστικών, η οποία να μας στοιχίσει, να μας πονέσει και να μας αναγκάσει να φανούμε σκληροί στα 100 ρεμάλια που χρόνια τώρα τρώνε τις σάρκες της ομάδας μας, με το καπέλο του οπαδού. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ. Καλύτερα να είμαστε πάντα 100 λιγότεροι, παρά να ζούμε αυτά που ζούμε κάθε φορά....Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να απομονώσουμε αυτά τα ρεμάλια από τον ΠΑΟΚ μας. Μπορούμε. ΄Ελεος πια τόσα χρόνια...

ΥΓ1: Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο τηγάνι. Προσωπικά έχω 3 στα 3. 3 φορές έχω πάει και τις 3 κερδίσαμε! :lol: :lol:

ΥΓ2: Άραβας-παπάς και πάλι. Το έχω γράψει πολλές φορές. Αυτές οι δουλειές γίνονται τσακ-μπαμ και δεν σέρνονται μήνες και βδομάδες. Οι άνθρωποι δεν μου φάνηκαν σοβαροί απο αυτά που άκουγα και από αυτά που έλεγαν. Και κάποιος μοντ εδώ μέσα με είπε "μη σοβαρό" επειδή είπα τα αυτονόητα. Σας το έχω πει, προσπαθήσετε να βλέπετε αλήθειες, όσο κι αν πονάνε και βγάλτε τα ασπρόμαυρα γυαλιά. Δεν κάνουν καλό....
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ, είδα ότι η εκδίκαση των επεισοδίων είναι την Τετάρτη και η απόφαση-ποινή θα βγει την Πέμπτη. Υποθέτω ότι η ΠΑΕ μπορεί να καλέσει μάρτυρες για να υποστηρίξει τη θέση της. Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο δεν έχει καταργηθεί (ακόμα) στη Χώρα μας (μας; :lol: ). Ας καλέσει λοιπόν η ΠΑΕ, ως μάρτυρες, τους 5-6 χιλιάδες φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο Βόλο!!! Θέλουν να βγάλουν απόφαση την επόμενη ημέρα ε; Ας τους βάλουμε τότε να εξετάζουν μάρτυρες μέχρι να πρηστούν τ' αρχίδια τους και να γίνουν σαν του Garcia!!!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Ale3 έγραψε:
Και εξηγούμεθα όλοι αυτοί, όσοι και εαν είναι, που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα είναι αυτή που μπαίνουν αθώα αδέλφια στη φυλακή. Γιατί το δεχόμαστε παθητικά? Εφόσον ως ΠΑΟΚτσής έχω κάποιες αρχές και χαφίες-ρουφιάνος δεν γίνομαι ας του δώσω το ξύλο που του ανήκει. Όταν θα πέσει ο πρώτος ο δεύτερος θα το σκεφτεί και τρίτος δεν θα υπάρξει.

και στην τελική ακόμη και στη Τούμπα πάω για να φωνάξω και όχι να σκέφτομαι ότι πρέπει να προσέχω το κινητό και το πορτοφόλι λόγο του επιτήδιου που μπαίνει χωρίς λεφτά και φεύγει με χαρτζιλίκη. (τον άκουσα να το περιφανεύεται έξω απο την 4 μετά το ματς με την μπρυζ).

Θέλω να πάω εκδρομή και να μην σκέφτομαι ότι μπορεί να βρεθώ φυλακή επειδή είμαι ΠΑΟΚτσής και κάποιο χαϊβάνι αποφάσισε να το παίξει μάγκας.

Και σήμερα μου στέρησαν το δίκαιο όταν προσπαθούσα να δώσω σε κάποιον φοιτητή στον βόλο να καταλάβει ότι γίνετε μεγάλη προσπάθεια από εμάς να περιθεριοποιήσουμε τους ταραξίες.

Αν και θα έπρεπε να δω και τις αυριανές εξελίξεις και να σκεφτώ καλύτερα το τι έγινε πριν εκφέρω άποψη, συγνώμη δεν άντεξα.

Καλημέρα

σρ για τα ορθογραφικά
και
3=ξ

Αδερφέ σε νιώθω απόλυτα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει αλλάξει η νοοτροπία μας.
Οταν βλέπουμε τους μπάχαλους (που δεν είναι μόνο πιτσιρικάδες και μαστούρια και φυσικά είναι περισσότεροι απο 100-200 ατομα) ΟΛΟΙ κανουμε τουμπεκί.

Επικρατεί η λογική "ελα μωρε τι εγινε, νταξ τώρα ο λαος του Π.Α.Ο.Κ. ναούμ, ποιος βόλος ντου ρε Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ".
Είναι και η ανακύκλωση των αστικών θρύλων για το ποιος τον έχει ποιο μεγάλο τον χουλιγκανισμό.

Αυτός που χάνει βέβαια είναι ο Π.Α.Ο.Κ.
Ουτως η αλλως οι χαμου περιμένουν ποτε θα δωθει η ευκαιρια να σου βαλουν τρικλοποδια, τους δίνεις και δικαιώματα με τις μαλακιες σου.
Αποτέλεσμα; ΦΑΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (γαυρος, βαζελος οι δυο πρωτες), να δεις μετα τι μπατζετ για μεταγραφες θα εχεις και τι "ελλειψη ρευστοτητας".

Το αστειο ειναι οτι αυτοι που επικαλούνται την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα και σφάζονται να μπουν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ΠΑΟΚαρα παση θυσια, κάνουν και την μεγαλύτερη ζημιά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Η αισιοδοξία ορισμένων για μη-τιμωρία και 6 χιλιάρικα πρόστιμο δεν ξέρω απο που πηγάζει. Φυσικά και προφανώς όχι απο το δεδικασμένο των ερπεττών και κολλητών των μπάτσων.

Τώρα, όλα τα άλλα, περί μας κάνανε, μας ράνανε, τα έχω ακούσει τόσες φορές, που καταντάει γελοίο και τέλος τέλος προσβάλει τη νοημοσύνη και αυτών που τα λένε και αυτών που τ'ακούνε.

Δεν με νοιάζει αν ήταν στημένη η δουλειά, με νοιάζει που πέσαμε στη λούμπα πάλι.
Και θα το πληρώσει η ομάδα πάλι. Και θα το πληρώσει ακριβά.

Μακάρι να έχω άδικο, αλλά, με αυτά που έγιναν στο Βόλο,

ο ΠΑΟΚ μόλις αποκλείστηκε απο το Κύπελο.

Και θέλω να δω, ανακοινώσεις των γνωστών συνδέσμων, να δω τι θα πουν. Όπως είχαν κάνει δηλαδή και για άλλα επεισόδια όπως αυτά στη Λαμία....Α ναι ξέχασα, στη μούγγα την είχανε βγάλει...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kos έγραψε:καθηστε λιγο καλα ρε μαγκες. για ποια τιμωρια μιλαμε? σε ποιο πρωταθλημα και σε ποια χωρα?
σε αυτο που βαφτιζουν τον βαζελου κουκουλοφορο και αντιεξουσιαστη και την βγαζει καθαρη?
σε αυτο που μετα απο 2 μηνες βγαινει αποφαση 6000 ευρω για τα αισχη στα γιαννενα?

ντρεπομαι που το λεω αλλα αρκετοι εχετε ηδη σκυψει το κεφαλι. δεν εχετε κανενα προβλημα η αρχη, που ποτε δεν ειναι η αρχη αλλα ουτε το τελος, να ειναι με τον ΠΑΟΚ.

πρωτος και μονο ο ΠΑΟΚ να πληρωσει τα χρεη του, πρωτος και μονο ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθει. γιατι? απλα επειδη η εικονα αποδεικνυει οτι φταει. την εικονα που δειχνει οτι πριν απο τον ΠΑΟΚ φταινε αρκετοι αλλοι που δεν εχουν πληρωσει ειστε προθυμοι να την ξεχασετε πολυ ευκολα.

παμε τωρα στα χημικα. δεν ημουν στο ματς αλλα διαβασα τι εγινε. οταν εισαι εγκλωβισμενος σε ενα σημειο και πεφτουν χημικα δυο επιλογες εχεις. ή να αντιδρασεις ή να κατσεις να ψοφησεις. και εαν ειχαν εναν πορτακι για 5000 ατομα η αντιδραση για εμενα ειναι και λογικη και δικαιολογημενη.

τα εχουμε ξαναγραψει εδω μεσα. η ευκολια που η αστυνομια ριχνει δακρυγονα ειναι μοναδικη στον κοσμο. ο τυπος με τα 9 χρυσα αστερια που κανει κουμαντο και ειναι απο τα χωρια της ορεινης αρκαδιας (συνηθως απο εκει ειναι αυτοι οι τυπου) τρεμει μην του ξεφυγει η κατασταση. με την μια δινει εντολη για δακρυγονα. σε λιγο θα εχουν ντεσιμπελομετρο και με τον πρωτο ψυθιρο θα σκαει δακρυγονα. αυτα δεν ειναι μουχαμπετια, τα ζει η ελληνικη κοινωνια και περα απο τα γηπεδα.

οσο για την φωτια για να φυγουν τα δακρυγονα? και μικρη ηταν. προσφατα εμαθα για μια κοπελα-αστυνομικο που εχει παθει μονιμη αναπνευστικη ή καρδιακη βλαβη απο τα χημικα. δεν την ξερω την κοπελα απλα ημουν μπροστα σε μια συζητηση. και οι δικες τους οι μασκες για τον πουτσο ειναι, και πιστευω οτι εαν καποια στιγμη σταματησει αυτο το αισχος απο αυτους θα ειναι. να μας λυπηθουν τα ανωτερα κλιμακια και οι πολιτικες ηγεσιες δεν παιζει. οπως δεν παιζει να βρεθει ελληνας δικαστης να βαλει ενα στοπ σε αυτο το αισχος.

τι κανουμε τωρα? δυο απλα πραγματα και αυτα οσο περναει απο το χερι μας. να κατεβει κατω ο ζαγορακης και να απειλησει θεους και δαιμονες. να τους το πει στα ισια. εαν τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ φευγει απο την επο. και φευγει φωναχτα και με φασαρια. και φυσικα επειδη τους τρωμε στην μαπα δεκαετιες, πιθανοτατα δεν θα ιδρωσει το αυτι τους. στα παπαρια μας. να φυγει απο εκει που δεν επρεπε ποτε να παει. θα παιξουμε χωρις κοσμο. πρωτη φορα θα ειναι?

προσωπικα αυτο πιο ευκολα μπορω να το δεχτω απο το αυτομαστιγωμα. απο αυτην την ψευτοκυριλε σταση του "τα επισοδεια εγιναν, σωστα τιμωρηθηκαμε". εμεις και μονο εμεις. κανεις αλλος.

ΥΓ. για να μην παρεξηγηθω, χουλιγκανος δεν ειμαι. ποτε δεν υπηρξα. πιστευω στο ρητο "του φευγα η μανα δεν εκλαψε ποτε". δεν δεχομαι ομως να με περνανε για μαλακα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Ρε kos και Sera θελετε να σας πούμε οτι εχετε δικαιο;
Ωραία λοιπόν, εσεις εχετε δικαιο και η αστυνομία αδικο.
Τι αλλάζει;
Αν πάς σε δυο βδομάδες και πουλήσεις τον ίδιο προλογο στους μπάτσους που θα φυλάνε την αδεια Τούμπα, λές να συγκινηθούν και να ανοίξουν τις θύρες;

Οποιος θέλει να δει τον Π.Α.Ο.Κ. μεγάλο με διακρίσεις και τίτλους πρεπει να έχει μηδενική ανοχή στις μανούρες.
Αν απλώς θελουμε να εχουμε κατι να μιζεριαζουμε και να περναμε την ώρα μας, καλά είναι και ετσι.

Μην μπαίνουμε στη διαδικασία να συγκριθούμε με το σκουλίκι και το ζελο. Αλλο μεγεθος το πρωτο (μηδαμινό) και αλλο μπαγκραουντ ο δευτερος (δεν εκανε εφεση γιατί ήθελε να παίξει με άδειο το γήπεδο!!!).
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

κπ στιγμη (λαιμαι τορα) πρεπει να σταματησουμε να δινουμε αφορμες....εχουμε κπ μπουμμπουκια που επιτελους πρεπει να μαθουν να μην κανουν κακο στην ομαδα......και να μας στερουν να βλεπουμε την ομαδα και οικονομικα....μπορει να προκαλεσαν κπ μλκες της αστυνομιας...αλλα να κανουμε αυτοκριτικη πρωτα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”