9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Για το πεναλτι να σου πω καπου το περιμενα γιατι -σε αντιθεση με το βαζελο περσι που τα κερδιζε σορηδον- εμεις δεν κερδιζουμε και πολλα πεναλτι, νομιζω ειναι το πρωτο που εκτελεσε ο Σαλπι φετος. πρεπει να εκτελεσει καναδυο ακομα να ''ξεμουδιασει''.rainmaker έγραψε:To λέω και το υπογράφω... ΔΕΝ του έχει φύγει το άγχος.. Και φάνηκε απο το μπενάλντ... Ο Σάλπι υπό νορμάλ συνθήκες ΔΕΝ χάνει πέναλτι και μάλιστα με τόσο κακή εκτέλεση.. Όπως και να χει είναι αρκετά καλός πλέον, σκοράρει και θα πάρει μπρος για τα καλά. Μπράβο.

αναρωτιεμαι γιατι βαζουμε να εκτελουν πεναλτι ο ιβιτς και ο σαλπιγγιδης μονο μπαμ και μπουμ ή και κεντρο βαρανε...
ας βαλουμε τον λινο να βαραει ή το γκαρσια που χτυπαν τεχνικα... ο λινο στην παλια του ομαδα ολα τα πεναλτι βαρουσε
καλος ηταν ο κοντος, τον συμφερει να μεινει ο μουσλι γιατι αν παιζουν μπροστα μαζι θα βαζει πολλα γκολ ο κοντος
παντως ο μουσλι ρε παιδι μου μεγαλη στοφα
ας βαλουμε τον λινο να βαραει ή το γκαρσια που χτυπαν τεχνικα... ο λινο στην παλια του ομαδα ολα τα πεναλτι βαρουσε
καλος ηταν ο κοντος, τον συμφερει να μεινει ο μουσλι γιατι αν παιζουν μπροστα μαζι θα βαζει πολλα γκολ ο κοντος
παντως ο μουσλι ρε παιδι μου μεγαλη στοφα

Μπράβο στο Σάλπι που φαίνεται πως είναι σε διαρκή ανοδική τροχιά.
Σειρά έχει ο ολυμπιακός τώρα.
ΤΟ Πέναλτι νομίζω καλά το βάρεσε...αλλά το έπιασε. Τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά.
ΤΟ Πέναλτι νομίζω καλά το βάρεσε...αλλά το έπιασε. Τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά.
Αν και εχασες πεναλτι ησουν αρκετα καλος και στα συν οτι σκοραρες γιατριτη φορα στη σειρα! συνεχισε ετσι!
Pegasus έγραψε:Ωραίο το γκολ, πολύ κακό πέναλτι.
+1
@ zoom
το βραβείο είναι ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ, όχι "σας τα λεγα"

Δεν το σουταρε καλαj.d. έγραψε:Μπράβο στο Σάλπι που φαίνεται πως είναι σε διαρκή ανοδική τροχιά.
ΓΤ δεν πανηγυρισε με τον μουσλι? εχει να παρει τετοια πασα απο τοτε με την εθνικη και την ουκρανια, και ουτε ενα βλεμμα του ρι3ε.
1. είναι μαλωμένοι
2. υπάρχουν κλίκες στην ομάδα
3. ο σάλπι είναι παλιοχαρακτήρας
4. όλα τα παραπάνω
2. υπάρχουν κλίκες στην ομάδα
3. ο σάλπι είναι παλιοχαρακτήρας
4. όλα τα παραπάνω
Κοιτά με τι ασχολείται ο κόσμος μας...
Ξεχάσαμε όταν λέγαμε... Βάλτο ρε κοντε, ξύπνα ρε ΕΣΥ, τι θα γίνει τόσα παίρνεις κτλπ κτλπ.
Και τώρα που σκοράρει... Δεν πήγε να το πανηγυρίσει με αυτόν κτλπ.
Λυπηρό πολύ για μένα. Αδερφε ΠΑΟΚι δεν έχω τίποτε μαζί σου. Αφορμή πείρα από το σχόλιο που έκανες.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ ολα!!!
Ξεχάσαμε όταν λέγαμε... Βάλτο ρε κοντε, ξύπνα ρε ΕΣΥ, τι θα γίνει τόσα παίρνεις κτλπ κτλπ.
Και τώρα που σκοράρει... Δεν πήγε να το πανηγυρίσει με αυτόν κτλπ.
Λυπηρό πολύ για μένα. Αδερφε ΠΑΟΚι δεν έχω τίποτε μαζί σου. Αφορμή πείρα από το σχόλιο που έκανες.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ ολα!!!
Κι εγω ειδα οτι στις αμεσως επομενες φασεις κοιτουσε να ανταποδωσει την ασιστ στον Μουσλι..paoki_ έγραψε:ΓΤ δεν πανηγυρισε με τον μουσλι? εχει να παρει τετοια πασα απο τοτε με την εθνικη και την ουκρανια, και ουτε ενα βλεμμα του ρι3ε.
Δύσκολο τελείωμα γιατί η θέση δεν είναι η καλύτερη όπως συγκλίνει.
Έξυπνη η προώθηση και η συνεργασία με τιμωρό.
Δείχνει να κολλάει το φαλακρό δίδυμο τελικά!!
Και το σερί συνεχίζεται.
Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι τα 15 γκολ για φέτος.
Έξυπνη η προώθηση και η συνεργασία με τιμωρό.
Δείχνει να κολλάει το φαλακρό δίδυμο τελικά!!
Και το σερί συνεχίζεται.
Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι τα 15 γκολ για φέτος.
- ΑποστόληςΑ
Ο Σαλπι είναι αυτός που έδειξε στο τρίτο γκολ. Όταν έχει τη μπάλα η ομάδα κάνει το sprint και αν υπάρχει παίκτης να του δώσει την assist, σκοράρει. Το πλασέ του ήταν τέλειο, γιατί μόλις πρόλαβε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα. Αλλά και η assist ήταν εκπληκτική. Μου θύμισε Μέσι. Είναι επίσης παρήγορο το ότι και με τον Πανιώνιο που έπαιξαν μαζί αυτοί οι δύο, τα πήγαν περίφημα.
Ο Σάλπι ήταν πολύ καλός.................ο κλασσικός Σάλπι με το ξεπέταγμα του ....τα γκάζια του κτλ.