7. Nabil El Zhar
- ΑποστόληςΑ
Re: 7. Nabil El Zhar
Μένει με λιγότερα ο Ελ Ζαρ
Contra.gr
Σειρά επαφών με τους εκπροσώπους του Ελ Ζαρ έχει προγραμματίσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης προκειμένου να συζητήσουν την αναπροσαρμογή των οικονομικών δεδομένων της συμφωνίας με τον παίκτη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του olapaok.gr, θα προταθεί επαναπροσδιορισμός των όρων του συμβολαίου συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Ελ Ζαρ φέρεται να είναι θετικός στο να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Λίβερπουλ, με λιγότερα χρήματα απ' όσα αρχικά είχε συμφωνήσει, καθώς αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει ακόμη προσφέρει τα αναμενόμενα, ενώ κατανοεί τις οικονομικές δυσκολίες της ΠΑΕ.
Η αμοιβή του Ελ Ζαρ από τον ΠΑΟΚ για τον ένα χρόνο συνεργασίας είχε προσδιοριστεί στις 250.000 ευρώ.
Τα πάντα ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την επαφή των δύο πλευρών, μέσα στην εβδομάδα.
Contra.gr
Σειρά επαφών με τους εκπροσώπους του Ελ Ζαρ έχει προγραμματίσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης προκειμένου να συζητήσουν την αναπροσαρμογή των οικονομικών δεδομένων της συμφωνίας με τον παίκτη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του olapaok.gr, θα προταθεί επαναπροσδιορισμός των όρων του συμβολαίου συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Ελ Ζαρ φέρεται να είναι θετικός στο να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Λίβερπουλ, με λιγότερα χρήματα απ' όσα αρχικά είχε συμφωνήσει, καθώς αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει ακόμη προσφέρει τα αναμενόμενα, ενώ κατανοεί τις οικονομικές δυσκολίες της ΠΑΕ.
Η αμοιβή του Ελ Ζαρ από τον ΠΑΟΚ για τον ένα χρόνο συνεργασίας είχε προσδιοριστεί στις 250.000 ευρώ.
Τα πάντα ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την επαφή των δύο πλευρών, μέσα στην εβδομάδα.
να μείνει με λιγότερα λεφτά,αλλά να χαμηλώσει και τη μύτη του..νόμιζε ότι έρχεται σε μια ομάδα που ολοι είναι μπαρμπαγιώργηδες κ αυτός ο μοναδικός που ξέρει μπάλα..πάντως έχει τεράστιο κινητρο,ξέρει ότι αν δεν πιάσει εδώ γυρνώντας στη Λιβερ. θα τον πουλήσουν σε καμιά β Γαλλίας να τελειώνουν,κοινώς η αρχή του τέλους του..για να δούμε
- george aspromayros
Δυστυχως για μενα εισαι η μεγαλη φετινη απογοητευση...
επεσα εξω με παρτυ σου...οχι γιατι δεν ξερεις απο μπαλα ,γιατι το κατεχεις το αθλημα...
επεσα εξω με το χαρακτηρα σου...μεγας παρτακιας εισαι φιλε μου...
επεσα εξω με παρτυ σου...οχι γιατι δεν ξερεις απο μπαλα ,γιατι το κατεχεις το αθλημα...
επεσα εξω με το χαρακτηρα σου...μεγας παρτακιας εισαι φιλε μου...
Εισαι παιχταρας.. το κατεχεις το τοπι .. . ΓΙΑΤΙ ομως τετοια αδιαφορια??? .....
σήμερα ήταν άψογος, ώριμο παιχνίδι, το είδε από τον καναπέ, έριξε δύο συρτές κλανιές
και μία ψιλή (AKA κινέζικη), ήπιε 3 μπύρες και άλλαξε πλευρό προς το 80ο λεπτό. Σηκώθηκε για κατούρημα λίγες φορές, μπορείς και καλύτερα..!!!
και μία ψιλή (AKA κινέζικη), ήπιε 3 μπύρες και άλλαξε πλευρό προς το 80ο λεπτό. Σηκώθηκε για κατούρημα λίγες φορές, μπορείς και καλύτερα..!!!
zoomgr έγραψε:σήμερα ήταν άψογος, ώριμο παιχνίδι, το είδε από τον καναπέ, έριξε δύο συρτές κλανιές
- crabsody_in_blue
αυτό αναρωτιόμουνα και εγώ . κάπου διάβασα ότι ακόμα επικαλείται ενοχλήσεις αλλα δε ξέρω αν είναι λάσπη αυτό που γράφτηκε η πραγματικότητα.
Δε ξέρω αν σωνόμαστε με τα 100.000 που θα γλυτώσουμε μέχρι το καλοκαίρι (συμβόλαιο μείον δεδουλευμένα) αλλά ο εκδιωγμός του είναι λάθος και το χω ξαναγράψει. Ούτε τις ευκαιρίες έχει πάρει, ούτε η ομάδα ήταν έτοιμη να τον ενσωματώσει και στο κάτω κάτω ποδόσφαιρο ξέρει.......έχω την εντύπωση πως με διαφορετική διαχείριση θα ήταν χρήσιμος.....τέλος πάντων ...ας πούμε πως τα μισθά του θα τα δώσουμε να πληρώσουμε κανά πρόστιμο......

και γω θα θελα να μεινει.....εχει δειξει οτι το χει...ασε που ειδα στον υπνο μου οτι εβαλε γκολ μετα απο προσπιοιση στη μεγαλη περιοχη...δεν ξερω σε ποια ομαδα
- Federacion
εμ μάθε πρωτα σε ποια ομάδα κ μετά το ξανασυζητάμε........................... :ugeek: