Thx, AdminTeam
Με φωναξατε.?

ΥΓ.Πυργου ελεγχου λαιμαι ειμαι..Μολις δω τιποτις να κατεβει απο Καταρ , ειδοποιαω.

οι χορηγιες αυξηθηκαν σε αριθμο και μειωθηκαν σε ποσο.Shady20 έγραψε:Φέτος είχαμε περισσότερες χορηγίες. Σε όλα τα άλλα δίκιο έχεις.
Σκέφτηκα σενάριο.bane1980 έγραψε: (κι αν έρθει στις 19 - για να δει από κοντά και το ματς...- και πάει πρωϊ πρωϊ στις 20 ταμείο;;;;)
gergeo4 έγραψε:τωρα μολις μπηκα στον μπαλαδορο και ειδα πρωτη ειδηση για μεγαλοαπτεωνα που μολις γλιτωσε τα ισοβια![]()
![]()
![]()
![]()
και εμπλεκεται με τους αραβες..αλλα ονοματα δεν λεμε
![]()
α!και το ηξεραν απο την αρχη δηλαδη 1 χρονο πρι αλλα μολις τωρα 6 μερες πριν το κλεισιμο της ΑΜΚ το επιβεβαιωσαμε..Ε ΡΕ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ!
αδερφε ειναι ο γνωστος στελλας που ουρλιαζε καποτε "αφηστε τον λαζαρο να πραγματοποιησει το ονειρο του να παει στην λιβερπουλ" "εχει μια οικογενεια να θρεψει" .....αυτος ο τυπος ειναι τι να λεμε τωρα.....rainmaker έγραψε:Εμένα θα μου εξηγήσει κανείς ο Π. Στέλλας τί ρόλο βαράει τα τελευταία χρόνια; Τον έχουν κόψει και βγάζει ΜΟΝΟ παπαριές στη φόρα, και όλα αρνητικά κατά του ΠΑΟΚ. Στο site που απο οτι παρατήρησα δουλεύει κι αυτός (αν υποθέσουμε οτι δεν το έχει μόνος του), συνέχεια ανεβαίνουν ειδήσεις που ουσιαστικά δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα. ΣΥΝΕΧΕΙΑ. αναφέρομαι στο baladoros που κάθε τρείς ώρες έχει κακεντρεχές ρεπορτάζ. Μια για το συμβόλαιο του Σάλπι, μια τους άραβες, μια για το γόνατο του βιτόλο.. τί θα γίνει; Λέει καμιά αλήθεια ή μόνο παπαριές;