Ναι ρε αδερφε ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣdj_timo έγραψε:MALEF έγραψε:ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ BALL ΒΟΥ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ 4!![]()
![]()
![]()
αλλα αν πιστευουν οτι ειναι καλος για την ομαδα τοτε τι να πω..
Ναι ναι ουτε εγω δε θελω το τσογλανι που θα εκοβε τη μπαλα στο μεγαλυτερο περιουσιακο μας στοιχειο.... Τι? Τον πηραμε? Ειναι απο τους καλυτερους???
Δεν βαρεσε τον πιτσιρικα, τον εσπερωξε επειδη τον δουλεψε με τη μπαλα... χαλαρωστε λιγο... πανω στην ενταση του αγωνα και με 25000 χιλιαδες να κανουν το γηπεδο κολαση λογικο ειναι να μην ανεχτεις εναν πιτσιρικο να σε κανει ρομπα...
Και τι σημειναι αυτο με τον μικρο;Oτι θα συνεριζεται το 10χρονο;
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΠΑΤΣΑ Η΄ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ;

+1926 Oπλαρχηγε και τον δεχομαι!Kolokotronis_4 έγραψε:Μπράβο ρε Μάγκα! Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο κεφάλι ήταν αυτό ακριβώς το περιστατικό.MALEF έγραψε:ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ BALL ΒΟΥ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ 4!![]()
![]()
![]()
αλλα αν πιστευουν οτι ειναι καλος για την ομαδα τοτε τι να πω..
Συγνώμη να ζητήσεις πρώτα ρε λακαμά και μετά οι υπογραφές.
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΠΑΣΤΙΚΟΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ!!!