Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paok87

Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από paok87 »

navigator11 έγραψε: τα τονισθεντα με εκφραζουν απολυτως.το κενο που αφησε ο ζησης,δεδομενης της οικονομικης δυσπραγιας μας και αυτων που γραφεις,φαινεται δυσθεωρητο.ειναι πολυ πιο ζορικο να στηνεις ομαδα σε περιοδο ισχνων αγελαδων,ακομα πιο δυσκολο δε να τη συντηρεις σε ακομα πιο ζορικη οικονομικα φαση.θελει @@.κι εγω αδυνατω να υποψιαστω καν οτι ο συμπαθης π.κωνσταντινιδης μπορει να ανταποκριθει.να σκεφτεις πως εχω αμφιβολιες ακομα κ αν βρεθει εν μια νυκτι με χοντρα πακετα στη διαθεση του!
+1
Αυτός θα είναι και ο δικός μου κύριος προβληματισμός, αν τελειώσει θετικά το όλο θέμα.
Γιατί ΠΑΟΚ είσαι, σε ηρεμία δεν μπορείς να βρεθείς.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αν υποθέσουμε οτι τελικά θα έρθουν τα "πακέτα"...θεωρούμε οτι θα μείνει ο Παντέλος για να τα διαχειριστεί;
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Συμφώνησε με Φερνάντες

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος θα φορέσει την φανέλα του Δικέφαλου με την μορφή δανεισμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Προς Γαλλία ο Ελ Ζαρ, στον Πανιώνιο ο Μπαλάφας.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος θα φορέσει την φανέλα του Δικέφαλου με την μορφή δανεισμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Προς Γαλλία ο Ελ Ζαρ, στον Πανιώνιο ο Μπαλάφας.

Είναι της... μόδας απ' ότι φαίνεται τα τελευταία χρόνια η ομάδα του ΠΑΟΚ να παίρνει ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το προηγούμενο διάστημα στην ομάδα του Άρη.

Μετά τους Βιτόλο και Παπάζογλου, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον Αργεντινό άσο της Μπεϊτάρ για τον δανεισμό του για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ το καλοκαίρι υπάρχει οψιόν αγοράς που δεν ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ.

Ο Φερνάντες είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει με επιτυχία τόσο το αμυντικό κομμάτι, όσο και το δημιουργικό. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε έχει έλλειψη στη συγκεκριμένη θέση, αφού Βιτόλο και Γκαρσία τραβάνε μόνοι τους όλο το κουπί.

Από εκεί και πέρα Ελ Ζαρ και Μπαλάφας αναμένεται να κουνήσουν μαντήλι, με τον πρώτο να βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην Γαλλία, ενώ ο δεύτερος, λογικά, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Τέλος να πούμε πως σήμερα (Τετάρτη) βγήκαν και τα εισιτήρια (περίπου 3.000) για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

http://sport24.gr/football/omades/Paok/ ... 47122.html
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Zαγορακη μη παρεις αυτο το παλτο...
Οχι αλλα λαθη...
Γ@μω τον φερναντεζ μου μεσα γ@μω...
Ε,οχι αυτος ο τρισαθλιος στον ΠΑΟΚ
Ε,ΟΧΙ
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

για 6 μήνες να δίνει ανάσες σε γκαρσια βιτολο μια χαρά ειναι
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Μου γυριζει τα αντερα ο μπαστ@ρδος...
Ουτε στο δεξι αρχιδι του Παμπλο δεν φτανει...
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Μακάρι να αποδειχθεί παικταράς και να δώσει πολύτιμες βοήθειες ο Αργεντίνος αλλά προσωπικά δε μπορώ να πω πως άνοιξα 2 σαμπάνιες στο άκουσμά της μεταγραφής του. Στο Ισραήλ έχει φέτος 9 συμμετοχές εκ των οποίων μόνον οι 3 είναι 90λεπτα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι έτοιμος και να μη χρειάζεται "εβδομάδα προσαρμογής" και "άδεια μεταθέσεως".

Αυτό το πράμα με τον Πανσερραϊκό πρέπει να σταματήσει. Δεν ξέρω και εγώ πόσους παίκτες τους έχουμε δώσει τα τελευταία χρόνια και πάλι χάνουμε 2 από τους καλύτερους στην ηλικία τους. Το χειρότερο είναι ότι δεν μπένουμε καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Rizla έγραψε:Μου γυριζει τα αντερα ο μπαστ@ρδος...
Ουτε στο δεξι αρχιδι του Παμπλο δεν φτανει...
Δεν συμφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ μαζί σου...Όχι ότι τρελαίνομαι κιόλας, αλλά για back-up μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Παιχταρας για να αποδειχθει αυτο το παλτο πρεπει να παρει τα αναβολικα της Θανου και του Κεντερη μαζι συν το μιγμα που παιρνει ο Μπολτ με επιδορπιο τα χαπια της Γουιτνει Χιουστον...
Tι Buckup ρε Shady ουτε τις πετσετες δεν μπορει να μαζευει αυτος ο αχρηστος...
Σπαστε ολα τα στυλο στα γραφεια της ΠΑΕ....ΤΩΡΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Τετ 12 Ιαν 2011, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

Ξεφτίλα μεγάλη η μεταγραφή του Fernandez.
Με αυτήν την κίνηση η ΠΑΕ έδειξε ότι δεν ελπίζει τίποτα άλλο από αυτήν την σεζόν πλέον.
Και αυτά που λένε για κύπελλο, μάλλον για τον κόσμο τα λένε.
Play off και πολύ είναι για φέτος.
Η μεταγρφή αυτή είναι μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του scouting.
Aρε Παντελή, μην την κανεις αν δεν την ξέρεις την δουλειά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ο παίκτης αποκτάται -απ'όσα λέγονται- δανεικός 5 μήνες για να καλύψει το κενό του Μπαλάφα ( :D ). Πόσο χειρότερος να είναι, δεν μπορώ να καταλάβω.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Για τον Φερνάντεθ δεν ευθύνετε μόνο ο Σβούρας....το τελικό ΟΚ το δίνει ο Ζαγόρ.Ας δείξουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση ρε παιδιά....λίγο υπομονή στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό....κι άλλα φαινομενικά παλτά είχαμε φέρει και βγήκαν εργάτες το λιγότερο.
Κατά την ταπεινή γνώμη μου γιατί προπονητής δεν είμαι όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα.....από τα ματς που είχα δει ο συγκεκριμένος είναι οριακά ικανός για backup του υπάρχοντος ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ντάξει έχει τσαμπουκά, ξέρει την Ελλάδα, είναι δυνατός, δεν μαρκάρει πολύ σωστά αλλά δεν είναι και αδιάφορος.
Για ανάσες σε κάποια ματς καλός είναι.
Δε γίνεται να βγει χρονιά με Γκαρσία και τραυματία Βίτολο και Ίβιτς, και όσο δεν υπάρχουν τα λεφτά μιλάμε για τέτοιες επιλογές και μόνο...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

paok87 έγραψε:Ο παίκτης αποκτάται -απ'όσα λέγονται- δανεικός 5 μήνες για να καλύψει το κενό του Μπαλάφα ( :D ). Πόσο χειρότερος να είναι, δεν μπορώ να καταλάβω.
Ο μπαλαφας τουλαχιστον μαζευε τις πετσετες και εκανε και κανενα ελληνικο στον Μακη...
Τι να λαιμαι τωρα δεν συγκρινοντε οι δυο τους...
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Πολύ ηττοπάθεια χωρίς λόγο...Θα μπει η μπάλα δοκάρι και μέσα = ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ

Θα πάει δοκάρι και έξω = ΠΑΛΤΟ

ΥΠΟΜΟΝΗ = 0 (μηδέν)

Εδώ οι παίκτες έχουν καιρό να πληρωθούν και λένε από την Π.Α.Ε. (πολύ σωστά κατα τη γνώμη μου) ότι κοιτάμε πρώτα να πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε στους παίκτες. Που να βρεθούν λεφτά και για μεταγραφές???

Μια χαρά είμαστε (δυστυχώς για φέτος). Η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται (Μπερέτα) άρα αφού όλα αρχίσαν στραβά, πάλι καλά να λέμε που παίζουμε στο Europa League και συνεχίζουμε και στο κύπελλο λέω εγώ!!!

Σίγα μην θυμώσω και για ποιον θα πάρουμε!!!

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”