Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
ΑΑΑ -
τα δεδομένα μας
1) Ενδιαφέρον υπάρχει αυτο ειναι σιγουρο
2) το θεμα ειναι αρκετα προχωρημένο
3) η επένδυση παει πακετακι με αλλες επενδύσεις και αφου θα παρει το ΟΚ απο την κυβέρνηση (μη χέσω) θα αρχίσει στην ελλαδα το προτζεκτ
4) ειναι δεν ειναι ο ΠΑΟΚ στο προτζεκτ σίγουρα υπαρχει ενδιαφέρον.
5) η ΠΑΕ περιμενει και δεν μηλαει (και καλα κανει.... τα ειπε ολα σε μια συνέντευξη /'ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ" καποιοι συνεχίζετε να διαβάζετε αρθρα βλακενδιων ατόμων)
6) ΑΣ γινει το deal και μετα μιλάμε και για γηπεδο... τωρα ειναι νωρις
7) ο γκας ειναι ο αραβας και περιμένει.......
ΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ
1) αν θα γινει τελικά το deal
2) ΠΟΤΕ θα γινει?
τα δεδομένα μας
1) Ενδιαφέρον υπάρχει αυτο ειναι σιγουρο
2) το θεμα ειναι αρκετα προχωρημένο
3) η επένδυση παει πακετακι με αλλες επενδύσεις και αφου θα παρει το ΟΚ απο την κυβέρνηση (μη χέσω) θα αρχίσει στην ελλαδα το προτζεκτ
4) ειναι δεν ειναι ο ΠΑΟΚ στο προτζεκτ σίγουρα υπαρχει ενδιαφέρον.
5) η ΠΑΕ περιμενει και δεν μηλαει (και καλα κανει.... τα ειπε ολα σε μια συνέντευξη /'ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ" καποιοι συνεχίζετε να διαβάζετε αρθρα βλακενδιων ατόμων)
6) ΑΣ γινει το deal και μετα μιλάμε και για γηπεδο... τωρα ειναι νωρις
7) ο γκας ειναι ο αραβας και περιμένει.......
ΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ
1) αν θα γινει τελικά το deal
2) ΠΟΤΕ θα γινει?
Σπυράτος είπε μόλις στο Λίμπερο οτι εστάλλει το business plan μέσω mail κι όλας στην ΠΑΕ...
H ΠΑΕ μέσω του Κυριακού πριν λέει οτι δεν το έχει λάβει...
Απ'ότι καταλαβαίνω και αυτό είπε ουσιαστικά ο Κυριακού, απλά η ΠΑΕ δε θέλει να αναφέρει τίποτα, γιατί απλά τα λεφτά δεν έχουν μπει.. Πολύ σωστά κατ εμε. Η ΠΑΕ δε θέλει να ξεσηκώσει κανέναν πριν μπουν τα λεφτά... Πιστεύω αύριο θα κλείσει η συμφωνία.. Όλα έτσι δείχνουν...
Απ'ότι καταλαβαίνω και αυτό είπε ουσιαστικά ο Κυριακού, απλά η ΠΑΕ δε θέλει να αναφέρει τίποτα, γιατί απλά τα λεφτά δεν έχουν μπει.. Πολύ σωστά κατ εμε. Η ΠΑΕ δε θέλει να ξεσηκώσει κανέναν πριν μπουν τα λεφτά... Πιστεύω αύριο θα κλείσει η συμφωνία.. Όλα έτσι δείχνουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 11 Ιαν 2011, 16:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
σπυρατος: ζαγορ πες το Mail ρε λιγο
ζαγορ: paokaraole@paokfc.gr καντο copy@paste γιατι εισαι και μ@@@@ς
σπυρατος: οκ προεδραρα μου (δε μαμιεσε το θυμάμαι)
paokaraole@fcpaok.gr

ζαγορ: paokaraole@paokfc.gr καντο copy@paste γιατι εισαι και μ@@@@ς
σπυρατος: οκ προεδραρα μου (δε μαμιεσε το θυμάμαι)
paokaraole@fcpaok.gr

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
χαχααχαχχαχαχαχαχαχα εχω πεσει κατω απο τα γελια ο αλλος προσπαθει να τον ψησει να του πει αν θα βαλει λεφτα...οτι να ναι ...........
πολυ διαφημιση ρε παιδι μουυυ
σαλεμ
πολυ διαφημιση ρε παιδι μουυυ
σαλεμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τρί 11 Ιαν 2011, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πείτε λίγο τί είπε πάλι ο καράφλας γιατί τελευταία στιγμή το έβαλα..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
τπτ σημαντικο αυτα που λεγανε κ εχτες... ουτε ποτε θα ερθει ο αραβας ουτε αν θα μπυν τα λεφτα...
απλα μαλωναν για το μημονιο αν πηγε στην παε ι οχι
απλα μαλωναν για το μημονιο αν πηγε στην παε ι οχι
Parolos έγραψε:Σπυράτος είπε μόλις στο Λίμπερο οτι εστάλλει το business plan μέσω mail κι όλας στην ΠΑΕ...
Πείτε την γραμματέα του Ζαγοράκη να πατήσει send&receive all στο outlook και να μην βάφει τα νύχια της δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο.
Σαλάμ...
Σκεφτείτε για πόσο πρόβατα σας έχουν εκεί πάνω τα ΜΜΕ. Όλοι οι αγράμματοι παίρνουν μικρόφωνο και παίζουν με την πάρτη σας... Πότε επιτέλους θα σταματήσει να τους ακούει ο κόσμος?? ΠΟΤΕ! Γιατί είναι αυτό που αξίζει στο συγκεκριμένο κοινό...
Εμένα μ'άρεσε ο Σπυράτος.. όσο κι αν τον πίεσε ήταν μαζεμένος... Το πε ξεκάθαρα.. "έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις δημοσιογραφικά το θέμα, που θα μου επιτρέψετε να μην πω περισσότερα.."
Γενικά όλα τα βλέπω να βαίνουν καλώς.. χωρίς πλάκα..
Το business plan μάλλον στάλθηκε.. Η ΠΑΕ κρατάει χαμηλά τη μπάλα κι ας το έχει πιθανόν στα χέρια της, εξ'άλλου business plan μπορώ να στείλω κι εγώ στην ΠΑΕ δε λέει κάτι.. Απλά περιμένουμε να έρθει ο Οντέι να βάλει τα χρήματα και "να κάνει και αυτή την περιβόητη συνέντευξη τύπου, ωστε να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τα πράγματα" (λόγια Σπυράτου).
Απλά τα πράγματα...
Γενικά όλα τα βλέπω να βαίνουν καλώς.. χωρίς πλάκα..
Το business plan μάλλον στάλθηκε.. Η ΠΑΕ κρατάει χαμηλά τη μπάλα κι ας το έχει πιθανόν στα χέρια της, εξ'άλλου business plan μπορώ να στείλω κι εγώ στην ΠΑΕ δε λέει κάτι.. Απλά περιμένουμε να έρθει ο Οντέι να βάλει τα χρήματα και "να κάνει και αυτή την περιβόητη συνέντευξη τύπου, ωστε να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τα πράγματα" (λόγια Σπυράτου).
Απλά τα πράγματα...
Γκάς, ούτε κάν αυτό, μόνο F5 να πατήσει αρκεί...
Κάτι παίζειιιιιι..... Καλό κακό δεν ξέρω αλλά αυτά τα πράματα είναι περίεργα..Χέσε με τώρα που ο Μαυρομάτης είναι στο εξωτερικο και ξέρω γώ..

Κάτι παίζειιιιιι..... Καλό κακό δεν ξέρω αλλά αυτά τα πράματα είναι περίεργα..Χέσε με τώρα που ο Μαυρομάτης είναι στο εξωτερικο και ξέρω γώ..
Eπεσε ο mail server νομίζω - έτσι μαθαίνω από έγκυρες πηγές.
Θα το στείλει ο αραβας με κουριερ το μνημονιο
Θα το στείλει ο αραβας με κουριερ το μνημονιο
Όσο ο Οντέι δεν λέει ντέι την καμήλα και όσο ο Σαμαρί δεν βαράει το σαμάρι δεν παίζει τίποτα αδερφέ.
Ή η καμήλα ψόφησε στην έρημο και ο τύπος άραξε σε κάποια όαση και περιμένει τον Πάγκαλο να του φέρει προμήθειες (σώθηκες).
Λίγες μέρες έμειναν.
Πολύ λίγες που θα δούμε τι θα γίνει.
7 εργάσιμες έμειναν και οι ανακοινώσεις γίνονται μεσημέρι.
Ή η καμήλα ψόφησε στην έρημο και ο τύπος άραξε σε κάποια όαση και περιμένει τον Πάγκαλο να του φέρει προμήθειες (σώθηκες).
Λίγες μέρες έμειναν.
Πολύ λίγες που θα δούμε τι θα γίνει.
7 εργάσιμες έμειναν και οι ανακοινώσεις γίνονται μεσημέρι.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Μετά και τις σημερινές τοποθετήσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ο δικηγόρος των Αράβων προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις…
Ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στις ασάφειες της πλευράς Σπυράτου και ο τελευταίος που μίλησε πριν από λίγο στον Libero107,4 ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο Σπυράτος ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος αντιδικίας με τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ. Σας ενημερώνω επίσημα ότι αυτή την στιγμή έχει διαβιβαστεί επίσημα το business plan στον δικηγόρο Αχιλλέα Μαυρομάτη ο οποίος μπορεί να σας το διαβεβαιώσει. Εν τη ρύμη του λόγου χθες είπα ότι τον έλαβαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ας μείνουμε όμως στην ουσία. Το email το έχει ο κ. Μαυρομάτης. Αρχικά επρόκειτο να το στείλει ο κ. Οντέϊ στον κ. Ζαγοράκη, αλλά τελικά επιλέχθηκε άλλη οδός μέσω εμού».
Ο Παρασκευάς Σπυράτος αναφέρθηκε και στην δεύτερη ασάφεια εκ μέρους του που αφορά την καθημερινή επικοινωνία Ζαγοράκη – Οντέϊ. Μιλώντας πριν λίγο στον Libero ξεκαθάρισε:
« Η δική μου ενημέρωση είναι ότι μιλάνε. Ας μείνουμε όμως και πάλι στην ουσία. Υπάρχουν άριστες σχέσεις οι οποίες δεν έχουν διαταραχθεί».
Στο πιο ουσιαστικό κομμάτι της σημερινής τοποθέτησής του, ο Σπυράτος αναφέρθηκε σε αυτό καθ’ αυτό το business plan: «Πρόκειται για την βάση της συμφωνίας μας. Είναι το επιχειρηματικό πλάνο για την επόμενη πενταετία το οποίο περιμένει την έγκριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό βέβαια θα παρουσιαστεί και επίσημα από τον κ. Οντέϊ. Αναφέρεται σε όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ. Και στην ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και στο θέμα δημιουργίας γηπέδου. Όλα αυτά όμως θα ανακοινωθούν από τον κ. Οντέϊ. Εκείνος θα ανακοινώσει και αν θα μπουν τα χρήματα στην αύξηση ή όχι. Θα έρθει και θα ανακοινώσει αν θα γίνει η χρηματοδότηση».
Τέλος σε ερώτηση για την συμμετοχή ή όχι του Θόδωρου Ζαγοράκη σε αυτό το πλάνο, ο Παρασκευάς Σπυράτος επανέλαβε: «Είναι άριστες οι σχέσεις τους και αυτό καθορίζει την φυσική παρουσία του κ. Ζαγοράκη. Δεν έχει τεθεί θέμα αλλαγής».
Ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στις ασάφειες της πλευράς Σπυράτου και ο τελευταίος που μίλησε πριν από λίγο στον Libero107,4 ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο Σπυράτος ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος αντιδικίας με τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ. Σας ενημερώνω επίσημα ότι αυτή την στιγμή έχει διαβιβαστεί επίσημα το business plan στον δικηγόρο Αχιλλέα Μαυρομάτη ο οποίος μπορεί να σας το διαβεβαιώσει. Εν τη ρύμη του λόγου χθες είπα ότι τον έλαβαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ας μείνουμε όμως στην ουσία. Το email το έχει ο κ. Μαυρομάτης. Αρχικά επρόκειτο να το στείλει ο κ. Οντέϊ στον κ. Ζαγοράκη, αλλά τελικά επιλέχθηκε άλλη οδός μέσω εμού».
Ο Παρασκευάς Σπυράτος αναφέρθηκε και στην δεύτερη ασάφεια εκ μέρους του που αφορά την καθημερινή επικοινωνία Ζαγοράκη – Οντέϊ. Μιλώντας πριν λίγο στον Libero ξεκαθάρισε:
« Η δική μου ενημέρωση είναι ότι μιλάνε. Ας μείνουμε όμως και πάλι στην ουσία. Υπάρχουν άριστες σχέσεις οι οποίες δεν έχουν διαταραχθεί».
Στο πιο ουσιαστικό κομμάτι της σημερινής τοποθέτησής του, ο Σπυράτος αναφέρθηκε σε αυτό καθ’ αυτό το business plan: «Πρόκειται για την βάση της συμφωνίας μας. Είναι το επιχειρηματικό πλάνο για την επόμενη πενταετία το οποίο περιμένει την έγκριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό βέβαια θα παρουσιαστεί και επίσημα από τον κ. Οντέϊ. Αναφέρεται σε όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ. Και στην ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και στο θέμα δημιουργίας γηπέδου. Όλα αυτά όμως θα ανακοινωθούν από τον κ. Οντέϊ. Εκείνος θα ανακοινώσει και αν θα μπουν τα χρήματα στην αύξηση ή όχι. Θα έρθει και θα ανακοινώσει αν θα γίνει η χρηματοδότηση».
Τέλος σε ερώτηση για την συμμετοχή ή όχι του Θόδωρου Ζαγοράκη σε αυτό το πλάνο, ο Παρασκευάς Σπυράτος επανέλαβε: «Είναι άριστες οι σχέσεις τους και αυτό καθορίζει την φυσική παρουσία του κ. Ζαγοράκη. Δεν έχει τεθεί θέμα αλλαγής».
Επιβεβαίωση ΠΑΕ! Το business plan είναι στην κατοχή της....!!