ΥΓ. Νικο ,τι να τα κανεις τα λεφτα? Τα λεφτα ειναι δανεικα χερια αλλαζουν τακτικα, να τα καψεις ,τι τα θες ,μηπως τα χες και απο χθες.?

Γνωστο λαικο ασμα...

moican4 έγραψε:+++++++
ΥΓ. Νικο ,τι να τα κανεις τα λεφτα? Τα λεφτα ειναι δανεικα χερια αλλαζουν τακτικα, να τα καψεις ,τι τα θες ,μηπως τα χες και απο χθες.?![]()
Γνωστο λαικο ασμα...![]()
![]()
shark4 έγραψε:Yπομονη λιγες μερες ακομη . Μετα θα πεσει ο server ....
+ + + + + +rainmaker έγραψε:Συγχωρέστε με ρε παίδες, αλλά κάνετε ορισμένοι ένα μεγάλο λάθος.
Τους δικηγόρους ο Κόλκας και ο Βασιλόπουλος, που υποτίθεται οτι έχουν το μεγάλο κονέ, δεν τους έχουν βγάλει ούτε ΜΙΑ φορά, και αναφέρονται πολύ ΛΙΓΟΤΕΡΟ σε αυτούς και στους άραβες, σε σχέση με άλλα ράδια που έχουν πολύ λιγότερα κονέ (Μετρόκωλις, Σεντρα, ακόμα και ΦΜ100).
Θεωρώ μάλιστα πως τα σπορ του βορρά έχουν πολύ μετρημένη στάση προς το όλο ζήτημα, έχοντας σπάνια αναφορές στο πρωτοσέλιδο, χωρίς ειρωνίες και χωρίς υπερβολές...
...Ειδικά ο Βασιλόπουλος πάντως, που δεν νομίζω οτι είναι και ο πιο ηθικός άνθρωπος, γνωρίζω όμως, πως δεν έχει κάνει ποτέ κεντρικό ζήτημα της εκπομπής του το αραβικό, και πάντα το θίγει όταν του στέλνουν μηνύματα οι ακροατές για να πεί πληροφορίες.
Τα λέω όλα αυτά, προφανώς οχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον ή κάποια γνωριμία, αλλά επειδή θεωρώ πως όταν τους βάζουμε όλους στην ίδια ταμπέλα άκριτα, στο τέλος μειώνουμε οι ίδιοι τη νοημοσύνη μας, και χάνουμε το δίκιο μας.
Ωραία, έχουμε πρόβλημα με τους ΑΡΔ και ξανά με τους ΑΡΔ και δώστου με τους ΑΡΔ. Ε φτάνει πιά! Οι κακοί δημοσιογράφοι έχουν όνομα. Οι καλοί έχουν όνομα...
Και το ξαναλέω οτι δεν έχω καμία γνωριμία και κανένα συμφέρον, απλά με ενοχλούν οι αρπα κόλλα κριτικές.Δεν προστατεύω κανέναν και δεν δικαιολογώ κανέναν αν κάνει μαλακίες κατά του ΠΑΟΚ.