Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

Και που το γνωρίζεις kos ότι δεν υπάρχει εγγυητική?
Αντίστοιχα λοιπόν σου λέω ότι και απο αυτό υπάρχει.
Και?



Για το ποιοι είναι οι τύποι κλπ μου είναι αρκετό για συμπεράσματα η κατασκευή γηπέδου 60000 θέσεων σε πόλη 500000 ανθρώπων.

Είναι σίγουρο ότι δεν είναι παπάς η όλη φάση.
Αυτό που δεν είναι με τίποτα σίγουρο είναι το αν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Και ναι υπάρχουν και δυσκολίες γραφειοκρατικές που καθόλου απλές δεν είναι για να ξεπεραστούν και όχι μόνο.
kos
Δημοσιεύσεις: 5123
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από kos »

γκας ΑΡΔιζεις συνεχως εδω και μερες. δεν γνωριζεις τιποτα και κανεις οτι γνωριζεις.
εαν υπηρχε εγγυητικη να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι που θα το κρατουσαν κρυφο. ουτε η μια πλευρα, ουτε η αλλη.

αυτο για την μαλαγα το ακουω βερεσε. εδω δεν ξερουμε εαν υπαρχει και ποιος ειναι αυτος ο οντει, βγαλαμε οτι εχει σχεση και με την μαλαγα.
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Ζαγοράκης προγραμματίζει τον ΠΑΟΚ με βάση το χειρότερο σενάριο (να μην μπουν οι Άραβες)

Του Γιώργου Κουβεντίδη

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Φτάσαμε στις 9 Ιανουαρίου, σε 11 μέρες κλείνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία άνοιξε για να μπουν στην ΠΑΕ τα αραβικά κεφάλαια και να αλλάξει ο ΠΑΟΚ σελίδα. Η συζήτηση κρατά μήνες, αλλά λίγες μέρες πριν από το τέλος της υπόθεσης κανείς δεν είναι βέβαιος για την κατάληξή της.
Αυτός είναι κι ο λόγος που ακόμη και σήμερα η διοίκηση Ζαγοράκη προγραμματίζει χωρίς τους Άραβες. Αν συμμετάσχουν στην αύξηση, η ΠΑΕ αποκτά μια άνευ προηγουμένου ρευστότητα, καλύπτει όλες τις εκκρεμότητες και υπάρχει και πλεόνασμα για να γίνουν μεταγραφές, που θα ανεβάσουν την ποιοτική στάθμη του ΠΑΟΚ. Τι γίνεται όμως αν δεν συμμετάσχουν;

Το χειρότερο σενάριο
Τις τελευταίες εβδομάδες στην Τούμπα προγραμματίζουν με βάση το χειρότερο σενάριο. Οι αδυναμίες στο ρόστερ είναι δεδομένες, ο Ζαγοράκης με τον Κωνσταντινίδη, όμως, έχουν αποφασίσει πως δεν θα γίνει μεταγραφή, αν πρώτα δεν αδειάσει χώρος στο μπάτζετ. Αυτήν την εποχή και όπως ειπώθηκε στην τελευταία γενική συνέλευση της ΠΑΕ, το άνοιγμα ρευστότητας της ΠΑΕ είναι λίγο πάνω από τα 4.000.000 ευρώ. Το πραγματικό άνοιγμα, που θα έχει ο ΠΑΟΚ στο κλείσιμο της σεζόν με βάση τα έξοδά του και τα έσοδα που περιμένει, θα είναι περίπου τα μισά.

Χωρίς ρίσκο
Ο Ζαγοράκης κι ο Κωνσταντινίδης δεν θέλουν να ρισκάρουν και περιμένουν να δουν αν θα καταφέρουν να απαλλαγούν από κάποια συμβόλαια, τα οποία δεν κρίνονται αναγκαία σ’ αυτήν τη φάση. Με τον Φιλομένο και τον Μπαλάφα έχουν γίνει ήδη συζητήσεις ώστε να βρουν ομάδες και να φύγουν, οι οποίες προς το παρόν δεν είχαν αποτέλεσμα, αλλά στην Τούμπα δεν θεωρείται πλέον αναγκαίος ούτε ο Ελ Ζαρ, ενώ προς την έξοδο είναι και οι Ζουέλα και Μπουσαϊντί. Σε ό,τι αφορά τον Ζουέλα, έχει ζητήσει ο ίδιος να φύγει, καθώς περίμενε να έχει έναν πιο σημαντικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά τον Μπουσαϊντί, ο Τυνήσιος έχει αποφασίσει να επιστρέψει το καλοκαίρι στην πατρίδα του και με δεδομένο ότι δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, αλλά και ότι ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών, στον ΠΑΟΚ δεν θα είχαν αντίρρηση να φύγει από τον Ιανουάριο.

Αμυντικό χαφ
Σε ό,τι αφορά τις ανάγκες του ΠΑΟΚ, με δεδομένο και την περιπέτεια του Βιτόλο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μείνει άλλον ένα μήνα εκτός δράσης, η ανάγκη για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ έγινε επιτακτική. Ο Γκαρσία θα δυσκολευτεί να βγάλει μια σειρά 11-12 αγώνων μέσα σε 50 μέρες, ενώ με δεδομένο και τον παροπλισμό του Μπαλάφα, άλλος καθαρός αμυντικός χαφ δεν υπάρχει. Ο Χάβος επιχείρησε να παίξει το χαρτί του Κάτσε, που ανέβηκε από την Κ20, αλλά ο 17χρονος μέσος έδειξε στις Σέρρες πως ακόμη δεν μπορεί να βασίζεται κανείς πάνω του.

Κι άλλες θέσεις
Πλην του αμυντικού χαφ, αναζήτηση γίνεται και σε άλλες θέσεις, όπως αυτή του δεξιού μπακ ή του αριστερού χαφ. Με τα σημερινά δεδομένα, όμως, τα χέρια της διοίκησης είναι δεμένα… Αν τελικά οι Άραβες δεν αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών διά της συμμετοχής στην αύξηση, για τον ΠΑΟΚ έρχονται δύσκολες μέρες, μια και θα πρέπει πρωτίστως να κλείσει το άνοιγμα και να “συμμαζέψει” την ομάδα του, ώστε να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στα τρία μέτωπα, που συνεχίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το γεγονός είναι ότι μέχρι και σήμερα, 9 Ιανουαρίου, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αποφασίσει τι μεταγραφές θα κάνει, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, όταν από τον Δεκέμβριο ακόμη είχε κάνει τις επιλογές του…


* Όλα αλλάζουν, αν μπουν οι Άραβες... Αν οι Άραβες βάλουν τελικά τα χρήματα, που θα είναι από έξι μέχρι δέκα εκατομμύρια ευρώ, όλα αλλάζουν. Το άγχος φεύγει, θα γίνουν καλές μεταγραφές, ο Κωνσταντινίδης άλλωστε τις τελευταίες μέρες μαζεύει και προτάσεις για παίκτες, που με τα σημερινά δεδομένα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πλησιάσει.



Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος των επενδυτών

Την ώρα που στον ΠΑΟΚ περιμένουν την άφιξη των επενδυτών από το Κατάρ, με νέες δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας των Αράβων, Λάμπρος Μαργαρίτης πήρε θέση στις εξελίξεις ενώ μίλησε και για το θέμα του γηπέδου. Ιδού τι είπε στην τελευταία του συνέντευξη:
- "Ο κ. Σαμάρι θα έρθει το Σάββατο ή την Δευτέρα με Τρίτη. Αυτό γνωρίζω μετά από επικοινωνία που είχα μαζί του. Οι προθέσεις τους είναι θετικές όσον αφορά την συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου. Θέλουν να αποκτήσουν πάνω από το 51% και από εκεί και πέρα να επενδύσουν ακόμη περισσότερα χρήματα".
- "Προς το παρόν δεν διαπιστώνω πρόθεση υπαναχώρησης. Στο θέμα δεν θα υπάρξει ανάλογη κατάληξη με τις προηγούμενες περιπτώσεις υποψήφιων τις οποίες και εγώ γνώριζα. Το θέμα θα τελειώσει θετικά μέσα στην εβδομάδα και ο Οντέϊ θα εκθέσει τις απόψεις του. Προσωπικά έχω στα χέρια μου ένα business plan, το οποίο θα παρουσιάσει ο ίδιος, για τα θέματα του γηπέδου και όλα τα άλλα…"
- "Είναι λεπτό το ζήτημα γιατί υπάρχει ο κόσμος, ο Ερασιτέχνης,με τους οποίους δεν έχουμε μιλήσει για να ακούσουμε και τις απόψεις τους. Απ όσα γνωρίζω έχει εντοπιστεί χώρος για το γήπεδο στη Θεσσαλονίκη και αναφέρομαι στην περιοχή κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Θα είναι ένα γήπεδο εύκολα προσβάσιμο από τον κόσμο και η χωρητικότητά του θα είναι κοντά στις 50.000 θέσεις. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για καινούριο γήπεδο αφού η πλευρά των επενδυτών δεν αγοράζει το γήπεδο του ΠΑΟΚ".
- "Το λέω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία ανάμειξη Έλληνα στην υπόθεση. Ούτε καν υποθέτω ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο".
- "Πρόθεσή τους είναι να παραμείνει ο Ζαγοράκης, χωρίς να ξέρω από ποιο πόστο. Είναι πιθανό να παραμείνει ως πρόεδρος, αλλά αυτό δεν το γνωρίζω".
http://www.makthes.gr/news/sports/67514/
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

kos έγραψε:γκας ΑΡΔιζεις συνεχως εδω και μερες. δεν γνωριζεις τιποτα και κανεις οτι γνωριζεις.
εαν υπηρχε εγγυητικη να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι που θα το κρατουσαν κρυφο. ουτε η μια πλευρα, ουτε η αλλη.

αυτο για την μαλαγα το ακουω βερεσε. εδω δεν ξερουμε εαν υπαρχει και ποιος ειναι αυτος ο οντει, βγαλαμε οτι εχει σχεση και με την μαλαγα.

Ούτε ΑΡΔίζω ούτε Αρδίζογλου.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγούν να μας πουν το παραμικρό ιδιαίτερα δε όταν η περίπτωση είναι σοβαρή.
Συζητήσεις έχουν κάνει εδώ και καιρό και μάλιστα για μεγάλο και άγνωστο χρονικό διάστημα και δεν έχει και κανένα νόημα να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Παράταση ζήτησαν την είχαν απο εκεί και πέρα ο Ζαγόρ περιμένει την κίνηση τους τι άλλο να κάνει ο άνθρωπας?

Όσο για τα οικονομικά θέματα είναι ξεκάθαρα και αυτά
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika ... 11681.html
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 15607
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Equalizer »

kos έγραψε:γκας ΑΡΔιζεις συνεχως εδω και μερες. δεν γνωριζεις τιποτα και κανεις οτι γνωριζεις.
εαν υπηρχε εγγυητικη να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι που θα το κρατουσαν κρυφο. ουτε η μια πλευρα, ουτε η αλλη.
Ρε φίλε kos αν ο γκας κάνει σα δημοσιογράφος (των σπορ λέω εγώ..), τότε εσύ κάνεις σαν τον εκδότη της αθλητικής μ.κ. ..

Δεν καταλαβαίνω τον ξέφρενο αρνητισμό σου..
Κανείς μας δεν ξέρει τίποτα το τρομερό και όλες τις λεπτομέρειες.Βλέπουμε και κρίνουμε.Καλώς ή κακώς έχουμε έναν άνθρωπο που ως πρόεδρος χειρίζεται την υπόθεση. Αυτός τα νέα λένε οτι το έψαξε και τους βρήκε καθαρούς και σοβαρούς επενδυτές. Βεβαίως αν πέσει έξω θα φέρει ευθύνη. Αλλά μην ξεχνάς οτι δεν θα φέρει και τόσο μεγάλη ευθύνη, καθώς για να μπουν στην ομάδα οι Άραβες, πρέπει να ρίξουν 7 εκατ. ευρώ. Ε, αν ρίξουν τόσα, μετά πως θα εξελιχθούν σε παπάδες; Και δεν κατάλαβα πως επηρεάζει την ομάδα;
Μην προσπαθούμε να βγάλουμε απο τη μύγα ξύγκι. Λίγες μέρες έμειναν και να είστε σίγουροι οτι σε περίπτωση αρνητικής κατάληξης, και ΔΕΝ θα διαλυθούμε, και θα δώσει συνέντευξη τύπου ο Τέο που θα ΔΩΣΕΙ στοιχεία, για να μη ξεσαλώσετε ορισμένοι... επαναστάτες.
kos
Δημοσιεύσεις: 5123
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από kos »

βγηκαμε και χομεινι :lol:
απεδειξαν οι μαγκες οτι μπορουν να κανουν αυτα που λενε οτι θα κανουν και εχω ξεφρενο αρνητισμο :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 15607
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Equalizer »

Οχι δεν απέδειξαν, αλλά ούτε και το αντίθετο αποδείχτηκε. Άρα η σταθερά απαξιωτική αναφορά και η δημιουργία κακού κλίματος, μόνο ως αρνητισμός εκλαμβάνεται. Εδώ είμαστε και θα δούμε. Κανείς απο εμάς δεν επιδιώκει την καταστροφή της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

Εγώ θα σταθώ λίγο στο χειρότερο σενάριο του Κουβεντίδη.
Λίγο πολύ μας λέει πως άρχισε ένα ξήλωμα σε παίχτες κυρίως ξένους που η προσφορά τους είναι πολύ μικρή.

1.Μπαλάφας για Πανιώνιο
2.Ζουέλα απο σήμερα λογικά χαιρετάει ενώ τραυματίστηκε κιόλας γιατί δεν έχει συμμετοχές λέει.
3.Κριστιάνο γιατί έκανε τον τραυματία μαζί με τον 4.ΕλΖάρ ο οποίος τελικά δέχεται μείωση αποδοχών.
5.Μπουσαιντί που είναι επίσης τραυματίας και μάλλον επιστρέφει στην πατρίδα του.
6.Φιλομένο που δεν απέδωσε αυτά που αναμέναμε ενώ παίζει και του 7.Παπάζογλου για δανεικός και σίγουρα μπορεί να υπάρξουν και άλλα ονόματα.


Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής.

Ο Ζαγοράκης ξαφνικά τρελάθηκε και ξηλώνει παίχτες απο την ομάδα που ο ίδιος έφερε το καλοκαίρι και τους διώχνει καλά καλά δεν μπήκαμε στην μέση του πρωταθλήματος και ενώ γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών στους πρωτοκλασάτους παίχτες?
Δεν το κάνεις...

Εκτός και αν έχει να κάνει με το οικονομικό ζήτημα που είναι το πλεον πιθανό.
Παρ αυτά όμως ο προβληματισμός μου μεγαλώνει ξαφνικά όταν στον δεύτερο γύρο μιλάμε για ευκαιρίες σε παίχτες τύπου Κουτσιανικούλη αλλά και καταρτισμό 11άδας απο της ακαδημίες μας Κάτσε-Τσουκαλάς-Σταφυλλίδης σε αντίθεση με τις εποχές Σάντος που ο Πορτογάλος δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει τέτοια πειράματα μιας και τον ενδιέφερε το αποτέλεσμα.


Ο καθένας αυτό το κοιτάει με το δικό του σκεπτικό.
Άλλος βλέπει την άβυσσο και την καταστροφή.
Το δικό μου πάντα αισιόδοξο έχει να κάνει με το θέμα επενδυτών.

Ακόμα και έτσι να μην είναι και να είναι για οικονομικούς λόγους δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό για τους εν λόγο παίχτες η οποίοι δεν είναι και απο αυτούς που τρελαίνουν πολλούς οπαδούς μας.
kos
Δημοσιεύσεις: 5123
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε:Οχι δεν απέδειξαν, αλλά ούτε και το αντίθετο αποδείχτηκε. Άρα η σταθερά απαξιωτική αναφορά και η δημιουργία κακού κλίματος, μόνο ως αρνητισμός εκλαμβάνεται. Εδώ είμαστε και θα δούμε. Κανείς απο εμάς δεν επιδιώκει την καταστροφή της ομάδας.
για εμενα αυτο ειναι ολο το ζουμι. τι σταση πρεπει να εχει η διοικηση και ο κοσμος απεναντι στους υποψηφιους επενδυτες. θα πρεπει καποιος να αποδειξει οτι δεν εχουν τις δυνατοτητες που λενε οτι εχουν ή θα πρεπει να αποδειξουν αυτοι οτι εχουν τις δυνατοτητες να κανουν αυτα που λενε οτι θα κανουν?
giapas
Δημοσιεύσεις: 10913
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από giapas »

gash04 έγραψε:
Ο καθένας αυτό το κοιτάει με το δικό του σκεπτικό.
Άλλος βλέπει την άβυσσο και την καταστροφή.
Το δικό μου πάντα αισιόδοξο έχει να κάνει με το θέμα επενδυτών.

Ακόμα και έτσι να μην είναι και να είναι για οικονομικούς λόγους δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό για τους εν λόγο παίχτες η οποίοι δεν είναι και απο αυτούς που τρελαίνουν πολλούς οπαδούς μας.

H τελευταία σου φράση είναι για μένα , η πιο σημαντική διαπίστωση .
Και εγώ έτσι ερμηνεύω τις ξαφνικές αποδεσμεύσεις.

Ή θα έρθει ο Αραψ και θα κάνει 2-3 μεταγραφές-δανεισμούς καλών παικτών.
Ή δε θα έρθει και ...

1)Δεχομαι ότι η χρονιά είναι "μεταβατική"
2)Κάνω το ξεσκαρτάρισμα από τώρα - κοιτάω στα ίσα το οικονομικό πρόβλημα.
3)Εφαρμόζω ΑΜΕΣΑ το πλάνο που λέει προώθηση νέων παιδιών ( Κατσε - Τσουκαλα)

Για μένα , οι τωρινές αποδεσμεύσεις ( μακάρι να γίνουν ΟΛΕΣ ) είναι ότι καλύτερο έχει κάνει ο Ζαγοράκης το τελευταιο 6μηνο και με χαροποιεί ιδιαίτερα.

ΥΓ: H ομάδα έχει καλό κορμό. Στα νοκαουτ ματς κυπέλλου-ευρώπης-Play off θα είναι καλή. Απλά δε μπορεί να ανταπεξέλθει στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Το καταλάβαμε , το εμπεδώσαμε, ας πάψει η γκρίνια. Μας έγινε ξεκάθαρο το πόσο ΠΛΗΡΕΣ ρόστερ πρέπει να διαθέτεις για να ανταπεξέλθεις με επιτυχια στις αυξημένες απαιτήσεις 3 διοργανώσεων. Πάμε παρακάτω ... καλή εκδρομή για Βόλο και μάλλον για Χ πάει το ματσάκι.
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7286
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από DC »

Από τους παραπάνω 7 (του γκας), οι 3 ήρθαν επί Σάντος, οι 3 το καλοκαίρι που μας πέρασε και τον Μπαλάφα τον θεωρώ αυτοφυές: υπήρχε απεξαπανέκαθεν.
Από τους 3 του Σάντος οι δύο δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση (ας μην γράψω κάτι βαρύτερο) ενώ ο Κριστιάνο που ήταν οff πάνω από ένα 6μηνο, έκανε την παπαριά να ισχυριστεί τραυματισμό (έχεσε εκεί που έτρωγε), κάνοντας τον διωγμό του μονόδρομο. Σε αυτούς εγώ θα έβαζα και τον Μούσλι (επίσης Σαντικός και μόνιμα τραυματίας) εναλλακτικά με τον Παπ, αλλά αλλαγή 2 sf μασούσης της χρονιάς μάλλον είναι πολύ περίεργη και επικίνδυνη.
Από τους 3 του καλοκαιριού, οι δύο είναι σχεδόν μόνιμα τραυματίες και ο Ελ Ζαρ το έχει τάμα να μην δίνει πάσες σε συμπαίκτες.
Για τον Μπαλάφα δεν έχω να πω πολλά. Τον θέλω και τον γουστάρω επειδή δεν τον θέλουν και δεν τουν γουστάρουν όλοι οι υπόλοιποι.
Να φύγουν όλοι (που είναι το ζητούμενο και το ιδανικό), το βλέπω δύσκολο.
Το αν θα αναπληρωθούν με χαμηλού κόστους παίκτες (150*-300* ετησίως) ή με πρωτοκλασσάτα ονόματα, ο Ζ θα μας το πει στις 20 του μήνα.
Έως τότε οι λύσεις θα έρχονται εκ των έσω. Και καλά κάνουν: μας μένει η κληρονομιά της μονιμοποίησης του Κλάους (να'σαι καλά ρε Σάντος που το πίστεψες το παιδάκι) και το βάπτισμα του πυρός του Τσουκ & Κάτσε.
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από eorptol »

kos έγραψε:γκας ΑΡΔιζεις συνεχως εδω και μερες. δεν γνωριζεις τιποτα και κανεις οτι γνωριζεις.
εαν υπηρχε εγγυητικη να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι που θα το κρατουσαν κρυφο. ουτε η μια πλευρα, ουτε η αλλη.

αυτο για την μαλαγα το ακουω βερεσε. εδω δεν ξερουμε εαν υπαρχει και ποιος ειναι αυτος ο οντει, βγαλαμε οτι εχει σχεση και με την μαλαγα.
Το κακο με σένα είναι κος ότι ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ βγάζει συμπεράσματα χωρίς να διασταυρωνεις τις πληροφορίες σου
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΣΔΟΕ και το μεγκα μόλις ακούσες την είδηση κατευθείαν χρεώσες την ΠΑΕ...
Το ίδιο κάνεις και ΤΏΡΑ χωρίς να ξέρεις - ξέρουμε κάτι σίγουρο βγάζεις συμπεράσματα.....λίγη υπομονή
Δεν βλάπτει ξέρω έχεις προδιάθεση να τα χωσεις στην ΠΑΕ αλλα καντο όταν έχεις σίγουρες πληροφορίες ...
Άβαταρ μέλους
Realcon
Δημοσιεύσεις: 3626
Εγγραφή: Δευ 14 Απρ 2008, 01:48

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Realcon »

Αν βγει στην φόρα κανένα όνομα δυνατό που αρέσει και τρελενει εσένα και εμένα...
Θα φωνάζουμε εμείς οι ίδιοι... Ζαγορακη παρτον χθες όχι σήμερα!!!
Και για το οικονομικό; ... Ποιος το κοιτάει ο νταλκας μας να πραγματοποίητε από εκεί και μετά... Έχουμε χρόνο να κάνουμε τους δικαστές σε ανθρώπους που εμείς επιλέξαμε να είναι εκεί. Δες Ζαγορακη!!! Αυτοί είμαστε!!!
Ο ΠΑΟΚ είναι κομμάτι σου και κομμάτι μου, αν αρχίσεις και το χτυπάς θα ραγίσει και αν ραγίσει θα πονεσεις ΕΣΥ ο ίδιος γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σου!!! Τι πιστεύουμε δηλαδή, ότι εμείς αγαπάμε παραπάνω τον ΠΑΟΚ από ότι ο ζαγορακης; Η εγω αγαπώ τον ΠΑΟΚ παραπάνω από εσένα αδερφε ΠΑΟΚτση οποίος και να είσαι. Άλλο να λέω την γνώμη μου και άλλο να κρίνω. Ο Ζαγορακης ψάχνει να βρει λεφτά για το καλό της ομάδος, αυτό χρειάζεται και όχι γνώμες. Καλές είναι και αυτές αλλά να υπάρχει και το ρευστο ακόμη καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

Πρόεδρε και αρχηγέ του κινήματος του ΠΑΟΚ

Ξέρεις πόσο σε λατρεύω και πόσο σε εκτιμώ αλλά ακόμα περισσότερο πόσο σε στηρίζω.
Σήμερα όμως θα σε κράξω άσχημα.

Θόδωρα μήπως είσαι μ@λ@κ@ς?


Είσαι κάπου πρόεδρος και δεν έχεις υποβάλει ακόμα την παραίτηση σου?
Είσαι πρόεδρος κοινής αποδοχής και σου φέρονται έτσι?
Σε φτύνουν και εσύ το παίζεις υπεράνω?
Για να καταλάβω δηλαδή υπεράνω σε ποιους?

Ψήφισες την χονδρή κουρ@δ@ επίσης κάποτε.
Για ποιον λόγο?
Για να στέλνουν δικηγόρους σε δίκες άσχετες με αυτούς και να σε καταδικάσουν όταν σε έχουν παγιδεύσει νωρίτερα έτσι και αλλιώς.

Για να συμπεριφέρονται με κλωτσιές και μπουνιές στην φυσούνα κάθε φορά?
Παλιότερα με τον Κονσεισάο και κηπουρό και χθες με Μουσλίμοβιτς και 80 μπράβους.
Παλιότερα με σεκιουριτάδες να προσπαθούν να κάψουν τους συνοδούς της ομάδας?

Με διαιτησίες εδώ και 3 χρόνια σφαγές με όποια ομάδα και αν παίξουμε απο την χαβούζα την ρουφήχτρα?
Με κόκκινες κάρτες κάθε φορά και πέναλτι και οφσάιτ.

Με Σπάθες και Πανάθες και ρουφιάνους ερπετά?
Ποια είναι η αντίδραση μας σε όλα αυτά?

Τι κάνουμε σαν ΠΑΟΚ?
Βγάζουμε μαι ανακοίνωση και χέστηκε η φατμέ στην φενέρμπαχτσε?

Συμμετέχεις σε τραπέζια με ανθρώπους που βρωμάνε πτωμαΐνη.
Έχεις καμιά δουλειά να είσαι ανάμεσα τους?
Ευνοήθηκες σε κάποιο παιχνίδι ή πήρες κάτι απο όλα αυτά?
Κέρδισες κάτι?

Μας είπες για τα χρέη ότι θα είχαμε κάποια ενημέρωση και κοντεύουμε να το ξεχάσουμε.
Τι γίνεται με αυτούς γιατί στον λαιμό μας κάθονται και στην πλάτη μας παίζουν σκάκι.

Εαν χθες γινόντουσαν χειρότερα θα έπρεπε να φτιάξεις ξεχωριστό πρωτάθλημα το έχεις σκεφτεί αυτό ποτέ?
Εμείς το θέλουμε πάντως να ξες.

Δεν μας νοιάζει το Ελληνικό γιατί είναι για τον μπούτσο.

Έχεις καταλάβει ότι οι άνθρωποι που σε γλύφουν ή φωτογραφίζονται δίπλα σου ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ?
Δεν σέβονται την δική σου αγωνία και τους κόπους αθλητών?

Έχεις καταλάβει αρχηγέ μου ότι σε ξεφτιλίζουν?
Έχεις καταλάβει γιατί γίνονται όλα αυτά?
Έχεις καταλάβει ότι η προέκταση του Εγώ τους είναι η Κακία και μάλιστα χαίρονται με αυτά που γίνονται?
Έχεις καταλάβει ότι κάθε φαινόμενο ΒΙΑΣ ξεσπάει ακριβώς απο αυτό το φαινόμενο της μπινιάς-λαμογιάς που δημιουργούν γύρω μας?

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να είσαι δίπλα τους?

Άμεση παραίτηση τώρα απο την προεδρία!!!
Δεν έχεις καμιά δουλειά να τους κάνεις τα χατίρια.

Σκέτη αγανάκτηση....

Και αν δεν μπορείς μόνος σου απο πίσω σου σέρνεις έναν στρατό ανθρώπων που αγοράζουν μετοχές διαρκείας και είναι πιστοί στον ΠΑΟΚ ότι και να γίνει και παντός καιρού.

Πίεσε τους και αν έχεις πρόβλημα...
Απο σένα ένα νεύμα θα χρειαστούμε μόνο...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Δημοσιεύσεις: 5255
Εγγραφή: Παρ 14 Νοέμ 2008, 05:15
Τοποθεσία: ΔΕΝΤΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Παρέμβαση Ζαγοράκη για την αστυνομία
20 Ιαν 2011 18:46, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Χωρίς πολλές εντάσεις και διαφωνίες ολοκληρώθηκε το σημερινό συμβούλιο της SuperLeague. Το θέμα που συζητήθηκε και κυρίως απασχόλησε τον ΠΑΟΚ είχε να κάνει με τον ρόλο της αστυνομίας στα γήπεδα.


Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν εκείνος που το έθιξε, αφού την φετινή χρονιά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την στάση της αστυνομίας εντός γηπέδων, αλλά και στις εκδικάσεις επεισοδίων με τις εκθέσεις που ακολουθούν.

«Πρέπει κάτι να γίνει. Δεν πάει άλλο με αυτή την αλόγιστη χρήση χημικών. Φθάνει πια… » ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ που προέκτεινε το ζήτημα και στις εκθέσεις της αστυνομίας που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση: «Δεν είναι δυνατόν αυτές οι εκθέσεις να είναι οι αλάνθαστες, οι αναμφισβήτητες αυτές με βάση τις οποίες κρίνονται τα πάντα…» είπε ο Ζαγοράκης.

Μαζί του συμφώνησαν οι υπόλοιποι παράγοντες και κυρίως η πλευρά του Παναθηναϊκού με τον Γόντικα, αφού και οι πράσινοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα.

Όλη αυτή η συζήτηση οδήγησε σε απόφαση να προγραμματιστεί συνάντηση με τον αρχηγό της αστυνομίας Λευτέρη Οικονόμου.


Κατά τα άλλα με βάση την επίσημη ενημέρωση από την Λίγκα οι αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν οι εξής:


1. Εγκρίθηκε το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα (ημέρα, ώρα διεξαγωγής και τηλεοπτική κάλυψη) για τις αγωνιστικές 23 έως και 30.


2. Εγκρίθηκαν οι καταβολές προς τις ΠΑΕ-Μέλη της Super league, οι οποίες απορρέουν από τη Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.

3. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του Δ.Σ. από τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευρεία σύσκεψη για θέματα βίας που είχε συγκληθεί από τη Γ.Γ.Α.

4. Οι ΠΑΕ-Μέλη ενημερώθηκαν για τις προδιαγραφές του προγράμματος αδειοδότησης UEFA.

5. Συζητήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων (χλοοτάπητες). Αποφασίστηκε να υλοποιηθεί λεπτομερής καταγραφή των αναγκών και να εκτιμηθεί το κόστος των παρεμβάσεων που θα απαιτηθούν.

6. Συζητήθηκαν οι γενικοί όροι της νέας σύμβασης με την ΟΠΑΠ Α.Ε. για τα επόμενα δύο χρόνια (2011-12 και 2012-13) και αποφασίστηκε όπως τα δύο μέρη προχωρήσουν σε αναλυτική καταγραφή μέσω συμβατικών κειμένων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”