5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Το φοβερο με σενα ειναι οτι κανεις την δουλεια σου αθορυβα, ησυχα και απλα... ωρες ωρες μου θυμιζεις τον μεγαλο Ζινταν (που εισασταν και συμπαιχτες)
- paoki_sweden
- ΑποστόληςΑ
Μία επανάληψη του αγώνα των Σερρών. Ένα μέτριος χαφ πρώτο ημίχρονο και ένας αρκετά καλός, στο δεύτερο. Η μπάλα κόλαγε επάνω του. Διορατικότητα, ευφυία, που φαινόταν στις πάσες του, που ήσαν κάποιες φορές οι πλέον δύσκολες για τον ίδιο, αλλά και οι πιο εύκολες για τον συμπαίκτη που δεχόταν τη μπαλιά. Δεν περιμένουμε βέβαια να τρέχει να κόψει τον αντίπαλο που βγαίνει στην αντεπίθεση, γιατί αυτό προϋποθέτει παίκτη κάτω των 30. Όποτε μπορεί το κάνει, αλλά δεν είναι η βασική του δουλειά αυτή.
-
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί στο τόπικ του η φότο, αλλά είναι απτή απόδειξη ότι ήταν παοκτσάκι από μικρός και συνδεσμίτης στα 80's.

Σίγουρα είναι ο Πάμπλο αυτός;
Μοιάζει με ένα γνωστό μου που πήγαινε στο Βυαμύλ

Μοιάζει με ένα γνωστό μου που πήγαινε στο Βυαμύλ

- kataramenos5
Ώρες ώρες απορώ πώς ένας τέτοιος παικταράς ήρθε στον ΠΑΟΚ! Κλεισμένος από
3 καταφέρνει να περνάει η να πασάρει με απίστευτη άνεση. Δυστυχώς είναι απελπιστικά μόνος…
Respect
ΥΓ Βάζω στοίχημα ότι η επόμενη κίτρινη που θα πάρει θα είναι γιατί …
άλλαξε χωρίστρα .
3 καταφέρνει να περνάει η να πασάρει με απίστευτη άνεση. Δυστυχώς είναι απελπιστικά μόνος…
Respect
ΥΓ Βάζω στοίχημα ότι η επόμενη κίτρινη που θα πάρει θα είναι γιατί …
άλλαξε χωρίστρα .

- Aureliano Buendia
breakdown88 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί στο τόπικ του η φότο, αλλά είναι απτή απόδειξη ότι ήταν παοκτσάκι από μικρός και συνδεσμίτης στα 80's.

Έλιωσα

η διαφορα κλασης με τα αλλα χαφ στην ελλαδα ειναι τεραστια...ωρες ωρες χορευει......οσοι και να τον μαρκαρουν οχι μονο δεν τη χανει αλλα βγαζει και σωστη πασα
Δεν πέφτει με τίποτα
Ούτε ο ίδιος ούτε του ίδιου ούτε και το δικό μας.
Ούτε ο ίδιος ούτε του ίδιου ούτε και το δικό μας.
- navigator11
ειναι τετοια το επιπεδο του που κανει πλακα στο ελλαντα.αλλά χρειαζεται ανασες.το εχουν παρει πρεφα νομιζω κ οι αρμοδιοι κ αναμενουμε να πραξουν το δεον.
- ΑποστόληςΑ
Δεν πέφτει και δεν τραυματίζεται!
Μεγάλη η διαφορά στη προσφορά του όταν έχει και κάποιον δίπλα του, που να κλείνει τρύπες.
Μεγάλη η διαφορά στη προσφορά του όταν έχει και κάποιον δίπλα του, που να κλείνει τρύπες.
Dεν ειναι μονο οτι χρειαζεται... εγω πιστευω οτι διαλεγει -ασυναισθητα- παιχνιδια.
Ειναι σε μια ηλικια που δε μπορει να παιζει με τον ιδιο ζηλο+μαχητικοτητα απέναντι σε όλες τις ομαδες...
Σε κρισιμο ματς ειμαι σιγουρος ότι και με σπσμενο ποδι αυτος θα μπει και θα κανει το καθηκον του...
Αλλα στα υπολοιπα μικρα παιχνιδια νομιζω υπαρχει μια ελλειψη κινητρου...βεβαια και εκει υπάρχουν στιγμες -εκλάμψεις της ηγετικης φυσιογνωμίας του.
Δε μπορώ να του το χρεώσω...εχει δει τόσα πολλά αυτα τα χρόνια που ειναι καπου φυσιολογικη αυτη η επιλογη.
Ειναι απο τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν φορέσει ποτέ τη φανέλα της ομάδας.
Σε όλα τα αθλήματα.
Ειναι σε μια ηλικια που δε μπορει να παιζει με τον ιδιο ζηλο+μαχητικοτητα απέναντι σε όλες τις ομαδες...
Σε κρισιμο ματς ειμαι σιγουρος ότι και με σπσμενο ποδι αυτος θα μπει και θα κανει το καθηκον του...
Αλλα στα υπολοιπα μικρα παιχνιδια νομιζω υπαρχει μια ελλειψη κινητρου...βεβαια και εκει υπάρχουν στιγμες -εκλάμψεις της ηγετικης φυσιογνωμίας του.
Δε μπορώ να του το χρεώσω...εχει δει τόσα πολλά αυτα τα χρόνια που ειναι καπου φυσιολογικη αυτη η επιλογη.
Ειναι απο τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν φορέσει ποτέ τη φανέλα της ομάδας.
Σε όλα τα αθλήματα.