Π.Α.Ο.Κ. - Περιστέρι 69-60 ΜVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

M.V.P.

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ 13 Ιαν 2011, 19:22

Marshall
19
42%
Αποστολίδης
1
2%
Δέδας
1
2%
Dozier
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Gray
7
16%
Παπαδόπουλος
8
18%
Γιαννακίδης
1
2%
Καλλές
1
2%
Gecevski
7
16%

Σύνολο ψήφων: 45

paok87

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Περιστέρι 69-60 ΜVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paok87 »

Αυτό το κολπάκι, με τη baseline που την τρέχει παράλληλα το γκαρντ(συνήθως ο άσσος) στήνεται στη γωνία, παίρνει την μπάλα απο το 5άρι (σαν το 1-2 του ποδοσφαίρου) και βαράει γωνιακό τρίποδο μετράει πολύ. Μόνο τον Obradovic έχω δει να το εφαρμόζει βέβαια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

mvp σιγουρα ο σκοπιανος, επαιξε πολυ καλα σημερα εχει παρα πολυ γρηγορη εκτελεση απο τα 2-3 μετρα πολυ καλη επαφη με το καλαθι απο αυτη την αποσταση και το υψος του τον βοηθαει να σουταρει πανω απο τους αντιπαλους του.
Δεν το συζηταμε οτι αν ειχε πιο γρηγορα ποδια θα ηταν μετρ του pick and roll και σιγουρα δεν θα επαιζε σε αυτον τον ΠΑΟΚ, οχι οτι τωρα δεν μπορει να το παιξει με αντιπαλους πλην γαυροβαζελων αλλα με ποιον να το στησει?
Αυτα για να υπερασπιστω και εγω λιγο εναν παιχτη που σαν και αυτον νομιζω οτι δεν εχει καμια ομαδα που ειναι απο τη τριτη θεση και κατω.
Οσο για το παιχνιδι νομιζω οτι κριθηκε στην παρα πολυ κακη εμφανιση επιθετικα του περιστεριου στο πρωτο μερος, δε νομιζω οτι εμεις παιξαμε καλυτερη αμυνα στο πρωτο που φαγαμε 20 ποντους αποτι στο δευτερο που φαγαμε 40.
Τα λαθη τους στο πρωτο ημιχρονο ηταν παιδαριωδη δεν μπορουσαν να γυρισουν τη μπαλα με τιποτα λαθος επιλογες λαθος πασες λαθος επιθεσεις λαθος ολα.
Στο δευτερο γυρισαν τη μπαλα σωστα βρηκαν ελευθερα σουτ ηταν και λιγο πιο ευστοχοι απο το κανονικο και γυρισαν το παιχνιδι αλλα δεν το πιστεψαν, εστησε και μια δυο παγιδες στην αμυνα ο σουλης καναμε 1-2 κλεψιματα και τελος.
Και λεω οτι εχασε το παιχνιδι το περιστερι τελικα ευκολα γιατι οπως και να το κανουμε χωρις τον μαγκραθ και με λιγο απο ντοζιερ ομαδες τυπου περιστεριου που ειναι αρκετα δουλεμενες δεν τις εχουμε για 20 ποντους, με αυτους ισως χωρις αυτους με τιποτα.

Υ.Γ Ο λαζος δεν ηταν κεφατος ειναι φανερο στο βλεμα του οτι δεν περναει καλα μπορει να το επιβεβαιωσει η οχι ο περουβιανος, αλλα εχω την εντυπωση οτι μαλον θα κουνησει μαντηλι.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Αρκετά καλά παίξαμε και σήμερα αλλά η άμυνα μας πάλι αετό πετούσε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ξύπνησε η καε και βγάζει ανακοινώσεις ;!; :twisted: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Μπράβο για την νίκη.

Είδα μία μέτρια ομάδα να κερδάει μία μέτρια επίσης ομάδα. Κακό μπάσκετ χαμηλού επιπέδου.

ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα Παληκάρια που φωνάξανε το σύνθημα:

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Μ'ΑΡΧ@ΔΙΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

Για τους υπόλοιπους που κάνανε τουμπεκί.....τι να πω....έχουν βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη του ΠΑΟΚ

και εκεί στα επίσημα....ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

κολοκοτρονη εγω δεν εχω καταλαβει γιατι εχουμε προβλημα με τον κανωτα
μπορεις να μας πεις δυο κουβεντες αν γινεται..

γιατι νομιζω οτι εχουμε εστω και αυτη την ομαδα με τοσο μικρη προσελευση κοσμου θετικο το βλεπω εγω

για το παιχνιδι τι να πω
τραγικο φετος το επιπεδο στην α1

επειδη εχω και καιρο να γραψω για τον μαρσαλ θελω να πω οτι ειναι μεγαλος παιχτης με τα σημερινα δεδομενα
πιστευω θα μπορουσε να βρει εναν ρολο και σε γαυρο βαζελο δεν βλεπω να εχουν καλυτερα τριαρια

εχει ανεβει παρα πολυ σε σχεση με την αρχη της χρονιας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:Μπράβο για την νίκη.

Είδα μία μέτρια ομάδα να κερδάει μία μέτρια επίσης ομάδα. Κακό μπάσκετ χαμηλού επιπέδου.

ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα Παληκάρια που φωνάξανε το σύνθημα:

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Μ'ΑΡΧ@ΔΙΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

Για τους υπόλοιπους που κάνανε τουμπεκί.....τι να πω....έχουν βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη του ΠΑΟΚ

και εκεί στα επίσημα....ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ.
++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

KalamarGiannis, θεωρείς έξυπνο την ώρα που μας έφτασαν και η ψυχολογία μας είναι στα κάτω, να προσπαθήσουμε να πάμε στις βολές? Για τον (τραγικό σε αυτόν τον τομέα) ΠΑΟΚ μιλάμε......
Θωμά, αν βάλει ο Δέδας και ο Μάρσαλ από 8 πόντους, με ίδια ποσοστά και εμφάνιση, θα είσαι το ίδιο ευχαριστημένος? Αν Δοξάκης και Γιαννάκης είχαν την ίδια απόδοση θα ήσουν το ίδιο ικανοποιημένος από τους δύο (αν ήσουν σκουλήκι βέβαια :mrgreen: ) Οι ακριβότεροι παίκτες της κάθε ομάδας, πρέπει να κάνουν την διαφορά. Αν Λάζος και Καλλές προσφέρουν τα ίδια, παίζουν εξίσου καλά, γιατί να τα ακουμπάμε στον Λάζο χοντρά? Για μένα ισχύει το "ότι δίνεις παίρνεις" και αυτός που παίρνει τα περισσότερα θα πρέπει να προσφέρει και περισσότερα αλλιώς είμαι μαλ...κας που τον ακριβοπλήρωσα.
Υ.Γ. Η Θ4 ήταν? 8-)
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Ναι ήταν στον σύνδεσμο!!! :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: Αν θυμάμαι καλά έλεγαν πως θα έρθουν........... :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

γνώμη μου είναι- χωρίς να είμαι προπονητής -ότι για να αποφύγεις την ψυχολογική πίεση του οτι έφαγες 10 πόντους ,στην επίθεση σου είναι καλύτερα να πάρεις ελεύθερες βολές και να σταματήσει ο ρυθμός και να σκεφτείς καθαρά, παρά να σουτάρεις τρίποντα για να καλύψεις τη διαφορά και να μη σου βγαίνουν όπως έγινε σε κείνο το σημείο...θυμάμαι ένα χαμένο του Γκρέι κι ένα του Δέδα (κι ένα του Μάρσαλ ίσως;). Δε ξέρω για μένα οι βολές ισοδυναμούν με εύκολους πόντους...οι υπόλοιποι είναι αρκετά καλοί και ο Λάζος έχασε σήμερα 2 και καμία στο προηγούμενο ματς...α και τις δύο που έχασε ήταν καλά εκτελεσμένες κι όχι στο γάμο του καραγκιόζη...
τακτικά δεν είναι πιο εύκολο να πας σε βολές παρά σε μακρινά σουτ; ίσως να τα ξέρω λάθος τα πράγματα έμαθα μπάσκετ από old fashioned προπονητές σαν τον Δουβή, τον Μάντη και τον Κιουμουρτζόγλου...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Οι βολές είναι γιατριά σε τέτοιες περιπτώσεις και γενικά είναι μεγάλο πλεονέκτημα να κερδίζεις βολές. Όλα αυτά όμως για άλλες ομάδες. Όχι για την δική μας. Εκεί είναι η διαφωνία μου. Εμείς έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα σε αυτό τον τομέα (ψυχολογικό περισσότερο) και εκείνο το χρονικό σημείο όπου χάσαμε την μεγάλη μας διαφορά φοβάμαι πως θα διόγκωνε το πρόβλημα. Για να μην αναφέρω και την πιθανή μουρμούρα της κερκίδας. Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χωρίς να θέλω να ασχοληθώ πάλι με τους τραγικούς διαιτητές, προσέξτε οτι ο marshall στα παιχνίδια παίζει τη μπάλα σαν τον bodiroga -ίσως και πιο πολύ- και δεν βαράει σχεδόν ποτέ βολή αν δεν είναι πάνω στο μπάσιμο (πάνω στην προσπαθεια δηλαδή). ΠΟΤΕ!!! όταν η μπάλα καίει στον βάζελο ας πούμε, την κατεβάζει ο διαμαντίδης, πάει σε έναν αμυντικό με την πλάτη, τον σπρώχνει, κερδίζει φάουλ και βάζει τις 2 βολές (από τους 13 σερί πόντους με την ολύμπια τότε στην ανατροπή πρέπει να βαλε 6 βολές με αυτόν τον τρόπο- καμία μομφή για τον διαμαντίδη και την αξία του φυσικά ε?). ο gray χτες μπορούσε να του δωθεί ένα φάουλ (στη συνέχεια έκανε πράγματι επιθετικό) και σε μία αντίστοιχη φάση στο περιστέρι τη χρέωσαν αμυντικό!!!! στα ιλίσσια (τελικά πώς γράφονται τα ιλίσσια? να βγάλω λεξικό??? :opaokara: ) μπροστά μας τάπα ο παπαντωνίου :o στον Gray από πίσω σε τρίποντο :shock: και την ίδια φάση κάτω από το καλάθι ο λάζος στον μαύρο του ηλυσιακού φάουλ. anyway, το Point μου είναι οτι δε νομίζω πως έχουμε αυτό το Option ως ομάδα δηλαδή (εκτός της αστοχίας μας φυσικά στις βολές)
Άβαταρ μέλους
paok1976
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από paok1976 »

[youtube]7kN6xUT3Fbc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Καλά τα λέει ο Palok για τον bodiroga και όσο αφορά τις βολές πλέον μόνο τον Λάζο φοβόμαστε (ο Γκρέυ εκτός από το Μαρούσι που είχε 2/5 σε 39 λεπτά συμμετοχής έστρωσε 76% έχει), Το +18 που έγινε +3 οφείλεται 20% στην χαλαρότητα, 40% στο βάθος πάγκου, 10% διαιτησία(στο βιντεάκι στο youtube στο 07:18 2 φάουλ στην πρώτη προσπάθεια και 1 μετά το επιθετικό ριμπάουντ και στο 7:32 επιθετικό του Σένσλι), 10% στα τρίποντα που πέτυχαν(αν και πολλά ελεύθερα) 10% στο ότι είσαι ΠΑΟΚ και πρέπει να μας βασανίζεις όλα τα ματς ντέρμπι και 10% bonus για εσάς βάλτε ότι θέλετε.
Μήπως ο Σούλης έχει κάποιο θέμα με τον Ντόζιερ??
Respect στον κύριο απέναντι από τα δημοσιογραφικά που πετούσε αβέρτα ατάκες και πήγαινε πάνω κάτω μαζί με την μπάλα. Στα επίσημα μήπως σηκώθηκε κάποιο πανό? Καθόμουν από πάνω κ δεν μπόρεσα να δω.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ronaldo έγραψε:κολοκοτρονη εγω δεν εχω καταλαβει γιατι εχουμε προβλημα με τον κανωτα
μπορεις να μας πεις δυο κουβεντες αν γινεται..
Ναι, ναι.
Άντε ρε παιδιά να μάθουμε και οι υπόλοιποι που δεν ξέρουμε. Δεν είμαι μπασκετικός.
Σέρα και Κολοκοτρώνη, γιατί δεν έχει @@ ο Κανώτας;
Σοβαρά ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μιας και πιασαμε κουβεντα για τον Κανωτα, 2 πραγματα πιστευω ειναι αποδεκτα. Αφενος δε σου εμπνεει δυναμικη (κατι που θα πρεπει να εχει ο προεδρος μιας τετοιας ΚΑΕ!), αφετερου ομως ειναι ο μοναδικος που υπαρχει εδω και μηνες γι αυτη τη θεση... Οπότε, όσα λάθη και να κάνει, αν δεν έχουμε λύση, δεν οδηγεί πουθενά το να αναθεματίζουμε μόνο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”