Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή, προπονητή
Το προπονητή με κόκκινο,πράσινο,γαλάζιο παραπέμπει σε Βαλβέρδε-Φερέιρα-Ουζουνίδη αντίστοιχα?
Με το μωβ με μπέρδεψες η αλήθεια είναι...

Με το μωβ με μπέρδεψες η αλήθεια είναι...

Τον Κανόμπιο της Λάρισας θα πάρουμε τελικά, θα δείτε....
Το μωβ πάει στον Σίνισα Μιχαίλοβιτς της Φιορεντίνα..
ΥΓ Πλάτωνα πώς σου ήρθε αυτό??
ΥΓ.2 Το πουλέν Κατάρ δεν είχε πάει?Καιρός δν είναι να έρθει??

ΥΓ Πλάτωνα πώς σου ήρθε αυτό??
ΥΓ.2 Το πουλέν Κατάρ δεν είχε πάει?Καιρός δν είναι να έρθει??

Ζήτησε να φύγει από τα τυρόγαλα και απ΄ότι ξέρω παίζει σα δεκάρι και σαν αριστερό χαφ. Ταιριάζει απόλυτα νομίζω. Στα συν του επίσης η χώρα καταγωγής του, η Ουρουγουάη... 

Πες μου οτι δεν εννοείς τον Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ ........!!!!Lord_GayrosSlayer έγραψε:ΥΓ.2 Το πουλέν Κατάρ δεν είχε πάει?Καιρός δν είναι να έρθει??![]()

Είσαι καινούριος στο φόρουμ..Parolos έγραψε:Πες μου οτι δεν εννοείς τον Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ ........!!!!Lord_GayrosSlayer έγραψε:ΥΓ.2 Το πουλέν Κατάρ δεν είχε πάει?Καιρός δν είναι να έρθει??![]()
![]()
![]()
![]()
Το πουλέν του Πλάτωνα είναι ο Κάρλος Βιγιανουέβα
Λογικά να θέλει να φύγει μετά τα πρόσφατα γεγονότα..Platon έγραψε:Ζήτησε να φύγει από τα τυρόγαλα και απ΄ότι ξέρω

Μη μου θυμίζεις τον Καρλίτο λόρδε μου...πονεμένη ιστορία
αλλά ποιος ξέρει, αν έρθει ο Οντέι ίσως το φέρει μαζί του.
Πάντως ο Κανόμπιο είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα περίπτωση και μετά τις εξελίξεις στον κάμπον με τα τυριά θέλει να φύγει άμεσα!!!

Πάντως ο Κανόμπιο είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα περίπτωση και μετά τις εξελίξεις στον κάμπον με τα τυριά θέλει να φύγει άμεσα!!!
- evripidis4
O Ρονι εμεινε ελευθερος απο μιλαν...και παει γκρεμιο..Ποια Γκρεμιο???
νταξ...ειναι τοσο γρηγορος οσο ο Ιβιτς...και μπορει να παιξει και αριστερα αλλα και πισω απο τους επιθετικους...οτι χρειαζομαστε νομιζω...
τι λετε???
νταξ...ειναι τοσο γρηγορος οσο ο Ιβιτς...και μπορει να παιξει και αριστερα αλλα και πισω απο τους επιθετικους...οτι χρειαζομαστε νομιζω...
τι λετε???

Νομίζω ότι του έβαλαν όρο να μην παίξει σε άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα, οπότε ξεχάστε τον.evripidis4 έγραψε:O Ρονι εμεινε ελευθερος απο μιλαν...και παει γκρεμιο..Ποια Γκρεμιο???
τι λετε???
Κρίμα.
εκτός του ΠΑΟΚ
Λοιπόν.... http://www.soundersfc.com/Team/Players/ ... ntero.aspx
Φαίνεται παιχτούρα!!!!
Λέτε να κοστίζει πολύ??
[youtube]2xCLTSL5wdw[/youtube]
Τι έβαλε το αλάνι??
[youtube]PgJc-IJVyB8[/youtube]

Λοιπόν.... http://www.soundersfc.com/Team/Players/ ... ntero.aspx
Φαίνεται παιχτούρα!!!!
Λέτε να κοστίζει πολύ??
[youtube]2xCLTSL5wdw[/youtube]
Τι έβαλε το αλάνι??
[youtube]PgJc-IJVyB8[/youtube]
μια που ψαχνουμε και παιχτη σε αυτην την θεση, ασ παρουμε τον Rios
Θα κανει και παρεα με τον Pablo, θα πινουνε μαζι mate, τι αλλο θελουμε! τον ηθελε ο γαυρος το καλοκαιρι αλλα δεν τους εκατσε. Α ρε λιγα παραπανω λεφτα να ειχαμε τι θα καναμε σε αυτον τον κοσμο..
[youtube]1TD0SeEfQ1k&feature=related[/youtube]
επίσης, μιας που ειμαστε στο να χαμε να λεγαμε, τοτε Forlan ΔΑΓΚΩΤΟ. δεν πα ναναι 31 χρονων... Μια εικονα χιλιες λεξεις

[youtube]1TD0SeEfQ1k&feature=related[/youtube]
επίσης, μιας που ειμαστε στο να χαμε να λεγαμε, τοτε Forlan ΔΑΓΚΩΤΟ. δεν πα ναναι 31 χρονων... Μια εικονα χιλιες λεξεις