Nέος προπονητής (2010-2011)
- ΑποστόληςΑ
Re: Nέος προπονητής
Υπάρχει η περίπτωση να μην είναι ελεύθερος, αυτή τη στιγμή ο καλός και έμπειρος προπονητής που θέλουμε και έχουμε επιλέξει και να χρειασθεί να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι, που θα λήξει το συμβόλαιό του. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί. Οπότε όλα τα λεφτά θα πάνε σε μεταγραφές που θα έχουν την έγκριση του Ιωακείμ.
-
Αυτα που γινονται στο θεμα προπονητη ειναι επιεικως αστεια. Εκτος και αν γινονται κινησεις τις οποιες εμεις δεν μαθαινουμε ( και καλα κανουμε). π.χ. το θεμα του Ρεσινο, απο οτι φαινεται ηταν υπαρκτο. Το ονομα του ομως δεν ειχε βγει προς τα εξω αν δεν κανω λαθος.
Χτες εκανα ενα ψαξιμο και ειδα οτι ο Γκρος, που επαιζε πολυ, ( αλλωστε δεν θα ειχε ερθει στη Βιγιαρεαλ) δεν εχει κλεισει ακομα σε καποια ομαδα...
Παντως διαφωνω με την απαξιωση του Χαβου, ο οποιος αποδεδειγμενα προσφερει, εστω και σε επιπεδο διαχειρισης. Θα τον ηθελα να παραμεινει διπλα σε καποιον καταξιωμενο τεχνικο και να ψηθει για τα επομενα χρονια, γιατι εμενα μου εχει δειξει καλα στοιχεια.
Χτες εκανα ενα ψαξιμο και ειδα οτι ο Γκρος, που επαιζε πολυ, ( αλλωστε δεν θα ειχε ερθει στη Βιγιαρεαλ) δεν εχει κλεισει ακομα σε καποια ομαδα...
Παντως διαφωνω με την απαξιωση του Χαβου, ο οποιος αποδεδειγμενα προσφερει, εστω και σε επιπεδο διαχειρισης. Θα τον ηθελα να παραμεινει διπλα σε καποιον καταξιωμενο τεχνικο και να ψηθει για τα επομενα χρονια, γιατι εμενα μου εχει δειξει καλα στοιχεια.
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
ως τα τωρα το ισοζυγιο ειναι μαλλον θετικο για το χαβο.ειδικα με προκριση στην κροατια δε συζητειται καν ...
- desperando
- Επικοινωνία:
σε παρακαλω Θεε μου φερε μου εναν αξιολογο προπονητη πριν πεθανω απο τον καημο μου
Πλάκα έχουμε να έρθει ΤΏΡΑ ο μουρινιο να κάνει τι ; Μέχρι να γνωρίσει τους παίκτες έληξε το πρωτάθλημα
Τα είπαμε χίλιες φορές αλλα εμείς εκει να καψουμε με το ερχομό οπουδήποτε προπονητή ΤΏΡΑ τους στόχους της
Φετινής σαιζόν.....τι να πω .....μέχρι και ο Νικόλας βγήκε και ανακάλυψε για χιλιοστη φορά ότι ο ζαγορακης
Είναι πράκτορας ξένων δυνάμεων είναι ο εοσφωρος που θα φέρει την συντελεία του κόσμου......

Τα είπαμε χίλιες φορές αλλα εμείς εκει να καψουμε με το ερχομό οπουδήποτε προπονητή ΤΏΡΑ τους στόχους της
Φετινής σαιζόν.....τι να πω .....μέχρι και ο Νικόλας βγήκε και ανακάλυψε για χιλιοστη φορά ότι ο ζαγορακης
Είναι πράκτορας ξένων δυνάμεων είναι ο εοσφωρος που θα φέρει την συντελεία του κόσμου......

- desperando
- Επικοινωνία:
φιλε δεν το ειπα για να ερθει τωρα και να παμε για πρωταθλημα αλλα για να κρινει αυτος το υλικο της ομαδας και να ειναι αυτος που θα κανει ενα μεμο για την διοικηση για το τι ελυψεις υπαρχουν και τι κινησεις πρεπει να γινουν για να ημαστε απο τις ομαδες του χρονου που θα διεκδικησουν τιτλο. δυστυχως αυτον που ειναι σημερα στο τιμονι της ομαδας δεν τον εχω ικανο να κρινει ουτε παικτες ουτε ελυψεις. για κακη μας τυχη επρεπε να φυγει ο σαντος για να κατανοησουμε και να εκτιμησουμε την δουλεια του καθοτι θεωρουσαμε αρκετα πραματα απο την περυσινη ομαδα δεδομενα (αμυντικη λειτουργια) κατι που αποδειχτηκε εντελως λαθος,
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
προπονητης για μενα να αναλαβει πληρως το σχεδιασμο της ομαδας της επομενης σαιζον απο μαιο με πλανο 2-3 χρονων....οχι τωρα στην μεση της σαιζον....
Ηλίθιο νήμα, θέλω τόσο να σε κλειδώσω. Από την άλλη, ούτε η ίδια η ΠΑΕ ξέρει τι γίνεται, θα ξέρουμε εμείς;
- ΑποστόληςΑ
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Το δημοσιεύω εδώ, διότι ο εν λόγω "προπονητάράς" της παντόφλας, μας απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν ως "ο νέος προποητής του ΠΑΟΚ". Απολάυστε το!
----------------------------------------------------------------------------------
Τίτλος άρθρου: "Πορτογαλική… παντόφλα"
08 Ιαν 2011 01:27
Ο Ζόρζε Κόστα είναι γνωστό ότι από το καλοκαίρι ανέβαλε την Ακαδέμικα από την οποία παραιτήθηκε έχοντας μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Όταν την επομένη της παραίτησης εξήγησε ότι.. «δεν σταματάω μόνο από την Ακαδέμικα αλλά και από το ποδόσφαιρο…» γνωστοποιήθηκε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με την σύζυγό του η οποία δεν μπορούσε να μένει άλλο μόνη της στο Πόρτο.
Αυτή τον έπεισε μάλιστα να φύγει και από την Ολανένσε για να πάει πιο κοντά στην Κοίμπρα.
Και ο Κονσεϊσάο περίμενε ότι αυτός θα έρθει στην Ελλάδα…
Πηγή:
----------------------------------------------------------------------------------------------
Έκανα καινούριο συκώτι από τα γέλια, με αυτόν τον "Παντοφλάκια-ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ! !

----------------------------------------------------------------------------------
Τίτλος άρθρου: "Πορτογαλική… παντόφλα"
08 Ιαν 2011 01:27
Ο Ζόρζε Κόστα είναι γνωστό ότι από το καλοκαίρι ανέβαλε την Ακαδέμικα από την οποία παραιτήθηκε έχοντας μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Όταν την επομένη της παραίτησης εξήγησε ότι.. «δεν σταματάω μόνο από την Ακαδέμικα αλλά και από το ποδόσφαιρο…» γνωστοποιήθηκε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με την σύζυγό του η οποία δεν μπορούσε να μένει άλλο μόνη της στο Πόρτο.
Αυτή τον έπεισε μάλιστα να φύγει και από την Ολανένσε για να πάει πιο κοντά στην Κοίμπρα.
Και ο Κονσεϊσάο περίμενε ότι αυτός θα έρθει στην Ελλάδα…
Πηγή:
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paok24.com/mmeitem.asp?m=11&id=496

Έκανα καινούριο συκώτι από τα γέλια, με αυτόν τον "Παντοφλάκια-ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ! !

Μηπως ο λογος ειναι προβλημα υγειας..?
Δεν μου φαινεται λογικο να σταματαει κιολας το ποδοσφαιρο και την προπονητικη για ψυλου πηδημα ..
Κατι σοβαρο θα συμβαινει..
Ετσι πιστευω..
Δεν μου φαινεται λογικο να σταματαει κιολας το ποδοσφαιρο και την προπονητικη για ψυλου πηδημα ..
Κατι σοβαρο θα συμβαινει..
Ετσι πιστευω..
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, για ψύλου πήδημα όχι, για συζύγου πήδημα μήπως..;

Υ.Γ.: Για του λόγου του αληθές, για τον ίδιο λόγο δεν παράτησε ο Σορλέν την ΠΑΟΚΑΡΑ, μετά από μία τεράστια πρόκριση επί της Φενέρ και την δόξα που θα είχε στον ΠΑΟΚ, συν τα χρήματα του ΠΑΟΚ και με πολύ καλύτερες προοπτικές στα εναπομείναντα χρόνια της καριέρας του;

Υ.Γ.: Για του λόγου του αληθές, για τον ίδιο λόγο δεν παράτησε ο Σορλέν την ΠΑΟΚΑΡΑ, μετά από μία τεράστια πρόκριση επί της Φενέρ και την δόξα που θα είχε στον ΠΑΟΚ, συν τα χρήματα του ΠΑΟΚ και με πολύ καλύτερες προοπτικές στα εναπομείναντα χρόνια της καριέρας του;