Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
- erpetofagos
Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011
Για να μην ειμαι off κ κραζουν κ γι αυτο να μεινει τ αλανι κ θελω κ τζζζιμπουρ τπτ αλλο
Δεν παίζεσαι με τίποτα ΛΑΙΜΑΙ....Iakovidis έγραψε:nik70
το βρήκα αυτόν που δε λες
maki manavi

Διώξτε όλα τα παλτά (Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Μπουσαϊντι, Σαβινι, Φιλομένο, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη, Σακελλαρίου) που μας φορτώσατε, πάρτε 3-4 ποιοτικούς παίκτες και ανεβάστε κι άλλα παιδιά από τη β ομάδα....
ΥΓ. Ο Κανόμπιο και ο Κουζέν φεύγουν από τη Λάρισα... Το έχετε υπόψην αυτό εκεί στην ΠΑΕ;;;;
ΥΓ. Ο Κανόμπιο και ο Κουζέν φεύγουν από τη Λάρισα... Το έχετε υπόψην αυτό εκεί στην ΠΑΕ;;;;
Εγω παντως τρεμω στην ιδεα της πιθανης εντεκαδας, ετσι οπως την βλεπω να σχηματιζεται στο καραισκακι.Ελπιζω μετα να ψαχνω να κρυφτω εγω, αλλιως...
Διαφωνώ για Σακελλαρίου πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει,αν όχι σαν βασικός τότε σαν μία αξιόπιστη αναπληρωματική λύση..ioanmits έγραψε:Διώξτε όλα τα παλτά (Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Μπουσαϊντι, Σαβινι, Φιλομένο, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη, Σακελλαρίου) που μας φορτώσατε, πάρτε 3-4 ποιοτικούς παίκτες και ανεβάστε κι άλλα παιδιά από τη β ομάδα....

- sourmenetes
- Moderator
Για να τους διωξεις ολους αυτους πρεπει να βρεις και αντικαταστατες.Η διαθεση της ΠΑΕ δειχνει οτι εχουν βρεθει λυσεις αλλα αμα δε δουμε φως δεν μπορουμε να λεμε διωξε 4-5 παιχτες.Ας περιμενουμε λιγο και λογικα θα εχουμε εξελιξεις.
Ας μην αποδυναμώσουμε την 2η ομάδα μου τώρα που πάμε για άνοδο στην Premier!Iakovidis έγραψε:Στην Leeds λένε οτι είναι καλύτερος από το Berbatov και κοστίζει φθηνότερα
Ο Μπερμαντης των φτωχών http://www.youtube.com/watch?v=BOhUCBRjE6A
Luciano Becchio

Δε ξέρω, αλλά είμαι της άποψης να κοιτάξουμε τα πράγματα πλατωνικά. Να πωλήσουμε όποιον μπορούμε και να κάνουμε το όνειρο του κάθε ΠΑΟΚτσή πραγματικότητα.....ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...ΠΑΟΚ είσαι 

DC έγραψε:Θεϊκό!!!!!Aureliano Buendia έγραψε: Αν πετύχουμε ας πούμε την αποδέσμευση Μουσλίμοβιτς, θα μιλάμε για μία "αποδέσμευση αεροδρομίου".

Mπορει να αμφισβητουμε κπ πραγματα με αυτα που βλεπουμε αλλα σιγουρα υπαρχει κπ σχεδιο απο πισω οποτε ας περιμενουμε.........οι αλλοι ετσι κι αλλιως κυριως στα πρωτοσελιδα παιρνουν παικτες πλην γαβρου...
Ρε Αλλαχουλακμπαδες καθώς έρχεστε για Τούμπα μεριά πιάστε και ένα απο αυτόν για να τρελαθούμε ομαδικώς.
[youtube]L53YPHUdk1c[/youtube]

αρχιζω να πιστευω πως ολο και κατι λαγους θα βγαλουμε από το καπελο στο τελος
για το τι παιχτες παρακολουθούμε και προσεγγιζουμε δεν ακουγεται...κιχ
για το τι παιχτες παρακολουθούμε και προσεγγιζουμε δεν ακουγεται...κιχ
Πρόσφατα πάντως παραιτήθηκε απο την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου επειδή άκουσε κάτι ρατσιστικά απο οπαδούς της Αλ Αχλί.
Νομίζω πως χωράει στην 11άδα μας θα το γούσταρα πολύ.
Νομίζω πως χωράει στην 11άδα μας θα το γούσταρα πολύ.
gash04 έγραψε:Ρε Αλλαχουλακμπαδες καθώς έρχεστε για Τούμπα μεριά πιάστε και ένα απο αυτόν για να τρελαθούμε ομαδικώς.
Γι αυτον παω αεροδρομιο με τα ποδια....