42. Francisco Zuela
Re: 42. Francisco Zuela
Δηλαδη αντι να κλεινουμε τρυπες ανοιγουμε καινουριες? Μια χαρα παικτης μου φανηκε εμενα,δυνατος και παιζοντας και ως δεξι μπακ εδειξε οτι δεν ειναι και καθολου αμπαλος,ισα ισα.Μενουμε δηλαδη με 3 κεντρικους και τον σαβινι(αυτος στο τελος θα ανανεωσει) καθως λογικη η θεση που αδειαζει θα παει για ειτε για δεξι μπακ ειτε για αμυντικο χαφ.Για να δουμε μαλλον θα εχουμε πολλες εκπληξεις ακομα.
κριμα για ζου..απο τους λιγους που φανοταν οτι υγιης θα βοηθουσε σε πολλες θεσεις....δ μπακ σεν μπακ ...εγω ηθελα ν ατον δω και σαν αμ χαφ...το οτι θελει να παιζει βασικος και δε θελει να κατσει στο συμβολαιο τον τιμα ως χαρακτηρα αντιθετα με αλλους.....
Πράγματι καλός παίκτης και καλό παιδί φαίνεται. Κρίμα να μένουμε με κάτι λαμόγια συνήθως και να φεύγουν αυτοί που έχουν πράγματι διάθεση...
δεν ξερω τι εγινε και γιατι φευγει το τερας. εχει και ελληνιδα φιλη. ειναι τα 300.000? θελει να φυγει ο ιδιος?
αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι καλυτερος απο κριστιανο , ελ ζαρ, κουτσια, σαβινι, φιλομενο, παπαζογλου.
δηλαδη μπορει να προσφερει αναλογικα στην θεση που παιζει περισσοτερα απο τους αλλους.
καλη τυχη στον παικτη στη συνεχεια

αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι καλυτερος απο κριστιανο , ελ ζαρ, κουτσια, σαβινι, φιλομενο, παπαζογλου.
δηλαδη μπορει να προσφερει αναλογικα στην θεση που παιζει περισσοτερα απο τους αλλους.
καλη τυχη στον παικτη στη συνεχεια

- ΑποστόληςΑ
Απ' ό,τι γράφηκε ήθελε ο ίδιος να φύγει. Κρίμα γιατί όπου έπαιξε, έπαιξε καλά. Θα μορούσε να περιορίσει και το πρόβλημά μας από την απουσία του Vitolo.
Ο Sorlin τον Άυγουστο και τώρα αυτός. Δύο εργαλεία μείον.
Ο Sorlin τον Άυγουστο και τώρα αυτός. Δύο εργαλεία μείον.
Πολύ καλός παίκτης. Κρίμα που γεύγει. Καλή συνέχεια ρε Ζου......
Οι λόγοι αποχώρησης:
α)Γκρίνια του Σελουκ προς την ομάδα για να παίζει βασικός στόπερ!
β)Πίεση του Σελουκ στον Ζου για να πιέση κι αυτός.
γ)Τον θεωρούν αναπληρωματικό και χαλάστηκε αυτός.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΙΛΙΕΒΙΤΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. (κι αυτό γιατί στη γειτονειά άρχισε να ακούγεται το ονοματάκι του)
Οι λόγοι αποχώρησης:
α)Γκρίνια του Σελουκ προς την ομάδα για να παίζει βασικός στόπερ!
β)Πίεση του Σελουκ στον Ζου για να πιέση κι αυτός.
γ)Τον θεωρούν αναπληρωματικό και χαλάστηκε αυτός.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΙΛΙΕΒΙΤΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. (κι αυτό γιατί στη γειτονειά άρχισε να ακούγεται το ονοματάκι του)
-
Αχαχαχααχαχαχαχαχαχα
Μα καλά ρε παιδιά...
Είναι δυνατόν παίκτης να ζητήσει να φύγει απο τον ΠΑΟΚ, να κάνει περιοδεία στον πλανήτη δυο μήνες, για να έρθει να παίξει στον ΡΟΥΛΗ; Και αυτός που θα κάνει κάτι τέτοιο, να είναι και καλός παίκτης;; ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
Αχαχαχαχαχαχαχαχα
Μα καλά ρε παιδιά...
Είναι δυνατόν παίκτης να ζητήσει να φύγει απο τον ΠΑΟΚ, να κάνει περιοδεία στον πλανήτη δυο μήνες, για να έρθει να παίξει στον ΡΟΥΛΗ; Και αυτός που θα κάνει κάτι τέτοιο, να είναι και καλός παίκτης;; ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
Αχαχαχαχαχαχαχαχα

Και στην Ξάνθη που λέει να πάει ή όπου αλλού του βιδώσει, ας είμαστε εξασφαλισμένοι εμείς...
Είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ θα τον λιγουρεύονται..

Καλός χρυσός ο Ζουέλα αλλά δε μπόρεσε να βοηθήσει τόσο όσο θα ήθελε κι αυτός και τόσο όσο περιμέναμε κι εμείς.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα όμως για ποιο λόγο τον πήραμε το καλοκαίρι, δεν το χρειαζόμασταν πραγματικά...
Σέβομαι όμως την προσφορά του γιατί όποτε κλήθηκε να βοηθήσει τα έδωσε όλα.
Καλή συνέχεια να έχει σε όποια ομάδα κι αν καταλήξει...
Ποτέ μου δεν κατάλαβα όμως για ποιο λόγο τον πήραμε το καλοκαίρι, δεν το χρειαζόμασταν πραγματικά...
Σέβομαι όμως την προσφορά του γιατί όποτε κλήθηκε να βοηθήσει τα έδωσε όλα.
Καλή συνέχεια να έχει σε όποια ομάδα κι αν καταλήξει...
αυτα ειναι θελαμε να διωξουμε τον μπαλαφα και τον φιλομενο και φευγει τελικα ο ζουελα
οποιον βρισκουν προχειρο τον διωχνουν??
εγω θα τον ηθελα για πολλα χρονια στην ομαδα
αμυντικο τοσο δυνατο και γρηγορο δεν βρισκεις ευκολα
και ουσιαστικα πληρωνει το λαθος των γιατρων να τον γυρισουν πιο γρηγορα απο οτι επρεπε αλλα και τη δικη του την αυτοθυσια που στον προηγουμενο τραυματισμο του συνεχισε να παιζει ενω ειχε υποστει θλαση
αντι να φυγει το ιατρικο τιμ φευγουν οι παιχτες
οποιον βρισκουν προχειρο τον διωχνουν??
εγω θα τον ηθελα για πολλα χρονια στην ομαδα
αμυντικο τοσο δυνατο και γρηγορο δεν βρισκεις ευκολα
και ουσιαστικα πληρωνει το λαθος των γιατρων να τον γυρισουν πιο γρηγορα απο οτι επρεπε αλλα και τη δικη του την αυτοθυσια που στον προηγουμενο τραυματισμο του συνεχισε να παιζει ενω ειχε υποστει θλαση
αντι να φυγει το ιατρικο τιμ φευγουν οι παιχτες
Κριμα, και μου αρεσε σαν παιχτης στα λιγα παιχνιδια που επαιξε... θυμαμαι δε, ενα απο τα ευρωπαϊκα φετος εδω στην τουμπα (δεν θυμαμαι ποιο) στο οποιο ειχε 4-5 σημαντικοτατες επεμβασεις, καθως δε και ενα τακλιν που τσιμπαει την μπαλα τελευταια στιγμη, πριν βγει ο αντιπαλος τετ α τετ...
Σου ευχομαι τα καλυτερα, ουτε μας κρεμασες ποτε αλλα ουτε πηρες τις ευκαιριες που επρεπε να παρεις...
Σου ευχομαι τα καλυτερα, ουτε μας κρεμασες ποτε αλλα ουτε πηρες τις ευκαιριες που επρεπε να παρεις...