Ταινίες - σειρές

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Cinemania

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Restrepo.
Εκει που τελειωνει η λογικη, ξεκιναει ο στρατος.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το ειδα μολις χθες..Αρκετα καλο, με καλες ερμηνειες απο τους 2 πρωταγωνιστες..
Προκειται για αληθινη ιστορια.
Μου αρεσε αρκετα δεν εχει σχεση με μεταφυσικα και λοιπες πιπες..

Οσο για το στορυ ...

Tη δεκαετία του '80, στη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβιντ, γιος ενός εύπορου μεσίτη, παντρεύεται μια φοιτήτρια, την Κέιτι, και μαζί φεύγουν από την πόλη για να εγκατασταθούν στην ειδυλλιακή επαρχία του Βερμόντ.
Σύντομα όμως ο πατέρας του Ντέιβιντ τούς αναγκάζει να επιστρέψουν στην πόλη, όπου η κοπέλα αφοσιώνεται στις σπουδές της και στις ασχολίες της, ενώ ο Ντέιβιντ μυστηριωδώς γίνεται ολοένα πιο βίαιος και επιθετικός.
Οικογενειακά μυστικά έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια και ξαφνικά η Κέιτι εξαφανίζεται χωρίς κανένα ίχνος...

ΥΓ.Μεχρι και την υποθεση εγραψα ,τι αλλο να κανω να το ανεβασω και σε λινκ (ντροπη μου :oops: ). :redcard:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

[youtube]B7_VwoZKPRM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Για τους φαν του Robert E. Howard...

βγήκε η μεταφορά του Solomon Kane στους κινηματογράφους. Για κλασική ατμόσφαιρα Χάουαρντ (φυσικά ποτέ δεν ξεπερνιέται ένα βιβλίο...) και την κλασική συνταγή που περιμένει κανείς από τέτοιου στυλ ταινίες.

Στα συν η gothic ατμόσφαιρα όλου του έργου και η παρουσία του πρωταγωνιστή, γνωστού από το ρόλο του Μάρκου Αντώνιου στην τηλεοπτική "Ρώμη".
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί εδώ. πρόκειται για μια ταινία που ομολογώ πως δεν είχα ακουστά και έτυχα να τη δω χτες στο nova. πρόκειται για το "The damned united" και περιγράφει τις 44 ημέρες του Brian Clough στoν πάγκο της (μισητής του) Leeds United. πολύ ενδιαφέρουσα must see ποδοσφαιρική ιστορία, αν και ως ταινία (ιδιώς για αγγλική) ίσα που περνάει τη βάση...

[youtube]lfjvNgMGy94[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

:opaokara:
Γ@μάτη ταινία από τις καλύτερες στο είδος της!

--------++

προτείνω την

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)

Εικόνα
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

the sting......το κεντρι.....του 1973 με τον πολ νιουμαν κ τον ρομπερτ ρεντφορντ.................. :pano:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

[youtube]wfB-ZG_nvbo&feature=related[/youtube]
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

μεγαλη ταινια με τεραστιους πρωταγωνιστες κ πανεξυπνο τελος.......
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Indeed.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

palok έγραψε:δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί εδώ. πρόκειται για μια ταινία που ομολογώ πως δεν είχα ακουστά και έτυχα να τη δω χτες στο nova. πρόκειται για το "The damned united" και περιγράφει τις 44 ημέρες του Brian Clough στoν πάγκο της (μισητής του) Leeds United. πολύ ενδιαφέρουσα must see ποδοσφαιρική ιστορία, αν και ως ταινία (ιδιώς για αγγλική) ίσα που περνάει τη βάση...
(Είχα γράψει κάποτε, φίλε palok,
αλλά τα έφαγε το σκοτάδι
κάποιας αναβάθμισης του PAOKmania-server.

Στο φινάλε αυτού του κειμένου
μια παραπομπή από τον καιρό που είδα την ταινία).

Εικόνα

Σε συνέχεια τού σχόλιου μου,
ανακαλύψτε έναν τύπο,
που καθισμένος στην άκρη ενός πάγκου
έκανε πρώτος αυτά που όλοι οι υπόλοιποι και λίγοι επανέλαβαν.

Μέσα από ένα ανθολόγιο κορυφαίων δηλώσεων
διακρίνετε το προκλητικό βρετανικό του χιούμορ
αλλά και την πίστη του σε βαθμό (έως και) έπαρσης.

Προσωπικά, μού θυμίζει σε αμεσότητα
κάποιες καλές και εμπνευσμένες στιγμές των Monty Python's.

Όταν έχω μια διαφωνία με κάποιον παίκτη το συζητάμε για κάνα εικοσάλεπτο και στο τέλος αποφασίζουμε ότι έχω δίκιο.
If I had an argument with a player we would sit down for twenty minutes, talk about it and then decide I was right.

Αν ο Θεός ήθελε να παίζουμε με ψηλές μπαλιές θα είχε βάλει χορτάρι στα σύννεφα.
If God had wanted us to play football in the clouds, he'd have put grass up there.

Σίγουρα δεν θα έλεγα ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής, όμως ανήκω στους... έναν κορυφαίους.
I certainly wouldn't say I'm the best manager in the business, but I'm in the top one.

Σε ό,τι με αφορά μπορείτε να πετάξετε όλα τα μετάλλια που έχετε κερδίσει στην καριέρα σας στο σκουπιδοτενεκέ, γιατί τα έχετε κερδίσει όλα με απάτες!
As far as I'm concerned you can throw all those medals in the bin, because you won them all by cheating!
(Απόσπασμα από την παρθενική του ομιλία στους παίκτες ως προπονητής της Ληντς).

Λένε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, όμως αυτό συνέβη γιατί δεν πήρα εγώ τη δουλειά.
They say Rome wasn't built in a day, but I wasn't on that particular job.

Αν ένας πρόεδρος απολύει τον προπονητή που ο αύτος επέλεξε θα πρέπει να παραιτείται και ο ίδιος.
If a chairman sacks the manager he initially appointed, he should go as well.

Οι παίκτες χάνουν τα παιχνίδια, όχι οι τακτικές. Έχουν ειπωθεί αμέτρητες βλακείες για τις τακτικές από ανθρώπους που αμφιβάλλω αν μπορούν να κερδίσουν μια παρτίδα ντόμινο.
Players lose you games, not tactics. There's so much crap talked about tactics by people who barely know how to win at dominoes.
(Για τον αποκλεισμό της Εθνικής Αγγλίας στο Ευro 2000).

Επιτέλους η Αγγλία βρήκε προπονητή που μιλάει αγγλικά καλύτερα από τους παίκτες.
At last England have appointed a manager who speaks English better than the players.
(Για την πρόσληψη του Σουηδού Σβεν-Γκόραν Έρικσον ως προπονητή της Εθνικής Αγγλίας).

Μπορεί να έχει άλογα, πρωταθλήματα και να έχει χρηστεί ιππότης αλλά δεν έχει δύο απ' τα δικά μου - και δεν εννοώ τους όρχεις μου.
For all his horses, knighthoods and championships, he hasn't got two of what I've got. And I don't mean balls.
(Για τον Άλεξ Φέργκιουσον και τα δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών που ο (τότε), μόνο ο ίδιος είχε κερδίσει).

Αυτός ο Σήμαν είναι ωραίο παιδί αλλά ξοδεύει περισσότερο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη παρά κοιτώντας τη μπάλα. Δεν μπορείς να παίξεις τέρμα με αυτό το μαλλί.
That Seaman is a handsome young man, but he spends too much time looking in his mirror, rather than at the ball. You can't keep goal with hair like that.

Η γυναίκα του δεν ξέρει να τραγουδάει και ο κουρέας του δεν ξέρει να κουρεύει.
His wife can't sing and his barber can't cut hair.
(Για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Βραζιλία; Να τους πιάσει όλους δυσεντερία!
Manchester United in Brazil? I hope they all get bloody diarrhoea!(Για την απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποσυρθεί από το Κύπελλο Αγγλίας για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Έχω κόψει το ποτό εδώ και έξι μήνες, με εντολή γιατρού. Αν με ξαναδείτε με ποτήρι στο χέρι ρίξτε το φταίξιμο στον Έρικσον.
I've been off the booze for more than six months now - doctor's orders. If I ever go back to the bottle, Eriksson will get the blame.
(Για τον τότε προπονητή της Εθνικής Αγγλίας Σβεν-Γκόραν Έρικσον).

Ξέρω πως οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι, αντί να περπατάω πάνω στο νερό, θα 'ταν καλύτερο αν έβαζα λίγο παραπάνω από δαύτο στο ποτό μου. Έχουν απόλυτο δίκιο.
Walk on water? I know most people out there will be saying that instead of walking on it, I should have taken more of it with my drinks. They are absolutely right.

Μη μου στείλετε λουλούδια όταν πεθάνω, αν σας αρέσω στείλτε τα μου όσο ζω.
Don't send me flowers when I'm dead. If you like me, send them while I'm alive.

Τhe Damned United.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 04#p239404
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Elephant (2003 film)

[youtube]TXjWS79Sp4o&feature=related[/youtube]
[youtube]QB1Xj_U_dG4&feature=related[/youtube]

http://en.wikipedia.org/wiki/Elephant_%28film%29
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

PRAKTORINOS έγραψε:
palok έγραψε:δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί εδώ. πρόκειται για μια ταινία που ομολογώ πως δεν είχα ακουστά και έτυχα να τη δω χτες στο nova. πρόκειται για το "The damned united" και περιγράφει τις 44 ημέρες του Brian Clough στoν πάγκο της (μισητής του) Leeds United. πολύ ενδιαφέρουσα must see ποδοσφαιρική ιστορία, αν και ως ταινία (ιδιώς για αγγλική) ίσα που περνάει τη βάση...
(Είχα γράψει κάποτε, φίλε palok,
αλλά τα έφαγε το σκοτάδι
κάποιας αναβάθμισης του PAOKmania-server.

Στο φινάλε αυτού του κειμένου
μια παραπομπή από τον καιρό που είδα την ταινία).

Εικόνα

Σε συνέχεια τού σχόλιου μου,
ανακαλύψτε έναν τύπο,
που καθισμένος στην άκρη ενός πάγκου
έκανε πρώτος αυτά που όλοι οι υπόλοιποι και λίγοι επανέλαβαν.

Μέσα από ένα ανθολόγιο κορυφαίων δηλώσεων
διακρίνετε το προκλητικό βρετανικό του χιούμορ
αλλά και την πίστη του σε βαθμό (έως και) έπαρσης.

Προσωπικά, μού θυμίζει σε αμεσότητα
κάποιες καλές και εμπνευσμένες στιγμές των Monty Python's.

Όταν έχω μια διαφωνία με κάποιον παίκτη το συζητάμε για κάνα εικοσάλεπτο και στο τέλος αποφασίζουμε ότι έχω δίκιο.
If I had an argument with a player we would sit down for twenty minutes, talk about it and then decide I was right.

Αν ο Θεός ήθελε να παίζουμε με ψηλές μπαλιές θα είχε βάλει χορτάρι στα σύννεφα.
If God had wanted us to play football in the clouds, he'd have put grass up there.

Σίγουρα δεν θα έλεγα ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής, όμως ανήκω στους... έναν κορυφαίους.
I certainly wouldn't say I'm the best manager in the business, but I'm in the top one.

Σε ό,τι με αφορά μπορείτε να πετάξετε όλα τα μετάλλια που έχετε κερδίσει στην καριέρα σας στο σκουπιδοτενεκέ, γιατί τα έχετε κερδίσει όλα με απάτες!
As far as I'm concerned you can throw all those medals in the bin, because you won them all by cheating!
(Απόσπασμα από την παρθενική του ομιλία στους παίκτες ως προπονητής της Ληντς).

Λένε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, όμως αυτό συνέβη γιατί δεν πήρα εγώ τη δουλειά.
They say Rome wasn't built in a day, but I wasn't on that particular job.

Αν ένας πρόεδρος απολύει τον προπονητή που ο αύτος επέλεξε θα πρέπει να παραιτείται και ο ίδιος.
If a chairman sacks the manager he initially appointed, he should go as well.

Οι παίκτες χάνουν τα παιχνίδια, όχι οι τακτικές. Έχουν ειπωθεί αμέτρητες βλακείες για τις τακτικές από ανθρώπους που αμφιβάλλω αν μπορούν να κερδίσουν μια παρτίδα ντόμινο.
Players lose you games, not tactics. There's so much crap talked about tactics by people who barely know how to win at dominoes.
(Για τον αποκλεισμό της Εθνικής Αγγλίας στο Ευro 2000).

Επιτέλους η Αγγλία βρήκε προπονητή που μιλάει αγγλικά καλύτερα από τους παίκτες.
At last England have appointed a manager who speaks English better than the players.
(Για την πρόσληψη του Σουηδού Σβεν-Γκόραν Έρικσον ως προπονητή της Εθνικής Αγγλίας).

Μπορεί να έχει άλογα, πρωταθλήματα και να έχει χρηστεί ιππότης αλλά δεν έχει δύο απ' τα δικά μου - και δεν εννοώ τους όρχεις μου.
For all his horses, knighthoods and championships, he hasn't got two of what I've got. And I don't mean balls.
(Για τον Άλεξ Φέργκιουσον και τα δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών που ο (τότε), μόνο ο ίδιος είχε κερδίσει).

Αυτός ο Σήμαν είναι ωραίο παιδί αλλά ξοδεύει περισσότερο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη παρά κοιτώντας τη μπάλα. Δεν μπορείς να παίξεις τέρμα με αυτό το μαλλί.
That Seaman is a handsome young man, but he spends too much time looking in his mirror, rather than at the ball. You can't keep goal with hair like that.

Η γυναίκα του δεν ξέρει να τραγουδάει και ο κουρέας του δεν ξέρει να κουρεύει.
His wife can't sing and his barber can't cut hair.
(Για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Βραζιλία; Να τους πιάσει όλους δυσεντερία!
Manchester United in Brazil? I hope they all get bloody diarrhoea!(Για την απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποσυρθεί από το Κύπελλο Αγγλίας για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Έχω κόψει το ποτό εδώ και έξι μήνες, με εντολή γιατρού. Αν με ξαναδείτε με ποτήρι στο χέρι ρίξτε το φταίξιμο στον Έρικσον.
I've been off the booze for more than six months now - doctor's orders. If I ever go back to the bottle, Eriksson will get the blame.
(Για τον τότε προπονητή της Εθνικής Αγγλίας Σβεν-Γκόραν Έρικσον).

Ξέρω πως οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι, αντί να περπατάω πάνω στο νερό, θα 'ταν καλύτερο αν έβαζα λίγο παραπάνω από δαύτο στο ποτό μου. Έχουν απόλυτο δίκιο.
Walk on water? I know most people out there will be saying that instead of walking on it, I should have taken more of it with my drinks. They are absolutely right.

Μη μου στείλετε λουλούδια όταν πεθάνω, αν σας αρέσω στείλτε τα μου όσο ζω.
Don't send me flowers when I'm dead. If you like me, send them while I'm alive.

Τhe Damned United.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 04#p239404
ο απιστευτος μπραιν κλαφ 8-)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Για όσους δεν την έχουν δει, αυτήν την ώρα έχει στο Star, την Απόδραση των Έντεκα.
Μια άκρως ψυχαγωγική και ποδοσφαιρική ταινία, στην οποία εκτός των Μάικλ Κέιν, Συλβέστερ Σταλόνε, Μαξ φον Σίντοφ κλπ, παίζουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους μεγάλες ποδοσφαιρικές δόξες, όπως Πελέ, Οσβάλτνο Αρντίλες (Τότεναμ), Μπόμπυ Μουρ και άλλοι.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τρομερη ταινια! Την πέτυχα χτες το βραδυ, αλλα βαρεθηκα να την ξαναδω...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

[youtube]IzfT5m0nKUI&feature=related[/youtube]

Διότι οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε.
Αυτό και τίποτα παραπάνω.

"Ας περιμένουν οι γυναίκες"
Ένα απόλυτο must see από τον Σταύρο Τσιώλη, συγγραφεα του περιλαλητου πλεόν "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ".
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”