19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

tsapgeo

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από tsapgeo »

τα είπα και εγώ. ΔΕΝ είναι ακραίος με τίποτα. είναι δεύτερος επιθετικός και εκεί διακρίθηκε και στον Εργοτέλη. Ότι δεν εξελίχθηκε καθόλου ,το δεχόμαστε όλοι.
:pano: :opaokara: :nairepaok:
paok4life4

Δημοσίευση από paok4life4 »

ο βασιλακης ειναι παιχταρα παγκοσμιου κλασεως...ο καθενας μας βλεπει οτι του επιτρεπει το μυαλο του......ο κουτσια ειναι παιχταρα ολκης το εγραψα και σε αλλα post μου οτι τον τελευταιο καιρο στις προπονησεις κανει παπαδες και γιαυτο μεταστραφηκε ολο το κλιμα υπερ του δεν υπαρχει ελληνας αμυντικος που μπορει να τον κρατησει ..απο οπου θελει περναει....σε λιγο καιρο θα τριβετε τα ματια σας.....ο κουτσια ηρθε στον ΠΑΟΚ να παιξει και θα παιξει προχτες δεν επαιξε γιατι του γυρισε το ποδι στην προπονηση....ευτυχως οχι κατι σοβαρο ..αν ο προπονητης τον αφησει να κινειτε ελευθερα οπως στον εργοτελη οι αντιπαλοι θα κανουν εμετο....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

δηλαδη εσυ δεν εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι ο κουτσιανικουλης ειναι ενα τιποτα μπροστα στο μεγαλειο του ταλεντου του κατσε??
kos

Δημοσίευση από kos »

paok4life4 έγραψε:ο βασιλακης ειναι παιχταρα παγκοσμιου κλασεως...ο καθενας μας βλεπει οτι του επιτρεπει το μυαλο του......ο κουτσια ειναι παιχταρα ολκης το εγραψα και σε αλλα post μου οτι τον τελευταιο καιρο στις προπονησεις κανει παπαδες και γιαυτο μεταστραφηκε ολο το κλιμα υπερ του δεν υπαρχει ελληνας αμυντικος που μπορει να τον κρατησει ..απο οπου θελει περναει....σε λιγο καιρο θα τριβετε τα ματια σας.....ο κουτσια ηρθε στον ΠΑΟΚ να παιξει και θα παιξει προχτες δεν επαιξε γιατι του γυρισε το ποδι στην προπονηση....ευτυχως οχι κατι σοβαρο ..αν ο προπονητης τον αφησει να κινειτε ελευθερα οπως στον εργοτελη οι αντιπαλοι θα κανουν εμετο....
το κακο ξερεις πιο ειναι? οτι καποια στιγμη θα παιξει και θα σε διαψευσει.
ακομη πιο κακο ξερεις πιο ειναι? οτι και παλι τις ιδιες..... θα γραφεις.
paok4life4

εγω πιστευω το αντιθετο ακριβως οτι ο κατσε ειναι ενα τιποτα μπροστα στον κουτσια ..........πρωτον γιατι ο κουτσια εκανε στα 20 του μεταγραφη 4.000.000 εκ ευρω και δευτερον εχει συμπεριληφθει στην καλυτερη εικοσαδα του κοσμου στουσ ποδοσφαιριστες κατω των 24 ασχετα αν ο ΠΑΟΚ τον χειριστηκε λαθος και σε λιγο θα τριβετε ολοι τα ματια σας...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Δεν αντεχω αλλο την φαση με τον προπονητη..Εαν δεν μπορει να παιξει οπως του λεει ο προπονητης του,δεν ειναι παικταρα ολκης για τον ΠΑΟΚ αλλα για το 5Χ5.

Εγω απορω με σενα που ξερεις πως θεωρεις οτι θα παρει ευκαιρια.Οσο παιζουμε 4-4-2 προφανως σαν εξτρεμ δεν τον βαζουν.Εδω καθαρισαν κριστιανο ,ελ ζαρ γιατι ειναι μονο για 4-3-3..Οσο για 2ο επιθετικο στο 4-4-2 ειναι καλη ιδεα αφου θα εχει και περισσοτερη ελευθερια αλλα ειναι απιθανο να παρει τη θεση του αθανασιαδη ή του σαλπι και φυσικα του μουσλι εαν γυρισει.Με μια αποψη περιμενω να μου πεις που περιμενεις να παιξει.

Στην ουσια ,εαν εχει βελτιωθει μακαρι να τα καταφερει.Μεχρι στιγμης παντως τρακαρει φιλε.

ειλικρινα..εαν εισαι γνωστος υου πιστευω οτι εσυ και ο γενικοτερος περιγυρος του λεγωντας του τετοια τυπου''περνα τους ολους παικταρα μου'' και ''εισαι παγκοσμιου κλασεως'' τον διαλυσατε.

Δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης.αλλα γραφεις εδω και καιρο και αν θελεις να διαφωνησεις μαζι μου ,διαφωνησε με γεγονοτα και οχι με θεωριες συνομοσιας

ΥΣΤ:Η συγκριση του 17 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΧΑΦ Κατσε με τον ΕΞΤΡΕΜ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ βασιλη ειναι αστεια ..ο καθενας κρινεται με παικτες της ιδιας θεσης
paok4life4

kos έγραψε:
paok4life4 έγραψε:ο βασιλακης ειναι παιχταρα παγκοσμιου κλασεως...ο καθενας μας βλεπει οτι του επιτρεπει το μυαλο του......ο κουτσια ειναι παιχταρα ολκης το εγραψα και σε αλλα post μου οτι τον τελευταιο καιρο στις προπονησεις κανει παπαδες και γιαυτο μεταστραφηκε ολο το κλιμα υπερ του δεν υπαρχει ελληνας αμυντικος που μπορει να τον κρατησει ..απο οπου θελει περναει....σε λιγο καιρο θα τριβετε τα ματια σας.....ο κουτσια ηρθε στον ΠΑΟΚ να παιξει και θα παιξει προχτες δεν επαιξε γιατι του γυρισε το ποδι στην προπονηση....ευτυχως οχι κατι σοβαρο ..αν ο προπονητης τον αφησει να κινειτε ελευθερα οπως στον εργοτελη οι αντιπαλοι θα κανουν εμετο....
το κακο ξερεις πιο ειναι? οτι καποια στιγμη θα παιξει και θα σε διαψευσει.
ακομη πιο κακο ξερεις πιο ειναι? οτι και παλι τις ιδιες..... θα γραφεις.
θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι γνωριζω τον κουτσια πολυ καλυτερα απο σενα ..και τις δυνατοτητες του..αν παλι θες να πεισθεις πανε σε μια προπονηση αν υπαρχει παιχτης που μπορει να τον κρατησει..εδω ειμαι εγω παλι...ο βασιλης ζει για να τα δωσει ολα για τον ΠΑΟΚ .και θα δεις
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

paok4life4 έγραψε:εγω πιστευω το αντιθετο ακριβως οτι ο κατσε ειναι ενα τιποτα μπροστα στον κουτσια ..........πρωτον γιατι ο κουτσια εκανε στα 20 του μεταγραφη 4.000.000 εκ ευρω και δευτερον εχει συμπεριληφθει στην καλυτερη εικοσαδα του κοσμου στουσ ποδοσφαιριστες κατω των 24 ασχετα αν ο ΠΑΟΚ τον χειριστηκε λαθος και σε λιγο θα τριβετε ολοι τα ματια σας...
Πόσα???????? 4 εκ????????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα
paok4life4

D.A.A.T. έγραψε:Δεν αντεχω αλλο την φαση με τον προπονητη..Εαν δεν μπορει να παιξει οπως του λεει ο προπονητης του,δεν ειναι παικταρα ολκης για τον ΠΑΟΚ αλλα για το 5Χ5.

Εγω απορω με σενα που ξερεις πως θεωρεις οτι θα παρει ευκαιρια.Οσο παιζουμε 4-4-2 προφανως σαν εξτρεμ δεν τον βαζουν.Εδω καθαρισαν κριστιανο ,ελ ζαρ γιατι ειναι μονο για 4-3-3..Οσο για 2ο επιθετικο στο 4-4-2 ειναι καλη ιδεα αφου θα εχει και περισσοτερη ελευθερια αλλα ειναι απιθανο να παρει τη θεση του αθανασιαδη ή του σαλπι και φυσικα του μουσλι εαν γυρισει.Με μια αποψη περιμενω να μου πεις που περιμενεις να παιξει.

Στην ουσια ,εαν εχει βελτιωθει μακαρι να τα καταφερει.Μεχρι στιγμης παντως τρακαρει φιλε.

ειλικρινα..εαν εισαι γνωστος υου πιστευω οτι εσυ και ο γενικοτερος περιγυρος του λεγωντας του τετοια τυπου''περνα τους ολους παικταρα μου'' και ''εισαι παγκοσμιου κλασεως'' τον διαλυσατε.

Δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης.αλλα γραφεις εδω και καιρο και αν θελεις να διαφωνησεις μαζι μου ,διαφωνησε με γεγονοτα και οχι με θεωριες συνομοσιας

ΥΣΤ:Η συγκριση του 17 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΧΑΦ Κατσε με τον ΕΞΤΡΕΜ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ βασιλη ειναι αστεια ..ο καθενας κρινεται με παικτες της ιδιας θεσης
πρωτον ο προπονητης του εισηγηθηκε την παραμονη του στον ΠΑΟΚ αρα κανει οτι του λεει δευτερον το εγραψαν ολες οι εφημεριδες οτι στις πρποπονησεις μαμαει και δεν τρακαρει...το πως θα τον χρησημοποιησει ο προπονητης ειναι δικια του δουλεια και αφου εισηγηθηκε οτι τον θελει αυτος ξερει..και τελευταιο ο παιχτης ειναι αυτος που ηταν και αγορασε ο ΠΑΟΚ και σε τιποτα δεν αλαξε στηριξη χρειαζετε και εμπιστοσυνη μην ξεχνας οτι ειναι παιδι.......
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Χαχα 4 εκατομμυρια λεει!
Σιγα μην βαλαμε στην συμφωνια και βιτολο-βιειρινια
paok4life4

thrix έγραψε:
paok4life4 έγραψε:εγω πιστευω το αντιθετο ακριβως οτι ο κατσε ειναι ενα τιποτα μπροστα στον κουτσια ..........πρωτον γιατι ο κουτσια εκανε στα 20 του μεταγραφη 4.000.000 εκ ευρω και δευτερον εχει συμπεριληφθει στην καλυτερη εικοσαδα του κοσμου στουσ ποδοσφαιριστες κατω των 24 ασχετα αν ο ΠΑΟΚ τον χειριστηκε λαθος και σε λιγο θα τριβετε ολοι τα ματια σας...
Πόσα???????? 4 εκ????????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα
επειδη εισαι και ανημερωτος ..............................................................
Όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου, δίπλα στο όνομά του υπήρχε ένα ερωτηματικό. Τις τελευταίες εβδομάδες, το ερωτηματικό αφαιρέθηκε, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα διεκδικήσει την ευκαιρία του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι αρχικές σκέψεις να δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι σε κάποια ομάδα, στην οποία θα μπορούσε να παίξει και να σώσει και την δική του καριέρα, που έχει βαλτώσει, αλλά και την επένδυση, που έκανε ο ΠΑΟΚ, εγκαταλείφθηκε και θα συνεχίσει κανονικά στην Τούμπα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Χάβος είδε μια αλλαγή και μία διάθεση για προσπάθεια στον Κουτσιανικούλη, οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν (στο οποίο είχε μόλις 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κι αυτές ολιγόλεπτες), είχε ουσιαστικά «παραιτηθεί»…

Αυτές τις μέρες ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είναι τραυματίας, καθώς έπαθε ένα διάστρεμμα στην προπόνηση και δεν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αλλά μόλις επανέλθει, θα πάρει ευκαιρίες από τον Χάβο.

Στην Τούμπα σκέφτονται πολύ σοβαρά το τι θα κάνουν με τον Κουτσιανικούλη, καθώς είναι η μεγαλύτερη επένδυση, που έγινε τα τελευταία 3,5 χρόνια, που διοικεί τον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης κι αυτή η επένδυση, πρέπει να αξιοποιηθεί.

Στο σημερινό «Goalnews», γίνονται μια αναφορά στα οικονομικά μεγέθη της μεταγραφής Κουτσιανικούλη, ο οποίος αν εξαντλήσει το τετραετές συμβόλαιό του, θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ πάνω από 4.000.000 ευρώ…

Οι ετήσιες καθαρές αποδοχές του είναι 317.257 ευρώ (τρεις δόσεις των 50.761 ευρώ και μία των 114.213 ευρώ), συν έναν μηνιαίο μισθό 1.209 ευρώ, συν κάποια μπόνους.

Αν προστεθεί η εφορία, που πληρώνει ο ΠΑΟΚ και τα 2.100.000 ευρώ, που πήρε ο Εργοτέλης, προκύπτει το ποσό των 4.000.000 ευρώ…
Sera4
Moderator

paok4life4

adamroxas έγραψε:Χαχα 4 εκατομμυρια λεει!
Σιγα μην βαλαμε στην συμφωνια και βιτολο-βιειρινια
Στο σημερινό «Goalnews», γίνονται μια αναφορά στα οικονομικά μεγέθη της μεταγραφής Κουτσιανικούλη, ο οποίος αν εξαντλήσει το τετραετές συμβόλαιό του, θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ πάνω από 4.000.000 ευρώ…

Οι ετήσιες καθαρές αποδοχές του είναι 317.257 ευρώ (τρεις δόσεις των 50.761 ευρώ και μία των 114.213 ευρώ), συν έναν μηνιαίο μισθό 1.209 ευρώ, συν κάποια μπόνους.

Αν προστεθεί η εφορία, που πληρώνει ο ΠΑΟΚ και τα 2.100.000 ευρώ, που πήρε ο Εργοτέλης, προκύπτει το ποσό των 4.000.000 ευρώ… γελα τωρα μπορεις???????
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

μη με τσιτωνεις..αυτος που εισηγηθηκε δεν θα ειναι προπονητης του χρονου

συμφωνω στο οτι ειναι παιδι.και δεν στηριζεται απο τον μηχανισμο οπως επρεπε..αλλα καποιοι του χαιδευουν τα αυτια ,πραγμα εξισου ασχημο

Επισης καταστροφικο ειναι οτι ο παικτης δεν αλλαξε..βεβαιως ειναι ο ιδιος..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
paok4life4

δεν του χαιδευει κανενας τα αυτια απεναντιας τρωει φαπες...οχι μονο αλαξε αλλα αγνωριστος εγινε γιαυτο και η μεταστροφη του κλιματος υπερ του.... οσο για τον προπονητη μην λες μεγαλα λογια σαν υπηρεσιακος ηρθε και... εμεινε ............

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

αν ο χαβος μεινει και μετα το καλοκαιρι μπορουμε να το διαλυσουμε το μαγαζι..εγω λεω μεγαλα λογια και λεω οτι το καλοκαιρι θα ειναι αλλος ο προπονητης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”