6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από Sera4 »

τετοια αρχη χρονιας ουτε του παππα να μην την πεις... :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Που θα παει ,δεν θα ξημερωσει και για εμας μια καλη ημερα?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κάηκε και το τούρμπο στην μηχανή.
Και στο λεγα Ζαγόρ βάλε τον παπαΠΑΟΚ να κάνει τον αγιασμό αλλά δεν ακούς παλιοεγωίσταρε...
thief

Δημοσίευση από thief »

Αν ισχύει αυτό πέρι μόλυνσης του εγχειρισμένου γόνατό του, έ κοινώς την π##τσίσαμε...

Δεν ξέρω τι ευθύνη έχει το ιατρικό μας team αλλά από πέρυσι φωνάζαμε ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στο τομέα αυτό. Εννοείται ότι δεν είμαι ειδικός αλλά όταν επαναλαμβάνονται λάθη που ζημιώνουν απίστευτα την ομάδα ε κάτι σωστό δεν γίνεται...

Ελπίζω ο Βικτορ να γίνει όσο πιο γρήγορα καλά διότι είναι από τους παίχτες μας που είναι όχι μόνο αναντικατάστατος αλλά ανεβάζει και την απόδοση όλης της ομάδας.
niks

Δημοσίευση από niks »

οταν σε επαγγελαμτιες γινονται τετοιες μαλακιες
φαντασου τι γινεται στον απλο κοσμακη
ειναι να σε πιανει τρομος

(εδω για τον Μαρκαντωνη αν δεν πηγαινε στο εξωτερικο δεν θα λεγαμε σημερα γιατι δεν τον αποκτησαμε το καλοκαιρι,
αλλά για το ποτε ειναι το μνημοσυνο)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

το ιατρικο team δεν ξερω αν φτεει αλλα ρε αγορι μου δεν σου ειπε κανεις μακρια απο τα ελληνικα νοσοκομια?
το ιατρικο team παντος πρεπει να ειναι με διαφορα το πιο αχρηστο σε ελληνικη ομαδα..........μαζι και οι γυμανστες.
εχουμε 10-15 τραυματισμους και 3-4 πολυ σοβαρους καθε χρονο.ε δεν μπορει ολοι οι παικτες να ειναι γυαλινοι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το ιατρικο τιμ αν δεν κανω λαθος δεν κανει τις επεμβασεις οπως πχ στην περιπτωση του μουσλι...στο 99% των περιπτωσεων απλα παρισταται στη διαδικασια... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

και οσο θυμαμαι να μου λεει περσι τετοιο καιρο ενας πρωην προπονητης
"εχω ενα γνωστο φυσιοθεραπευτη που ειναι στον ΠΑΟΚ πανε και θα σε κανει περδικι σε μια βδομαδα" :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ερασιτεχνισμοί με Βιτόλο-Κορυφαίος ορθοπεδικός αποκαλύπτει

«Ενδονοσοκομειακή λοίμωξη σε αρθροσκοπική επέμβαση στο γόνατο για αποκατάσταση ρήξης μηνίσκου; Θ΄ αστειεύεστε βέβαια. Δεν έχω ξανακούσει να έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Κορυφαίος ορθοπαιδικός γιατρός της Θεσσαλονίκης, με εξειδίκευση στο γόνατο και με εκατοντάδες επεμβάσεις σε μηνίσκους και χιαστούς, ειδικά σε αθλητές, καταθέτει τη γνώμη του στον «Μπαλαδόρο» για την περίπτωση Βιτόλο.

Αφού τον ενημερώσαμε για το πότε έγινε η επέμβαση (16/12) και τι μεσολάβησε από τότε μέχρι χθες βράδυ που έγινε γνωστό ότι ο Βιτόλο επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Τενερίφης και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΑΕ διαπιστώθηκε ότι έχει λοίμωξη στο γόνατο από την επέμβαση που του έγινε στη Θεσσαλονίκη, ο γιατρός μίλησε για την περίπτωση Βιτόλο.

«Δεν μπορεί να έχει λοίμωξη. Δεν έκανε χειρουργείο που να δικαιολογεί είσοδο άλλου σώματος στο γόνατο (μόσχευμα), ράμματα εσωτερικά, όπως η πλαστική χιαστού ή η χονδροπλαστική.

Ο μηνίσκος είναι επέμβαση 35-40 λεπτών. Για να πάθει λοίμωξη, πρέπει να έκανε χειρουργείο πάνω από δυο ώρες. Πώς έγινε αυτό, λοιπόν;

Αλλά και για να ήτανε προβληματικά τα εργαλεία ώστε να συμβεί κάτι τέτοιο, για να μην το αποκλείσουμε τελείως, θα πρέπει να υπήρχε γενικότερο πρόβλημα στο νοσοκομείο με την αποστείρωση και να υπήρχε μια σειρά από λοιμώξεις περί τις 16/12.

Δύσκολα να έχει λοίμωξη πάντως, ο Βιτόλο, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε απ΄ ό,τι μου λέτε, μετά από 21 μέρες. Αυτό συμβαίνει στις περιπτώσεις που προανέφερα, συνήθως στις δυο βδομάδες. Και αυτό, μόνος στις περιπτώσεις που έχουμε ασθενή που είναι αλλεργικός και δεν πάρει για διάφορος λόγους αντιβίωση.

Αποκλείεται λοιπόν να έχει ενδονοσοκομειακή λοίμωξη ο Βιτόλο. Κάτι άλλο θα έχει. Κάποια κάκωση πιθανόν στο χόνδρο, ή υμενίτιδα. Είτε από τους χειρισμούς του γιατρού στην επέμβαση, είτε από τα χτυπήματα ως αθλητής.

Για να λένε όμως οι Ισπανοί ότι έχει λοίμωξη από το χειρουργείο, θα πρέπει να έχει μαζέψει υγρό στο γόνατο, να του κάνανε παρακέντηση, στη συνέχεια καλλιέργεια και να καταλήξανε για το είδος του μικροβίου.

Επαναλαμβάνω, εγώ τόσα χρόνια, τέτοιο πράγμα από απλή αρθροσκόπηση μηνίκσου, δεν έχω ξανασυναντήσει».

Ρωτήσαμε το γιατρό, τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση. «Αν έχει λοίμωξη, μας είπε, έπρεπε ήδη να έχει γίνει αρθροσκόπηση για πλύση, να του δοθεί ισχυρή αντιβίωση και σε έξι εβδομάδες να είναι εντάξει για να παίξει. Από τις 20 μέρες, ακόμα και με φλεγμονή θα είναι οκ».

Το θέμα είναι ο ερασιτεχνικός χειρισμός των τραυματιών στον ΠΑΟΚ, γενικότερα. Η περίπτωση Βιτόλο, είναι το αποκορύφωμα. Ο Λίνο δεν έκανε επέμβαση όταν έπρεπε, στην αρχή καλοκαιριού. Έκανε το Σεπτέμβριο. Έφυγε γι΄ αποκατάσταση στην πατρίδα του, όπου κανείς δεν ξέρει τι εκανε…

Ο Μουσλίμοβιτς έκανε επέμβαση και έπαθε υποτροπή. Τον βλέπουμε να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς και πολύ φοβούμαστε ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει τόσο νωρίς.

Ο Ζουέλα έπαθε πάλι υποτροπή. Ο Ίβιτς δεν είχε τίποτα όπως του έλεγαν και πήγε κι έκανε αρθροσκόπηση γιατί είχε τελικά, ρήξη μηνίσκου! Αν και δε μάθαμε σε ποιο γιατρό την έκανε…

Ο Σαβίνι που υποτίθεται ότι είχε χιαστό, πήγε στην Ιταλία και αποδείχτηκε ότι δεν είχε απολύτως τίποτα.

Και να μην ξεχνάμε τις περιπτώσεις τραυματιών πέρυσι, όπως ο Φιλομένο, που οι 15-20 μέρες απουσίας τους, γίνανε έξι μήνες.

Απορούμε, πώς σε μια επαγγελματική ομάδα, ο κάθε Λίνο και Βιτόλο και Μουσλίμοβιτς, ζητάνε άδεια και τους δίνεται, και πάνε για διακοπές και αποθεραπεία στην πατρίδα τους.

Καννικά, οι παίκτες έπρεπε να είναι εδώ, να παρακολουθούνται στενά από τους γιατρούς και να ελέγχεται η πορεία της αποθεραπείας τους.

Στον ΠΑΟΚ, όμως, τα προτιμάνε διαφορετικά. Και η περίπτωση Βιτόλο, τους εκθέτει για άλλη μια φορά, ανεπανόρθωτα.

http://www.baladoros.com/nea/4767
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ας περιμένουμε να ακούσουμε μήπως έχει κανένα νεότερο ο Καλλιδώνης απόψε στο δελτίο του Alter...

Εικόνα

... Ξέρει αυτός. ;)
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αυτός ο κορυφαίος γιατρός δεν έχει ονοματεπώνυμο?

Εγώ ρώτησα ένα άλλο γιατρό, κορυφαίο στο είδος του, και μου είπε ότι το συγκεκριμένο blog είναι για τον φούτσο. Τη μια μας λέει για κρυφές συμφωνίες μεταξύ Βρύζα-Σαχπαζίδη, την άλλη για ερασιτεχνισμούς στη διαχείριση τραυματισμών..

Έχουμε γεμίσει ξερόλες!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ξεχνας τις αποκαλυψεις για τη ''ρητρα'' του βιερινια...
balladoros έγραψε:Ο Μουσλίμοβιτς έκανε επέμβαση και έπαθε υποτροπή. Τον βλέπουμε να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς και πολύ φοβούμαστε ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει τόσο νωρίς.

βλεπουμε δημοσιογραφο να κανει ιατρικη γνωματευση...αυτο τα λεει ολα...
kos

Δημοσίευση από kos »

Sera4 έγραψε: βλεπουμε δημοσιογραφο να κανει ιατρικη γνωματευση...αυτο τα λεει ολα...
καθολου παραξενο. εδω κορυφαιος γιατρος εγινε κριτης blog. :lol:
yiannisPAOKitalia έγραψε:Εγώ ρώτησα ένα άλλο γιατρό, κορυφαίο στο είδος του, και μου είπε ότι το συγκεκριμένο blog είναι για τον φούτσο
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Falegkos έγραψε:το ιατρικο team δεν ξερω αν φτεει αλλα ρε αγορι μου δεν σου ειπε κανεις μακρια απο τα ελληνικα νοσοκομια?
το ιατρικο team παντος πρεπει να ειναι με διαφορα το πιο αχρηστο σε ελληνικη ομαδα..........μαζι και οι γυμανστες.
εχουμε 10-15 τραυματισμους και 3-4 πολυ σοβαρους καθε χρονο.ε δεν μπορει ολοι οι παικτες να ειναι γυαλινοι.
Μόνο για τον γυμναστή θα διαφωνήσω γιατί λένε ότι ο Καρύδας είναι απ'τους καλυτερους γυμναστές
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πτυχίο έχει?
:D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”