11. Justin Gray
Re: 11. Justin Gray
φυσικά δεν είναι μόνο ο Gray η αιτία. είναι και ο γιαννακίδης και ο δέδας όταν παίζουν στο 2, είναι ο μικρός χρόνος του αποστολίδη, ο τραυματισμός ή η αστάθεια του ιρλανδού, η δεινοσαυρίαση που έχει πιάσει από την αρχή (εκτός estudiantes Που ήταν super) τον θόδωρα και προφανώς οι εμμονές του σούλη...
Διαφωνώ με την αστάθεια του ιρλανδού. Μια χαρά τα έχει πάει. Κατά τα άλλα, πολλοί δεν τα πάνε καλά αλλά για μας το πρόβλημα είναι ο γκρευ...
- KalamarGiannis
ο Γκρέι είναι το πιο εμφανές πρόβλημα και τραβάει τα φώτα...
για μένα η φτώχεια είναι μήτηρ πολλών προβλημάτων...και κυρίως το ότι για να πάρουμε άλλο ένα γκαρντ για ενίσχυση έπρεπε να τραυματιστεί ο Ιρλανδός...για τον οποίο συμφωνώ ότι είναι σχετικά σταθερός σε αυτά που προσφέρει.
Όσο για τον Ντόζιερ δεν μπορεί να δώσει παραπάνω ...ο Γκέτσε μπορεί με βάσει την περσινή χρονιά, άρα ας πάρει μια ευκαιρία είχε και τραυματισμό φέτος.
Άμα είμασταν σχετικά καλά και είχαμε κάνα 100αρι εγώ θα άλλαζα Ντόζιερ και Γκρέι με καλύτερους στις θέσεις τους. Κρατώντας και τον αντικαταστάτη του Μκ θα είμασταν καλά στην περιφέρεια και με 1 μόνο έλλειψη μπακαπ 5αριού...και άμα βρίσκαμε κάνα φτηνό Μπαγκ...ιτς θα ήμασταν ζούπερ. άρα 150χ και ΟΚ 3η θέση!!
κάνας μελαμψός να τα δώσει;
για μένα η φτώχεια είναι μήτηρ πολλών προβλημάτων...και κυρίως το ότι για να πάρουμε άλλο ένα γκαρντ για ενίσχυση έπρεπε να τραυματιστεί ο Ιρλανδός...για τον οποίο συμφωνώ ότι είναι σχετικά σταθερός σε αυτά που προσφέρει.
Όσο για τον Ντόζιερ δεν μπορεί να δώσει παραπάνω ...ο Γκέτσε μπορεί με βάσει την περσινή χρονιά, άρα ας πάρει μια ευκαιρία είχε και τραυματισμό φέτος.
Άμα είμασταν σχετικά καλά και είχαμε κάνα 100αρι εγώ θα άλλαζα Ντόζιερ και Γκρέι με καλύτερους στις θέσεις τους. Κρατώντας και τον αντικαταστάτη του Μκ θα είμασταν καλά στην περιφέρεια και με 1 μόνο έλλειψη μπακαπ 5αριού...και άμα βρίσκαμε κάνα φτηνό Μπαγκ...ιτς θα ήμασταν ζούπερ. άρα 150χ και ΟΚ 3η θέση!!

κάνας μελαμψός να τα δώσει;
γκρει πηγα κοντρα μ ολους οσους σε κραζανε εδω μεσα και πηρα το μερος σου....αλλα αρχιζει και με κουραζει ρε παιδια αυτη η ομαδα μας φετος....πιο αργη και απο την καθυστερηση....γυρω γυρω ολοι στη μεση ο λαζαρος....αμα εξαιρεσεις τον μαρσαλ (τρελη παιχτουρα) και τον ντονι αν και δεν ειναι η δουλεια του(σουτερ ειναι ο ανθρωπος) εχουμε 0 διεισδυση...δεν λεω και καλα να περνουν τα ντραιβ μεχρι μεσα κ να καρφωνουν..απλα να κανουν κανα σπλιτ...δλδ ωρες ωρες η μπαλα κολλαει παρα πολυ....2 στατικες τριπλες πασα στον διπλανο...(ο μονρο μου εχει λειψει αφανταστα...ακομα και ο κενι με τα κοψιματα του)...δεν υπαρχει καθολου κινηση λαιμαιιιι.....(μπορει να φταει που ελειπε ο ιρλανδος,αλλα με τον γαυρο δεν βλεπομασταν μπροστα)....καλα για αμυνα δεν το συζηταω 4/5 δεινοσαυροι προσπαθουν να κυνηγήσουν μπασκετμπολιστες..αλα τζουρασικ παρκ....στο 3 ντοζιερ για να παιξει διδυμο σκοπιανος παπαδοπουλος μονο σαν ανεκδοτο το βλεπω.....ΓΚΡΕΙ ΣΟΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΛΕΙ ΜΑΙΚΕΡ ΤΥΠΟΥ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....Δυστυχως γτ και συμπαθητικος εισαι και ξερεις και μπασκετακι...ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΠΙΚ
αστάθεια ιρλανδού εννοούσα στη θέση 1 (όχι γενικά από άποψης απόδοσης). δεν μπορεί δηλαδή να πάρεις ένα δυάρι τύπου Grundy και να πείς τη βγάζω με βασικό τον ιρλανδό στον άσσο. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ. τέλος πάντων ας μην το συνεχίσω άλλο χρονιάρες μέρες. έχουμε δυσκοίλιους ψηλούς που δεν μαρκάρουν τα Pick@roll αλλά δίνουνε επιθετικά πολλά. έχουμε τους κοντούς που είναι 2.5, δεν παίζουνε Pick@roll, και δεν κάνουνε και τίποτα σοβαρό επιθετικά. ε τι άλλο θέλουμε και περιμένουμε τελικά?????
αρκετά βελτιωμένος χτες. εντάξει έχασε αρκετά εύκολα σουτ αλλά γενικά ΟΚ. κάθισε τα κλασσικά (πλέον) 17 λεπτά του στον πάγκο και στα 23 λεπτά έριξε 11 σουτ βάζοντας μόνο τα 4 (αλλά 1 μόνο, άντε 2 τραβηγμένα). εντάξει από play making Τίποτα ιδιαίτερο αλλά είναι σαν να περιμένεις το 4-4-2 του ιωακείμ στις σέρρες με πλάγια χαφ τους λίνο-φωτάκη και δίχως κόφτη να αποδώσει σαν την παλιά manchester του ferguson...
Στα υπέρ του είναι ότι έχει πολύ καλή σταυρωτή τρίπλα και μπορεί να περάσει τον αμυντικό που τον μαρκάρει. Όταν ο αμυντικός πιέζει τον Αποστολίδη (ακόμα και λίγο μετά το κέντρο), αυτός πνίγεται, γυρίζει την πλάτη και δυσκολεύεται να πασάρει. Αντίθετα, όταν πιέζεται ο γκρέυ αυτός αρχικά θα προστατεύσει την μπάλα αλλά αμέσως μετά θα επιχειρήσει να περάσει με σταυρωτή ή ραχιαία τρίπλα και συνήθως τα καταφέρνει αναγκάζοντας τον αμυντικό να είναι πιο επιφυλακτικός στην συνέχεια. Πάσχει στην οργάνωση και στην ταχύτητα.
Τη... γραμμή για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (12/1) στο "Βενετόκλειο" απέναντι στον Κολοσσό, δίνει ο Τζάστιν Γκρέι.
Συνέχεια στο θετικό σερί που μετρά το 2011 προσδοκά να δώσει ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη (12/1) στο "Βενετόκλειο" τον Κολοσσό Ρόδου.
Μετά τις νίκες επί του Ηλυσιακού (5/1) και του Περιστερίου (8/1), θέλει να φύγει με το ροζ φύλλο και από το "Νησί των Ιπποτών", επιθυμία που διατρανώνει ο Τζάστιν Γκρέι.
"Δεν ξέρω πολλά για την κατάσταση των αντιπάλων τώρα. Πληροφορήθηκα ότι έχουν πολύ δύσκολη έδρα. Γενικά είναι πολύ δύσκολο κάθε παιχνίδι εκτός έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι πρόκληση το παιχνίδι αυτό, αν και βρίσκομαι 1η σεζόν και δεν γνωρίζω τι έγινε πέρυσι. Θέλω να κερδίσουμε στη Ρόδο", επισήμανε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" (10/1), ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ και πρόσθεσε:
" Θα μας βοηθήσει το ότι συνηθίσαμε να παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα, λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων. Δώσαμε πολλά παιχνίδια σε λίγο χρόνο και χωρίς να παίρνουμε ρεπό για καιρό. Εγώ, πλέον, δε με νοιάζει να ακούσω στα αποδυτήρια αν έχουμε ρεπό την επόμενη μέρα, αλλά τι ώρα είναι οι προπονήσεις."
http://olapaok.gr/basket/a1/thelw_na_kerdisoyme_sth_rodo.745317.html
Συνέχεια στο θετικό σερί που μετρά το 2011 προσδοκά να δώσει ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη (12/1) στο "Βενετόκλειο" τον Κολοσσό Ρόδου.
Μετά τις νίκες επί του Ηλυσιακού (5/1) και του Περιστερίου (8/1), θέλει να φύγει με το ροζ φύλλο και από το "Νησί των Ιπποτών", επιθυμία που διατρανώνει ο Τζάστιν Γκρέι.
"Δεν ξέρω πολλά για την κατάσταση των αντιπάλων τώρα. Πληροφορήθηκα ότι έχουν πολύ δύσκολη έδρα. Γενικά είναι πολύ δύσκολο κάθε παιχνίδι εκτός έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι πρόκληση το παιχνίδι αυτό, αν και βρίσκομαι 1η σεζόν και δεν γνωρίζω τι έγινε πέρυσι. Θέλω να κερδίσουμε στη Ρόδο", επισήμανε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" (10/1), ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ και πρόσθεσε:
" Θα μας βοηθήσει το ότι συνηθίσαμε να παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα, λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων. Δώσαμε πολλά παιχνίδια σε λίγο χρόνο και χωρίς να παίρνουμε ρεπό για καιρό. Εγώ, πλέον, δε με νοιάζει να ακούσω στα αποδυτήρια αν έχουμε ρεπό την επόμενη μέρα, αλλά τι ώρα είναι οι προπονήσεις."
http://olapaok.gr/basket/a1/thelw_na_kerdisoyme_sth_rodo.745317.html
-
Το φοβερό καλάθι με τη σταυρωτή α λα Τιμ Χαρνταργουεϊ, Στεφόν Μάρμπουρι και Μπάιρον Ντίνκινς που έβαλες στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, δε με αποτρέπει καθόλου να εξακολουθώ να πιστεύω πως είσαι ο πιο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ παίχτης που έχω δεί στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 22 χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα.
Δε λέω "χειρότερος", ούτε "ατάλαντος", αλλά ρε αδερφάκι μου σκας και γάιδαρο με την αργοστροφία σου στην αντίληψη και την εκτέλεση σε πάσα, σούτ, οργάνωση. Ειδικά σε μια φάση που έφευγαν στον αιφνιδιασμό ο Μάρσαλ με τον Αποστολίδη κι εσύ καθόσουν και ντρίπλαρες και πήγες πάλι στην καθιερωμένη σου πρώτη πάσα στα 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της επίθεσης, ε ήμαρτον ρε αγόρι μου!
Δε λέω "χειρότερος", ούτε "ατάλαντος", αλλά ρε αδερφάκι μου σκας και γάιδαρο με την αργοστροφία σου στην αντίληψη και την εκτέλεση σε πάσα, σούτ, οργάνωση. Ειδικά σε μια φάση που έφευγαν στον αιφνιδιασμό ο Μάρσαλ με τον Αποστολίδη κι εσύ καθόσουν και ντρίπλαρες και πήγες πάλι στην καθιερωμένη σου πρώτη πάσα στα 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της επίθεσης, ε ήμαρτον ρε αγόρι μου!
denis έγραψε:"Δεν ξέρω πολλά για την κατάσταση των αντιπάλων τώρα. Πληροφορήθηκα ότι έχουν πολύ δύσκολη έδρα.
δεν το καταλαβαίνω πολύ αυτό. 2 μέρες πριν το ματς και δεν ξέρουμε τι πάμε να αντιμετωπίσουμε? εκτός αν είναι να χαμε να λέγαμε ή τα εν οίκω μη εν δήμω που λέει και ο οli. διάβαζα ένα άρθρο για τον (δεν θυμάμαι τώρα το όνομα

Καλά βρε Τρικ, που θυμήθηκες τον "λόρδο" Μπάιρον??? Ιεροσυλία βέβαια να τον αναφέρεις σε αυτό το τόπικ
Υ.Γ. Υπήρχε και φάση όπου έτρεξε (
) στην επίθεση και δεν υπήρχε συμπαίκτης δίπλα του παρά μόνο 2 αμυντικοί, οπότε φρέναρε.

Υ.Γ. Υπήρχε και φάση όπου έτρεξε (

- KalamarGiannis
πως να μη μοιάζει αργόσαυρος όταν πέρσι είχες τον Μονρό .--.-
όταν έχεις δει μαυράκια σαν τον Ντίνκινς, τον Φ.Κίνγκ, μέχρι κι εκείνον που πήγε στους Lakers...
τον Στηβ Μπαρτ, και τόσους άλλους παικταράδες...
για πείτε μερικούς,.. εκείνον τον Τέρνερ!, κάτι άλλους σαν εκείνον που δεν έκανε μαζί με το Μπάνε κι έφυγε...
κι αυτός του Αιγάλεω που πήγε Ιταλία...
πείτε κάνα παικταρά που θυμόμαστε από Α1 να γουστάρουμε...
όταν έχεις δει μαυράκια σαν τον Ντίνκινς, τον Φ.Κίνγκ, μέχρι κι εκείνον που πήγε στους Lakers...
τον Στηβ Μπαρτ, και τόσους άλλους παικταράδες...
για πείτε μερικούς,.. εκείνον τον Τέρνερ!, κάτι άλλους σαν εκείνον που δεν έκανε μαζί με το Μπάνε κι έφυγε...
κι αυτός του Αιγάλεω που πήγε Ιταλία...
πείτε κάνα παικταρά που θυμόμαστε από Α1 να γουστάρουμε...