15. Todor Gečevski
Re: 15. Todor Gecevski
Ρε θοδωρα πλαστικη εκανες ρε? δε πιστευω κανα μουνι να σου εχει παρει τα μυαλα εχουμε δυσκολη χρονια φετος, να μπορουσες με καποιο τροπο να γινοσουν και γοργοποδαρος τι καλα που θα ηταν. 

Τα νιαμού τα είχε από πέρυσι έτοιμα..
Πάντως βλέπω να κάνει εξαιρετικό δίδυμο με τον Λάζαρο..

Πάντως βλέπω να κάνει εξαιρετικό δίδυμο με τον Λάζαρο..
- PaOkArAsIrAkLiO
Και περυσι ηταν εξαιρετικο διδυμο με τον Λαζο.Απλως φετος θα τους εχουμε πιο πολυ καιρο μαζι.
οφτοπικ: Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ο γκας γραφει τηλεγραφηματα;

οφτοπικ: Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ο γκας γραφει τηλεγραφηματα;

λεει οτι τρελαθηκε 3 χρονια να διαβαζει παοκμανια...σαλεψε εντελως και βρηκε σωτηρια στον δρομο του Θεου...αλλα ηταν τοσο καλος που εγινε και αγιος.....
Εγω ανησυχω για το γεγονός ότι πίσω από τον Θόδωρο και τον Λάζαρο δεν υπάρχει αξιόπιστο 4-5άρι!!!
ΠΟλλά σκαμπανεβάσματα. πού είναι ο καλός περσινός Teo? εκλάμψεις ναι (όπως το φοβερό 1-2 σήμερα με το λάζο που κατέληξε σε κάρφωμά σου) αλλά αυτά δεν φτάνουν στο φετινό φτωχό και δυσκίνητο ρόστερ του ΠΑΟΚ. παίζεις αρκετές φορές στην κορυφή σε θέση "1" και αυτά τα σουτ που ρίχνεις πρέπει να τα βάζεις (ή να δίνεις γρήγορα την extra πάσα δίπλα ή να παίζεις το high low με τον λάζο). ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ.
- Aureliano Buendia
Μου την είχες στημένη....palok έγραψε:MVP (για να την μπαίνεις και στον κώστα...![]()
)

Πόσους λάδωσες για να τον βγάλεις mvp????

Έτσι ρε τεό, πάρε τα πάνω σου.

Ας μην βρίζουμε παίκτες του ΠΑΟΚ.
Θοδωρα. Ξέχασε ότι έγινε μέχρι τώρα και πάρε επιτέλους τα πάνω σου. Σε έχουμε ανάγκη και βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο. Η χρόνια δείχνει να πάει καλά και μια πιθανή σου άνοδος θα μας απογειώσει (μέσα στην γενική μετριότητα). Μην σε παίρνει από κάτω. ΠΑΟΚ είσαι.
Θοδωρα. Ξέχασε ότι έγινε μέχρι τώρα και πάρε επιτέλους τα πάνω σου. Σε έχουμε ανάγκη και βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο. Η χρόνια δείχνει να πάει καλά και μια πιθανή σου άνοδος θα μας απογειώσει (μέσα στην γενική μετριότητα). Μην σε παίρνει από κάτω. ΠΑΟΚ είσαι.