19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από Realcon »

Platon έγραψε:Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά ποδοσφαιριστής Κουτσιανικούλης δεν υπάρχει τελικά.
Όχι γιατί του λείπει το ταλέντο αλλά γιατί δεν έχει μυαλο...
Μεγαλη κουβεντα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ τον πιστεύω ακόμη.
(όσο ζω, ελπίζω)
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Καλημέρα σε όλους.Εδώ και καμιά βδομάδα περίπου παρατηρώ πλήρη μεταστροφή στο κλίμα που περνούν οι δορυφόροι της ομάδος - δημοσιογράφοι σχετικά με τον παίκτη.

Εκεί που ήταν ξεγραμμένος και όλοι στα γνωστά ΠΑΟΚτσήδικα blogs και sites ΑΡΔ τον έστελναν δανεικό στον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ,ΓΙΑΝΝΕΝΑ και Αναγέννηση Αρτας (να μιλήσω για τις τοπικές ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις) ξαφνικά ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ κατόπιν της συζήτησης διοίκησης Χάβου (και απόφασής τους να δοθεί στον Κούτσια 1 ευκαιρία ακόμα) ολοι αναγνώρισαν αλλαγή στη διάθεση του παίκτη και πίστη ότι θα πάρει τις ευκαιρίες που αξίζει.

Δεν αμφισβητώ ότι ο παίκτης μπόρει να δείχνει πιο ορεξάτος το τελευταίο διάστημα.Εκείνο που κατακρίνω είναι η εν μία νυκτί ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ συγκεκριμένων ατόμων.Ξαφνικά εκεί που ο μικρός (από τη στιγμή που είναι νεότερος απο εμένα που νιώθω ακόμα πιτσιρικάς -27 στα 28 είμαι- τότε για εμένα είναι ακόμα μικρός) έφταιγε για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ, την αγωνιστική αστάθεια της ομάδος , το χαλασμένο γιαούρτι στο ψυγείο μου και άλλα πολλά, μετατράπηκε σε αγωνιστή που θα πέσει στο πεδίο των προπονήσεων για να δείξει ότι αξίζει να φορά τη φανελα της ομάδος (η οποία παρεπιμπτόντως ειρήσθω εν παρόδω καθόλη τη διάρκεια της σαιζόν ήταν πολύ βαριά γι αυτόν αλλά για τον ανεκδιήγητο εδώ κι ένα 3μηνο τουρίστα Ελ Ζαρ όχι).

Όλα αυτά με κάνουν να θεωρώ ότι λάθη στην περίπτωσή του έγιναν και απο την πλευρά του παίκτη (σαν να επαναπαύθηκε στη μεταγραφη) και της ομάδας (επανειλημμένα λέω ότι ακόμα και σε τοξικά απόβλητα αν επενδύσεις πρέπει έπειτα να τα προσέχεις σαν τα μάτια σου, ποσο μάλλον ένα ΦΕΡΕΛΠΙ μέχρι τη μεταγραφή του σε εσένα παίκτη).

Τέλος να πω ότι ο Ελ Ζαρ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ,με αυτά που έδειξε, τόσες περισσότερες ευκαιρίες απο τον Κουτσιανικούλη.

Τα βγαλα απο μέσα μου και νιώθω καλύτερα :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μακαρι να επιστρεψει στην ομαδα και να δειξει οσα μπορει...Ειναι κριμα και για τον ΠΑΟΚ αλλα και πολυ περισσσοτερο για τον ιδιο να μην μπορεσει να παιξει μπαλα..
niks

Δημοσίευση από niks »

δεν τον στελνεις ετσι ευκολα
ήταν η μεγαλυετρη επενδυσή μας
και απ΄ότι φαινεται θα το παλεψουμε-ορθως
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έτσι.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Άιντε ρε αγόρι μου, άιντε ρε Βασιλάκη, ... παίξε μπαλίτσα να γουστάρουμε.
ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΣΑΚΑ ΜΟΥ... Γ@Μ@ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΥΨΕΙ ΟΙ ΛΕΓΑΜΕΝΕΣ... ΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

o γεωργιαδης που δεν ηταν τπτ καποτε μπροστα του τωρα ειναι εθνικη.......μονο αυτο ....πλεον δεν τον πιστευω να πω ην αληθεια......εχει πολλες αδναμιες που ποτε δε δουλεψε μαλλον και δε μπορεσε να προσαρμοστει σε κανονικο ποδοσφαιρο και οχι κλεφτοπολεμο.....μακαρι να διαψευστω θα το χαρω πολυ ...

σημερα λογικα θα χρειαστεις..........
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μαλιστα.ας δεχθουμε την πληρη μεταστροφη στην επαγγελματικη διαθεση του λαρισαιου ... ασσου να παιξει ποδοσφαιρο,το θεμα ειναι αν μπορει κιολας.πραγματικα,βασει οσων εχει δειξει μεχρι τωρα εχει πειστει κανεις οτι μπορει να παιξει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ κι οχι κλεφτοπολεμο,οπως λεει ο μανιακος;πιστευετε πως τις αδυναμιες του τις καθαρα αγωνιστικες,που κουβαλουσε απο τον εργοτελη,καταφερε εστω και στο ελαχιστοτατο να τις βελτιωσει εδω κ κοντα 2 χρονια;οπως να σταματησει να τρακαρει γελοιωδως πανω σε οποιονδηποτε αντιπαλο βρεθει μπροστα του,να κανει μια διεισδυση της προκοπης,να δωσει μια πασα της προκοπης,να σουταρει ΟΧΙ σαν παιδακι νηπιαγωγειου;αι να δουμε.

καλες οι δικαιολογιες για ξενυχτια,ποτα,τσιγαρα,γκομενες και σια αλλά αν το εχεις το γαμημενο,το δειχνεις,εστω και λιγο.δε γινεται να το αποκρυπτεις τοσο καλά ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ναβι, τον Τουρσουνιδη τον θυμασαι ε?.. ;)

Θυμασαι να εδειχνε το ταλεντο του , γιατι απο τοτε που (αντε να μην πω) παρατησε το ποδοσφαιρο και εκανε ενα σωρο μλκιες...

Εγω απλως ειπα τι μου μετεφεραν μεσα απο την ομαδα καποιοι συμπαικτες του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 05 Ιαν 2011, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

για πες για τουρσουνιδη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μεγαλο "ταλεντο" :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μεγαλυτερο απο την του κουτσι? :mrgreen: για να μπουμε ον τοπικ :D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

κατ'εμε συγκριση μεταξυ των 2 δεν υφισταται.μιλαμε για παντελως διαφορετικα χρονια κ παντελως διαφορετικα δεδομενα που επικρατουσαν στην παε.αναφορικα με τον τουρσουνιδη εστω κ οχι συχνα ειχε αναλαμπες που εδειχναν οτι το ειχε αλλά βλακωδως δεν το εξελιξε.ο άλλος ΝΟΗΤΙΚΑ εν ωρα αγωνα δεν πειθει.κ τουτο,περαν των λοιπων αδυναμιων,ειναι κατι που δυσκολα διορθωνεται.ή εισαι ποδοσφαιρικα οξυνους ή δεν.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Συμφωνώ κ εγω ότι ο Κούτσια πρέπει να μάθει να σκέφτεται και να αρχίσει να παίζει τακτικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο παρατήρησα και κάτι άλλο.Οι πιο χτυπητές αδυναμίες του(καθόλου τρίπλα, άθλια σέντρα και άσχημο μακρινό σουτ) είναι τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού εξτρεμ(μαζι με ταχύτητα). Μηπως λοιπόν ο road-runner πρεπει να παίζει σε άλλη θέση? π.χ. δεύτερος επιθετικός??? Είναι απαράδεκτο στα 22 του να έχει τέτοια μειονεκτήματα που κακά τα ψέματα δένουν και τα χέρια του προπονητή του, αλλά τώρα τα έχει. Είναι πολύ πιο εύκολο να προσπαθήσει να "δειχθεί" απο μια θέση που ίσως του ταιριάζει καλύτερα παρά να διορθώσει όλες αυτές τις αδυναμίες. Με λίγα λόγια, αμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”