Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Trikaliotis

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Δηλώσεις Μπάνε για το ενδεχόμενο ανάληψης της προεδρίας της ΚΑΕ:
"Για να γίνει σοβαρή συζήτηση ώστε να αναλάβω την ομάδα πρέπει να μιλήσω πρώτα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, τον κ. Κατσαρή. Στον ΠΑΟΚ αποφασίζει ένας για την ομάδα, αν δεν μιλήσω μαζί του δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω."

Για να καταλάβω ρε παιδιά..Γιατί αυτή η μοναρχία και ο χουντισμός τόσα χρόνια στην ΚΑΕ? Ισχύει πουθενά αλλού στον κόσμο, σε καμιά άλλη Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία το κουμάντο να το κάνει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη? Στον Άρη π.χ ή σε άλλες ομάδες γιατί δε γίνεται αυτό? Στο τμήμα μπάσκετ ο Κατσαρής κάνει ότι γουστάρει και κανείς δε μιλάει. Να τα κάνει στα άλλα τμήματα (πόλο, χάντμπολ κτλ) που ανήκουν στον Ερασιτέχνη το καταλαβαίνω.

Αλλά στο μπάσκετ που είναι ανώνυμη εταιρεία γιατί? Μήπως γιατί έχει το 10% των μετοχών? Έχει παραπάνω ποσοστό από τους άλλους μήπως? Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει, αλλιώς θα πρόκειται για καθαρός "αποφασίζομεν και διατάζομεν" νέου τύπου δικτατορισμός.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

palok έγραψε:δεν είμαι καθόλου πονηρός συνήθως αλλά δεν κρύβω οτι όταν άκουσα ξανά το όνομα του bane υποπτεύθηκα οτι κάτι κακό έρχεται. το έχουμε σαν καραμέλα και όταν θέλουμε να ξεφορτωθούμε τον κόσμο για τις ερωτήσεις σε σχέση με χρέη-εφορίες-πληρωμές παικτών-περαίωση το πετάμε για να ξεμπερδεύουμε (τα νούμερα είναι δύσκολα για την τωρινή διοίκηση...). δεν ξέρω. μπορώ να πω οτι πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση, ούτε καν στεναχωριέμαι. περιμένω απλά και ευλαβικά το τέλος μας...
Η σύμπτωση δεν μπορεί παρά να γεννήσει υποψίες.
Τώρα που βγήκαν στη φόρα κάτι δυσθεόρατα νούμερα χρεών που εμπλέκουν και τη νυν διοίκηση,
τώρα που ο Λάζαρος λέει πως θα φύγει επειδή είναι απλήρωτος,
τώρα θυμήθηκαν τον Μπάνε :?:
Πιο πολύ για δειλη έξοδος μου κάνει.
Τα σκατώσαμε, σας δίνουμε τώρα Μπάνε να ηρεμήσετε λίγο
και την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όσο για τις δηλώσεις Μπάνε για τον Κατσαρή, δημιουργούνται εύλογες απορίες, όπως λέει και ο Τρικαλιώτης.
Δηλαδή στην ΚΑΕ επιλέγει ο Κατσαρής το διοικητικό σχήμα.
Αν ναι, με ποια δικαιολογία και αιτία :?:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Γιατί ρε παιδιά, περιμένατε τον Μπάνε να σας πει ότι ο κατσαρης μαμαει και δέρνει στο μπάσκετ μας; Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Ο Μπάνε θα γίνει πρόεδρος μόνο αν η παρτίδα δεν σώζεται. Με αλλά λόγια θα του πασάρουν την ωρολογιακή βόμβα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Αρκεί να μην σκάσει στα χέρια τους. Την ώρα που εμείς θα πανηγυρίζουμε τον ερχομό του αρχηγού θα ακουστεί και το μεγάλο μπουμ.....
[youtube]yYngJ-qJzGM&feature=youtube_gdata_player[/youtube]
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Προς: Αγαπητό μου Θείο Θανάση

If you see me coming
you ain't got no change
don't worry baby
it can be arranged
show me you can smile baby
just for me
I'll fix you with a drumstick
and I'll do it for free
'cause I'm your...

[youtube]FFIVPRWT-t0&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πού ακριβώς θα του το βάλεις το drumstick???? :mrgreen: :opaokara:
Trikaliotis

Palok ακριβώς την ίδια άποψη και τις ίδιες υποψίες με σένα έχει και ο Μπάνε!:

"Στο αδιέξοδο πετάνε το όνομά μου"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τοποθετήθηκε για τα σενάρια που αναπτύσσονται εκ νέου το τελευταίο διάστημα για το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ
2 σχόλια Σχολιάστε 2 σχόλιο

Επίσημα την… πόρτα του δεν έχει χτυπήσει κανείς. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς εμπλέκεται, εντούτοις, για μια ακόμη φορά σε διοικητικό σενάριο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

"Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω με όσα γίνονται. Κάθε φορά που η ομάδα βρίσκεται σε αδιέξοδο πετάνε το όνομά μου για να ασχοληθούν τα ΜΜΕ. Σοβαρή συζήτηση-πρόταση δεν μπορεί να γίνει για τον ΠΑΟΚ παρά μόνο από ένα πρόσωπο, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, τον Θανάση Κατσαρή", σχολίασε ο ίδιος την Τρίτη (4/1) στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero, 107,4".

Πρόσθεσε λέγοντας μεταξύ άλλων: "Μια διοίκηση που κατάφερε να βάλει την ομάδα στο άρθρο 99 σημαίνει κάτι. Είναι καλή η κίνηση για αρχή, γιατί νομιμοποιεί κάποια πράγματα, βοηθάει, εφόσον υπάρχει προγραμματισμός. Προγραμματισμός, επιπλέον, δεν υπάρχει αν αλλάζουν πρόσωπα στη διοίκηση κάθε έξι μήνες. Ποτέ δεν προσέφερα από μόνος μου τον εαυτό μου. Όταν με κάλεσαν παλιότερα για τη διοίκηση, είπα σε δέκα μέρες θα σας απαντήσω για να δω το χρόνο μου, όπως και το έκανα. Πλέον ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Θεωρώ ότι για να ασχοληθείς με τον ΠΑΟΚ πρέπει να το κάνεις επαγγελματικά, από άποψη χρόνου εννοώ, όχι σε χρήμα. Θέλει επαφές, δημόσιες σχέσεις, σε όλα προγραμματισμό τετραετίας, πενταετίας. Αυτό δεν γίνεται με μισή ώρα παρουσία στο γήπεδο."

http://olapaok.gr/basket/Dioikisi/sto_a ... 40427.html
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μα ρε συ κοίτα τη ροή των γεγονότων: ενώ όλα πάνε σχετικά καλά στο αγωνιστικό (αν και δεν κερδίζουμε εκτός στο πρωτάθλημα, αποκλειόμαστε στην ευρώπη από την αδιάφορη benetton και έχουμε 2 τραυματισμούς αμερικανών σε ανύποπτο σημείο), από το πουθενά γίνονται τα επεισόδια στην πυλαία, τρώμε (πιθανότατα) 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων (μάλλον Including το ματς με τον άρη που είναι sold out), πάμε σε περαίωση, μπαίνουμε στο άρθρο 99, ο κανώτας λέει οτι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ, ακούγεται οτι τα χρέη είναι τεράστια, παίκτες παραπονιούνται οτι δεν πληρώνονται, ο λάζος (ίσως) θέλει να φύγει (ελπίζω να μάθω σύντομα τι πραγματικά σημαίνει) και ... ... ... ... ... ... ... BANE!!!!! ε, τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια???? :twisted:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

bane από το πουθενά (ζήλεψα κι εγώ με τα videάκια σας :mrgreen: ):

[youtube]9flEPnKhD7E[/youtube]

χαλαρώστε μάγκες με λίγο stan. έτσι κι αλλιώς θα ρθουν οι άραβες και θα μπούν όλα στη σωστή πίτα... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Τι χαμπάρια;
Ο Λάζος φεύγει, ο Μπάνε έρχεται, ο Πέτζα όχι ακόμα, κάτι παλιοί Ρετζιάς και λοιποί κάποτε θα έρθουν...
κόσμος πάει κι έρχεται...αυτός ο κωλόγερος ο Θείος ο δερμέναγας ο μισητός πότε θα σηκωθεί να φύγει και να αφήσει σε μπασκετάνθρωπους να πάνε την ομάδα μπροστά;;;
σε σένα μιλάω γελοίε Θανάση, φύγε από τη ζωή μας ...ασχολήσου με αυτά που ξέρεις...το μπάσκετ το ξέσκισες, το έδωσες στο Δρόσο ,στον Παντελονάτο, και έκλεισες έξω το Μπάνε, τον κόσμο της ομάδας, την ψυχή του Παοκτσή. Δεν ντρέπεσαι ήθελα να ξερα; δεν βλέπεις που έχεις ρίξει την ομάδα;
ξέχνα την τσέπη σου γιατί ο λαός δεν ξεχνάει και όλα μπροστά σου θα τα βρεις...
Trikaliotis

Παιδιά νομίζω πως τσάμπα το κουράζουμε το θέμα, ας το κλείσουμε το μαγαζί να τελειώνει. Αυτή η ομάδα τρώει η ίδια τις σάρκες της. Τόσα χρόνια κι όμως τίποτα και κανένας δεν έχει αλλάξει. Και ποιός μου λέει πως και τον Μπάνε δε θα τον κράζουν που θα θέλει να κάνει ομάδα με 500.000 ευρώ? Το δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο πως αυτό είχε προτείνει τότε που ήθελε να ασχοληθεί.

Για 2 χρόνια ομάδα με μάξιμουμ 500 χιλιάρικα μπάτζετ και στόχος η παραμονή στην κατηγορία. Που είναι και το λογικό φυσικά αν θέλεις να κάνεις πραγματική εξυγίανση και να προχωρήσεις μετά μπροστά καθαρός και χωρίς χρέη. Γιατί αλλιώς θα κάνεις μια ζωή ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, όπως με τα πασαλείματα του Κανώτα που πήγε και καλά να μου κάνει εξυγίανση με 1,5 εκατ. μπάτζετ και παίχτες (και μισθούς) επιπέδου Ευρωλίγκα όπως ο Λάζος, ο Γκρέγκορι και ο Ντέλι, ενώ δεν είχε λεφτά ούτε για το κωλόχαρτο στις τουαλέτες της Πυλαίας.

Ερωτώ όμως: Πόσοι θα ανεχτούν μια ομάδα που θα παραπαίει και θα παίζει με τυχάρπαστους παίχτες για 2 χρόνια, έστω κι αν γίνεται σοβαρή και ειλικρινής δουλειά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από πίσω και οι παίχτες θα πληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους, έστω και αυτά τα λίγα? Θα δείξουμε την απαιτούμενη υπομονή για άλλα 2 χρόνια (κάνουμε υπομονή ήδη 10), έτσι ώστε να προσελκύσουμε κάποια στιγμή έναν σοβαρό επενδυτή και να δούμε στο μέλλον κάτι μεγάλο? Για μένα πάντως δεν έχει καμιά διαφορά η 5η από την 10η θέση, αν είναι να καθαρίσουμε κάποια στιγμή από τα χρέη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trikaliotis την Τρί 04 Ιαν 2011, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

5+εκ μείον το ταμείο του μαγαζιού και πάλι.

Αυτής της μάδος που έβγαλε νέο ΑΦΜ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, διαγράφικαν τα προηγούμενα χρέη και είχε καινούργιο δικό της γήπεδο.

Κάποιοι βγάζουν χοντρά λεφτά...

ΜΠΑΝΕ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

αυτη η ομαδα ομως με μπροσταρη τον μπανε η καθε μπανε να εχει ναι μεν 500 μπατζετ αλλα να παιζουν παιδια απο τις ακαδημιες και μικροι σε ηλικια ωστε να μπορουν να βελτιωθουν και συναμα να εξυγιανθει η ομαδα!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Μην παραμυθιαζόμαστε. Με Γιαννακίδη, Καλλέ & ΣΙΑ βασικούς θα παίζαμε (αν και νομίζω πως το μπάτζετ ήταν 600). Αλλά αν διαβάσουμε ακόμη και τώρα τα ποστ (περσινά και φετινά) το μόνο που κάνουμε είναι να ζητάμε αλλαγή παικτών και τον Μπλάκνευ....... Όταν καταλάβουμε πως πρέπει να πορέψουμε με τραγική ομάδα (τύπου ΄07) τότε θα δούμε πόσο θα στηρίξουμε τον Μπάνε. Α, ξέχασα. Εμείς είμαστε οι έξυπνοι που θα βρούμε φθηνούς και καλούς παίκτες καθώς και παιδιά-θαύματα....... 8-)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πάντως ρε κώστα όσοι ζητάνε τον blackney είναι και αυτοί που δίνουν και ένα φράγκο για διαρκείας και όσο μπορούν βοηθάνε. κατά τα άλλα πάλι αυτοί που ζητάνε τον blackney είναι αυτοί που φυσικά και θα αποδέχονταν μετά χαράς (τρόπος του λέγειν) μπάτζετ 500Κ αρκεί στην προεδρία της ΚΑΕ να ήταν ο bane...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σωστος ο θωμας :nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”