Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από DC »

niko70 έγραψε: Το πρωτοσέλιδο δε των "σπορ" σήμερα είναι ανάλογο του τι είδους καύσιμο καίει ο εγκέφαλός τους...
++++
Οι άνθρωποι ή τα παίρνουν από μάνατζερ ή είναι τέρμα βλάκες.

Για μεταγραφές .... χωρίς πετροδόλλαρα δεν νομίζω ότι θα κάνουμε καμιά. Και δεν χαλιέμαι και πολύ.
Ένα καλό χαφάκι (αντισορλέν ή αντιβιτόλο) ίσως και τέλος.
Βέβαια και ο Χαβίνιο ήταν να κάτσει μια βδομάδα αλλά θα βγάλει την χρονιά, οπότε δεν ξέρουμε τι θα βγουν οι πιτσιρικάδες, που απ' ό,τι ακούω ο ένας είναι βιτολάκι και ο άλλος ιβιτσάκι.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Νομίζω το σωστό είναι

Βιτολίδιο και Ιβιτσίδιο. :mrgreen:

(όπως λέμε υβρίδιο).
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Tzembour finish from aek.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Αποστολόπουλος τέλος

03 Ιαν 2011 20:12, Από PAOK24

Ο ΠΑΟΚ θέλησε να ψάξει την υπόθεση του Βασίλη Αποστολόπουλου και αρχικά σκέφτηκε να τον αποκτήσει αν και εφόσον βρει ομάδα για να τον … δανείσει στο επόμενο εξάμηνο.

Τελικά, όπως και ενημερώθηκε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του, αφού εκτός από το ότι δεν βρέθηκε ομάδα για να πάει ως δανεικός, οι πληροφορίες που συνέλεξαν τελικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν φάνηκε να τους πιέζουν ως προς την απόκτηση του 22χρονού κεντρικού αμυντικού.

Ο ποδοσφαιριστής μιλάει αυτή την εποχή με τον ΟΦΗ, στον οποίον μάλλον θα καταλήξει.
Άβαταρ μέλους
GeorgT

Δημοσίευση από GeorgT »

θυμαστε τον παιχταρα τον Μασμανιδη που μας το έπαιζε κ δύσκολος!

Σε ομαδα Γ εθνικης Γερμανίας κατέληξε!! :lol: :lol:

ΕΕ ρε μερικοί που θελουν να το παίξουν κ παιχταραδες μπροστά στο όνομα του ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Sera4 έγραψε:αδυνατο να φυγουν 5-6...ουτε ο μπαλαφας και ο φιλομενο δεν δεχονται φαντασου...ή εκτος που να μπουν τα πετροδολαρα και τους αποζημιωσεις να την κανουν...κατα την αποψη μου σαβινι μπαλαφας φιλομενο σε πρωτη φαση...
Λογικο..
Ποιος θα ηθελε να φυγει απο μια ομδα που ειναι ψηλα στις διεκδικησεις και στην Ευρωπη και να παει στον .....Αστερα? :?
Κανενας απο εμας..!!

Περιμενουν μπας και παρουν ευκαιρια επιπλεον και δικαιωθουν..

Ομως αλλος δρομος δεν υπαρχει....
Θα αποχωρησουν 5-6.
Μπαλαφας ,ΕΛζαρ, Κριστιανο (επιλεχθηκε να μεινει ο βασιλακης :shock: ), Φιλομενο, Παπαζογλου...
Αυτοι ειναι 5 και θα προσπαθησουμε να τους δωσουμε.....
Και θα προστεθουν και αλλοι το καλοκαιρι..

Π.χ Μπους, Σαβινι..
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Για χαφ δεν ακουγεται τιποτα???
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μαλωμένος με… τα ρούχα του, αλλά αρέσει

Η εκτίμηση του Ζαγοράκη προς το πρόσωπο του φορ της ΑΕΚ είναι τεράστια, η δήλωση του Αλγερινού παικταρά για την «ηδονή του να αγωνίζεσαι στην Τούμπα» νωπή...

Είναι «τρομοκράτης» εντός και εκτός γηπέδων, αλλά, η αγωνιστική του αξία είναι αναντίρρητη… Ο λόγος για τον Ράφικ Τζιμπούρ, που -ουσιαστικά- αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ μετά το επεισόδιο που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για στημένη φραστική διαμάχη, υπονοώντας ότι ένα τέτοιας υφής διαζύγιο συμφέρει όλες τις πλευρές, μα πάνω απ’ όλα τη διοίκηση της ΑΕΚ, που δε θέλει να γίνει αντιληπτή η αδυναμία της να κρατήσει τον οξύθυμο -μα παιχταρά- Αλγερινό στις τάξεις της.

Η ουσία, πάντως, είναι πως η «κιτρινόμαυρη» παρουσία του «τρομοκράτη» έλαβε τέλος, με τα αισθήματα ΠΑΟΚ και Τζιμπούρ να είναι αμοιβαία. Η εκτίμηση του Ζαγοράκη προς το πρόσωπο του φορ της ΑΕΚ είναι τεράστια, η δήλωση του Αλγερινού παικταρά για την «ηδονή του να αγωνίζεσαι στην Τούμπα» νωπή, αλλά κάτι λείπει… Αν το φέρουν οι Άραβες, τότε να είστε σίγουροι ότι η νύφη και ο γαμπρός θέλουν.

http://www.voria.gr/edetails.php?id=36369

Εικόνα
Η φανέλα με το 10 σε περιμένει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε, οχι και το 10 !
Ο Αλγερινός είναι πράγματι παικταράς, αν και τελείως βλαμμένος.
Η θέση του ξεκίνησε ως επιθετικός, και λόγω της στροφής του σύγχρονου ποδοσφαίρου σε συστήματα με έναν επιθετικό κ δυο εξτρέμ, όσοι είχαν τη δυνατότητα, βάσει ταχύτητας και τεχνικής, μετατοπίστηκαν ή χρησιμοποιήθηκαν και στα πλάγια. Π.χ. Σάλπι, λόγω ταχύτητας..
Ο Τζιμπουρ θεωρώ πως ειδικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να παίξει άνετα και μόνος επιθετικός και εξτρεμ με πολύ καλά αποτελέσματα. Οχι όμως δεκάρι..
Είναι αρκετά ατομιστής, δίχως ιδιαίτερη αντίληψη βάθους του γηπέδου, και δεν νομίζω πως είναι ο παίκτης που μπορεί να αυξομειώσει το ρυθμό του παιχνιδιού ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας..
Είναι εκρηκτικός (όνομα και πράμα που λένε... )
Είναι τεχνίτης .
Είναι γκολτζής .
Είναι γρήγορος.
Δεκάρι όμως δεν είναι... Και δεν έχω και καμιά απαίτητση να είναι..
Τον θέλω κάργα στην ομάδα, με παράλληλη αποχώρηση του Λούσιο, με αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Ζλάταν, ώστε να μετατραπεί σε δεύτερη λύση, δηλαδή να είναι ο Τζιμπούρ, βασική επιλογή επιθετικού για εμάς, και οχι να καλύψει τις αναπτυξιακές μας αδυναμίες..
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αδερφέ το στρουμφ μάλλον εννοεί τον αριθμό της φανέλας και όχι την θέση.. :mrgreen: :pano:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

+10000 σε όλα

Και εγώ τον θέλω, αν και δεν ξέρω εάν θα είναι μέρες ή εβδομάδες που θα πλακωθεί με τον Πάμπλο ή τον Τσιρίλο, χαχα!

Πιστεύεις οτι μπορεί σε ένα 4-4-2 να παίξει αριστερά με Βιερι δεξιά και Κλάους και Σάλπι μπροστά;

Τέλος, το πιο σημαντικό από οποιονδήποτε Τζιμπουρ είναι να υπάρχει κάποιος που θα κάνει τη μπάλα να φτάνει σωστά και συχνά μπροστά σε αυτούς τους παιχταράδες.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά εντελώς αυθόρμητα και ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό ο καράφλας της Βιγιαρεάλ. Κάτι τέτοιο θα ήθελα.
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Αν υποθεσουμε οτι ερθουν τελικα οι αραβες και οτι θα εχουμε τα λεφτα να βαλουμε εναν παιχτη των δυνατοτητων του Τζιμπουρ στο ροστερ μας, θα προτιμουσα να ηταν καποιος αλλος και οχι αυτος. Πολλα προβληματα δημιουργει στο εσωτερικο της ομαδας. Αν ειναι να δινουμε πανω απο 600-700 χιλιαρικα για εναν παιχτη που αυριο μεθαυριο μπορει να χαλασει το κλιμα της ομαδας και να μεινει για καποιο πειθαρχικο παραπτωμα εκτος αγωνιστικής δρασης τοτε ζητω που καηκαμε.

Αν αληθευει οτι ο Ζαγορακης του τρεφει τετοια εκτιμηση τοτε πιθανως να ξερει πραγματα που εγω δεν γνωριζω. Παντως η γνωμη μου ειναι μακρια και αγαπημενοι, παρα το δολοφονικο μαρκαρισμα πανω στον Γκαρσια στο ματς της Τουμπας. Τωρα θα μου πεις, εδω πηραμε τον Βιτολο που κοντεψε να λήξει την καριερα του Βιερινια ως παιχτης του Αρη.. για ενα επικινδυνο μαρκαρισμα θα μιλάμε;
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Αδερφέ το στρουμφ μάλλον εννοεί τον αριθμό της φανέλας και όχι την θέση.. :mrgreen: :pano:
+1

Για δεκάρι Βροχοποιέ, θέλω τον Buonanotte :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Στην Τουμπα θα συμμορφοθει,ειμαστε η μονη ομαδα που γουσταρει τους αλητες παικτες, αλλα το επεισοδειο με τον παυλαρα ειναι ακομα νωπο για να το 3εχασω. :yellowcard: . ενιγουει ειναι οτι χρειζομαστε αγονιστικα, αν προσαρμοστει εχεις αυτον κ τον αντελινο να μαγεουν κ τα υπολοιπα δεν μας πολυενδιαφερουν.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Tζαμπα πειραματιζεστε τον Ραφικ,φενεται να καταληγει στην Λανς :(

Εμμ μια ζωη αυτο θα γινεται!!Οσο καθεσε με σταυρομενα χερια σκεφτεσε,κανεις,διχνεις,παντα θα χανεις κατι τετοια παικτακια που στο Ελληνικο Πρωταθλημα κανουν τη διαφορα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”