Χμ, καλή ιδέα... προς το παρόν ψήνεται ένα για τον "μάτζικ"...kostasff έγραψε: Περιμένω αφιέρωμα στον Γιώργο Μακαρά που ήταν ο άνθρωπος των ειδικών αποτολών.....
Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro
Re: Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro
- PRAKTORINOS
Bολέψου με αυτό το μπασκετικό επινίκιοkotsos έγραψε: Παραταύτα, θυμάμαι μια αφίσα μου της χρονιάς που σηκώσαμε το τελευταίο κύπελλο (1999) από τα ΣΠΟΡ στην οποία ήταν κ αυτός μέσα. Σαρδόνιο χαμόγελο δίπλα στο Γιαννούλη, ο οποίος μάλλον ήταν ξενυχτυσμένος λόγω ξεφαντώματος σε γνωστή μπουζουκλερί.
Υ.Γ.: Εάν κάποιος από τους συνήθεις υπόπτους ποστάρει τη συγκεκριμένη αφίσα, θα κόψω το κάπνισμα.
Υ.Γ.2: Δεν καπνίζω
που το θεωρώ καλλιτεχνικά άρτιο.

Μετά απο αυτό το αριστούργημα πρέπει να μάθω το Πάτερ Υμών στην γλώσσα του Qatar
- kotsos
PRAKTORINE τα λόγια περιττεύουν για άλλη μια φορά!
Η εν λόγω δεσποινίδα, αφού έχει παρατήσει τον Κλώντι, κάνει καριέρα ως "υπεύθυνη" δημοσίων σχέσεων στην Αρμάνι Μιλάνο! Διδάσκει ήθος, παιδεία, πολιτισμό, ευ αγωνίζεσθαι, ενώ αποτελεί και πρέσβειρα του δόγματος "εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα"!
Η εν λόγω δεσποινίδα, αφού έχει παρατήσει τον Κλώντι, κάνει καριέρα ως "υπεύθυνη" δημοσίων σχέσεων στην Αρμάνι Μιλάνο! Διδάσκει ήθος, παιδεία, πολιτισμό, ευ αγωνίζεσθαι, ενώ αποτελεί και πρέσβειρα του δόγματος "εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα"!
-
"Η καριέρα του πάντως στιγματίστηκε το 1998 όταν ξεκίνησε προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, όμως απέτυχε να περάσει το ντόπιγκ κοντρόλ με τιε εξετάσεις του να δείχνουν μεγάλη ποσότητα ναδρολόνης στον οργανισμό του. Μπορεί ο Ορτίθ να μην έπαιξε ποτέ στον ΠΑΟΚ, όμως παρά την επιστροφή του στο Πουέρτο Ρίκο τον Οκτώβριο του 1998, συνέχισε να αγωνίζεται για την αθωότητα του, η οποία επικυρώθηκε μέσω δικαστικής απόφασης στις αρχές του 1999, όταν η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη ότι «ο αθλητής Ορτίθ ουδέποτε βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες», όντας ο μοναδικός παίκτης στα χρονικά της Α1 που έχει αθωωθεί για ανάλογo παράπτωμα."Aureliano Buendia έγραψε:To '98 ή το '99 τον είχαμε κλείσει, είχε παρευρεθεί και σε αγώνα με πολιτικά στον πάγκο
μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του αν θυμάμαι καλά,
αλλά ποτέ δεν φόρεσε τη φανέλα μας σε επίσημο αγώνα.
Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι εγώ, δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω.
Από το αφιέρωμα της gazzetta στον παίχτη πριν λίγο καιρό..
Όλο το αφιέρωμα εδώ:
http://www.gazzetta.gr/Lost/item/113963 ... F%83%CE%AD
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το καλυτερο τοπικ που υπαρχει στο σαιτ....γραφετε ρε παιδια οσο μπορειτε περισσοτερα εσεις οι παλιοι....να μαθαινουμε και εμεις....βασικα ειστε απιστευτα τυχεροι που βλεπατε τετοιο μπασκετακι...και νιωθω υπερβολικα ατυχος που προλαβα τα πολυ τελειωματα......
π.ς 1 αυτο με τον υπνο στο δημοτικο το ζησαμε και εμεις οι νεοτεροι....εγω θυμαμαι τον τελικο νομιζω με καχα...ημουν πολυ μικρος δεν ειμαι σιγουρος.... παντως στην αρχη οσο εβλεπα τους ψ*λιαζαμε και μετα που με βαλε η μανα μου με το ζορι για υπνο μας γ*μισε ενας ριβας η καπως ετσι...νομιζω 4αρι...ημουν μεσα στο δωματιο και κρυφακουγα τον πατερα μου και τον θειο μου να βριζουν..και εκλαιγα οταν χασαμε..θα προσπαθησω να διαβασω ολες τις σελιδες μπας και βρω για αυτο το ματς....
π.ς 2 αυτη η π***να η καχα ολο αλλαζει ονομα και δεν μπορω να το βρω στο γιουτιουμπ
π.ς.3 μπορει να μην ειναι καν η καχα και να λεω οτι να ναι.....

π.ς 1 αυτο με τον υπνο στο δημοτικο το ζησαμε και εμεις οι νεοτεροι....εγω θυμαμαι τον τελικο νομιζω με καχα...ημουν πολυ μικρος δεν ειμαι σιγουρος.... παντως στην αρχη οσο εβλεπα τους ψ*λιαζαμε και μετα που με βαλε η μανα μου με το ζορι για υπνο μας γ*μισε ενας ριβας η καπως ετσι...νομιζω 4αρι...ημουν μεσα στο δωματιο και κρυφακουγα τον πατερα μου και τον θειο μου να βριζουν..και εκλαιγα οταν χασαμε..θα προσπαθησω να διαβασω ολες τις σελιδες μπας και βρω για αυτο το ματς....
π.ς 2 αυτη η π***να η καχα ολο αλλαζει ονομα και δεν μπορω να το βρω στο γιουτιουμπ
π.ς.3 μπορει να μην ειναι καν η καχα και να λεω οτι να ναι.....

Λες προφανως για τον τελικο στη Βιτορια το 1996.
Ηταν με την Ταουγκρες.
Νομιζω τωρα λεγετε καχα λαμποραλ.
Εχει γινει σχετικο αφιερωμα απο τα ιερα τερατα των σελιδων του Ρετρο. Καποια στιγμη θα σου δωσουν λινκ.
Ηταν με την Ταουγκρες.
Νομιζω τωρα λεγετε καχα λαμποραλ.
Εχει γινει σχετικο αφιερωμα απο τα ιερα τερατα των σελιδων του Ρετρο. Καποια στιγμη θα σου δωσουν λινκ.
-
Απευθύνομαι σε Gordon και Praktorino: Επειδή αποτελείτε την ηλεκτρονική αναβίωση των παιδικών μας χρόνων και αναμνήσεων, αναρωτιέμαι γιατί δε γίνεται μία κίνηση από κάποιον φορέα έτσι ώστε να αποτυπώσετε όλο αυτό το απίστευτο υλικό που έχετε σε κάποιο λεύκωμα ή βιβλίο ή και dvd (ή και όλα μαζί βρε αδερφέ
-πολλά ζητάμε?), στο στυλ του βιβλίου που έβγαλαν οι βετεράνοι για το ποδόσφαιρο.
Να κάνετε κι εσείς δηλαδή κάτι αντίστοιχο για το μπάσκετ. Πιστεύω θα τύχει μεγάλης ανταπόκρισης, γιατί έχετε υλικό που μπορεί να μην έχει και κανείς άλλος. Εν ανάγκη να βάλουμε όλοι από εδώ μέσα και ένα συμβολικό ποσό για να βοηθήσουμε την προσπάθεια.

Να κάνετε κι εσείς δηλαδή κάτι αντίστοιχο για το μπάσκετ. Πιστεύω θα τύχει μεγάλης ανταπόκρισης, γιατί έχετε υλικό που μπορεί να μην έχει και κανείς άλλος. Εν ανάγκη να βάλουμε όλοι από εδώ μέσα και ένα συμβολικό ποσό για να βοηθήσουμε την προσπάθεια.
DamoN, για τον τελικό της Βιτόρια λίγα λόγια και φάσεις στο ποστ μου για τον Μπάνε εδώ:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=135
Το εισιτήριο του αγώνα εδώ στο τέλος της σελίδας:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=195
Θυμάμαι ότι μας είχαν «ρίξει» στα εισιτήρια και στο πεταλάκι που μας είχαν βάλει με κάτι άθλιες ξύλινες εξέδρες, στο πρώτο αμπαλαέα άρχισαν να πετάγονται οι πρόκες που συνέδεαν τις τάβλες !!! Και το κορυφαίο ήταν ότι ήρθαν ξυλουργοί την ώρα του αγώνα με τα κασελάκια τους και κάρφωναν καινούριες πρόκες !
Επίσης, ανατριχιαστικό ήταν το μπιζάρισμα από τους οπαδούς των αντιπάλων στο τέλος - που τους είχαμε πάρει σε φωνή σε όλο το ματς… Χιλιόμετρα είχαμε κάνει πάλι…
ΥΓ: Τρικαλιώτη, που ξέρεις ; Μπορεί και να το ετοιμάζουμε ήδη…
Θυμάμαι ότι μας είχαν «ρίξει» στα εισιτήρια και στο πεταλάκι που μας είχαν βάλει με κάτι άθλιες ξύλινες εξέδρες, στο πρώτο αμπαλαέα άρχισαν να πετάγονται οι πρόκες που συνέδεαν τις τάβλες !!! Και το κορυφαίο ήταν ότι ήρθαν ξυλουργοί την ώρα του αγώνα με τα κασελάκια τους και κάρφωναν καινούριες πρόκες !
Επίσης, ανατριχιαστικό ήταν το μπιζάρισμα από τους οπαδούς των αντιπάλων στο τέλος - που τους είχαμε πάρει σε φωνή σε όλο το ματς… Χιλιόμετρα είχαμε κάνει πάλι…

Cliff Levingston
[youtube]0_OwtVW77h4[/youtube]
τετράφυλλη ντουλάπα.. ο ΚΛΙΦ!
[youtube]0_OwtVW77h4[/youtube]
τετράφυλλη ντουλάπα.. ο ΚΛΙΦ!
- Aureliano Buendia
ναι αυτο λεω!!! ευχαριστω για την απαντηση...6 χρονων ημουν τοτε 1η δημοτικου....GORDON έγραψε:DamoN, για τον τελικό της Βιτόρια λίγα λόγια και φάσεις στο ποστ μου για τον Μπάνε εδώ:
-
Τρέλανε μας παιχταρά μου!!!GORDON έγραψε:ΥΓ: Τρικαλιώτη, που ξέρεις ; Μπορεί και να το ετοιμάζουμε ήδη…

Μακάρι μόνο τότε θα βγει ένα πραγματικά ωραίο και χωρίς λάθη βιβλίο σε σχέση με αυτά που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς. Γιατί θα το κάνουν με μεράκι και αγάπη.
Αφιερώματα / Μπάσκετ
Το τελευταίο τρόπαιο
31 Ιαν 2011 01:14, Από Ηλίας Τάταλας
Σαν σήμερα, πριν δώδεκα χρόνια. Μεσάνυχτα, στο σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης, χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την ομάδα μπάσκετ, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε στεφθεί κυπελλούχος Ελλάδος. Κανείς δεν φανταζόταν, ότι εκείνο το τρόπαιο θα ήταν το τελευταίο, τουλάχιστον μέχρι να έρθει το επόμενο.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ είχε ταξιδέψει στην Αθήνα με ένα και μοναδικό στόχο: να νικήσει στους δύο αγώνες του φάιναλ φορ και να επιστρέψει με το κύπελλο Ελλάδος στις αποσκευές. Προπονητής ήταν ο 30χρονος Κώστας Φλεβαράκης, που είχε πάρει το χρίσμα από τον πρόεδρο Απόστολο Αλεξόπουλο πριν από λίγους μήνες, μετά την αποχώρηση του Σβι Σερφ. Στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το ρόστερ του Δικέφαλου δεν θύμιζε τα μεγαλεία των προηγούμενων ετών, όμως και πάλι την ομάδα συγκροτούσαν σπουδαίοι αθλητές, όπως ο Γουόλτερ Μπέρι, ο πρώην "Λέικερ" Φράνκι Κινγκ, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα και ο Γιώργος Μπαλογιάννης.
Στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Άρη με το ευρύ 83-50, διαφορά 33 πόντων που μέχρι πρόσφατα αποτελούσε ρεκόρ του Δικέφαλου στις μεταξύ τους μονομαχίες των δύο ομάδων. Στον τελικό, απέναντι στον ΠΑΟΚ βρέθηκε η ΑΕΚ του πρώην ηγέτη του Δικέφαλου, Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και των Αρλάουκας, Ντάνιελς, Κορωνιού και Κακιούζη. Στα 40 λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Νίκη με 71-54 και ξέφρενα πανηγύρια.
Ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, Γουόλτερ Μπέρι, με το θρυλικό τσαντάκι του παραμάσχαλα, δήλωνε ευτυχισμένος για την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Φλεβαράκης ευχόταν "να μην είναι ο τελευταίος τίτλος μου", ο Κινγκ κραύγαζε "ΠΑΟΚ baby" και ο Γιάννης Γιαννούλης που δεν αποχωριζόταν το τρόπαιο το έδειχνε και έλεγε ότι "αυτοί που δεν το πήραν, το λένε κυπελλάκι. Για εμάς είναι κυπελλάρα".
Ο Απόστολος Αλεξόπουλος πήγε την ομάδα στον Αντώνη Ρέμο για τα καθιερωμένα πανηγύρια. Άλλωστε, ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή είχε βρεθεί και στο ΣΕΦ και είχε πανηγυρίσει από κοντά το θρίαμβο του ΠΑΟΚ.
Καθ οδόν προς το κέντρο διασκέδασης, ο Γιαννούλης είχε μαζί του το τρόπαιο στο ταξί, και όταν ο οδηγός τον ρώτησε τι κουβαλά, εκείνος απάντησε "ένα κύπελλο για να ξεδιψάω". Ιστορίες αλησμόνητες, από την εποχή που η Θεσσαλονίκη εξακολουθούσε να αποτελεί υπερδύναμη και να πανηγυρίζει τίτλους στο μπάσκετ...
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=5676
Το τελευταίο τρόπαιο
31 Ιαν 2011 01:14, Από Ηλίας Τάταλας
Σαν σήμερα, πριν δώδεκα χρόνια. Μεσάνυχτα, στο σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης, χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την ομάδα μπάσκετ, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε στεφθεί κυπελλούχος Ελλάδος. Κανείς δεν φανταζόταν, ότι εκείνο το τρόπαιο θα ήταν το τελευταίο, τουλάχιστον μέχρι να έρθει το επόμενο.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ είχε ταξιδέψει στην Αθήνα με ένα και μοναδικό στόχο: να νικήσει στους δύο αγώνες του φάιναλ φορ και να επιστρέψει με το κύπελλο Ελλάδος στις αποσκευές. Προπονητής ήταν ο 30χρονος Κώστας Φλεβαράκης, που είχε πάρει το χρίσμα από τον πρόεδρο Απόστολο Αλεξόπουλο πριν από λίγους μήνες, μετά την αποχώρηση του Σβι Σερφ. Στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το ρόστερ του Δικέφαλου δεν θύμιζε τα μεγαλεία των προηγούμενων ετών, όμως και πάλι την ομάδα συγκροτούσαν σπουδαίοι αθλητές, όπως ο Γουόλτερ Μπέρι, ο πρώην "Λέικερ" Φράνκι Κινγκ, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα και ο Γιώργος Μπαλογιάννης.
Στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Άρη με το ευρύ 83-50, διαφορά 33 πόντων που μέχρι πρόσφατα αποτελούσε ρεκόρ του Δικέφαλου στις μεταξύ τους μονομαχίες των δύο ομάδων. Στον τελικό, απέναντι στον ΠΑΟΚ βρέθηκε η ΑΕΚ του πρώην ηγέτη του Δικέφαλου, Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και των Αρλάουκας, Ντάνιελς, Κορωνιού και Κακιούζη. Στα 40 λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Νίκη με 71-54 και ξέφρενα πανηγύρια.
Ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, Γουόλτερ Μπέρι, με το θρυλικό τσαντάκι του παραμάσχαλα, δήλωνε ευτυχισμένος για την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Φλεβαράκης ευχόταν "να μην είναι ο τελευταίος τίτλος μου", ο Κινγκ κραύγαζε "ΠΑΟΚ baby" και ο Γιάννης Γιαννούλης που δεν αποχωριζόταν το τρόπαιο το έδειχνε και έλεγε ότι "αυτοί που δεν το πήραν, το λένε κυπελλάκι. Για εμάς είναι κυπελλάρα".
Ο Απόστολος Αλεξόπουλος πήγε την ομάδα στον Αντώνη Ρέμο για τα καθιερωμένα πανηγύρια. Άλλωστε, ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή είχε βρεθεί και στο ΣΕΦ και είχε πανηγυρίσει από κοντά το θρίαμβο του ΠΑΟΚ.
Καθ οδόν προς το κέντρο διασκέδασης, ο Γιαννούλης είχε μαζί του το τρόπαιο στο ταξί, και όταν ο οδηγός τον ρώτησε τι κουβαλά, εκείνος απάντησε "ένα κύπελλο για να ξεδιψάω". Ιστορίες αλησμόνητες, από την εποχή που η Θεσσαλονίκη εξακολουθούσε να αποτελεί υπερδύναμη και να πανηγυρίζει τίτλους στο μπάσκετ...
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=5676