Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

ελεος ρε παιδια,τι θελουμε δηλαδη....να ερθουν οι αραβες να βαλουν 6 μυρια,να κανουν μεταγραφες,να,να,να......αλλα κουμαντο να κανουμε εμεις???να βλεπουμε λιγο την πραγματικοτητα,ψαχνουμε για επενδυτες(το λεει κ η λεξη,καποιον που θα βαλει τα λεφτα του στην αρχη θα επενδυσει στην ομαδα κ θα εχει κ αυτος τα οφελη του)η'για μακακα????γιατι αν περιμενουμε να ερθει καποιος να βαλει τα φραγκα του κ μετα να μας ρωταει αν θα παει για κατουρημα η' οχι,ξεχαστε το......

η μεγαλυτερη εγγυηση ειναι τα φραγκα.......μεχρι τωρα ολοι οι αεριτζηδες που εμφανιστηκαν,κανανε πισω οταν εφτανε η στιγμη να σπρωξουνε τα φραγκα τους.....αν οι συγκεκριενοι βαλουνε τα λεφτα που ακουμε στην αυξηση παει να πει οτι ειναι σοβαροι.....

η μεχρι στιγμης σταση τους μου φαινεται σοβαρη....ουτε βγηκαν στα ραδιοφωνα να γινουν μαιντανοι,ουτε σε πρωτοσελιδα τους ειδαμε.....ας περιμενουμε λιγο πριν κρινουμε αρνητικα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε συ yannipaokitalia , με το συμπάθειο και τις ευχές μου δηλαδή, αλλά η άποψη που παρέθεσες είναι άλανταλα κουτρουβάλα. :oops:

Ναι, δικαιολογημένες απόλυτα οι επιφυλάξεις.
Ναι, θεμιτές οι τάσεις για αυτονομία.
Ναι, σωστά τα κινήματα και οι επαναστάσεις.

Αλλά, αν θέλεις να έχεις εταιρία και να παίζεις στη σύγχρονη αθλητική σκακιέρα, δεν καταλαβαίνω γιατί φταίνε οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Δηλαδή, (αν λεμε είναι σωστοί επιχειρηματίες με πλάνα κλπκλπ), πρέπει να απολογούνται κιόλας;; Επειδή ακριβώς ο ΠΑΟΚ δεν ιδρύθηκε πρόπερσι, δεν πρόκειται να κρίνω τον χ παράγοντα απο το αν πούλησε το Βιερίνια! Έλεος! Αμα τον θέλουμε τόσο μανιωδώς να μείνει εδώ, ας τον χτίσουμε κιόλας στην Τούμπα, να τελειώνουμε, αλλιώς, κάποια στιγμή θα φύγει ο χ παίκτης. Και αυτό δεν αποδεικνύει αυτόματα οτι ο πρόεδρος που τον πούλησε είναι λαμόγιο!

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο πλέον, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ με σκοπό , μαζί με άλλα ΚΑΙ το κέρδος.
Όποιος ακολουθεί αυτό το μοντέλο, μπορεί να τον αντιπαθούμε γιατί τον θεωρούμε υποταγμένο στο σύστημα, αλλά δεν καθίσταται λαμόγιο και αλήτης και ντεμεκ αφεντικό που πληρώνει και κάνει οτι γουστάρει.. Απλά πράγματα..

Και ναι να δούμε τί έγινε στη Μαντσεστερ και αλλού, αλλά υπάρχουν και δεκάδες άλλες ομάδες στον πλανήτη που βγήκαν κυριολεκτικά απο την αφάνεια και έγιναν πρωταθλήτριες, έχοντας απλά ορθή διαχείριση απο τους επενδυτές που εμπλέκονταν, χωρίς να σκορπάνε δις σε μαλακίες..

Δεν θεοποιώ την έλευση κανενός, απλά λέω οτι πρέπει να έχουμε στοχευμένη κριτική σκέψη και οχι να κράζουμε περί ανέμων και υδάτων επειδή έτσι μας ήρθε..

Υ.Γ. Επιπλέον, και το αναφέρω γενικά, στο οικονομικό σύστημα που επικρατεί στον πλανήτη μας, ΚΑΝΕΙΣ δεν εγγυάται οτι ο χ ιδιοκτήτης εταιρίας θα βάζει πάντα λεφτά και οτι τίποτα δεν θα χρεωκοπεί. Ούτε εμένα μ αρέσει, γι αυτό φουντάρουν πολλές ομάδες ή γενικά εταιρίες, γιατί τα λαμόγια έχουν χώρο να παίξουν. Γιατί αυτό είναι το επιχειρείν.. ΑΝ δεν μας αρέσει ως κοινωνία, τουλάχιστον στον αθλητισμό, ας πιέσουμε οργανωμένα για την επιστροφή στον ερασιτεχνισμό. Αν δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να το κάνουμε, δεν φταίει ο Χ (καλός κακός μέτριος) επενδυτής, που δεν υπάρχουν νόμοι να τον αναγκάζουν να ρίχνει χρήμα συνέχεια! Εταιρία του είναι, οτι θέλει κάνει, στα ορια της νομιμότητας πάντα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Σάβ 01 Ιαν 2011, 21:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Εγω πιστεύω,πως εφόσον είναι επενδυτικός όμιλος,λογικά θα θέλει να έχει κάποιο κέρδος...άρα γιατι να πουλήσει τον Βιειρινια 5μύρια,όπως μερικοί λένε,ενώ θα μπορούσαν να αγοράσουν αλλους 3 σαν αυτόν,και να χτυπάμε πρωτάθλημα κάθε χρόνο?? Να κάνουμε το κάτι στην ευρώπη,να μπούν λεφτά στην ομάδα? Ή θα βγάλουν περισσότερο κέρδος δίνωντας τον Βιειρινια 5 μύρια,όπου το 35% θα πάει στην Πόρτο + τον φόρο??
Βέβαια δεν έχω ούτε μαστερ στα οικονομικά για να είμαι σιγουρός,αλλα με μια απλή σκέψη,καταλαβαίνω πως πλεον θα έχουμε αυτο που δεν είχαμε τόσο καιρο..τα λεφτά!
Γι αυτο καλα θα ήταν να σκεφτόμαστε πάντα θετικά,και όχι με το που δούμε τίποτα να αρχίσουμε την γκρίνια.....
Και ας μην βρίσκουμε "φτήνες" δικαιολογίες λέγοντας "Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαος του"...Γιατι πόσα να δόσει ο λαός του??
και ειδικά στις μέρες μας......
Ας αφήσουμε τα πράγματα να προχωρήσουν ομαλά....
Αφου ετσι κι αλλιώς...ΠΑΟΚ ήσουν,ΠΑΟΚ είσαι,ΠΑΟΚ θα είσαι...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

+++ στον απο πανω.

και αμα ερθουν ρε μαγκες και μου σβησουν τα χρεοι,ξεκινισουν διαδικασιες για γηπεδο (οπου και να ειναι εμενα δεν με νιαζει) και μου ριξουν λεφτα στην ομαδα.... ε ας τον πουλήσουν και τον βιερινια (που αν θες να κανεις ομαδα δεν πουλας τον βιερινια 5 μιρια ουτε για πλακα αλλα λεμε τωρα)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

+ σε όλα αυτά οτι περιμένουν στην παε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για όλες τις εταιρείες που έχουν χρέη,στο οποίο πληρώνουν το 30% του συνολικού ποσου..
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Το να αφήσουμε τα πράγματα να προχωρήσουν, καλώς ή κακώς, δεν εξαρτάται από εμάς πλέον.

Από 'κεί και πέρα, και μετά και τις δικές μου ευχές, αυτό που λέω rainmaker είναι ότι δε θέλω να έχω αντιμετώπιση "επιχείρησης" και "εταιρίας".

Οι Άραβες, οι επενδυτές και όποιοι άλλοι, μας βλέπουν σαν πελάτες. Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Και συμφωνώ ότι πλέον στη σημερινή εποχή το σύστημα κλπ κλπ κλπ, αλλά αφού θέλουν να γίνουν αφεντικά του ΠΑΟΚ, ας τα χώσουν. Με ψίχουλα προσπαθούν να το κάνουν όμως.
Falegkos έγραψε:+++ στον απο πανω.

και αμα ερθουν ρε μαγκες και μου σβησουν τα χρεοι,ξεκινισουν διαδικασιες για γηπεδο (οπου και να ειναι εμενα δεν με νιαζει) και μου ριξουν λεφτα στην ομαδα.... ε ας τον πουλήσουν και τον βιερινια (που αν θες να κανεις ομαδα δεν πουλας τον βιερινια 5 μιρια ουτε για πλακα αλλα λεμε τωρα)
Ο Vieirinha Φαλέγκο ήταν ένα παράδειγμα.

Αλλά με το άμα που πας? Άμα, άμα, άμα... Και άμα δεν?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε yanis οκ το καταλαβαμε δεν θες επενδυτη δεκτον και σεβαστον αλλα το να σου ξυπνανε μνημες και να αντιμετωπιζουμε 10 μυρια ευρω ως στραγαλια καταντα στο τελος αστειο.Σε μια ομαδα που αποθεωνε ως ευεργετες ατομα που εκαναν ταμειακες διευκολυνσεις των 100.000 να απαξιωνουμε ως πιθανους ιδιοκτητες καποιους που θα βαλουν με το καλημερα 10 μυρια και θα αναλαβουν πλεον προσωπηκα το βαρος των χρεων ειναι ανεκδοτο.Ναι σιγουρα υπαρχουν παραδειγματα αποτυχημενων επενδυσεων αλλα οσο επισφαλης εισαι με εναν επενδυτη σε ενα καθεστως επαγγελματικου αθλητισμου αλλο τοσο αλλα και περισσοτερο επισφαλης εισαι οταν δεν εχεις κανεναν.Ηδη μεσα σε 3 χρονια εχει δημιουργηθει ανοιγμα 3 μυριων ευρω και οι πωλησεις ηταν ηδη αποφασισμενες απο το καλοκαιρι αν δεν περναγες στους ομιλους αλλα για το ιδιο μας προιδεασε ο μαδρινος και προσφατα απο μια διοικηση που σε λιγο θα εχει να αντιμετωπισει και το βραχνα των χρεων.Δηλαδη εσυ νοιωθεις ασφαλεια με το παρον διοικητικο καθεστως? Ειδικα δε το παραδειγμα της united ειναι εντελως ακοιρο καθως δεν υπαρχει καμια ομοιοτητα ουτε σε μεγεθη αλλα ουτε σε διαδικασιες.Οι γκλειζερ πηραν καποιες εκατονταδες μυρια δανειο για την αγορα της και επειτα και καποιες εκατονταδες μυρια προσωπικα δανεια στο ονομα της united.Τι σχεση εχουν αυτα με τον ΠΑΟΚ ειδικα αν τα μεγεθη των υποψηφιων επενδυτων ειναι αυτα που φημολογουνται.Να εχουμε τις επιφυλαξεις μας για αυτα (ταυτοτητα,μεγεθος,προθεσεις) δεκτον αλλα αν επαληθευτουν και συνεχισουμε τα ιδια θα κινδυνευσουμε να χαρακτηριστουμε γραφικοι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οσον αφορα την αντιμετωπιση ως εταιρια και ως πελατες εμενα προσωπηκα δεν με στενοχωρει καθολου ισα ισα που με ικανοποιει γιατι με κανει να ευελπιστω οτι ως εταιρια η παε θα αποπνεει υγεια,τα οικονομικα της θα ειναι προσεγμενα και δεν θα εχω ξανα φαινομενα υπερφιαλου ενθουσιασμου στο ονομα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ που στο παρελθον αποδειχτηκαν καταστροφικα.Τον ιδιαιτερο δεσμο τον εχω με την ομαδα και με οτι αυτη πρεσβευει για μενα οχι με τον ιδιοκτητη της.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Το να αφήσουμε τα πράγματα να προχωρήσουν, καλώς ή κακώς, δεν εξαρτάται από εμάς πλέον.

Από 'κεί και πέρα, και μετά και τις δικές μου ευχές, αυτό που λέω rainmaker είναι ότι δε θέλω να έχω αντιμετώπιση "επιχείρησης" και "εταιρίας".

Οι Άραβες, οι επενδυτές και όποιοι άλλοι, μας βλέπουν σαν πελάτες. Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Και συμφωνώ ότι πλέον στη σημερινή εποχή το σύστημα κλπ κλπ κλπ, αλλά αφού θέλουν να γίνουν αφεντικά του ΠΑΟΚ, ας τα χώσουν. Με ψίχουλα προσπαθούν να το κάνουν όμως.
Falegkos έγραψε:+++ στον απο πανω.

Ο Vieirinha Φαλέγκο ήταν ένα παράδειγμα.

Αλλά με το άμα που πας? Άμα, άμα, άμα... Και άμα δεν?
σχεδον ολες οι ομαδες πλεον αγορασμενες ειναι και ειναι σαν πελατες οπος λες αλλα εσυ αν πιστευεις οτι μπορουμε να παμε αλλιος μπροστα εγω δεν βλεπω κατι .......

δεν μηλαω με το ΑΜΑ αλλα ΑΜΑ δεν ερθουν οι ιδιοι που δεν τους θελουν θα βγενουν και θα κλαιγοντε οτι δεν μας περνει επενδυτης και ολοι ειναι στην αθηνα..... Ε ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΡΘΟΥΝ.

δηλαδη ελεος με τον ΠΑΟΚτσι ελεος....

θελω επενδυτή 4 χρονια φωνάζει μολις παει να γινει κατι δεν τον θελω και αρχιναει να κανει σεναρια οτι θα πουληθουν οι παικτες θα μας καταστρεψουν ερχοντε να φαν τα λεφτα μας μετα απο 40 χρονια θα μας παρατισουν οτι κατεβει του καθενος..... γιατι να ειμαστε μια ζωη ζωα?
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Καλη χρονιά σε όλους.

Έιμαι από την φύση μου επιφυλακτικός και με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου τα περασμένα χρόνια με υποψήφιους επενδυτές στον ΠΑΟΚ έγινα ακόμα περισσότερο. Αρχικά είμαι επιφυλακτικός με τον αν τελικά θα γίνει η επένδυση των 6εκ. και η αγορά του 51%. Το αν θα είναι 51% ή αν θα είναι 67% δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Είναι σημαντικό, απλά όταν βάζεις όσα ακριβώς χρειάζονται για να παρεις το 51% σε πρώτη φάση, σημαίνει ουτως ή αλλως ότι σκοπευεις να κάνεις κουμάντο. Το ξέραμε αυτό.

Αυτό που ενοχλεί τους περισσότερους μας είναι ότι υπάρχει ένα αγνωστο γκρουπ επιχειρηματιών των οποιών την οικονομική επιφάνεια και τις προθέσεις δεν ξέρουμε οι οποίοι ενδέχεται να γίνουν σε ένα βράδυ τα απόλυτα αφεντικά του ΠΑΟΚ μας. Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τον Ζαγοράκη, απλά φανταζόμουν ότι όταν τελικά θα έφτανε η ώρα να μπει ενας επενδυτής με σκοπό την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ θα ξέραμε 2-3 πραματα παραπάνω.
Τέλος πάντων, τα βασικά μου ερωτήματα είναι τα εξης:
1). Θα γίνουν εμίρηδες οι Μπουσαϊντι και Ελ Ζαρ ή τζάμπα υποσχέσεις τους δώσαμε; :lol:
2). Θα κανετε την καλυτερη κινηση ever αγοράζοντας ταυτόχρονα με τον ΠΑΟΚ και τον ΟΣΕ για να γα*********με στα γελια; Πλιζ; :opaokara:

Αν και είμαι σχετικά απαισιόδοξος σχετικά με την όλη φάση, ελπίζω πραγματικά να βγω λάθος και να πανε ολα καλα.
Αλλους πονοκεφαλους στην φαση που ειμαστε δεν αντέχουμε. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΑΙΜΑΙ.
kos

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Το οτι θα περνανε πανω τους τα χρεη δεν καταλαβα για ποιο λογο πρεπει να με χαροποιει.Τρομο μου προκαλει το οτι τα χρεη μου θα πηγαιναν σε καποιον που αποδεδειγμενα δεν εχει το ειδικο βαρος οικονομικα να ανταπεξελθει
προσωπικα το μονο που μου προκαλει τρομο ειναι η υπερασπιση αγνωστων επενδυτων και η αποδοχη χωρις δευτερη σκεψη ενος πλανουν που ακομη δεν εχει γινει γνωστο.

το οτι θα αναλαμβαναν τα χρεη δεν σημαινει οτι θα τα πληρωναν απο την τσεπη τους. ουτε θα τους το ζητουσε κανεις, ουτε μπορουσε να γινει.

η προταση, εαν εγινε, δειχνει πρωτα απο ολα ανθρωπο που ποναει την ομαδα. δειχνει επισης ανθρωπο προθυμο να αναλαβει επιχειρηματικο ρισκο.

προφανως αυτος που εκανε την προταση (εαν την εκανε) πιστευε οτι μπορει να επενδυσει στην ομαδα 8εκ (εστω και δανεικα) και σε μερικα χρονια να τα βγαλει και να πληρωσει το δανειο. διαφορετικα δεν θα την εκανε. τεραστιο ποσοστο ελληνικων επιχειρησεων εχει στηθει με αυτον τον τροπο. μπορει η προταση να μην ηταν πρωτοτυπη αλλα δειχνει πιστη στην ομαδα και στις δυνατοτητες της.

το θεμα ειναι οτι εαν αυτη η προταση γινοταν αποδεκτη και τους εβγαινε το πλανο (υποθετω οτι με επενδυση 8εκ σημερα το καφε δερματινο θα ηταν στην θεση του) ο ΠΑΟΚ θα ειχε ιδιοκτητες δικους του ανθρωπους και δεν θα εψαχνε να βρει ο Παοκτσης ποιος ειναι πισω απο μια εταιρια με μετοχικο κεφαλαιο 100 λιρες αγγλιας.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Noμίζω πως πριν παρουσιαστούν-αν αποφασίσουν τελικά να μπούνε στον ΠΑΟΚ-αυτοί οι χιλιοτραγουδισμένοι Αραβες και μάθουμε 5 πράγματα-και θα φροντίσουν αρκετοί γι' αυτό,είμαι σίγουρος- από πούθε κρατάει η σκούφια τους και τι στον μπέο έχουν μέσα στο Αράβικο μυαλουδάκι τους,κάθε κουβέντα και σενάριο γύρω απ' αυτήν την ιστορία εμπεριέχει πλήθος ΑΝ,ΙΣΩΣ και ΜΠΟΡΕΙ που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα που θα βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ,έτσι και γίνει το deal.
Oι όποιες συζητήσεις γίνονται σήμερα, με την εξαιρετικά θολή εικόνα που έχουμε γύρω απ' αυτήν την ιστορία,είναι πάρα πολύ πρόωρες και μπορούν να περιμένουν καμμιά 10αριά μέρες που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο,ελπίζοντας να μην υπάρξει άλλη αναβολή.....ότι είναι να γίνει,να γίνει.
Προσωπικά περισσότερο από ένστικτο και πιστός στο ρητό που λέει "Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο"(όπου πεπρωμένο ΠΑΟΚ είναι η διαχρονική αφραγκία),δυσκολεύομαι να φανταστώ πολύ χρήμα στον ΠΑΟΚ.
Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο for ever.
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

ρε αδερφε,το οτι θα βαλουν(αν τελικα γινει κατι)6 μυρια με το καλημερα δε σου λεει κατι??
δηλαδη τι θελεις εσυ για να πειστεις??
λες τους αλλους ευκολοπιστους κ οτι χαρηκαν πριν καν μαθουν τα πλανα των αραβων....εσυ τα ξερεις κ εισαι τοσο απαισιοδοξος??
οι ανθρωποι ειπαν οτι θα κανουν συνεντευξη τυπου για να αναλυσουν το πλανο τους....τι ηθελες δηλαδη,τιποτα μαιντανους να βγαινουν καθε μερα στον μετρουλακη κ να λενε παπαριες??τοτε ξερεις τι θα λεγαμε ολοι??οτι ολο μπλα-μπλα κ λεζαντα ειναι κ απο φραγκα τιποτα....ελεος
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κάποιοι άνθρωποι ποτέ δεν θα βαλουν μυαλό. Είναι πιστοί. Πιστεύουν στον θεό ότι θα τους σώσει, από τους επενδυτές ότι δεν θα κλεψουν κ.ο.κ. Στην Λίβερπουλ κι αν δεν φάγανε. Ο Αμπράμοβιτς και αν δεν χρέωσε την Τσέλσι! Όλοι τους λαμόγια και εσείς απλά ανθρωπάκια που απλά πιστεύετε, ελπίζεται.. Να πω μετά ότι έχουμε και κάνα καλό προηγούμενο? Κανένα θετικό δείγμα? Βουλινός-Μπατατούδης-Γούμενος. 1987-2007. Μιλάμε για 20 χρόνια λαμογιάς και αφάνειας του ΠΑΟΚ γιατι είστε πρόβατα και πιστεύετε. Έπειτα κάνετε κωλοτούμπα και λέτε εγώ σας τα'λεγα: Μια χαρά είμαστε με το Ζαγοράκη. Βαρέθηκα παιδιά να με προδίδουν. Βαρέθηκα να δίνω τα λεφτά μου σε λαμόγια. Βαρέθηκα να κάνω κάποιους τζάμπα μάγκες με τα λεφτά μου. Και όλο αυτό γιατί κάποιοι απο σας δεν έχουν υπομονή για να προχωρήσουμε με το σημερινό μοντέλο. Το οποίο αν συνεχισει και βάλει στην ακρη το καλοκαίρι 6 μύρια από τον Βιέιρίνια, μπορεί να κανει θαύματα + προπονητικό. Τότε θα πω τα λεφτά μου πιάσανε τόπο. Γιατί γίνονται επενδύσεις σε Πάγια περουσιακά στοιχεία που ανήκουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όσο για τα ΜΜΕ φυσικά ΘΕΛΟΥΝ επενδυτή. Πάντα το λέγανε. Από όταν ήταν φρέσκος ο Ζαγόρ. Μάλιστα όταν φοβόντουσαν ότι μπορεί να μην θέλει να πουλήσει στον οποιονδήποτε, σπρώχναν στον τύπο έντεχνα "ενέσεις" - φήμες ότι ο Ζαγόρ θέλει την ομάδα για την πάρτη του και ότι δεν πουλάει σε κανέναν. Δεν είναι τυχαίο που στις λίγες συνεντεύξεις τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάντα τονίζουν ότι περιμένουμε επενδυτές και ότι εμείς εδώ δεν είμαστε μόνιμοι. Η φύση των ΜΜΕ είναι γνωστή. Μιζόνονται αβέρτα από κάθε λογής λαμόγια και πιέζουν καταστάσεις επιτυχως, αφού τα πρόβατα είναι ευκολόπιστα. Ο Ζαγόρ τους έχει στη φάπα τόσο καιρό. Ούτε τις ειδήσεις τις δίνει όποτε θέλουν, ούτε τους χαρτζιλικώνει. Λέτε να τον θέλουν κατά βάθος? Λέτε να μην παρακαλάνε να έρθει ένας νέος Μπατατούδης? Να θυμίσω ότι τον Μπατατούδη αυτοί μας τον πλασάρανε ως θεό και σωτήρα, και αυτοί τον κρατησαν τόσα χόνια στην καρέκλα του. Ακόμη και σήμερα κάποιοι λένε την πρόταση: έβαλε λεφτά. Και εκεί ΤΡΕΛαινοΜΑΙ!!! Έπειτα υπάρχουν κάποιοι σαν τον Πετρουλάκη πχ, που ΤΩΡΑ τον θάβουν και τον θέλουν και στην φυλακή. Γιατί τώρα φίλοι μου δεν μετράει ο "κύριος" αυτός, και βρίσκει ο κάθε Πετρουλάκης την ευκαιρία του να λαϊκίσει.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Λιγο υπομονη ρε παιδια...
Φτασαμε στο τελος...
Για οσους δεν ξερουν , οσα χρονια βρεθηκε ο Ζαγορακης στον ΠΑΟΚ υπηρξαν πολλοι που θελησαν να εμπλακουν σε πιθανη αγοραπωλησια αλλα δεν ηταν αξιοπιστοι..

Ακουστηκε ποτε κανενας απο αυτους, οχι βεβαια γιατι τις προυποθεσεις τις θεταμε εμεις(ο Ζαγορ) δηλαδη..

Τωρα σε 3-4 ημερες το πολυ θα ξερουμε..
Δεν χρειαζεται ουτε να θριαμβολογουμε ουτε να κακομοιριαζουμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”